| βολτα ιταλια-γερμανια | |
|
+4k8 600 kk Miou potis gixxer88 8 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
gixxer88 Jr.gixxer
Όνομα: : Αγγελος Τόπος : βασιλικη λευκαδας Αριθμός μηνυμάτων : 39 Αγωνιζόμενος : στις μπυρες μονο κατηγορια top fuel Hμερομηνία εγγραφής : 03/07/2011
| Θέμα: βολτα ιταλια-γερμανια Τετ 17 Αυγ 2011, 00:29 | |
| Καλησπερνινκ.τις 2 σεπτεβρη φευγω για σαν μαρινο κ τις 6 για μοναχο στο οκτομπερ φεστ ξερει καποιοσ αν αξιζει το φεστιβαλ αυτο?.(εκτοσ απο τη μπυρα που σιγουρα θα αξιζει)τα αλλα ομωσ? | |
|
| |
potis Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Αγωνιζόμενος : Ωραία θα ήταν... Hμερομηνία εγγραφής : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: βολτα ιταλια-γερμανια Τετ 17 Αυγ 2011, 00:47 | |
| Το Μοναχο αξιζει με τα οσα!! Εχω παει πολλες φορες κ ποτε δε το χορταινω. τωρα στο φεστιβαλ ζητω η μπυρα και τα μπρετζελ!! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: βολτα ιταλια-γερμανια Τετ 17 Αυγ 2011, 10:50 | |
| αμα σου αρεσουν τα βουρστ (λουκανικα) θα περασεις μια χαρα...παρε αδιαβροχα μαζι σου... | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: βολτα ιταλια-γερμανια Τετ 17 Αυγ 2011, 10:55 | |
| | |
|
| |
gixxer88 Jr.gixxer
Όνομα: : Αγγελος Τόπος : βασιλικη λευκαδας Αριθμός μηνυμάτων : 39 Αγωνιζόμενος : στις μπυρες μονο κατηγορια top fuel Hμερομηνία εγγραφής : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: βολτα ιταλια-γερμανια Τετ 17 Αυγ 2011, 15:29 | |
| | |
|
| |
Agelosgm Normal gixxer
Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 296 Αγωνιζόμενος : ...το ψαχνω ακομα... Hμερομηνία εγγραφής : 20/04/2010
| Θέμα: Απ: βολτα ιταλια-γερμανια Σαβ 27 Αυγ 2011, 16:56 | |
| - gixxer88 έγραψε:
- Καλησπερνινκ.τις 2 σεπτεβρη φευγω για σαν μαρινο κ τις 6 για μοναχο στο οκτομπερ φεστ ξερει καποιοσ αν αξιζει το φεστιβαλ αυτο?.(εκτοσ απο τη μπυρα που σιγουρα θα αξιζει)τα αλλα ομωσ?
Το μοναχο απο εξω και ανακατοτα 9 χρονια ζουσα 1. να ανεβεις Γερμανια από Salzburg ειναι ποιο ωραια διαδρομη για μηχανη 2. Οπως και διποτε αδιαβροχο κατα 75% μολις κατεβεις στις αλπεις θα βρεχει 3. να τηρεις τα ορια ταχητας 4. απολαυσε το Μοναχο συνδιασζει τα παντα( εχει μια φανταστικη λιμνη και πολλα ωραια μερη για μηχανη) | |
|
| |
gixxer88 Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: βολτα ιταλια-γερμανια Σαβ 27 Αυγ 2011, 19:54 | |
| - Agelosgm έγραψε:
- gixxer88 έγραψε:
- Καλησπερνινκ.τις 2 σεπτεβρη φευγω για σαν μαρινο κ τις 6 για μοναχο στο οκτομπερ φεστ ξερει καποιοσ αν αξιζει το φεστιβαλ αυτο?.(εκτοσ απο τη μπυρα που σιγουρα θα αξιζει)τα αλλα ομωσ?
Το μοναχο απο εξω και ανακατοτα 9 χρονια ζουσα
1. να ανεβεις Γερμανια από Salzburg ειναι ποιο ωραια διαδρομη για μηχανη 2. Οπως και διποτε αδιαβροχο κατα 75% μολις κατεβεις στις αλπεις θα βρεχει 3. να τηρεις τα ορια ταχητας 4. απολαυσε το Μοναχο συνδιασζει τα παντα( εχει μια φανταστικη λιμνη και πολλα ωραια μερη για μηχανη) Ευχαριστω ρε μαν ελεγα να περασω απο ινσμπρουκ.θα μεινω μια βραδια αυστρια γιατι θα φυγω πρωι απο σαν μαρινο κ δε πιστευω να το βγαλο σερι ειναι καμια 650 χλμ απο οτι ειδα στο μισελεν κ αν πηγενω μεχρι 140 πιστευω θα με παρει νυχτα. | |
|
| |
valkyrion 84 Normal gixxer
Όνομα: : Παναγιωτης Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 167 Hμερομηνία εγγραφής : 27/03/2011
| Θέμα: Απ: βολτα ιταλια-γερμανια Σαβ 27 Αυγ 2011, 21:40 | |
| εγω παντως φιλε μου σου ευχομαι απο οποια διαδρομη και να προτιμησεις καλο ταξιδι,καλα να περασεις και παντοτε ορθιος.και φυσικα καλη επιστροφη.να μας πεις και εντυπωσεις απο το ταξιδι οπως και ποσταρισμα φωτο. | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: βολτα ιταλια-γερμανια Κυρ 28 Αυγ 2011, 03:39 | |
| αχ ρε αγγελε τι μας κανεις ...να μην εχουμε λευτα κ μηχανη να καυλαντιζουμε ετσι με τα μοτοργια...κριμα να πας μονος :( αντε καλα να περασεις κ να προσεχεις ρε | |
|
| |
gixxer88 Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: βολτα ιταλια-γερμανια Κυρ 28 Αυγ 2011, 06:13 | |
| - mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- αχ ρε αγγελε τι μας κανεις ...να μην εχουμε λευτα κ μηχανη να καυλαντιζουμε ετσι με τα μοτοργια...κριμα να πας μονος :(
αντε καλα να περασεις κ να προσεχεις ρε για να παω εκει μαγκα μου ολο το καλοκαιρι ειδες τη περναγα περιπου τωρα αποζημιωση .ασε που με τις που ελεγες στη μανα μου για να τη ξεφορτωθο της ειπα οτι θα παμε παρεα. | |
|
| |
Babis Normal gixxer
Όνομα: : Μπάμπης Τόπος : ΝΑΥΠΛΙΟ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 146 Αγωνιζόμενος : Γιατί??????Για να κάνω τους πωλητές των πλαστίκων πλούσιους???? Hμερομηνία εγγραφής : 22/07/2009
| Θέμα: Απ: βολτα ιταλια-γερμανια Κυρ 28 Αυγ 2011, 07:02 | |
| Με πιο καραβι θα περασει απεναντι??? παντως αν περασεις με ANEK LINES και το πλοιο ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ στειλε πμ. δουλευω μεσα. αν πας με αλλο πλοιο καλα να περασεις , να προσεχεις α) τα ορια ταχυτητας β) τις πολλες μπυρες γ)τις μεθυσμενες γερμανιδες δ)τους ξενους μπατσους (δεν αστειευονται) | |
|
| |
gixxer88 Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: βολτα ιταλια-γερμανια Κυρ 28 Αυγ 2011, 13:56 | |
| - Babis έγραψε:
- Με πιο καραβι θα περασει απεναντι???
παντως αν περασεις με ANEK LINES και το πλοιο ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ στειλε πμ. δουλευω μεσα. αν πας με αλλο πλοιο καλα να περασεις , να προσεχεις α) τα ορια ταχυτητας β) τις πολλες μπυρες γ)τις μεθυσμενες γερμανιδες δ)τους ξενους μπατσους (δεν αστειευονται) ΘΑ παμε με τη μινοαν ειναι κλεισμενα απο το γκρουπ του μοτο.θα εχω το νου μου ευχαριστω.να σαι καλα ισως τα πουμε στο γυρισμο πιουμε καμια μπερουλα. | |
|
| |
gixxer88 Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: βολτα ιταλια-γερμανια Κυρ 28 Αυγ 2011, 14:00 | |
| - valkyrion 84 έγραψε:
- εγω παντως φιλε μου σου ευχομαι απο οποια διαδρομη και να προτιμησεις καλο ταξιδι,καλα να περασεις και παντοτε ορθιος.και φυσικα καλη επιστροφη.να μας πεις και εντυπωσεις απο το ταξιδι οπως και ποσταρισμα φωτο.
Ευχαριστω να σαι καλα οσο για φοτο θα βγαλω αλλα αν θα καταφερω να τιε ανεβασω ειναι αλλο θεμα γιατι ειμαι λιγο περιορισμενης ευθηνης. | |
|
| |
Babis Normal gixxer
Όνομα: : Μπάμπης Τόπος : ΝΑΥΠΛΙΟ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 146 Αγωνιζόμενος : Γιατί??????Για να κάνω τους πωλητές των πλαστίκων πλούσιους???? Hμερομηνία εγγραφής : 22/07/2009
| Θέμα: Απ: βολτα ιταλια-γερμανια Κυρ 28 Αυγ 2011, 18:52 | |
| Κριμα και ηθελα λιγο μηχανοπαρεα γιατι εδω ειμαι ο τελευταιος των Μοϊκανων. θα ειχατε και special ξεναγηση στη γεφυρα στα στριψιματα στα στενα τις πατριδας σου (στενο κεφαλληνιας - λευκαδος). δεν πειραζει καποια αλλη φορα. καλα να περασετε. | |
|
| |
| βολτα ιταλια-γερμανια | |
|