| 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση | |
|
+42HUMANGOUS mbkostas kostaskr6 T.R.E dio ronnie_10 poulitzer Mr.Chaos bolek76 tati kentaurosk8 ENDURASX alaska Gixxerm@n SuzukaK4 lakisman46 abrestas gsxrakias jord136 black rider boutser Antonios_gsxr ghost vagoulas Schumi chris8790 frozen louk6 k8 600 kk Aristosk8 spastos Sotoner κολτρέϊν vasilis987 stam911 gsxrk71000 magfaria sxlogo maikstain Miou ripper kontos 750 46 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση Σαβ 18 Φεβ 2012, 10:24 | |
| λοιπον αγορια και κοριτσια....τον προηγουμενο χρονο εγινε απο καποιους μια προσπαθεια να γινει συναντηση στο Βολο....μπραβο στα παιδια που πηγανε.ντροπη σε εμας που δεν τους τιμησαμε. ο καιρος σιγα σιγα θα αρχισει να φτιαχνει και θα ερθει η ωρα να παμε καμια βολτα.επειδη για να κανονισουμε κατι οπως π.χ. τα μπλουζακια που φτιαχνουμε χρειαζομαστε χρονο για αναλυση-συζητηση,ανοιγω αυτο το θεματακι σχετικα νωρις μηπως και καταφερουμε να το οργανωσουμε. με ολο το σεβασμο που σας εχω να προτεινω μερος που μου ηρθε.λεω για ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ειναι σχεδον στο κεντρο του ελλαδισταν απεχει σχεδον 1:30 απο αθηνα,πιστευω τοσο και απο θεσσαλια ειναι περιπου 2 και κατι ωρες απο Σαλονικα και το ιδιο πιστευω και απο πελλοπονησο μεσω του μπραλου.τα παιδια απο Λευκαδα και υπολοιπη δυτικη ελλαδα πιστευω οτι μαζι με πελλοπονησο μπορουνε να βρεθουνε στη γεφυρα του ριου...για τους συντεκνους ειναι ταλαιπωρια αλλα αν μπορουνε να ειναι πειραια κυριακη πρωι θα ητανε οτι καλυτερο προτεινω μονοημερο γιατι τα ζωντανα που μας κυβερνανε το κανανε το θαυμα τους και μας ξεφραγκισανε....ωραια θα ητανε να κανονιζαμε κατι πιο μακρια και δυημερο να γνωριστουμε καλυτερα και να γνωρισουμε και τον τοπο μας...αλλα NO MONEY NO HONEY λεω να το δουμε απο τελος απριλιου εως αρχες ιουνιου που δεν εχει πολυ ζεστη και θα μπορεσουμε να ταξιδεψουμε πιο ανετα να ειναι κυριακη που δεν δουλευουν οι περισσοτεροι και εκεινη την περιοδο δεν εχουν αρχισει οι καλοκαιρινες διακοπες ετσι ωστε κανενας να μην βγει απο το προγραμμα του να φτασουμε σχετικα νωρις για καφε,μεσημερακι φαγητο και απογευμα επιστροφη... αν εχει καποιος κατι αλλο ας το ριξει για συζητηση........ αν κανω καποιο λαθος με τον χρονο και τις αποστασεις παρακαλω να με διορθωστε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Miou στις Πεμ 12 Απρ 2012, 21:35, 2 φορές συνολικά (Λόγος της επεξεργασίας : το μετεφερα στις συναντησεις... προσθεσα την ημερομηνια ...) | |
|
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
| Θέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση Σαβ 18 Φεβ 2012, 10:44 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση Σαβ 18 Φεβ 2012, 11:46 | |
| καλη ιδεα γιαννη... μακαρι να μπορεσουμε να παμε φετος ... ειναι και μερικες κουφαλιτσες που μας πετανε σποντες που δεν καταφεραμε να παμε περισυ... | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση Σαβ 18 Φεβ 2012, 12:12 | |
| | |
|
| |
sxlogo Full gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 982 Αγωνιζόμενος : 3B Racing team(Bikes,Beer,Bed) Hμερομηνία εγγραφής : 26/09/2011
| |
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση Σαβ 18 Φεβ 2012, 12:34 | |
| αν ειναι one day tour θα εχει πολυ κοσμο αμα ειναι σκ πιστευω θα ειναι πιο λιγος ο κοσμος!! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση Σαβ 18 Φεβ 2012, 13:04 | |
| | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση Σαβ 18 Φεβ 2012, 14:16 | |
| | |
|
| |
stam911 Adv. gixxer
Όνομα: : Βασιλης Τόπος : Πατρα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 606 Αγωνιζόμενος : στο κουβαλημα κιβωτιων!!! Hμερομηνία εγγραφής : 12/05/2010
| Θέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση Σαβ 18 Φεβ 2012, 17:00 | |
| Μεσα και γω Οπως περυσι με 1000 κμ σε μια μερα | |
|
| |
vasilis987 Normal gixxer
Όνομα: : ΒΑΣΙΛΗΣ Τόπος : κατερινη Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 186 Hμερομηνία εγγραφής : 10/01/2009
| Θέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση Σαβ 18 Φεβ 2012, 17:00 | |
| μεσα και εγω βολτα και συναντηση , γαματη φαση............. | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση Σαβ 18 Φεβ 2012, 17:12 | |
| κι εγω μεσα. πολυ καλη ιδεα και μακαρι να μαζευτουμαι πολλοι. απλα θελω να ''ριξω'' μια ιδεα. γνωμη μου ειναι οσες φορες κανουμε μια τετοια συναντηση να μην γινεται παντα, πανω-κατω στο ιδιο μερος. μια χρονια να γινεται καπου προς τα βορεια και μια προς νοτια, εναλλαξ. ετσι θα γνωριζουμε και διαφορετικα μερη. αφου περυσι η συναντηση εγινε στο Βολο (νοτια), φετος λεω να γινει καπου πιο βορεια. του χρονου παλι καπου στα νοτια κτλ κτλ. οπου κι αν γινει εγω θα ερθω, απλα ειπα μια καλη ιδεα (πιστευω). | |
|
| |
Sotoner Full gixxer
Όνομα: : Σωτήρης Τόπος : Καρδίτσα (Λάρισα) Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 891 Αγωνιζόμενος : Μπααααα..Όχι τίποτα άλλο αλλα είναι όλοι αργοι για μένα και δεν θα έχει εμδιαφέρον...???@@##$$!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2009
| Θέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση Σαβ 18 Φεβ 2012, 19:56 | |
| Εγώ εννοείτε μέσα μιάς και ήμουν και πέρυσι στο Βόλο..Αρκεί να κανονιστεί πολύ νωρίτερα η ημερομηνία γτ φέτος έχουμε και ένα μέλος 6 μηνών στην οικογένεια και πρέπει να κανονίσω πού θα το "παρκάρω".. | |
|
| |
spastos Normal gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Λαρισα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 347 Αγωνιζόμενος : απο πεντε χρονων Hμερομηνία εγγραφής : 20/09/2010
| Θέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση Σαβ 18 Φεβ 2012, 19:58 | |
| | |
|
| |
stam911 Adv. gixxer
Όνομα: : Βασιλης Τόπος : Πατρα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 606 Αγωνιζόμενος : στο κουβαλημα κιβωτιων!!! Hμερομηνία εγγραφής : 12/05/2010
| Θέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση Σαβ 18 Φεβ 2012, 20:16 | |
| σιγα μην εισασταν εκτος εσεις οι 2.. | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση Σαβ 18 Φεβ 2012, 20:34 | |
| μεσα! οταν γινει επισημο να παιξει συννενοηση νωριτερα και να την κανουμε ομαδικως! αμα καλοκαιριασει κι'αλλο μπορει να παιξει και η Ευβοια σαν εναλλακτικη...για μπανακι! αλλα και ο Α.κων/νος ειναι | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση Σαβ 18 Φεβ 2012, 21:29 | |
| | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση Σαβ 18 Φεβ 2012, 21:51 | |
| - κολτρέϊν έγραψε:
- κι εγω μεσα. πολυ καλη ιδεα και μακαρι να μαζευτουμαι πολλοι.
απλα θελω να ''ριξω'' μια ιδεα. γνωμη μου ειναι οσες φορες κανουμε μια τετοια συναντηση να μην γινεται παντα, πανω-κατω στο ιδιο μερος. μια χρονια να γινεται καπου προς τα βορεια και μια προς νοτια, εναλλαξ. ετσι θα γνωριζουμε και διαφορετικα μερη. αφου περυσι η συναντηση εγινε στο Βολο (νοτια), φετος λεω να γινει καπου πιο βορεια. του χρονου παλι καπου στα νοτια κτλ κτλ. οπου κι αν γινει εγω θα ερθω, απλα ειπα μια καλη ιδεα (πιστευω). δικιο εχεις Χρηστο αλλα οπως εγραψα και στην αρχη ειναι στο μεσο της χωρας και πιστευω οτι η προσβαση θα ειναι σχετικα προσυτη σε ολους,για να γινει μονοημερο...γιατι για παραπανω ημερες αν κρινω απο την δικη μου οικονομικη κατασταση δεν μας παιρνει...ετσι νομιζω πως ολο και περισσοτεροι θα μπορεσουν να ερθουν μιας και το σημειο απεχει το πολυ 3 ωρες απο αυτους που ειναι απο πιο μακρια. | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση Σαβ 18 Φεβ 2012, 21:54 | |
| | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση Σαβ 18 Φεβ 2012, 21:58 | |
| συμφωνω!!!! και θελω και εγω πολυ να ερθω!!! ο αγ.κων/νος πιστευω οτι ειναι τελεια ιδεα!!! μη το κουραζουμε λοιπων,, στη βραση κολαει το σιδερο!!! ο αγ. κων/νος εινα ιδανικος και μας ευνοει ολους!! και μια καλη φαση για εμενα, οι βορειοι κατεβαινοντας να κανουν σκουπα τους οιπολοιπους!!! δηλ. απο καβαλα τα παιδια κατεβαινοντας, μαζευουν τους σαλλονικιους, ολοι μαζι κατεβαινουν και μαζευουν τους κατερινιωτες, ολοι μαζι τους λαρισαιους, μετα τους βολιωτες, για να φτασουμε μεγαλη παρεα και οχι μονοι μας,, | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση Σαβ 18 Φεβ 2012, 22:04 | |
| - louk6 έγραψε:
- συμφωνω!!!! και θελω και εγω πολυ να ερθω!!! ο αγ.κων/νος πιστευω οτι ειναι τελεια ιδεα!!! μη το κουραζουμε λοιπων,, στη βραση κολαει το σιδερο!!! ο αγ. κων/νος εινα ιδανικος και μας ευνοει ολους!! και μια καλη φαση για εμενα, οι βορειοι κατεβαινοντας να κανουν σκουπα τους οιπολοιπους!!! δηλ. απο καβαλα τα παιδια κατεβαινοντας, μαζευουν τους σαλλονικιους, ολοι μαζι κατεβαινουν και μαζευουν τους κατερινιωτες, ολοι μαζι τους λαρισαιους, μετα τους βολιωτες, για να φτασουμε μεγαλη παρεα και οχι μονοι μας,,
να γινει πανικος στον δρομο!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
frozen Adv. gixxer
Όνομα: : νικος Τόπος : αθηνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 708 Hμερομηνία εγγραφής : 07/08/2011
| |
| |
Sotoner Full gixxer
Όνομα: : Σωτήρης Τόπος : Καρδίτσα (Λάρισα) Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 891 Αγωνιζόμενος : Μπααααα..Όχι τίποτα άλλο αλλα είναι όλοι αργοι για μένα και δεν θα έχει εμδιαφέρον...???@@##$$!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2009
| |
| |
stam911 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση Κυρ 19 Φεβ 2012, 00:12 | |
| | |
|
| |
chris8790 Normal gixxer
Όνομα: : Χρηστος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 292 Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2011
| Θέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση Κυρ 19 Φεβ 2012, 00:30 | |
| | |
|
| |
Schumi Adv. gixxer
Όνομα: : Οδυσσέας Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 715 Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε... Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
| Θέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση Κυρ 19 Φεβ 2012, 00:34 | |
| Μακάρι να έχω πάρει το μοτόρι μέχρι τότε και είμαι και εγώ μέσα για κάτι τέτοιο. | |
|
| |
| 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση | |
|