| duskolia ekkinhshs hayabusa | |
|
+6menteris Miou T.R.E Tedyboysmos DimSTriple margarissakis 10 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
margarissakis Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 3 Hμερομηνία εγγραφής : 01/08/2011
| Θέμα: duskolia ekkinhshs hayabusa Δευ 01 Αυγ 2011, 23:02 | |
| παιδια γεια σας.ειμαι ο σακης απο την ζακυνθο και εχω το εξης προβλημα,εχω ενα hayabusa του 02.ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το μηχανακι.τωρα τελευταια εχω το εξης προβλημα οταν η μηχανη ειναι ζεστη και παω να την βαλω μπροστα δεν παιρνει.ακουγεται σαν να μην εχει ρευμα.η μπαταρια ειναι καινουρια η μιζα επισης το κομπλερ επισης και τα ρευματα ειναι κανονικα.το μοτερ δεν σφιγγει οταν ειναι ζεστο και αυτο το κοιταξαμε.επισηςτα ρευματα απο τον ανορθωτη ειναι οκ καθως επισης και ολες οι γειωσεις.μολις η μηχανη κρυωσει παιρνρι ξανα μπροστα.ξερει καποιος τι μπορει να ειναι?σας παρακαλω βοηθειστε με!!!!! | |
|
| |
DimSTriple Full gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: duskolia ekkinhshs hayabusa Δευ 01 Αυγ 2011, 23:12 | |
| Τα hayabusa πρώτης γενιάς γενικά έχουν ένα θέμα στο να πάρουν μπροστά... Η ερώτηση μου όμως είναι η εξής, το μηχανάκι είναι βελτιωμένο? | |
|
| |
margarissakis Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: duskolia ekkinhshs hayabusa Δευ 01 Αυγ 2011, 23:20 | |
| οχι ειναι μαμα μονο φιλτρο και 2 εξατμισεις εχει επανω χωρις τους καταλυτες | |
|
| |
DimSTriple Full gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: duskolia ekkinhshs hayabusa Τρι 02 Αυγ 2011, 10:49 | |
| Τότε πολύ πιθανό να έχει καταστραφεί η μίζα... service κιτ και επισκευή | |
|
| |
Tedyboysmos Normal gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 79 Αγωνιζόμενος : Όχι Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2011
| Θέμα: Απ: duskolia ekkinhshs hayabusa Τρι 02 Αυγ 2011, 11:04 | |
| - DimSTriple έγραψε:
- Τότε πολύ πιθανό να έχει καταστραφεί η μίζα... service κιτ και επισκευή
+1000 Το ιδιο θεμα ειχα κ εγω! Κ οπως ειπε ο Μητσος, αυτο εκανα κ τελειωσε το προβλημα | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: duskolia ekkinhshs hayabusa Τρι 02 Αυγ 2011, 11:58 | |
| | |
|
| |
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 79 Αγωνιζόμενος : Όχι Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2011
| Θέμα: Απ: duskolia ekkinhshs hayabusa Τρι 02 Αυγ 2011, 12:12 | |
| - T.R.E έγραψε:
- margarissakis έγραψε:
- η μπαταρια ειναι καινουρια η μιζα επισης το κομπλερ επισης και τα ρευματα ειναι κανονικα
- DimSTriple έγραψε:
- Tedyboysmos έγραψε:
- DimSTriple έγραψε:
+1000 Το ιδιο θεμα ειχα κ εγω! Κ οπως ειπε ο Μητσος, αυτο εκανα κ τελειωσε το προβλημα γτ αυτο το emoticon? τα ιδια μου εκανε κ εμενα... κ ωρες ωρες κουδουναγε... λες και το γραναζι της μιζας ακουμπαγε ισα-ισα κ πηδαγε! service kit, κ εστρωσε | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: duskolia ekkinhshs hayabusa Τρι 02 Αυγ 2011, 12:30 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: duskolia ekkinhshs hayabusa Τρι 02 Αυγ 2011, 12:39 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: duskolia ekkinhshs hayabusa Τρι 02 Αυγ 2011, 12:46 | |
| Μου θυμιζει πολυ φαση με το αυτοκινητο! Οταν ειχε θεμα με το ντιστριμπιτερ... :| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: duskolia ekkinhshs hayabusa Τρι 02 Αυγ 2011, 21:47 | |
| ετσι εκανε το Υ10 που ειχα πριν πολλααα χρονια...αμα ηταν ζεστο και το εσβινα δεν επαιρνε μπρος μετα... οταν κρυωνε λιγο επαιρνε... τελικα αλλαξα ηλεκτρονικη αν θυμαμαι σωστα (πανε και 13-14 χρονια) υποτιθετε οτι επρεπε να την αλλαζεις καθε 50-60000 χλμ και δεν την ειχα αλλαξει ποτε... οι "αμαξακιδες" ας με διορθωσουν αν κανω λαθος και ηταν κατι αλλο μικρο τετραγονο και μαυρο... | |
|
| |
margarissakis Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: duskolia ekkinhshs hayabusa Τρι 02 Αυγ 2011, 22:00 | |
| paidia euxaristw,telika einai h miza,an kai douleuei kanonika otan zestathei komplarei kai den gyrnaei.allaksa thn miza me enos filou kai den to kanei.gamhmenh thermokrasia!!!!!mhpws kserei kapoios pou mporw na vrw miza?exei 550 kainouria!!!!! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: duskolia ekkinhshs hayabusa Τρι 02 Αυγ 2011, 22:57 | |
| μα δεν μας ειπες οτι η μιζα σου ειναι καινουργια? | |
|
| |
DimSTriple Full gixxer
| Θέμα: Απ: duskolia ekkinhshs hayabusa Τετ 03 Αυγ 2011, 00:07 | |
| Τουλάχιστον βρήκες τι φταίει... Ψάξε στα μαγαζιά με τα μεταχειρισμένα, η μίζα είναι ίδια όλες τις χρονιές 99-07 αλλά... επιβεβαίωσε το σε μια suzuki, τα γιαπωνεζάκια κάνουν αλλαγές/βελτιώσεις απο χρονιά σε χρονιά χωρίς να ενημερώνουν κανένα! | |
|
| |
menteris Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 3 Hμερομηνία εγγραφής : 06/08/2011
| Θέμα: Απ: duskolia ekkinhshs hayabusa Σαβ 06 Αυγ 2011, 15:09 | |
| Γειά χαρά σε ολους... Έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.. Το δικό μου busa είναι μοντ. 03. Υπάρχει καμιά λύση οικονομική και αξιόπιστη ταυτόχρονα?? Ψάχνω στο car.gr για μεταχειρισμένη αλλα δε βρίσκω τίποτα... Please help!! | |
|
| |
menteris Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: duskolia ekkinhshs hayabusa Κυρ 18 Μαρ 2012, 13:02 | |
| Γεια χαρά ξανά απο μένα.... Έχω αγανακτήσει μ'αυτό το πρόβλημα. Έχω το hayabusa του 03. Όταν ζεσταθεί δεν παίρνει μπρος με τίποτα. Βαρέθηκα να σκουντάω. Άλλαξα μίζα με μια μεταχειρισμένη που βρήκα στο car ( ήταν όντως σχεδόν καινούρια) όπως το ίδιο έκανα και με το κομπλέρ.(πάλι μεταχειρισμένο, πάλι σχεδόν καινούριο..) Χθες το πήρα απο τον μάστορα που τα αλλάξαμε και μου το ξανακάνει. Έχω καταστεναχωρεθεί και καταπογοητευτεί.. (Η μπαταρία είναι και αυτή πρόσφατα αλλαγμένη..) Σας παρακαλώ κάποιος να μου δώσει τα φώτα του για το τι άλλο μπορεί να παίζει.. | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: duskolia ekkinhshs hayabusa Κυρ 18 Μαρ 2012, 21:49 | |
| - menteris έγραψε:
- Γεια χαρά ξανά απο μένα.... Έχω αγανακτήσει μ'αυτό το πρόβλημα. Έχω το hayabusa του 03. Όταν ζεσταθεί δεν παίρνει μπρος με τίποτα. Βαρέθηκα να σκουντάω. Άλλαξα μίζα με μια μεταχειρισμένη που βρήκα στο car ( ήταν όντως σχεδόν καινούρια) όπως το ίδιο έκανα και με το κομπλέρ.(πάλι μεταχειρισμένο, πάλι σχεδόν καινούριο..) Χθες το πήρα απο τον μάστορα που τα αλλάξαμε και μου το ξανακάνει. Έχω καταστεναχωρεθεί και καταπογοητευτεί.. (Η μπαταρία είναι και αυτή πρόσφατα αλλαγμένη..) Σας παρακαλώ κάποιος να μου δώσει τα φώτα του για το τι άλλο μπορεί να παίζει..
συνηθως αυτα τα κανουν οι βενζιναντλιες.Οταν ειναι στα τελευταια τους, μολις ζεσταθουν....... ''κλανουν''. μαλλον εκει ειναι το προβλημα σου. | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: duskolia ekkinhshs hayabusa Δευ 19 Μαρ 2012, 01:07 | |
| - stavrosrodo έγραψε:
- menteris έγραψε:
- Γεια χαρά ξανά απο μένα.... Έχω αγανακτήσει μ'αυτό το πρόβλημα. Έχω το hayabusa του 03. Όταν ζεσταθεί δεν παίρνει μπρος με τίποτα. Βαρέθηκα να σκουντάω. Άλλαξα μίζα με μια μεταχειρισμένη που βρήκα στο car ( ήταν όντως σχεδόν καινούρια) όπως το ίδιο έκανα και με το κομπλέρ.(πάλι μεταχειρισμένο, πάλι σχεδόν καινούριο..) Χθες το πήρα απο τον μάστορα που τα αλλάξαμε και μου το ξανακάνει. Έχω καταστεναχωρεθεί και καταπογοητευτεί.. (Η μπαταρία είναι και αυτή πρόσφατα αλλαγμένη..) Σας παρακαλώ κάποιος να μου δώσει τα φώτα του για το τι άλλο μπορεί να παίζει..
συνηθως αυτα τα κανουν οι βενζιναντλιες.Οταν ειναι στα τελευταια τους, μολις ζεσταθουν....... ''κλανουν''. μαλλον εκει ειναι το προβλημα σου. πες στο μαστορα σου να σου κανει μια μετρηση στην αντλια να ξερεις τι γινετε μπορει να ειναι κ βουλωμενη δεν ξερεις καμια φορα | |
|
| |
kostasva Normal gixxer
Όνομα: : κωστας Τόπος : θεσσαλονικη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 107 Αγωνιζόμενος : στο δρομο με τον εαυτο μου Hμερομηνία εγγραφής : 06/06/2010
| Θέμα: Απ: duskolia ekkinhshs hayabusa Δευ 19 Μαρ 2012, 05:50 | |
| μηπως εχει καει η πριζα του ανορθωτη πισω αριστερα στον κωλο και δεν φορτωνει οπως πρεπει? μετρησατε τη φορτιση? ειναι καλης ποιοτητας η μπαταρια σου , η φτηνοδουλεια?ολα αυτα που σου γραφω θα σου λυσουν το προβλημα σου φιλε μου , ενταξει εχουν ενα θεμα τα busa οταν παραζεσταθουν , αλλα οχι και να το σκουντας......... | |
|
| |
menteris Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: duskolia ekkinhshs hayabusa Δευ 19 Μαρ 2012, 15:32 | |
| Η τρόμπα βενζίνης, όταν πάω να το βάλω μπρος όταν είναι ζεστό, ακούγεται να δουλεύει.. Απλά η μίζα (όταν ζεστένεται) γυρνάει σαν να είναι ξελιγωμένη η μπαταρία. Τραβάει γερά ζόρια δηλαδή και δεν παίρνει. Πρέπει να κρυώσει εντελώς για να πάρει κανονικά.. | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: duskolia ekkinhshs hayabusa Δευ 19 Μαρ 2012, 22:15 | |
| - menteris έγραψε:
- Η τρόμπα βενζίνης, όταν πάω να το βάλω μπρος όταν είναι ζεστό, ακούγεται να δουλεύει.. Απλά η μίζα (όταν ζεστένεται) γυρνάει σαν να είναι ξελιγωμένη η μπαταρία. Τραβάει γερά ζόρια δηλαδή και δεν παίρνει. Πρέπει να κρυώσει εντελώς για να πάρει κανονικά..
ειχε ξαναγινει τετοια κουβεντα στο φορουμ, νομιζω σε μπουσα παλι και τελικα ειχε σπασει κατι μεσα απο την μιζα, το οποιο οταν ζεστενοταν μονο, του εκανε το ιδιο προβλημα που λες.. και τελικα ειχε συμβει επειδη ειχε μεινει το μηχανακι και το σπρωξανε και ακουστηκε ενα κρακ στη μιζα.. | |
|
| |
| duskolia ekkinhshs hayabusa | |
|