Greek GSX-R forum
duskolia ekkinhshs hayabusa Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
duskolia ekkinhshs hayabusa Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

duskolia ekkinhshs hayabusa Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
duskolia ekkinhshs hayabusa Poll_l10duskolia ekkinhshs hayabusa Poll_c10duskolia ekkinhshs hayabusa Poll_r10 
JIMK7
duskolia ekkinhshs hayabusa Poll_l10duskolia ekkinhshs hayabusa Poll_c10duskolia ekkinhshs hayabusa Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

duskolia ekkinhshs hayabusa

Πήγαινε κάτω 
+6
menteris
Miou
T.R.E
Tedyboysmos
DimSTriple
margarissakis
10 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
margarissakis
Jr.gixxer

Αριθμός μηνυμάτων : 3
Hμερομηνία εγγραφής : 01/08/2011

duskolia ekkinhshs hayabusa Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: duskolia ekkinhshs hayabusa   duskolia ekkinhshs hayabusa EmptyΔευ 01 Αυγ 2011, 23:02

παιδια γεια σας.ειμαι ο σακης απο την ζακυνθο και εχω το εξης προβλημα,εχω ενα hayabusa του 02.ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το μηχανακι.τωρα τελευταια εχω το εξης προβλημα οταν η μηχανη ειναι ζεστη και παω να την βαλω μπροστα δεν παιρνει.ακουγεται σαν να μην εχει ρευμα.η μπαταρια ειναι καινουρια η μιζα επισης το κομπλερ επισης και τα ρευματα ειναι κανονικα.το μοτερ δεν σφιγγει οταν ειναι ζεστο και αυτο το κοιταξαμε.επισηςτα ρευματα απο τον ανορθωτη ειναι οκ καθως επισης και ολες οι γειωσεις.μολις η μηχανη κρυωσει παιρνρι ξανα μπροστα.ξερει καποιος τι μπορει να ειναι?σας παρακαλω βοηθειστε με!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
DimSTriple
Full gixxer
Full gixxer
DimSTriple

Άντρας Όνομα: : Δημήτρης
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 803
Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: duskolia ekkinhshs hayabusa   duskolia ekkinhshs hayabusa EmptyΔευ 01 Αυγ 2011, 23:12

Τα hayabusa πρώτης γενιάς γενικά έχουν ένα θέμα στο να πάρουν μπροστά...
Η ερώτηση μου όμως είναι η εξής, το μηχανάκι είναι βελτιωμένο?
http://www.meremetis.gr/
margarissakis
Jr.gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: duskolia ekkinhshs hayabusa   duskolia ekkinhshs hayabusa EmptyΔευ 01 Αυγ 2011, 23:20

οχι ειναι μαμα μονο φιλτρο και 2 εξατμισεις εχει επανω χωρις τους καταλυτες
DimSTriple
Full gixxer
Full gixxer
DimSTriple

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: duskolia ekkinhshs hayabusa   duskolia ekkinhshs hayabusa EmptyΤρι 02 Αυγ 2011, 10:49

Τότε πολύ πιθανό να έχει καταστραφεί η μίζα... service κιτ και επισκευή Wink
Tedyboysmos
Normal gixxer
Normal gixxer
Tedyboysmos

Άντρας Όνομα: : Νίκος
Αριθμός μηνυμάτων : 79
Αγωνιζόμενος : Όχι
Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: duskolia ekkinhshs hayabusa   duskolia ekkinhshs hayabusa EmptyΤρι 02 Αυγ 2011, 11:04

DimSTriple έγραψε:

+1000
Το ιδιο θεμα ειχα κ εγω! Κ οπως ειπε ο Μητσος, αυτο εκανα κ τελειωσε το προβλημα Laughing
T.R.E
Full gixxer
Full gixxer
T.R.E

Αριθμός μηνυμάτων : 5824
Αγωνιζόμενος : Του καφέ!
Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: duskolia ekkinhshs hayabusa   duskolia ekkinhshs hayabusa EmptyΤρι 02 Αυγ 2011, 11:58

margarissakis έγραψε:
η μπαταρια ειναι καινουρια η μιζα επισης το κομπλερ επισης και τα ρευματα ειναι κανονικα

DimSTriple έγραψε:

Tedyboysmos έγραψε:
DimSTriple έγραψε:

+1000
Το ιδιο θεμα ειχα κ εγω! Κ οπως ειπε ο Μητσος, αυτο εκανα κ τελειωσε το προβλημα Laughing

scratch
Tedyboysmos
Normal gixxer
Normal gixxer
Tedyboysmos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: duskolia ekkinhshs hayabusa   duskolia ekkinhshs hayabusa EmptyΤρι 02 Αυγ 2011, 12:12

T.R.E έγραψε:
margarissakis έγραψε:
η μπαταρια ειναι καινουρια η μιζα επισης το κομπλερ επισης και τα ρευματα ειναι κανονικα

DimSTriple έγραψε:

Tedyboysmos έγραψε:
DimSTriple έγραψε:

+1000

scratch

γτ αυτο το emoticon?
τα ιδια μου εκανε κ εμενα... κ ωρες ωρες κουδουναγε... λες και το γραναζι της μιζας ακουμπαγε ισα-ισα κ πηδαγε!
service kit, κ εστρωσε
T.R.E
Full gixxer
Full gixxer
T.R.E

Αριθμός μηνυμάτων : 5824
Αγωνιζόμενος : Του καφέ!
Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: duskolia ekkinhshs hayabusa   duskolia ekkinhshs hayabusa EmptyΤρι 02 Αυγ 2011, 12:30

Tedyboysmos έγραψε:
T.R.E έγραψε:
margarissakis έγραψε:

DimSTriple έγραψε:

Tedyboysmos έγραψε:
DimSTriple έγραψε:

+1000

scratch

γτ αυτο το emoticon?
τα ιδια μου εκανε κ εμενα... κ ωρες ωρες κουδουναγε... λες και το γραναζι της μιζας ακουμπαγε ισα-ισα κ πηδαγε!
service kit, κ εστρωσε

Επειδή λέει ότι η μίζα και το κόμπλερ είναι καινούρια. Very Happy
Tedyboysmos
Normal gixxer
Normal gixxer
Tedyboysmos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: duskolia ekkinhshs hayabusa   duskolia ekkinhshs hayabusa EmptyΤρι 02 Αυγ 2011, 12:39

T.R.E έγραψε:
Tedyboysmos έγραψε:
T.R.E έγραψε:
margarissakis έγραψε:

DimSTriple έγραψε:

Tedyboysmos έγραψε:
DimSTriple έγραψε:

+1000

scratch

γτ αυτο το emoticon?
service kit, κ εστρωσε

Επειδή λέει ότι η μίζα και το κόμπλερ είναι καινούρια. Very Happy

Νομιζα οτι μονο η μπαταρια ηταν καινουρια! σρυ, λαθος μου lol!
Tedyboysmos
Normal gixxer
Normal gixxer
Tedyboysmos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: duskolia ekkinhshs hayabusa   duskolia ekkinhshs hayabusa EmptyΤρι 02 Αυγ 2011, 12:46

Μου θυμιζει πολυ φαση με το αυτοκινητο! Οταν ειχε θεμα με το ντιστριμπιτερ... :|
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: duskolia ekkinhshs hayabusa   duskolia ekkinhshs hayabusa EmptyΤρι 02 Αυγ 2011, 21:47

ετσι εκανε το Υ10 που ειχα πριν πολλααα χρονια...αμα ηταν ζεστο και το εσβινα δεν επαιρνε μπρος μετα... οταν κρυωνε λιγο επαιρνε... τελικα αλλαξα ηλεκτρονικη αν θυμαμαι σωστα (πανε και 13-14 χρονια) υποτιθετε οτι επρεπε να
την αλλαζεις καθε 50-60000 χλμ και δεν την ειχα αλλαξει ποτε... οι "αμαξακιδες"
ας με διορθωσουν αν κανω λαθος και ηταν κατι αλλο μικρο τετραγονο και μαυρο... Very Happy
margarissakis
Jr.gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: duskolia ekkinhshs hayabusa   duskolia ekkinhshs hayabusa EmptyΤρι 02 Αυγ 2011, 22:00

paidia euxaristw,telika einai h miza,an kai douleuei kanonika otan zestathei komplarei kai den gyrnaei.allaksa thn miza me enos filou kai den to kanei.gamhmenh thermokrasia!!!!!mhpws kserei kapoios pou mporw na vrw miza?exei 550 kainouria!!!!!
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: duskolia ekkinhshs hayabusa   duskolia ekkinhshs hayabusa EmptyΤρι 02 Αυγ 2011, 22:57

μα δεν μας ειπες οτι η μιζα σου ειναι καινουργια? scratch
DimSTriple
Full gixxer
Full gixxer
DimSTriple

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: duskolia ekkinhshs hayabusa   duskolia ekkinhshs hayabusa EmptyΤετ 03 Αυγ 2011, 00:07

Τουλάχιστον βρήκες τι φταίει... Ψάξε στα μαγαζιά με τα μεταχειρισμένα, η μίζα είναι ίδια όλες τις χρονιές 99-07 αλλά... επιβεβαίωσε το σε μια suzuki, τα γιαπωνεζάκια κάνουν αλλαγές/βελτιώσεις απο χρονιά σε χρονιά χωρίς να ενημερώνουν κανένα!
menteris
Jr.gixxer

Hμερομηνία εγγραφής : 06/08/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: duskolia ekkinhshs hayabusa   duskolia ekkinhshs hayabusa EmptyΣαβ 06 Αυγ 2011, 15:09

Γειά χαρά σε ολους... Έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.. Το δικό μου busa είναι μοντ. 03. Υπάρχει καμιά λύση οικονομική και αξιόπιστη ταυτόχρονα?? Ψάχνω στο car.gr για μεταχειρισμένη αλλα δε βρίσκω τίποτα... Please help!!
menteris
Jr.gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: duskolia ekkinhshs hayabusa   duskolia ekkinhshs hayabusa EmptyΚυρ 18 Μαρ 2012, 13:02

Γεια χαρά ξανά απο μένα.... Έχω αγανακτήσει μ'αυτό το πρόβλημα. Έχω το hayabusa του 03. Όταν ζεσταθεί δεν παίρνει μπρος με τίποτα. Βαρέθηκα να σκουντάω. Άλλαξα μίζα με μια μεταχειρισμένη που βρήκα στο car ( ήταν όντως σχεδόν καινούρια) όπως το ίδιο έκανα και με το κομπλέρ.(πάλι μεταχειρισμένο, πάλι σχεδόν καινούριο..) Χθες το πήρα απο τον μάστορα που τα αλλάξαμε και μου το ξανακάνει. Έχω καταστεναχωρεθεί και καταπογοητευτεί.. (Η μπαταρία είναι και αυτή πρόσφατα αλλαγμένη..) Σας παρακαλώ κάποιος να μου δώσει τα φώτα του για το τι άλλο μπορεί να παίζει..
stavrosrodo
Hero gixxer
Hero gixxer
stavrosrodo

Άντρας Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ
Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 2107
Αγωνιζόμενος : DRAGSTER adffs
Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: duskolia ekkinhshs hayabusa   duskolia ekkinhshs hayabusa EmptyΚυρ 18 Μαρ 2012, 21:49

menteris έγραψε:
Γεια χαρά ξανά απο μένα.... Έχω αγανακτήσει μ'αυτό το πρόβλημα. Έχω το hayabusa του 03. Όταν ζεσταθεί δεν παίρνει μπρος με τίποτα. Βαρέθηκα να σκουντάω. Άλλαξα μίζα με μια μεταχειρισμένη που βρήκα στο car ( ήταν όντως σχεδόν καινούρια) όπως το ίδιο έκανα και με το κομπλέρ.(πάλι μεταχειρισμένο, πάλι σχεδόν καινούριο..) Χθες το πήρα απο τον μάστορα που τα αλλάξαμε και μου το ξανακάνει. Έχω καταστεναχωρεθεί και καταπογοητευτεί.. (Η μπαταρία είναι και αυτή πρόσφατα αλλαγμένη..) Σας παρακαλώ κάποιος να μου δώσει τα φώτα του για το τι άλλο μπορεί να παίζει..
συνηθως αυτα τα κανουν οι βενζιναντλιες.Οταν ειναι στα τελευταια τους, μολις ζεσταθουν....... ''κλανουν''.
μαλλον εκει ειναι το προβλημα σου.
kostaskr6
Racing gixxer
Racing gixxer
kostaskr6

Άντρας Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ
Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ)
Αριθμός μηνυμάτων : 5102
Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: duskolia ekkinhshs hayabusa   duskolia ekkinhshs hayabusa EmptyΔευ 19 Μαρ 2012, 01:07

stavrosrodo έγραψε:
menteris έγραψε:
συνηθως αυτα τα κανουν οι βενζιναντλιες.Οταν ειναι στα τελευταια τους, μολις ζεσταθουν....... ''κλανουν''.
μαλλον εκει ειναι το προβλημα σου.

πες στο μαστορα σου να σου κανει μια μετρηση στην αντλια να ξερεις τι γινετε
μπορει να ειναι κ βουλωμενη δεν ξερεις καμια φορα Very Happy
kostasva
Normal gixxer
Normal gixxer

Όνομα: : κωστας
Τόπος : θεσσαλονικη
Αριθμός μηνυμάτων : 107
Αγωνιζόμενος : στο δρομο με τον εαυτο μου
Hμερομηνία εγγραφής : 06/06/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: duskolia ekkinhshs hayabusa   duskolia ekkinhshs hayabusa EmptyΔευ 19 Μαρ 2012, 05:50

μηπως εχει καει η πριζα του ανορθωτη πισω αριστερα στον κωλο και δεν φορτωνει οπως πρεπει? μετρησατε τη φορτιση? ειναι καλης ποιοτητας η μπαταρια σου , η φτηνοδουλεια?ολα αυτα που σου γραφω θα σου λυσουν το προβλημα σου φιλε μου , ενταξει εχουν ενα θεμα τα busa οταν παραζεσταθουν , αλλα οχι και να το σκουντας......... geia
menteris
Jr.gixxer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: duskolia ekkinhshs hayabusa   duskolia ekkinhshs hayabusa EmptyΔευ 19 Μαρ 2012, 15:32

Η τρόμπα βενζίνης, όταν πάω να το βάλω μπρος όταν είναι ζεστό, ακούγεται να δουλεύει.. Απλά η μίζα (όταν ζεστένεται) γυρνάει σαν να είναι ξελιγωμένη η μπαταρία. Τραβάει γερά ζόρια δηλαδή και δεν παίρνει. Πρέπει να κρυώσει εντελώς για να πάρει κανονικά..
louk6
Hero gixxer
Hero gixxer
louk6

Άντρας Όνομα: : Γιαννης
Τόπος : βολος
Αριθμός μηνυμάτων : 2024
Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει....
Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: duskolia ekkinhshs hayabusa   duskolia ekkinhshs hayabusa EmptyΔευ 19 Μαρ 2012, 22:15

menteris έγραψε:
Η τρόμπα βενζίνης, όταν πάω να το βάλω μπρος όταν είναι ζεστό, ακούγεται να δουλεύει.. Απλά η μίζα (όταν ζεστένεται) γυρνάει σαν να είναι ξελιγωμένη η μπαταρία. Τραβάει γερά ζόρια δηλαδή και δεν παίρνει. Πρέπει να κρυώσει εντελώς για να πάρει κανονικά..

ειχε ξαναγινει τετοια κουβεντα στο φορουμ, νομιζω σε μπουσα παλι και τελικα ειχε σπασει κατι μεσα απο την μιζα, το οποιο οταν ζεστενοταν μονο, του εκανε το ιδιο προβλημα που λες..

και τελικα ειχε συμβει επειδη ειχε μεινει το μηχανακι και το σπρωξανε και ακουστηκε ενα κρακ στη μιζα..

duskolia ekkinhshs hayabusa
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» HAYABUSA K3 ή GSX-R K4
» Hayabusa
» ΠΡΟΒΛΗΜΑ HAYABUSA

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ :: ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ-ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com