| Stabilizater GSX-R 1000 K7 - Απορία... | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ktmaniac Normal gixxer
Όνομα: : Ηλίας Τόπος : Μεταμόρφωση Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 73 Hμερομηνία εγγραφής : 12/05/2009
| Θέμα: Stabilizater GSX-R 1000 K7 - Απορία... Τρι 23 Αυγ 2011, 11:32 | |
| Καλημέρα σε όλους και καλως ήρθατε απο τις διακοπές σας...
Εχω την εξής απορία:
Έχω παραγγείλει ένα after-market stabilizater για το μηχανάκι μου (Κ7 1000)...Επειδή το stabi στο Κ7 είναι ηλεκτρονικό, υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα? π.χ. Κάποια ένδειξη F στο κοντέρ? Αν ναι, υπάρχει κάποια λύση γι'αυτό?
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας. | |
|
| |
susukakiask7 Normal gixxer
Όνομα: : DHMHTRHS
Τόπος : ΚΕΡΚΥΡΑ Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 157 Αγωνιζόμενος : ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑΑΑΑ Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2011
| Θέμα: Απ: Stabilizater GSX-R 1000 K7 - Απορία... Τρι 23 Αυγ 2011, 18:19 | |
| ναι ηλια θα σου βγαλει στο καντραν d35 γεφυρωσε τα και θα εισε οκ
| |
|
| |
stavroulis Normal gixxer
Όνομα: : Μιχάλης Τόπος : ΧΑΝΙΑ!! Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 350 Αγωνιζόμενος : Προσπαθω..... Hμερομηνία εγγραφής : 31/10/2009
| Θέμα: Απ: Stabilizater GSX-R 1000 K7 - Απορία... Τρι 23 Αυγ 2011, 20:09 | |
| Νομιζω θελει μια αντισταση για να μην σου βγαζει F.
υγ. πιο σταμπι παραγκειλες γιατι παω και γω τωρα για aftermarket | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: Stabilizater GSX-R 1000 K7 - Απορία... Τρι 23 Αυγ 2011, 22:57 | |
| αν κανεις αναζητηση στο φορουμ θα βρεις μπολικο υλικο γι αυτο το θεμα , κ την αντισταση που θελει ακριβως. | |
|
| |
ktmaniac Normal gixxer
Όνομα: : Ηλίας Τόπος : Μεταμόρφωση Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 73 Hμερομηνία εγγραφής : 12/05/2009
| Θέμα: Απ: Stabilizater GSX-R 1000 K7 - Απορία... Τετ 24 Αυγ 2011, 10:45 | |
| - susukakiask7 έγραψε:
- ναι ηλια θα σου βγαλει στο καντραν d35 γεφυρωσε τα και θα εισε οκ
Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου... Θα το ψάξω... - stavroulis έγραψε:
- Νομιζω θελει μια αντισταση για να μην σου βγαζει F.
υγ. πιο σταμπι παραγκειλες γιατι παω και γω τωρα για aftermarket Παρήγγειλα αυτό http://www.extraproducts.gr/eshop/product_info.php?manufacturers_id=10&products_id=40, στα 339 ευρώ φίλε μου μαζί με την βάση για να μπεί στο μηχανάκι. Είχα βρεί ένα OHLINS στα 319 (προσφορά), αλλα δυστυχώς τελείωσαν τα κομμάτια. Για το OHLINS υπολόγισε γύρω στα 450 κομπλέ, μαζί με την βάση. - panosk8 έγραψε:
- αν κανεις αναζητηση στο φορουμ θα βρεις μπολικο υλικο γι αυτο το θεμα ,
κ την αντισταση που θελει ακριβως.
Έκανα και ένα search, αλλα μάλλον ήταν κουλαδο-search γιατι δεν βρήκα και πολλά αποτελέσματα... Θα το ψάξω με τον παλιό κλασσικό τρόπο...Χειροκίνητα και έχει ο θεός... | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Stabilizater GSX-R 1000 K7 - Απορία... Τετ 24 Αυγ 2011, 14:25 | |
| - ktmaniac έγραψε:
- Καλημέρα σε όλους και καλως ήρθατε απο τις διακοπές σας...
Εχω την εξής απορία:
Έχω παραγγείλει ένα after-market stabilizater για το μηχανάκι μου (Κ7 1000)...Επειδή το stabi στο Κ7 είναι ηλεκτρονικό, υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα? π.χ. Κάποια ένδειξη F στο κοντέρ? Αν ναι, υπάρχει κάποια λύση γι'αυτό?
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας. Υπάρχουν αρκετές λύσεις... Μπορείς να βάλεις αντίσταση,να αφήσεις την βαλβίδα φυσωμένη επάνω,να φλασάρεις τον εγκέφαλο και να το σβήσεις από μέσα... Μπορείς ακόμα να ρυθμίσεις και πόσο σφιχτό να είναι το σταμπιλιζατέρ σε σχέση με τα χιλιόμετρα... :P | |
|
| |
ktmaniac Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Stabilizater GSX-R 1000 K7 - Απορία... Τετ 24 Αυγ 2011, 14:33 | |
| - T.R.E έγραψε:
- ktmaniac έγραψε:
- Καλημέρα σε όλους και καλως ήρθατε απο τις διακοπές σας...
Εχω την εξής απορία:
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.
Υπάρχουν αρκετές λύσεις... Μπορείς να βάλεις αντίσταση,να αφήσεις την βαλβίδα φυσωμένη επάνω,να φλασάρεις τον εγκέφαλο και να το σβήσεις από μέσα...
Μπορείς ακόμα να ρυθμίσεις και πόσο σφιχτό να είναι το σταμπιλιζατέρ σε σχέση με τα χιλιόμετρα... :P Ευχαριστώ πολύ Νίκο... Διάβασα και κάποια άλλα θεματάκια (και απαντήσεις σου σε αυτά) και ξεκαθάρισε αρκετά το τοπίο... | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: Stabilizater GSX-R 1000 K7 - Απορία... Τετ 24 Αυγ 2011, 14:47 | |
| Μιας και μπηκες στον κοπο ρε Ηλια, πες μας που υπαρχουν αυτες αναφορες εδω μεσα γιατι εψαξα λιγο το πρωι και δεν τις ξαναβρηκα. Θυμαμαι οτι εχουν γινει συζητησεις αλλα δεν θυμαμαι σε ποια ποστ τα λεγαμε | |
|
| |
ktmaniac Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Stabilizater GSX-R 1000 K7 - Απορία... Τετ 24 Αυγ 2011, 14:59 | |
| - valentinosgsxr έγραψε:
- Μιας και μπηκες στον κοπο ρε Ηλια, πες μας που υπαρχουν αυτες αναφορες εδω μεσα γιατι εψαξα λιγο το πρωι και δεν τις ξαναβρηκα. Θυμαμαι οτι εχουν γινει συζητησεις αλλα δεν θυμαμαι σε ποια ποστ τα λεγαμε
Αυτό μου έκανε και εμένα εντύπωση, Βαλεντίνε...Εκανα search και δεν μου έβγαζε αποτέλεσματα...Οπως και να το έψαξα... :| Το πιο ξεκάθαρο, είναι αυτό :arrow: https://gixxer.forumgreek.com/t3814-topic | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: Stabilizater GSX-R 1000 K7 - Απορία... Τετ 24 Αυγ 2011, 15:06 | |
| Ναι, οντως το search δεν δουλευει οπως θα πρεπε, παντως δεν ηταν παντα ετσι, μαλλον τωρα τελευταια εχει "χαλασει". Ευχαριστω! | |
|
| |
ktmaniac Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Stabilizater GSX-R 1000 K7 - Απορία... Τετ 24 Αυγ 2011, 15:09 | |
| - valentinosgsxr έγραψε:
- Ναι, οντως το search δεν δουλευει οπως θα πρεπε, παντως δεν ηταν παντα ετσι, μαλλον τωρα τελευταια εχει "χαλασει". Ευχαριστω!
Άσε, έχω διαβάσει όλο το gixxer απο το πρωί (όχι οτι με χάλασε και πολύ)... Δεν κάνει τίποτα φίλε μου... Να'σαι καλά... | |
|
| |
| Stabilizater GSX-R 1000 K7 - Απορία... | |
|