| Καταργηση καταλυτη αποριες... | |
|
+4misfits296 panosk8 louk6 caza 8 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
caza Jr.gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 31 Hμερομηνία εγγραφής : 11/03/2010
| |
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: Καταργηση καταλυτη αποριες... Κυρ 04 Σεπ 2011, 19:56 | |
| αγαπητε συνονοματε! φιλαρακι μου με gsxr 750 k8 αρχικα εβαλε σαν εσενα ενα τελικο yoshimura tri-oval το δυπιπινο! δεν αλαξε και πολυ ο θορυβος της λογο του καταλυτη. οταν τον καταργησε ειδε απιστευτη διαφορα!!! απεκτησε τελειο.... θορυβο! τιποτε αλλο ομως και δυστυχως επεσε και η αποδοση του παρα πολυ.. αν θες λοιπων να κανεις κατι τετοιο θελει πολυ ψαξιμο.. οσο για το κτεο σιγουρα θα χεις θεμα χωρις καταλυτη.. αλλα μεχρι να ξεκινησει αυτο το θεμα η θα εχεις αλαξει μηχανακι η ολο και καποιο παραθυρακι θα υπαρξει!! για περεταιρω πληροφοριες θα ρωτησω φιλαρακι που ειχε ιδιο ακριβως με το δικο σου να μου πει αν ειχε κανει καμια μοντα αναλογη.. εις το επανιδειν | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: Καταργηση καταλυτη αποριες... Κυρ 04 Σεπ 2011, 20:03 | |
| - caza έγραψε:
- Καλησπερα παιδια.Επειδη δεν παιζουν φραγκα για καινουριους λαιμους κ εχω ηδη ενα τελικο arrow σκεφτομαι μηπως καταργησω τον καταλυτη για να εχουμε καποια βελτιωση.Αρχικα θα ηθελα να μου πειτε αξιζει να το κανω :?: Θα εχω προβλημα με τα κτεο κ τις μ@λ@κιες που λενε οτι θα βαλουν :?: Οταν θα μπει κ το προγραμμα θα εχω μεγαλη διαφορα στη καταναλωση ή απλα οπως κ τωρα θα καιει στα ψηλα κατι παραπανω :?:
Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας!!!!! μπορεις να τον ξυλωσεις αφοβα.κ θα πηγαινει κ καλυτερα.εδω σε αμαξι μας ειχε αφησει στη μεση του πουθενα, επαιρνε μπρος κ εσβηνε.ειχαν στουμπωσει οι κυψελες του καταλυτη. επειδη στα αμαξια ειναι πανακριβος,800+ ευρο, ο μαστορας τον εφαγε εσωτερικα στις κυψελες. κ τραβουσε κ πολυ καλυτερα. βγαλτον,κ αν θελει κοψιμο,δεν ξερω πως ειναι στα 600,κανε μια πατεντα να ξαναμπενει σε περιπτωση που χρειαστει. ολο λενε για το κτεο κ ακομα.. | |
|
| |
misfits296 Normal gixxer
Όνομα: : Θωμας Τόπος : Αιγάλεω Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 247 Hμερομηνία εγγραφής : 19/03/2009
| |
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: Καταργηση καταλυτη αποριες... Κυρ 04 Σεπ 2011, 21:32 | |
| παιδια φιλαρακι με ιδιο μοντελο σε 750 ειχε θεμα. και ο καταλυτης κοβεται.. δεν ειναι τυχαιο που στην ολοσωμη γι αυτο το μοντελο στη θεση που ειναι ο καταλυτης κανει κατι στροφες ο σωληνας σαν σαλιγκαρος μεχρι να καταληξει στο τελικο!! ενω αν τον καταργησει ο οποιοσδηποτε εξατμισας δε μπορει να κανει κατι παραπλησιο. απλα τοποθετει ενα κομματι σωληνα για να αντικαταστησει το καταλυτη δεν ειναι τοσο απλο! | |
|
| |
misfits296 Normal gixxer
Όνομα: : Θωμας Τόπος : Αιγάλεω Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 247 Hμερομηνία εγγραφής : 19/03/2009
| Θέμα: Απ: Καταργηση καταλυτη αποριες... Κυρ 04 Σεπ 2011, 21:48 | |
| - louk6 έγραψε:
- παιδια φιλαρακι με ιδιο μοντελο σε 750 ειχε θεμα. και ο καταλυτης κοβεται.. δεν ειναι τυχαιο που στην ολοσωμη γι αυτο το μοντελο στη θεση που ειναι ο καταλυτης κανει κατι στροφες ο σωληνας σαν σαλιγκαρος μεχρι να καταληξει στο τελικο!! ενω αν τον καταργησει ο οποιοσδηποτε εξατμισας δε μπορει να κανει κατι παραπλησιο. απλα τοποθετει ενα κομματι σωληνα για να αντικαταστησει το καταλυτη δεν ειναι τοσο απλο!
φιλε γιαννη ειχα 2 ολοσωμες στο 600 και 2 ηταν yoshimura η μια ρ55 απλη ανοξειδωτη και η αλλη τρια οβαλ φουλ τιτανιο αγωνιστικη...η πρωτη εχει τον σαλυγκαρο που λεμε και η αλλη απλα μια σωληνα ...η yoshimura βγαζει με σαλιγαρο απο κατω η Akrapovic δεν βγαζει με σαλληγκαρο οπως και πολλες αλλες..οποτε δεν παιζει θεμα....απλα πρεπει να ρυθμιστη μερα η μηχανη ειναι αναγκαιο | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: Καταργηση καταλυτη αποριες... Κυρ 04 Σεπ 2011, 22:56 | |
| Γιάννη, όπως σε είχα πει κάποτε στο παρελθόν...ωραία η Arrow αλλά δεν ακούγεται και τόσο λόγο του βρωμό καταλύτη.. Αν κόψεις τον καταλύτη και πάρεις το συγκεκριμένο mid pipe ΔΕΝ χρειάζεται ούτε ρύθμιση ούτε τίποτα... <<ΠΡΟΣΟΧΗ>> Μ Η Ν βγάλεις τον ''λ'' και όλα θα παν καλά! Ναιθέλει ένα κατοστάρικο έξτρα αλλά και για το πας για ρύθμιση + σωλήνες + δουλειά θα σε βγει παραπάνω.... http://www.ebay.co.uk/itm/SUZUKI-GSXR-600-750-TTuner-SLIP-MID-PIPE-EXHAUST-/170685663018?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item27bda8872aΣε κάποια φάση αν διαβάσεις λέει: The TTuner is also the only midpipe that offers just enough back pressure to ensure maximum performance out of your GSX R 600/750. Our design is the only design that will not harm your GSX R 600/750 without having to Re-map your bike. Tο έχω δοκιμάσει και δουλεύει άψογα! | |
|
| |
magiaklaniakeksatmisi Full gixxer
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: Καταργηση καταλυτη αποριες... Κυρ 04 Σεπ 2011, 23:16 | |
| βγαλε τον καταλυτη και το μοτο θα παρει ανασα... ειναι κριμα να φορας aftermarket slip on με καταλυτη | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Καταργηση καταλυτη αποριες... Δευ 05 Σεπ 2011, 19:32 | |
| τελεια θωμα. τι πρεπει να κανει το φιλαρακι μου γιατι δεν εχει βγαλει ακρη!! αμα ειναι να του το μεταφερω. ειχε πειραξει μονο τα μιγματα και τον καταλυτη που καταργησε. τι να του πω να κανει? | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Καταργηση καταλυτη αποριες... Δευ 05 Σεπ 2011, 19:43 | |
| φιλε μου βγαλε αφοβα τον καταλυτη. το εχω κανει κι εγω και το μηχανακι εχει πολυ διαφορετικο δουλεμα. στα ψηλα θα χασει πολυ, αλλα χαμηλα και μεσαια θα δεις μεγαλη διαφορα. εγω εκανα και το yoshimura box περισσοτερο για να δουλευει λιγο καλυτερα το μηχανακι (γιατι στα ψηλα το στεγνονε πολυ) και οχι για περισσοτερο γκαζι. θα σε γκ@λωσει τοσο πολυ απο ηχο, οσο και στα χαμηλομεσαια που το θεμα γκαζι θα το ξεχασεις, πιστεψε. μην φανταστεις οτι στα ψηλα δεν θα περπαταει, αλλα μπορει να παει και πολυ καλυτερα. | |
|
| |
misfits296 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Καταργηση καταλυτη αποριες... Δευ 05 Σεπ 2011, 20:29 | |
| - louk6 έγραψε:
- τελεια θωμα. τι πρεπει να κανει το φιλαρακι μου γιατι δεν εχει βγαλει ακρη!! αμα ειναι να του το μεταφερω. ειχε πειραξει μονο τα μιγματα και τον καταλυτη που καταργησε. τι να του πω να κανει?
φιλε γιαννη αν θελει πραγματικα να κανει δουλεια σωστη θα πρεπει να εχει εναν παραλληλο εγκεφαλο...απο τι καταλαβα εχει πειραξει τα μειγματα με γιοσιμουρα μποξ? που αυτο συμαινει οχι σωστη ακριβως ρυθμιση γτ εχει βαλει κατι που δεν ξερει ακριβως που εχει χασει.... κανονικα θελει εναν παραλληλο εγκεφαλο ωστε να φιαχτει χαρτης πανω στο στυλ της μοτοσυκλετας .... το πως ειναι... για ακριβες δουλεια πρεπει να μπρει δυναμομετρο να γινει καυσαναληση να δει σε πια επιπεδα χανει η μηχανη και να ρυθμιστη πανω σε αυτο για να μπει καινουριος χαρης...ετσι γινεται οταν αλλαζουμε κατι στην μηχανη.... βασικα μεχρι τωρα τι εχει κανει? εχει βαλει φιλτρο? | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Καταργηση καταλυτη αποριες... Δευ 05 Σεπ 2011, 21:13 | |
| εχει βαλει φιλτρο και τα μειγματα τα πειραξε λιγο. οχι με yishimura box μονο με το προγραματισμο που δεν επιτρεπει και πολα! στην αρχη του δωσανε τοσο μιγμα που καταναλωνε απιστευτα χωρις να πηγαινει. μετα ομως το ρυθμισανε σε δυναμομετρο αλλα ο προηγουμενος μαστορας που το σκαλισε του διεγραψε τους αρχικους χαρτες!!!! και ετσι δεν ξερανε που να πατησουν!! και το φιλαρακι ξενερωσε γιατι ειναι κουτα το μηχανακι! παραληλο πιο προτηνεις?? rabbit bike η power commander?καποιο καλυτερο?? | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Καταργηση καταλυτη αποριες... Δευ 05 Σεπ 2011, 21:53 | |
| bazzaz ολοκληρο το πακετο... | |
|
| |
| Καταργηση καταλυτη αποριες... | |
|