| προβλημα βρωμας με λαδι απο αλυσιδα | |
|
+15babis k8 bolek76 louk6 vagos gixxer mistiriodis_tsantakias gat0s panosk8 kontos 750 Darksoul AggelosK8 Miou kentaurosk8 TheVeteran maikstain Babis 19 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Babis Normal gixxer
Όνομα: : Μπάμπης Τόπος : ΝΑΥΠΛΙΟ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 146 Αγωνιζόμενος : Γιατί??????Για να κάνω τους πωλητές των πλαστίκων πλούσιους???? Hμερομηνία εγγραφής : 22/07/2009
| Θέμα: προβλημα βρωμας με λαδι απο αλυσιδα Τετ 14 Σεπ 2011, 05:02 | |
| Ενταξει το ξερω εκανα βλακεια με τοσο λαδι που βαζω αλλα τη φοβομουν τη δουλεια ολο το καλοκαιρι πηγαινε ελα στην εθνικη 500 χιλ μεσα στον ηλιο.πηγα σημερα να την πλυνω λιγακι και αφηστε δεν βαζω φωτο γιατι θα σας πιασει η καρδια σας.λοιπον ολη η αριστερη πλευρα ειναι χαλια.εχει πεταξει λαδι παντου.πλαστικα ζαντα ψαλιδι παντου.υπαρχει ρε παιδια κατι να βαλω και να σπασει η λαδιλα γιατι με σαπουνι θελει να τριβεις ωρες και παλι δουλεια δεν γινεται.ειπα να την πλακωσω με πετρελαιο αλλα μου ειπε ενα μηχανικος στο καραβι οτι δεν κανει καλο στην αλυσιδα και τελικα εβαλα μονο σαπουνι.η ζαντα ομως ειναι ακομα χαλια.πειτε ιδεες. | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: προβλημα βρωμας με λαδι απο αλυσιδα Τετ 14 Σεπ 2011, 08:27 | |
| παραφινελαιο-καθαριστικο αλυσιδας-wd-40.καλο ξεβγαλμα ομως μετα | |
|
| |
TheVeteran Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 457 Αγωνιζόμενος : Δε νομιζω! Hμερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
| Θέμα: Απ: προβλημα βρωμας με λαδι απο αλυσιδα Τετ 14 Σεπ 2011, 08:58 | |
| Για αλυσιδα παραφινελαιο οπως ειπε και ο maikstain. Τριψιμο καλο με βουρτσα σκληρη (ή αν δεν εχεις...βαλε παλια οδοντοβουρτσα) και μετα οσο πιο καλο καθαρισμα μπορεις με πανι (σε σημειο που σχεδον να στεγνωσει η αλυσιδα αλλιως μετα δε θα κατσει καλα το λαδι και θα στο πεταξει παλι). Πας μια σβουρα το τετραγωνο της γειτονιας (καμια 500αρια μετρα δηλαδη) με στεγνη αλυσιδα να στεγνωσει ακομα καλυτερα...και μετα ξανασκουπιζεις για οτι εμεινε και εισαι ready για γρασαρισμα. Για τη ζαντα τωρα...φυσικα πλενεις οσο καλα μπορεις με σαπουνι και σφουγγαρι και μετα με ενα μαλακο πανι...και λιγη καθαρη βενζινη...θα κανεις θαυματα. Θα φυγουν ολα τα γρασα που εχει πεταξει η αλυσιδα. Μετα φυσικα ξεπλενεις με νερακι να μην μεινει η βενζινα πανω στη ζαντα 83 μερες γιατι μπορει να σου καψει το βερνικι. Good luck to you all ! God bless SUZUKI ! | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: προβλημα βρωμας με λαδι απο αλυσιδα Τετ 14 Σεπ 2011, 09:57 | |
| Όλα καλά τα προαναφερθέντα και παίζει και Σουάζ το οποίο είναι απλά ένα δυνατό σαπούνι και κάνει θαύματα. Το χρησιμοποιώ 10 χρόνια κοντά τώρα και δεν μένει τίποτα!!!! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: προβλημα βρωμας με λαδι απο αλυσιδα Τετ 14 Σεπ 2011, 10:40 | |
| souaz που λεει ο κενταυρος ειναι πολυ καλο... αλλα το καλυτερο ειναι να παρεις παραφινη που ειναι παφθηνη και με μια πετσετα καθαριζεις και τα πλαστικα σου και την ζαντα σου και την αλυσιδα σου... μετα απλα ξεπλενεις με λιγο νερακι...αλλα και να μην το ξεπλυνεις μην φοβασε δεν θα παθει τιποτα... εγω χρονια ετσι καθαριζω τα πλαστικα-ζαντα απο τα γρασα της αλυσιδας... | |
|
| |
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: προβλημα βρωμας με λαδι απο αλυσιδα Τετ 14 Σεπ 2011, 11:02 | |
| και κατι που μπορει να σου φανει και χαζο αλλα πολυ προσοχη στα δαχτυλα οταν καθαριζεις την αλυσιδα σου.... | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: προβλημα βρωμας με λαδι απο αλυσιδα Τετ 14 Σεπ 2011, 11:06 | |
| Άγγελε δεν είναι καθόλου χαζό.... Έχω δει live το αποτέλεσμα που εννοείς.... άσε.... φρικτό!!!!! | |
|
| |
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: προβλημα βρωμας με λαδι απο αλυσιδα Τετ 14 Σεπ 2011, 11:08 | |
| - kentaurosk8 έγραψε:
- Άγγελε δεν είναι καθόλου χαζό.... Έχω δει live το αποτέλεσμα που εννοείς.... άσε.... φρικτό!!!!!
γι'αυτο το λεω Νικο | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: προβλημα βρωμας με λαδι απο αλυσιδα Τετ 14 Σεπ 2011, 11:18 | |
| ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΝ ΩΡΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!! ευχαριστω!οτι ειπαν οι απο πανω για την ζαντα κ το undertail παρε ενα φθηνο λαδακι για τηγανι κ βαλτο σε ενα μικρο μπουκαλακι κ με ενα πανακι θα καταλαβεις ποσο ευκολα φευγουν οι μαυριλες απο πλαστικ ζαντα αλλα μετα ξανα με καθαρο πανακι να καθαρισεις οτι λαδακι εμεινε! | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: προβλημα βρωμας με λαδι απο αλυσιδα Τετ 14 Σεπ 2011, 11:37 | |
| ολα τα παραπανω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!γνωμη μου που την εφαρμοζω ειναι οσο μπορεις πιο συχνα καθαριζε την αλυσιδα με ενα πανακι να φευγουν τα περιτα και η βρομια απο σκονη.....κανεις την ζωη σου πιο ευκολη και δεν σε πιανει οταν βλεπεις τον χαμο που πρεπει να καθαρισεις... | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: προβλημα βρωμας με λαδι απο αλυσιδα Τετ 14 Σεπ 2011, 12:54 | |
| αυτο. ειναι βεβαια για αλλη δουλεια,ομως τα διαλυει ολα με 1 περασμα. κ ειναι ουδετερο με το βερνικι των πλαστικων/ζαντας. δε κανει ομως για αλυσιδα. | |
|
| |
gat0s Hero gixxer
Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: προβλημα βρωμας με λαδι απο αλυσιδα Τετ 14 Σεπ 2011, 14:48 | |
| - AggelosK8 έγραψε:
- και κατι που μπορει να σου φανει και χαζο αλλα πολυ προσοχη στα δαχτυλα
οταν καθαριζεις την αλυσιδα σου.... Μηπως θελετε να σας δειξω τα δικα μου. Παντα σβηστο το μηχανακι μαγκες αν δεν θελετε να χασετε δαχτυλα. | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: προβλημα βρωμας με λαδι απο αλυσιδα Τετ 14 Σεπ 2011, 16:06 | |
| απλα κ ξεκαθαρα φτηνα ευκολα κ συγουρα ...καθαριστικο αλυσιδας πανο κατω ολα κοστιζουνε καπου 8 ευρο και καθαριζουνε τα παντα απο γρασα ουτε αλχιμιες ουτε κολπα σιγουρο καθαρισμα χορις ζημιες στα Ο-ρινγκ ... και συγουρα μην το βαζεις μπροστα για να το γρασαρεις ...80 ευρο κοστιζει ενα σταντ τα δαχτιλασοου ειναι ανεκτιμιτα | |
|
| |
vagos gixxer Normal gixxer
Όνομα: : ΒΑΓΓΕΛΗΣ Τόπος : ΕΔΕΣΣΑ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 167 Αγωνιζόμενος : ΟΧΙ Hμερομηνία εγγραφής : 01/05/2009
| Θέμα: Απ: προβλημα βρωμας με λαδι απο αλυσιδα Τετ 14 Σεπ 2011, 16:36 | |
| Για τα πλαστικά σου χρεισιμοποίησε μωρομάντιλα (θα εκπλαγείς με το πόσο γρήγορα καθαρίζουν).Για την ζάντα καθαρή βενζίνη και αμέσως μετά πλήσιμο με σφουγγάρι και σαπούνι.Για την αλυσίδα πάλι εγώ χρεισιμοποιώ άοσμο νέφτι(white spirit) με πινελάκι ψηλό.Το έχει εφαρμόσει ένας φίλος σε ΚΤΜ και τον έχει πάει 70.000 km.Καλό πλήσιμο! | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: προβλημα βρωμας με λαδι απο αλυσιδα Τετ 14 Σεπ 2011, 20:12 | |
| να πω και εγω την ταπεινη μου γνωμη ως ιδιοκτητης λευκης ζαντας!!! στην αλυσιδα μονο καθαριστικο αλυσιδας για να μη ξεραθουν τα Ο-rings για τη ζαντα ομως το ιδιο καθαριστικο θα εχετε προσεξει οτι αν δεν προλαβεις να το σκουπισεις εγκαιρα στεγνωνει και παλι απο την αρχη! η λυση μου ειναι η εξης παρτε ενα βαμβακερο πανι και ψεκαστε (για ευνοητους λογους) στο πανι μια σεβαστη ποσοτητα overlay! το γνωστο spray για τα επιπλα! τριψτε τη ζαντα και θα παθετε την πλακα σας! στην συνεχεια η ζαντα θα γυαλιζει λογω του κεριου που εχει το overlay και επισης την επομενη φορα θα καθαριστει πιο ευκολα η ζαντα γιατι το κερι την προστατευει!!!!! | |
|
| |
bolek76 Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 433 Αγωνιζόμενος : never Hμερομηνία εγγραφής : 24/03/2011
| Θέμα: Απ: προβλημα βρωμας με λαδι απο αλυσιδα Τετ 14 Σεπ 2011, 23:15 | |
| μπραβο louk6 το ιδιο ακριβως κανουμε και μετα την χρηση overlay τα λαδια απο το επομενο λαδωμα φευγουνε στο μπαμ! τωρα για τα δαχτυλα παντα σβηστη η μηχανη και σηκωμενη στο σταντ,με 40€ παιρνεις πολυ καλη κατασκευη απο μαγαζι Αθηνας | |
|
| |
Babis Normal gixxer
Όνομα: : Μπάμπης Τόπος : ΝΑΥΠΛΙΟ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 146 Αγωνιζόμενος : Γιατί??????Για να κάνω τους πωλητές των πλαστίκων πλούσιους???? Hμερομηνία εγγραφής : 22/07/2009
| Θέμα: Απ: προβλημα βρωμας με λαδι απο αλυσιδα Πεμ 15 Σεπ 2011, 06:56 | |
| Ευχαριστω παιδια θα παρω για παραφινελαιο σημερα για αλυσιδα και για ζαντα και πλαστικα θα δοκιμασω το overlay μου ακουγετε καλο το κερι και για μετα.stand εχω το πηρα απο βενετια με 30 ευρω και δεν θα πιστεψετε ποσο καλο και ποσο στιβαρο ειναι. αν κανω τους καθαρισμους σημερα θα σας πω αποτελεσματα. | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: προβλημα βρωμας με λαδι απο αλυσιδα Πεμ 15 Σεπ 2011, 14:32 | |
| φωτο θελουμε πριν κ μετα!!! :P | |
|
| |
babis k8 Hero gixxer
Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
| Θέμα: Απ: προβλημα βρωμας με λαδι απο αλυσιδα Πεμ 15 Σεπ 2011, 16:14 | |
| - gsxr-gold έγραψε:
- Για αλυσιδα παραφινελαιο οπως ειπε και ο maikstain. Τριψιμο καλο με βουρτσα σκληρη (ή αν δεν εχεις...βαλε παλια οδοντοβουρτσα) και μετα οσο πιο καλο καθαρισμα μπορεις με πανι (σε σημειο που σχεδον να στεγνωσει η αλυσιδα αλλιως μετα δε θα κατσει καλα το λαδι και θα στο πεταξει παλι). Πας μια σβουρα το τετραγωνο της γειτονιας (καμια 500αρια μετρα δηλαδη) με στεγνη αλυσιδα να στεγνωσει ακομα καλυτερα...και μετα ξανασκουπιζεις για οτι εμεινε και εισαι ready για γρασαρισμα.
Για τη ζαντα τωρα...φυσικα πλενεις οσο καλα μπορεις με σαπουνι και σφουγγαρι και μετα με ενα μαλακο πανι...και λιγη καθαρη βενζινη...θα κανεις θαυματα. Θα φυγουν ολα τα γρασα που εχει πεταξει η αλυσιδα. Μετα φυσικα ξεπλενεις με νερακι να μην μεινει η βενζινα πανω στη ζαντα 83 μερες γιατι μπορει να σου καψει το βερνικι. Good luck to you all ! God bless SUZUKI ! Καλα ολα οσα λες απλα καθετα διαφωνω με την βενζηνα...θαμπωνει το χρωμα κ χανει την γυαλαδα του! Να πω κ εγω τον δικο μου (φθηνο κ αποτελεσματικο) τροπο για οποιον εχει ορεξη κ υπομονη για μονιμα γυαλιστερη αλυσιδα. Σ'ενα μπωλ βαζεις λιγη βαλβολινη.Βουτας ενα πινελο κ περνας ολη την αλυσιδα,τον δρομεα της στην αρχη του ψαλιδιου,την γραναζιερα κ το γραναζι με μπολικο λαδι (μεσα-εξω κ στο πλαϊ) αφου εχεις σηκωσει το μοτο σε 2πλο σταν. Τα αφηνεις κανα 5 λεπτο να μαλακωσουν κ υστερα με ενα μαλακο πανι (π.χ. απο παλια μπλουζα) αρχιζεις να τα καθαριζεις πολυ καλα.Υστερα βαζεις μπροστα,βαζεις 3η-4η στο σασμαν (εννοειται με την πισω ζαντα στον αερα..) κ αφηνεις να γυρισει ο τροχος για να πεταξει η αλυσιδα οτι λαδι εχει μεινει.Σβηνεις την μηχανη κ μετα καθαριζεις την αλυσιδα κ τα αλλα που σου ειπα απο τα υπολειματα του λαδιου.Εγω οταν κανω αυτη την διαδικασια την κανω κ βολτα ετσι ωστε να πεταξει οτι ελαχιστο λαδι εχει μεινει την καθαριζω κ μετα την πλενω.Μετα καλο περασμα με αερα να φυγουν τα νερα,καθαρισμα παλι με πανι κ μετα σιλικονη η οποια βεβαια θελει καποιες ωρες για να στεγνωσει. Μετα μ'ενα αλλο πινελο κ μιξη λιγου πετρελαιου μαζι με ελαχιστο λαδι μπορεις να κανεις την ιδια διαδικασια κ στην ζαντα κ μετα με ενα πανι να την καθαρισεις κ να την εχεις ετοιμη για πλυσημο.Αυτο αν εχεις ορεξη κ για τελεια αποτελεσματα μπορεις να το κανεις κ στο ψαλιδι,στο αμορτισερ κ στις βασεις που το πιανουν πανω στο ψαλιδι ή οπου εχει βρωμα απο λαδια.Οσο για τα πλαστηκα με ενα πανακι αφαιρεις οπου εχουν πεσει λαδια κ μετα πλενεις ολη την μηχανη με πιεστηκο βεβαια γιατι αλλιως με λαστηχο θα δυσκολευτεις πολυ...Δυστηχως δεν εχω φωτο του πριν για να τρομαξεις με το πως ηταν!!! [img] %20%20Uploaded%20with%20 ImageShack.us[/img] | |
|
| |
Babis Normal gixxer
| Θέμα: Απ: προβλημα βρωμας με λαδι απο αλυσιδα Παρ 16 Σεπ 2011, 02:11 | |
| Μετα απο αρκετο ψαξιμο στην πατρα και με τα λιγα μαγαζια που γνωριζω λογο του οτι δεν ειμαι απο δω οπου και να πηγα δεν ηξεραν καν το wd-40 και να σας πω την αληθεια δεν ειχαν και πολυ ορεξη για εξυπηρετηση και τελικα πηγα εκει που δεν περιμενα με τιποτα να βρω και βρηκα και μαλιστα με μεγαλη ποικιλια και τα δυο παλικαρια πολυ εξυπηρετικα.χωρις να θελω να κανω διαφημιση αλλα αξιζει να το πω το μαγαζι ηταν το motoraid της πατρα και πηρα καθαριστικο αλυσιδας gel polo 9 ευρω - καθαριστικο ζαντας και πλαστικων το οποιο σπαει τη λαδιλα procycle 7 ευρω και απο το σουπερ μαρκετ ενα overlay λογο του κεριου.wd 40 τελικα εχουμε εδω στο καραβι και μαλιστα με το βαρελι αλλα ειπα να δοκιμασω κατι πιο συγκεκριμενο.δεν ξεκινησα ακομα αλλα σιγουρα θα βγαλω φωτο του πριν και μετα.ευχαριστω πολυ παντως οσους βοηθησαν. | |
|
| |
lotinia Normal gixxer
Όνομα: : Σωκράτης Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 374 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: προβλημα βρωμας με λαδι απο αλυσιδα Παρ 16 Σεπ 2011, 06:22 | |
| Μπορείτε να μου πείτε τι ακριβώς κάνει η σιλικόνη σε πιο σημείο της αλυσίδας και πως την εφαρμόζουμε.Επίσης μπορείτε να προτείνεται κάποιο συγκεκριμένο προιόν.Η αλυσίδα είναι σωστό να είναι τόσο καθαρή όπως στην φωτό παραπάνω στα πλαινά της(κυρίως στους πύρους εννοώ) για θέματα φθοράς;Αν την κάνω μόνο από έξω με παραφινέλαιο θα γίνει δουλειά;Ευχαριστώ. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: προβλημα βρωμας με λαδι απο αλυσιδα Παρ 16 Σεπ 2011, 09:31 | |
| - Babis έγραψε:
- Μετα απο αρκετο ψαξιμο στην πατρα και με τα λιγα μαγαζια που γνωριζω λογο του οτι δεν ειμαι απο δω οπου και να πηγα δεν ηξεραν καν το wd-40 και να σας πω την αληθεια δεν ειχαν και πολυ ορεξη για εξυπηρετηση και τελικα πηγα εκει που δεν περιμενα με τιποτα να βρω και βρηκα και μαλιστα με μεγαλη ποικιλια και τα δυο παλικαρια πολυ εξυπηρετικα.χωρις να θελω να κανω διαφημιση αλλα αξιζει να το πω το μαγαζι ηταν το motoraid της πατρα και πηρα καθαριστικο αλυσιδας gel polo 9 ευρω - καθαριστικο ζαντας και πλαστικων το οποιο σπαει τη λαδιλα procycle 7 ευρω και απο το σουπερ μαρκετ ενα overlay λογο του κεριου.wd 40 τελικα εχουμε εδω στο καραβι και μαλιστα με το βαρελι αλλα ειπα να δοκιμασω κατι πιο συγκεκριμενο.δεν ξεκινησα ακομα αλλα σιγουρα θα βγαλω φωτο του πριν και μετα.ευχαριστω πολυ παντως οσους βοηθησαν.
kala αυτα που αγορασες κανουν καλη δουλεια αλλα εδωσες και 16 € ... με αυτα τα λεφτα θα ειχες αγορασει παραφινη για ολη σου την ζωη και για ολα τα μηχανακια της γειτονιας σου και με τα ρεστα θα επερνες και ενα τσουβαλι πανια... | |
|
| |
giannisK6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1323 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: προβλημα βρωμας με λαδι απο αλυσιδα Παρ 16 Σεπ 2011, 13:41 | |
| - bolek76 έγραψε:
- μπραβο louk6 το ιδιο ακριβως κανουμε και μετα την χρηση overlay τα λαδια απο το επομενο λαδωμα φευγουνε στο μπαμ!
τωρα για τα δαχτυλα παντα σβηστη η μηχανη και σηκωμενη στο σταντ,με 40€ παιρνεις πολυ καλη κατασκευη απο μαγαζι Αθηνας Για ριξε το εν λογω μαγαζι εδω η με πμ να παρουμε κι εμεις κανα standακι.... | |
|
| |
Babis Normal gixxer
| Θέμα: Απ: προβλημα βρωμας με λαδι απο αλυσιδα Παρ 16 Σεπ 2011, 14:27 | |
| Εχεις απολυτο δικιο για τα 16 ΕΥΡΩ ενω τελικα θα μπορουσα να μην ειχα δωσει φραγκο γιατι εδω εχουμε και πανια με τα τσουβαλι και WD 40 με το βαρελι λογο συντηρησης του πλοιου......ΑΛΛΑ..... Ρε παιδια μια πεμπτη την εβδομαδα εχω και αυτη αν δεν ειμαι βαρδια. τις υπολοιπες μερες ειμαι εν πλω. να δωσω και 16 ΕΥΡΩ για την κουκλα μου δεν τρεχει τιποτα. η κακομοιρα ολημερης και οληβραδης πανω σε ενα stand ειναι και δεμενη σαν γαιδαρος που θελει να φυγει. | |
|
| |
Babis Normal gixxer
| Θέμα: Απ: προβλημα βρωμας με λαδι απο αλυσιδα Τρι 20 Σεπ 2011, 01:01 | |
| | |
|
| |
| προβλημα βρωμας με λαδι απο αλυσιδα | |
|