| Ταξιδι Ιταλια-Αυστρια-Γερμανια-Ελβετια-Γαλλια-Αγγλια-Ισπανια | |
|
+7JIMK7 Miou opoulian [alex] kouzinas magfaria babis k8 11 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
babis k8 Hero gixxer
Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
| Θέμα: Ταξιδι Ιταλια-Αυστρια-Γερμανια-Ελβετια-Γαλλια-Αγγλια-Ισπανια Τρι 06 Μάης 2014, 10:25 | |
| Καλημερα σε ολους τους φιλους... Την αλλη βδομαδα θα ξεκινησω οδικως με το αυτοκινητο μου για ενα ταξιδι "ζωης" που ειχα κατα νου πολυ καιρο τωρα. Θα φυγω απο Ηγουμενιτσα για Βενετια κ απο'κει-μεσω PASSO STELVIO για το INNSBRUCK της Αυστριας οπου κ θα μεινω 2 μερες. Μετα θα συνεχισω για Μοναχο που θα κατσω 2-3 μερες κ μετα Ζυριχη για διαμονη. Η συνεχεια εχει 2-3 μερες Παρισι-αν καταφερω θα παω κ αυθημερον για τον αγωνα του Moto GP στο Le Mans Μετα Λονδινο κ αν τα καταφερω Βαρκελωνη κ επιστροφη Βενετια. Το αυτοκινητο μου ειναι υγραεριο κ ολες οι χωρες που ειναι να παω εχουν αρκετα πρατηρια,ειδικα στην Ιταλια που ειχα παει το Σεπτεμβρη ειχε 65 λεπτα το αεριο ενω στην Γαλλι ηταν καπου στα 90 λεπτα. Για οποιον ξερει ή εχει ταξιδεψει στις χωρες αυτες-ειδικα Αυστρια κ Ελβετια-θελω να μου πει τι να προσεξω ή καποια επαρχιακη διαδρομη που αξιζει τον κοπο να κανω. Εχω ακουσει οτι στην Αυστρια πληρωνεις καποια καρτα σαν τελη κυκλοφοριας-για ενα μηνα 20 ευρω-επειδη δεν εχει διοδια. Ο φιλος jim k7 ειχα κανει αν θυμαμαι καλα την διαδρομη με το Κ του για Brno οποτε αν δεις Δημητρη το ποστ μου,περιμενω ιδεες,που ειχες μεινει στην Αυστρια καθως κ συμβουλες... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ | |
|
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: Ταξιδι Ιταλια-Αυστρια-Γερμανια-Ελβετια-Γαλλια-Αγγλια-Ισπανια Τρι 06 Μάης 2014, 11:02 | |
| | |
|
| |
kouzinas Full gixxer
Όνομα: : Μάνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1122 Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ! Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010
| Θέμα: Απ: Ταξιδι Ιταλια-Αυστρια-Γερμανια-Ελβετια-Γαλλια-Αγγλια-Ισπανια Τρι 06 Μάης 2014, 11:22 | |
| | |
|
| |
[alex] Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 416 Hμερομηνία εγγραφής : 19/02/2011
| Θέμα: Απ: Ταξιδι Ιταλια-Αυστρια-Γερμανια-Ελβετια-Γαλλια-Αγγλια-Ισπανια Τρι 06 Μάης 2014, 11:32 | |
| Καλημέρα! Αυτά είναι ταξίδια! Σε περιμένω Παρίσι! Φραπεδούμπα δεν έχει, αλλά θα φάμε ωμό μπιφτέκι, σαλιγκάρια και βατραχοπόδαρα! Πάμε και μαζί Le Mans άμα λάχει Δες εδώ για βινιέτες: http://www.dalnicni-znamky.com/en/Όταν είχα περάσει από Ελβετία έκανα τον τουρίστα και δεν πήρα βινιέτα (αν με σταματούσαν βέβαια... ). Στις εθνικές οδούς έχει συνέχεια (για τα ελληνικά δεδομένα) κάμερες ταχύτητας, αλλά έχουν πάντα προειδοποιητικές πινακίδες (τουλάχιστον Γαλλία/Βέλγιο, Ιταλία δε θυμάμαι καν). Το όριο συνήθως είναι 130 και όλοι πάνε με 139 και μπροστά από την κάμερα με 100 (έτσι για σιγουριά). Για ανεφοδιασμούς στο δρόμο έχει κάθε 30-40 km και συνήθως σε ενημερώνει από πριν για απόσταση, τιμές και τύπο βενζίνης για τα επόμενα 3 βενζινάδικα. Καλό είναι να έχεις πιστωτική κάρτα για όλα τα πάρε-δώσε σε βενζινάδικα και διόδια γιατί γλυτώνεις χρόνο και όταν κλείνουν τα βενζινάδικα (συνήθως όταν νυχτώνει) υπάρχουν μηχανήματα self-service που δουλεύουν μόνο με πιστωτικές. Σε κάθε βενζινάδικο στο δρόμο έχει φαΐ, ποτό, φορτιστές για gps και iphone και πανάθλιο καφέ. Αν έχεις χώρο στο αμάξι, κλέψε από κάποιο ξενοδοχείο στην Ιταλία μία μηχανή του καφέ. Μακράν ο καλύτερος καφές στην Ευρώπη. Και προετοιμάσου για σοκ και δέος στα αλπικά τοπία | |
|
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: Ταξιδι Ιταλια-Αυστρια-Γερμανια-Ελβετια-Γαλλια-Αγγλια-Ισπανια Τρι 06 Μάης 2014, 12:50 | |
|
Μπαμπη σου λεω πως ειχαν τα πράγματα οταν περασα εγω !! η ελβετια εχει την βινιετα χρονου μονο !! δηλ εγω περασα την χωρα σε 3 ωρες και πληρωσα για ενα χρονο (καπου στα 30 ευρω)
τωρα αν θες περνεις το ρισκο και δεν την αγοράζεις,δεν σε υποχρεώνει κανενας στην αυστρια ειναι με τις μερες σαν πασο στα λεωφορια πχ για 1 ,3 μερες κτλ οποτε εισαι οκ ! γενικα η ελβετοι εχουν μεγαλυτερο θεμα με τα ορια ταχυτητας αν και παντου πρεπει να προσεχεις τωρα στα τεχνικα του ταξιδιου εμενα μου φενετε πολλα τα χλμ και λιγες οι νυχτες(αμα θες με παιρνεις ενα τηλ και σου λεω προτασεις)
η αυστρια εχει πολυ ωραια μερη και ειναι φοβερη η εποχη. καλο το ινσμπουργκ αλλα ειναι παρα πολυ δυνατο και το Σάλτσμπουργκ και ολη η περιοχη του salzkammergut με τις λιμνες κτλ κτλ γκουγλαρε να δινεις εικονες .
στο μοναχο και εκει εχεις πολλες επιλογες εκδρομες κτλ η γερμανια δεν εχει διοδια !! συνορα γερμανιας γαλλιας αφου πας προς τα εκει και αν αναβεις καπως βορειοτέρα είναι η αλσατια που είναι σουπερ !! κολμαρ κτλ και αξιζει τον κοπο 100%
γενικα παιζουν παρα πολλες επιλογες αναλογα το τι θελετε να δειτε κτλ
ότι θες στειλε πμ να μιλησουμε τηλεφωνο κτλ !!
να περασετε τελεια οπου και να πατε !
| |
|
| |
kouzinas Full gixxer
Όνομα: : Μάνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1122 Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ! Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010
| Θέμα: Απ: Ταξιδι Ιταλια-Αυστρια-Γερμανια-Ελβετια-Γαλλια-Αγγλια-Ισπανια Τρι 06 Μάης 2014, 13:18 | |
| | |
|
| |
opoulian Normal gixxer
Όνομα: : Spyros Τόπος : athens Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 237 Hμερομηνία εγγραφής : 10/09/2009
| Θέμα: Απ: Ταξιδι Ιταλια-Αυστρια-Γερμανια-Ελβετια-Γαλλια-Αγγλια-Ισπανια Τρι 06 Μάης 2014, 14:17 | |
| αυστρια εχει βινιετα 8 ευρω για 10 μερες απο βενζιναδικο(οποσδηποτε να την κολλησεις στο παμπριζ.δεν εχει οριο ταχυτητας εκτος απο σημεια που σου λενε ποσο να πηγαινεις (συνηθως σε εργα)αξιζει να πας ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ περισσοτερο απο βιεννη.αξιζει να πας απο παλια εθνικη οταν περασεις τις αλπεις ολοι με τις μηχανες απο εκει πανε.τωρα με αμαξι θα πας για το τοπιο ετσι και αλλιως.
ελβετια ωραια χωρα αλλα πανακριβη και πολυ προσοχη στα ορια ταχυτητας γιατι τα προστημα ειναι τσουχτερα.οπως ειπαν ελβετια εχει βινιετα χρονου στα 30 ευρω
τωρα απο λονδινο για βαρκελωνη μονο ειναι τρελα χιλιομετρα για μενα και δεν αξιζει μεμονομενα.εαν γυρναγες λονδινο,βαρκελωνη,νικαια,μονακο ισως να αξιζε? τωρα μιας και θα εχεις παει απο παρισι λονδινο (μεσω καλαι-ντοβερ)καλο θα ηταν να γυρισεις απο βελγιο-λουξεμβουργο-στουγαρδη και μετα μοναχο.σκεψου και αυτο περιπου ιδια χιλ. και + 2 χωρες δεν ξερω τι μπατζετ εχεις βαλει απο βενζινες παντως να ξερεις οτι ιταλια και γαλλια εχουν ακριβα διοδια.γερμανια-αυστρια-αγγλια ακριβο παρκιν.
καλα να περασεις και χωρις κανενα απροοπτο?
| |
|
| |
babis k8 Hero gixxer
Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
| Θέμα: Απ: Ταξιδι Ιταλια-Αυστρια-Γερμανια-Ελβετια-Γαλλια-Αγγλια-Ισπανια Τρι 06 Μάης 2014, 15:10 | |
| Καταρχην για τις απαντησεις!!! Κυριακη παντρευομαι κ ειμαι λιγο στο τρεξημο... Εχω 14 μερες στην διαθεση μου κ οπως ειπα το αυτοκινητο μου ειναι υγραεριο οποτε δεν ειναι φοβερα τα εξοδα... Στην ιταλια πηγαινα στην οτοστραντα οσο πηγαιναν κ οι αλλοι στην δεξια λωριδα,σταθερα 150 km/h κ παραπανω αμα βιαζομουν. Εμαθα εκ των υστερων οτι η δεξια λωριδα ειναι εκτος οριων ταχυτητας το οποιο δεν ξερω κατα ποσο ισχυει Καλα κανετε κ μου λετε για ορια ταχυτητας,γιατι εχω βαρυ δεξι ποδι Η διαδρομη θα αποφασιστει τελευταια στιγμη οπως κ οι διανυκτερευσεις,εκτος απο τα μεγαλα αστικα κεντρα. Γενικα δεν τρελαινομαστε για μουσεια οχι οτι δεν θα παω σε μουσειο στο Παρισι. Περισσοτερο εικονες θελουμε να μαζεψουμε ενω Μοναχο θα παμε απλα επειδη ειναι σχετικα κοντα. Κυριως θελουμε να μεινουμε 2-3 μερες Παρισι,να περπατησουμε τις φημισμενες διαδρομες στις Αλπεις,να περασουμε την υποθαλασσια Αγγλια-Γαλλια κ απο'κει κ περα οσα περισσοτερα μπορουμε. Ετσι για να εχετε μια εικονα σε 6 μερες το Σεπτεμβρη με το puntaki μου καναμε Ανκονα-Μοντενα-Φλωρεντια-Πιζα-Γενοβα-Νικαια-Μονακο-Μιλανο-Βενετια-Ανκονα βλεποντας Moto GP στο San Marino κ μενοντας Σαν Μαρινο-Γενοβα-Μιλανο-Βερονα. Βγαζαμε 500 χλμ την ημερα. Για Στουγαρδη το σκεφτομαι κ εγω... | |
|
| |
[alex] Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Ταξιδι Ιταλια-Αυστρια-Γερμανια-Ελβετια-Γαλλια-Αγγλια-Ισπανια Τρι 06 Μάης 2014, 16:17 | |
| Άντε με το καλό! Όσον αφορά το Παρίσι, να ξέρετε πως τα ξενοδοχεία είναι πανάκριβα και πανάθλια (βρώμικα και μικρά δωμάτια). Έχουν καλό πρωινό (10-14 ευρώ) και τρισάθλιο καφέ. Η πιο value for money επιλογή για ξενοδοχείο είναι η ibis που είναι αλυσίδα (και εκτός Γαλλίας) και έχει τις πιο λογικές τιμές (ποικίλουν ανάλογα με το πόσα δωμάτια είναι άδεια π.χ. από 40 ευρώ) για αυτά που προσφέρουν (καθαρό δωμάτιο και πρωινό - ίσως και πάρκινγκ που χρεώνεται έξτρα). Υπάρχει και η πάμφτηνη επιλογή για hostel (μια μεγάλη αλυσίδα είναι η f1 - ακόμα και με 10 ευρώ τη βραδιά) αλλά έχει μόνο τα βασικά: κοινόχρηστο δωμάτιο και κοινόχρηστο μπάνιο. Πάρκινγκ για αυτοκίνητο επί πληρωμή σχεδόν παντού που είναι ακριβό και δυσεύρετο. Οπότε καλύτερα να το αφήσετε στο ξενοδοχείο και να γυρίσετε την πόλη με μετρό ή ακόμα καλύτερα με ποδήλατο. Καλύτερα να κλείσετε εγκαίρως ξενοδοχείο κοντά στα αξιοθέατα που σας ενδιαφέρουν για να μη φάτε ώρες ολόκληρες στο πήγαινε-έλα, γιατί σε 3 βδομάδες ξεκινάει και το roland garros και τα μισά ξενοδοχεία παίζει να είναι ήδη full. Το φαΐ σε εστιατόρια και "ταβέρνες" είναι από καλό ως φανταστικό, αλλά ακριβό (από 10 με 12 ευρώ το άτομο). Εναλλακτικά υπάρχουν τα αραβικά (και ελάχιστα ελληνικά) "γυράδικα" που με max 8 ευρώ χορταίνεις. Τα μπουκαλάκια του νερού τα πουλάνε παντού ακριβά (1,5 ευρώ και βάλε), οπότε πάτε super market που έχει παντού και βρίσκετε με 20 λεπτά. Επίσης τα super markets έχουν έτοιμα σάντουιτς που τρως και χορταίνεις πολύ φτηνότερα (τα μεγάλα έχουν και εστιατόριο συνήθως). Επίσης μία πολύ καλή επιλογή (ειδικά για νιόπαντρους) είναι το Bruges στο Βέλγιο (300 km στα βόρεια του Παρισιού). Το λένε "Βενετία του Βορρά", οπότε εφόσον έχετε πάει ήδη στην κανονική Βενετία ίσως να μην αξίζει. Αν πεταχτείτε ως εκεί, επιβάλλεται και ένα Άμστερνταμ στο καπάκι. Αν χρειαστείτε τίποτα άλλο, γράφω και ταξιδιωτικό οδηγό Υ.Γ: βαρύ δεξί πόδι και κάτοχος gixxer; Πολύ περίεργο... | |
|
| |
babis k8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Ταξιδι Ιταλια-Αυστρια-Γερμανια-Ελβετια-Γαλλια-Αγγλια-Ισπανια Τρι 06 Μάης 2014, 16:36 | |
| | |
|
| |
magfaria Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Ταξιδι Ιταλια-Αυστρια-Γερμανια-Ελβετια-Γαλλια-Αγγλια-Ισπανια Τρι 06 Μάης 2014, 16:42 | |
| εκτός κεντρου τα ξενοδοχεια εχουν συνήθως ανοιχτο παρκινκ και φυσικα δωρεαν αλλα μεσα στο κεντρο παντου το πληρωνεις με μεσο ορο κανα 20 ευρο | |
|
| |
[alex] Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Ταξιδι Ιταλια-Αυστρια-Γερμανια-Ελβετια-Γαλλια-Αγγλια-Ισπανια Τρι 06 Μάης 2014, 17:01 | |
| Μπορείτε να μείνετε σε ξενοδοχείο σε προάστιο, με μεγαλύτερες πιθανότητες για δωρεάν ή φτηνότερο πάρκινγκ, αλλά προτείνω νότια του Παρισιού. Βόρεια, βορειοδυτικά και ανατολικά είναι τα προάστια των "αθλίων" και των "εξεγερμένων". Ή κοινώς "γκέτο". 99% δε θα πάθετε τίποτα, εκτός από ένα μικρό πολιτισμικό σοκ (π.χ. κυκλοφορούν με αφρικάνικες ενδυμασίες). Και θα ξεχωρίζετε σαν τη μύγα μεσ' το γάλα. Issy-les-Moulineaux, Malakoff, Montrouge και Gentilly συστήνονται ανεπιφύλακτα. Έχουν και μετρό και λεωφορεία και ποδήλατα. Π.χ. το Issy-les-Moulineaux είναι 5 km από τον πύργο του Άιφελ. Ακόμα και με ποδήλατο φτάνεις σε λιγότερο από μισή ώρα. Και Boulogne είναι καλά. Τα υπόλοιπα ή μακριά από μας ή μακριά σκέτο ή δεν τα έχω επισκεφτεί προσωπικά. Αυτό είναι το site των ΜΜΜ του Παρισιού: http://www.ratp.fr/en/ratp/c_21879/visiting-paris/Και είναι πολύ χρήσιμο. Ακόμη και οι χρόνοι που δίνει ισχύουν. Έχει εφαρμογή και για smartphone. Αν σκοπεύετε να τριγυρίσετε, να την κατεβάσετε οπωσδήποτε (είναι δωρεάν). | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Ταξιδι Ιταλια-Αυστρια-Γερμανια-Ελβετια-Γαλλια-Αγγλια-Ισπανια Τρι 06 Μάης 2014, 17:18 | |
| ελβετια ειχε βινιετα και για λιγοτερο απο 1 χρονο . παει καθε χρονο ο γαμπρος μου και το ξερω .εχω παει και εγω 2 φορες
η αυστρια επισης εχει βινιετα και μην κανειςτην μλκ και δεν την αγορασεις ...
επισης και οι 2 χωρες εχουν οριο ταχυτητας ... και ειδικα στην ελβετια θα σε σκισουν εαν το ξεπερασεις για 15 χλμ ... (απο 120 πας 135 δλδ ...) στην αυστρια επισης εχει οριο ταχυτητας αλλα ειναι λιγο πιο ελαστικοι ... τις κλησεις μας παντος τις φαγαμε εμεις ... και για ταχυτητα και για βινιετα επισης να προσεχεις γιατι τα μπατσικα στην εθνικη δεν ειναι με καρουμπαλο αλλα συμβατικα γρηγορα αμαξια και δεν μπορεις να τα ξεχωρισεις ...
και το στελβιο το εχω περασει ... θα βαλεις τα κλαματα με το αμαξι στο λεω να εισαι ετοιμος με πολλα χαρτομαντηλα ....
υγραεριο θα βρεις παντου ...
μην μπερδευεις τα "ορια" ταχυτητας στην ιταλια με τις αλλες χωρες που ανεφερες ... γαλλια θυμαμαι οτι ειχε πολυ ακριβα διοδια ... αλλα και δρομους που αγγιζουν την τελειοτητα .(το 929 με 1τη σε βρεγμενη ασφαλτο δεν σπινιαρε αλλα εκανε σουζα) τους πιο τελειους δρομους μακραν τους εχει η ελβετια ... ______________________________________________________ Στην ερώτηση "θέλετε να γίνετε δωρητής οργάνων;" η απάντηση "πάρτε τα αρx!@#α μου ", θεωρείται θετική ή αρνητική;www.facebook.com/optovision ... join us... | |
|
| |
[alex] Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Ταξιδι Ιταλια-Αυστρια-Γερμανια-Ελβετια-Γαλλια-Αγγλια-Ισπανια Δευ 12 Μάης 2014, 18:34 | |
| UPDATE for babis (σε περίπτωση που το δεις εγκαίρως).
Το Σάββατο 17 Μαΐου είναι "Νύχτα Μουσείων". Που σημαίνει πως όλα τα μουσεία στο Παρίσι θα είναι ανοιχτά μέχρι αργά το βράδυ (άλλα μέχρι τις 9 και άλλα μέχρι τα μεσάνυχτα). Το σημαντικότερο είναι πως θα είναι όλα δωρεάν, γιατί αν πεις να δεις 4-5 μουσεία από 10-12 ευρώ το καθένα ελάχιστη είσοδο...
Γενικά τώρα που έχει ξεκινήσει η τουριστική περίοδος στα γνωστά μουσεία (και τουριστικά αξιοθέατα) έχει την άπειρη ουρά. Π.χ. 1 ώρα αναμονή για το Λούβρο και 1.5 με 4 ώρες για να ανέβεις με ασανσέρ στον Πύργο του Άιφελ.
Αλλά μερικά αξιοθέατα έχουν και laternative είσοδο. Π.χ. στο Λούβρο και στις Βερσαλίες έχει πλάγια είσοδο και στον Άιφελ μπορείς να ανέβεις από τις σκάλες με αναμονή 20 λεπτών. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Ταξιδι Ιταλια-Αυστρια-Γερμανια-Ελβετια-Γαλλια-Αγγλια-Ισπανια Δευ 12 Μάης 2014, 19:38 | |
| | |
|
| |
babis k8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Ταξιδι Ιταλια-Αυστρια-Γερμανια-Ελβετια-Γαλλια-Αγγλια-Ισπανια Πεμ 15 Μάης 2014, 10:10 | |
| Καλημερα απο Σαλσμπουργκ!!! Τελικα το περασμα του passo stelvio κλειστο λογω καιρου κ απ'οσο καταλαβα ανοιγει μονο τους καλοκαιρινους μηνες... Παρα την γκαντεμια αυτη αλλαξα πλανο κ εκανα πολλα χιλιομετρα στις Αλπεις στο επαρχιακο κομματι.Απιστευτες εικονες,φοβερο οδικο δικτυο κ ωραια μερη (λιμνες,ωραια βουνα καταλευκα απο το χιονι,τουνελ κ υπεροχα σπιτια ολα στο ιδιο μοτιβο λες κ ειναι συνεχεια του τοπιου) Μπηκα για λιγο στα συνορα της Ελβετιας κ επαθα λιγο σοκ απο τις τιμες-2 ευρω τα καυσιμα κ το super market ΑΠΛΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ... Μπηκα στο Ινσμπουργκ κ εκατσα κανα 3ωρο,οπου ειναι μια κλασσικη Αυστριακη πολη με παλιο ιστορικο κεντρο,πολλα ποδηλατα,ακριβα γενικως εμπορικα μαγαζια κ ωραιο παγωτο Οσον αφορα τα ορια ταχυτητας,στην Ιταλια κ στην Γερμανια απλα χημειο...Αυστρια-Ελβετια ολοι σαν τις κοτες,μου εκανε εντυπωση,κατα γραμμα τα ορια ταχυτητας ΟΛΟΙ... Αναμενουμε σε λιγο να δουμε ωραια πραγματα στο Σαλσμπουργκ! παιδες...οτι αλλο θυμηθειτε ενημερωνετε το ποστ | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Ταξιδι Ιταλια-Αυστρια-Γερμανια-Ελβετια-Γαλλια-Αγγλια-Ισπανια Πεμ 15 Μάης 2014, 10:41 | |
| γενικα να ξερεις οτι αυτη την εβδομαδα εκανε περιεργο καιρο εκει πανω ... ειναι ακομα ελβετια η αδερφη μου και ο γαμπρος μου . μιλησαμε εχθες στο τηλ και μου ειπαν : προχθες φτασαμε βιλαρ και ο δρομος ηταν καθαρος . κοιμηθηκαμε και ξυπνησαμε το πρωι και ηταν ολο το χωριο χιονισμενο ... περασαν το σιμπλον πας και ηταν στα ορια του ανοικτο -κλειστο ______________________________________________________ Στην ερώτηση "θέλετε να γίνετε δωρητής οργάνων;" η απάντηση "πάρτε τα αρx!@#α μου ", θεωρείται θετική ή αρνητική;www.facebook.com/optovision ... join us... | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Ταξιδι Ιταλια-Αυστρια-Γερμανια-Ελβετια-Γαλλια-Αγγλια-Ισπανια Πεμ 15 Μάης 2014, 11:57 | |
| μπραβο ψηλε !!!! αντε ριξε και καμια φωτο !!!! | |
|
| |
Chrisk6 Normal gixxer
Όνομα: : Χρηστος Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 276 Αγωνιζόμενος : Σκληρα... Hμερομηνία εγγραφής : 09/02/2012
| Θέμα: Απ: Ταξιδι Ιταλια-Αυστρια-Γερμανια-Ελβετια-Γαλλια-Αγγλια-Ισπανια Πεμ 15 Μάης 2014, 16:21 | |
| Το τελεφερικ να παρετε στο Salzburg που ειναι λιγο εξω απο το κεντρο να τα δειτε ολα πανοραμικα!! Καλα να περασετε!! | |
|
| |
babis k8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Ταξιδι Ιταλια-Αυστρια-Γερμανια-Ελβετια-Γαλλια-Αγγλια-Ισπανια Πεμ 15 Μάης 2014, 22:04 | |
| - Miou έγραψε:
- γενικα να ξερεις οτι αυτη την εβδομαδα εκανε περιεργο καιρο εκει πανω ...
ειναι ακομα ελβετια η αδερφη μου και ο γαμπρος μου . μιλησαμε εχθες στο τηλ και μου ειπαν : προχθες φτασαμε βιλαρ και ο δρομος ηταν καθαρος . κοιμηθηκαμε και ξυπνησαμε το πρωι και ηταν ολο το χωριο χιονισμενο ... περασαν το σιμπλον πας και ηταν στα ορια του ανοικτο -κλειστο Ο καιρος ειναι οτι να'ναι απο χθες που ταξιδευω απο Βενετια... Καλα στο Στελβιο εριχνε χιονακι οταν πηγα ενω εδω στο Σαλσμπουργκ ριχνει ανα διαστηματα χιονονερο. Παλι καλα που μερικα παιδια μπηκαν στον κοπο να μου απαντησουν κ να με παροτρηνουν να ερθω στο Σαλσμπουργκ. Πολη ονειρο,ολα ειναι πολυ κοντα κ χαιρεσαι να περπατας. Το οργανωσαμε καλα-αν κ τελευταια στιγμη-κ γυρισαμε σχεδον τα παντα με τα ποδια απο το πρωι μεχρι πριν λιγο Απιστευτη θεα απο το καστρο κ το μουσειο μοντερνα τεχνης οπου στο πρωτο πας με τελεφερικ κ στο δευτερο με ασανσερ. Πανεμορφη πολη αλλα με τραγικο φαγητο,εχουν ρεψει στο σνιτσελ το οποιο δοκιμασα κ εγω κ δεν μπορω να πω οτι το κανουν καλυτερο απο της μανας μου Αυριο την κανουμε νωρις το πρωι για Μοναχο κ το απογευματακι για το φημισμενο καστρο Νοϊσβανσταϊν-το οποιο να δω κατα ποσο αξιζει μιας κ εχω ακουσει κ θετικα κ αρνητικα σχολια Φωτος συντομα | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Ταξιδι Ιταλια-Αυστρια-Γερμανια-Ελβετια-Γαλλια-Αγγλια-Ισπανια Παρ 16 Μάης 2014, 09:51 | |
| θα τρελαθεις στα βουρστ στο μοναχο ... και στο ξυνολαχανο (μπλιαξ) και φυσικα στις καλη συνεχεια ... ______________________________________________________ Στην ερώτηση "θέλετε να γίνετε δωρητής οργάνων;" η απάντηση "πάρτε τα αρx!@#α μου ", θεωρείται θετική ή αρνητική;www.facebook.com/optovision ... join us... | |
|
| |
rizla k6 Jr.gixxer
Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 38 Hμερομηνία εγγραφής : 13/06/2011
| Θέμα: Απ: Ταξιδι Ιταλια-Αυστρια-Γερμανια-Ελβετια-Γαλλια-Αγγλια-Ισπανια Παρ 16 Μάης 2014, 10:33 | |
| Καλημερα απο μοναχο!!!!!ειμαστε 3 gixxer εδω!!!αν σου μεινει χρονοσ και ορεκσι στειλε μηνυμα να βρε8ουμε για καφε φαι και βλεπουμε αν οχι καλη συνεχεια στο ταξιδι σου και περιμενουμε φωτο | |
|
| |
rizla k6 Jr.gixxer
Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 38 Hμερομηνία εγγραφής : 13/06/2011
| Θέμα: Απ: Ταξιδι Ιταλια-Αυστρια-Γερμανια-Ελβετια-Γαλλια-Αγγλια-Ισπανια Παρ 16 Μάης 2014, 10:48 | |
| Και φυσικα respectστα ορια παντου αστυνομια καμερες και δεν χαριζουν το νου σου απο φετος οι ποντοι στο διπλωμα περνανε οπου και να εισαι | |
|
| |
[alex] Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Ταξιδι Ιταλια-Αυστρια-Γερμανια-Ελβετια-Γαλλια-Αγγλια-Ισπανια Παρ 16 Μάης 2014, 13:25 | |
| UPDATE για Γαλλία Αγγλικά ξέρουν σχεδόν όλοι οι νέοι (< 40), άσχετο αν κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν. Αν μυριστούν χρήμα, καταλαβαίνουν και ελληνικά. Κυριακή πρωί θα πάνε Λε Μαν κάποιοι γνωστοί με μηχανές (βασικά τα παιδιά που δουλεύουν στη suzuki που πάω το μηχανάκι αλλά είναι πιτσιρικάδες και μιλάμε). Λένε το κάνουν περίπου 1.5 ώρα (θα δώσουν πόνο δηλαδή). Αν θέλετε ακολουθούμε με μοτό + αυτοκίνητο. Ευκαιρία να πας με κάποιον που ξέρει τα κατατόπια (και τα σημεία που στήνεται η τροχαία ). Επίσης, αν θες ρομαντική έκπληξη για τη γυναίκα (αν δεν το έχετε ακουστά ήδη): Το Παρίσι έχει πολλές γέφυρες και τα ζευγάρια κλειδώνουν πάνω τους λουκέτα με χαραγμένα τα αρχικά τους κτλ (αιώνια αγάπη φάση). Είναι πολύ διάσημο αυτό (εγώ δεν το ήξερα πριν έρθω εδώ). Μπορείς να πάρεις ένα λουκέτο από το σούπερ μάρκετ ή να πας σε ένα κλειδαρά (εδώ έχει σε κάθε γωνία σχεδόν, αλλά αν θες σου βρίσκω και του λέω να χαράξει και αρχικά). Και πριν σας αφήσουμε το δελτίο καιρού: Ο καιρός προβλέπεται καλός μέχρι και Δευτέρα (σε όλη τη χώρα). Σύννεφα Κυριακή βράδυ και από Δευτέρα βροχές στα δυτικά και από Τρίτη διάσπαρτα σε όλη τη χώρα. | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Ταξιδι Ιταλια-Αυστρια-Γερμανια-Ελβετια-Γαλλια-Αγγλια-Ισπανια Παρ 16 Μάης 2014, 13:39 | |
| ______________________________________________________ Στην ερώτηση "θέλετε να γίνετε δωρητής οργάνων;" η απάντηση "πάρτε τα αρx!@#α μου ", θεωρείται θετική ή αρνητική;www.facebook.com/optovision ... join us... | |
|
| |
| Ταξιδι Ιταλια-Αυστρια-Γερμανια-Ελβετια-Γαλλια-Αγγλια-Ισπανια | |
|