| ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER.GR (ΣΥΖΗΤΗΣΗ) | |
|
+27Psiou thanosk6 sakisole blade 750 alex750k8 maronsrad gat0s rising ΚΑΣΤΟΡΙΑ T.R.E dimkarag mouris k9 DENNIS izzy vag2009 gsxrakias Tiroris stathis_k GSXRMAN Hamamatsu nasos-v valantisgsxr gixxermak JIMKO papagym Silverhawk κολτρέϊν 31 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| |
| |
rising Normal gixxer
Όνομα: : Χάρης Τόπος : Σάμος Ηλικία : 55 Αριθμός μηνυμάτων : 87 Αγωνιζόμενος : Όχι Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER.GR (ΣΥΖΗΤΗΣΗ) Τρι 12 Μάης 2009, 00:08 | |
| έλα λίγο στο chat | |
|
| |
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| |
| |
papagym Adv. gixxer
Ηλικία : 55 Αριθμός μηνυμάτων : 569 Αγωνιζόμενος : ''Αγίου'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/03/2009
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER.GR (ΣΥΖΗΤΗΣΗ) Τρι 12 Μάης 2009, 11:11 | |
| Παιδιά δυστυχώς μετά τη πτώση μου και το σπασμένο δάχτυλο δεν μπορώ να έρθω. Συγνώμη!
Αν ξαναγίνει κάτι λίγο αργότερα δεν έχω θέμα, αλλά και χωρίς πολλές συζητήσεις ορίζουμε μέρα για βόλτα και θα είμαι εκεί!! :fvsg: | |
|
| |
DENNIS Adv. gixxer
Όνομα: : ΣΑΚΗΣ Τόπος : Αθηνα-Αιγαλεω Αριθμός μηνυμάτων : 692 Αγωνιζόμενος : στην ζωη!!! Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER.GR (ΣΥΖΗΤΗΣΗ) Τρι 12 Μάης 2009, 11:19 | |
| - kostasgym έγραψε:
- Παιδιά δυστυχώς μετά τη πτώση μου και το σπασμένο δάχτυλο δεν μπορώ να έρθω. Συγνώμη!
Αν ξαναγίνει κάτι λίγο αργότερα δεν έχω θέμα, αλλά και χωρίς πολλές συζητήσεις ορίζουμε μέρα για βόλτα και θα είμαι εκεί!! :fvsg: Οχι ρε Κωστα περαστικα σου δεν μαθαμε τιποτα,τωρα το ειδα εσυ καλα το μηχανακι? Ποτε εγινε παρασκευη ή σαββατο? | |
|
| |
rising Normal gixxer
Όνομα: : Χάρης Τόπος : Σάμος Ηλικία : 55 Αριθμός μηνυμάτων : 87 Αγωνιζόμενος : Όχι Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER.GR (ΣΥΖΗΤΗΣΗ) Τρι 12 Μάης 2009, 11:38 | |
| - kostasgym έγραψε:
- Παιδιά δυστυχώς μετά τη πτώση μου και το σπασμένο δάχτυλο δεν μπορώ να έρθω. Συγνώμη!
Αν ξαναγίνει κάτι λίγο αργότερα δεν έχω θέμα, αλλά και χωρίς πολλές συζητήσεις ορίζουμε μέρα για βόλτα και θα είμαι εκεί!! :fvsg: περαστικά φίλε και σιδερένιος :ohehwf: | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER.GR (ΣΥΖΗΤΗΣΗ) Τρι 12 Μάης 2009, 11:39 | |
| - kostasgym έγραψε:
Αν ξαναγίνει κάτι λίγο αργότερα δεν έχω θέμα, αλλά και χωρίς πολλές συζητήσεις ορίζουμε μέρα για βόλτα και θα είμαι εκεί!! :fvsg: τι λες τωρα ρε κωστα? εισαι καλα???? το δακτυλο?? κατα τα αλλα ολα οκ? ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο και να εισαι γρηγορα καλα!!!! πραγματικα λυπηθηκα........ δεν ειχα μαθει κατι! περαστικα φιλε.... Υ.Σ. ελπιζω και το μοτο σου να μην εχει μεγαλη ζημεια.. | |
|
| |
papagym Adv. gixxer
Ηλικία : 55 Αριθμός μηνυμάτων : 569 Αγωνιζόμενος : ''Αγίου'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/03/2009
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER.GR (ΣΥΖΗΤΗΣΗ) Τρι 12 Μάης 2009, 12:52 | |
| Ευχαριστώ παιδιά, αν και δεν είναι κατάλληλο το tread!!! [quote="nasos-v] το δακτυλο?? κατα τα αλλα ολα οκ? ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο και να εισαι γρηγορα καλα!!!! πραγματικα λυπηθηκα........ δεν ειχα μαθει κατι! περαστικα φιλε.... Υ.Σ. ελπιζω και το μοτο σου να μην εχει μεγαλη ζημεια.. [/quote] Το μηχανάκι δεν έχει μεγάλη ζημιά, πλαστικά και κάτι μικροπεριφερειακά! | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER.GR (ΣΥΖΗΤΗΣΗ) Τρι 12 Μάης 2009, 12:54 | |
| τι να πω ρε Κωστα!
περαστικα σου ρε φιλε σε σενα καταρχιν να γινεις γρηγορα καλα και μετα και στο μοτο σου!
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΕΤΟΙΑ!! | |
|
| |
maronsrad Jr.gixxer
Όνομα: : ΜΙΚΕ Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 28 Αγωνιζόμενος : properisi..........isws kai tou xronou
an exw $$ kai den kserw ti na ta kanw Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER.GR (ΣΥΖΗΤΗΣΗ) Τρι 12 Μάης 2009, 20:53 | |
| περαστικα μας ωραιο avatar.......xaxaxaxa | |
|
| |
mouris k9 Normal gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Καλλιθεα - Αθηνα Ηλικία : 66 Αριθμός μηνυμάτων : 93 Hμερομηνία εγγραφής : 05/04/2009
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER.GR (ΣΥΖΗΤΗΣΗ) Τετ 13 Μάης 2009, 12:18 | |
| λογω δουλειας δεν θα μπορουσα ουτε για 2 μερες για Κυριακη 31 Μαιου ειμαι μεσα ωρα - μερος συναντησεως και ειμαι εκει | |
|
| |
mouris k9 Normal gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Καλλιθεα - Αθηνα Ηλικία : 66 Αριθμός μηνυμάτων : 93 Hμερομηνία εγγραφής : 05/04/2009
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER.GR (ΣΥΖΗΤΗΣΗ) Τετ 13 Μάης 2009, 12:19 | |
| φιλε kostasgym περαστικα σου σιδερενιος | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER.GR (ΣΥΖΗΤΗΣΗ) Τετ 13 Μάης 2009, 18:44 | |
| - mourisbusa έγραψε:
- λογω δουλειας δεν θα μπορουσα ουτε για 2 μερες για Κυριακη 31 Μαιου ειμαι μεσα ωρα - μερος συναντησεως και ειμαι εκει
μέρος είπαμε στον Βόλο...τώρα που ακριβώς θα τα πούμε όταν η έρθει ώρα η καλή!! ώρα όπως βολεύει τον καθένα εμείς (κολτρέϊν-alex-k7 και sfairas[μάλλον]) θα ξεκινήσουμε το πρωί σε 2 ώρες ήμαστε εκεί. μέχρι το μεσημεράκι να έχουμε μαζευτεί. να πιούμε όλοι μαζί ένα καφεδάκι να γνωριστούμε μετά πάμε για φαγητό και μετά αναχώρηση.....καλοκαίρια σε.......αργά νυχτώνει!!!! | |
|
| |
mouris k9 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER.GR (ΣΥΖΗΤΗΣΗ) Πεμ 14 Μάης 2009, 01:17 | |
| για Βολο ηξερα ελεγα για να συναντηθουμε και να φυγουμε ολοι μαζι κολτρειν alex k7 οταν ειναι ριξτε συρμα και θα ειμαι στο σημειο συναντησης και φυγαμε αν χρειαστεις τηλ.θα σου το στειλω με pm | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER.GR (ΣΥΖΗΤΗΣΗ) Πεμ 14 Μάης 2009, 22:33 | |
| επειδή με τους περισσότερους που μίλησα θέλουν να διανυκτερεύσουμε έστω και μια μέρα λόγο απόστασης. θέλετε έτσι ή να πάμε αυθημερόν;;
Υ.Γ.μόνο ρε παιδιά να αποφασίσετε λίγο γρήγορα τι θα κάνουμε γιατί αν θέλετε να διανυκτερεύσουμε πρέπει να κλείσω δωμάτια!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
rising Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER.GR (ΣΥΖΗΤΗΣΗ) Παρ 15 Μάης 2009, 08:29 | |
| Διανυκτέρευση! :aswe: :qrv qv: | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
| |
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER.GR (ΣΥΖΗΤΗΣΗ) Κυρ 17 Μάης 2009, 01:13 | |
| | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER.GR (ΣΥΖΗΤΗΣΗ) Κυρ 17 Μάης 2009, 18:17 | |
| | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER.GR (ΣΥΖΗΤΗΣΗ) Δευ 25 Μάης 2009, 18:58 | |
| παίδες επειδή ο καιρός περνάει πρέπει να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε...!! θέλετε να πάμε για ένα καφεδάκι στον Βόλο να γνωριστούμε, να τα πούμε λίγο και να φύγουμε;; | |
|
| |
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER.GR (ΣΥΖΗΤΗΣΗ) Δευ 25 Μάης 2009, 21:28 | |
| - κολτρέϊν έγραψε:
- παίδες επειδή ο καιρός περνάει πρέπει να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε...!! θέλετε να πάμε για ένα καφεδάκι στον Βόλο να γνωριστούμε, να τα πούμε λίγο και να φύγουμε;;
Εγώ από εδώ που είμαι θέλω 6-7 ώρες να πάω και να γυρίσω οποτε το βλέπω δύσκολο να έρθω. | |
|
| |
rising Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER.GR (ΣΥΖΗΤΗΣΗ) Τρι 26 Μάης 2009, 14:23 | |
| Να έρθεις για ΠΣΚ ή άντε για ΣΚ | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER.GR (ΣΥΖΗΤΗΣΗ) Τρι 26 Μάης 2009, 21:58 | |
| - κολτρέϊν έγραψε:
- παίδες επειδή ο καιρός περνάει πρέπει να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε...!! θέλετε να πάμε για ένα καφεδάκι στον Βόλο να γνωριστούμε, να τα πούμε λίγο και να φύγουμε;;
Eγώ για Σάββατο ή Κυριακή είμαι μέσα! Ο Βόλος είναι δίπλα μου... | |
|
| |
alex750k8 Normal gixxer
Τόπος : θεσσαλονικη Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 65 Hμερομηνία εγγραφής : 29/05/2009
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER.GR (ΣΥΖΗΤΗΣΗ) Σαβ 30 Μάης 2009, 22:46 | |
| και εγω μεσα για βολο!!!!! | |
|
| |
vag2009 Jr.gixxer
Όνομα: : ΒΑΓΓΕΛΗΣ Τόπος : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 17 Hμερομηνία εγγραφής : 17/04/2009
| Θέμα: Απ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER.GR (ΣΥΖΗΤΗΣΗ) Δευ 01 Ιουν 2009, 19:30 | |
| ΜΠΡΑΒΩ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΞΕΝΕΡΟΣΑΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΟ ΠΡΟΙ ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΑΘΕΝΩ ΟΤΙ ΑΚΗΡΟΘΥΚΕ | |
|
| |
| ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER.GR (ΣΥΖΗΤΗΣΗ) | |
|