| Βοηθεια με επιλογη μοντελου !?!?!?!?!?!?!? | |
|
+5T.R.E Darksoul kentaurosk8 varypiniths Versus 9 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Versus Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 11 Hμερομηνία εγγραφής : 08/09/2011
| Θέμα: Βοηθεια με επιλογη μοντελου !?!?!?!?!?!?!? Παρ 16 Σεπ 2011, 11:59 | |
| Εδω και καναν μηνα κανω ενα ρεσεαρτσ(δεν θελατε γκρικλισ, παρτε ενα ινγλιγκρικ :P ) οτι αφορα αγορα μεταχειρισμενου gsxr750. Κοιτουσα να βρω τα συν/πλην του καθε μοντελου (κ6, κ7, Κ 8). Μιας και το μπαντζετ περιοριζεται στα 5-6000 ευρωπιακα αποκλειουμε αγορα νεοτερου μοντελου! Διαβασα πολυ ενδιαφερον δηλωσεις στο αμερικανικο φορουμ. Εκει κατελιξαν σχεδον ομοφονα οτι το κ6-κ7 συμφερει περισσοτερο. Αν καποια παιδια εδω ειναι κατοχοι, θα θελα παρα πολυ να ακουσω εντυοωσεις, παντα μιλαμε για το 750.
Ps. μπορει να ειμαι κουλος αλλα δεν βρηκα πουθενα καποιο αρθρο που να κανει σουμα τις διαφορες μεταξι τον μοντ. | |
|
| |
varypiniths Normal gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : PORTO SALONICA Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 361 Αγωνιζόμενος : κατι κατεχουμε και μεις... Hμερομηνία εγγραφής : 28/07/2011
| Θέμα: Απ: Βοηθεια με επιλογη μοντελου !?!?!?!?!?!?!? Παρ 16 Σεπ 2011, 12:22 | |
| εγω ενα εχω να πω...ομορφια απο 600 και δυναμη απο 1000 | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: Βοηθεια με επιλογη μοντελου !?!?!?!?!?!?!? Παρ 16 Σεπ 2011, 12:25 | |
| - varypiniths έγραψε:
- εγω ενα εχω να πω...ομορφια απο 600 και δυναμη απο 1000
Σόρρυ για το σπαμ αλλά τη δύναμη απο 1000 που την νιώθεις? | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: Βοηθεια με επιλογη μοντελου !?!?!?!?!?!?!? Παρ 16 Σεπ 2011, 13:01 | |
| λοιπο τα 06 07 βγαζαν πιο ευκολα ανορθωτη πηνια κ οτι χαλαγε καλυτερα τωρα κ 3 χρονια βαζανε απο 08 μοντελα κ ανω! και αναβει κ κανα Fi που κ που απο τις ντιζες των εξατμησεων αν κολλανε νομιζει οτι δεν δουλευει το κλαπετακι κ αναβει fi αυτο ειναι πταισμα! στ 08 -10 εχουν ενα θεμα με την σταθερη πορεια στις 6000 στροφες κανει ενα κοψιμο κ νομιζεις οτι κοβει κ χανει δυναμη αυτο φτιαχνετε αν βγαλεις τον λαμδα η καταργησεις τις ντιζες στην εξατμα!(αυτα τα 2 μαλλον σε σταθερο γκαζι δεν συνενοουνται καλα ετυχες σε πολλους το χουν κανει κ στικυ στο gixxer.com κ ενα αλλο θεματακι ειναι οτι σε μερικους ειχε βγαλει προβλημα στην βαλβιδα του ρελαντι κ δεν κραταγε ρελαντι μονο του κ επρεπε να κρατησουν το γκαζι για λιγακι στα 600 πιο πολυ γινεται αυτο! τωρα απο θεμα εμφανισης τα 08-10 ειναι πιο ομορφο με καλυτερο προβολεα για μενα τουλαχιστον πιο σουλουπομενα!!! απο τα 06 07 μονο το μαυρο μου αρεσε προσωπικα κ ειναι ομορφο!τα μπλε ασπρο δεν μου κανε κλικ με τπτ πολλα χρωματα πανω στο μοτο! αλλα πρεπει να ναι λιγο πιο γρηγορα στα ψηλα αν τα μετρησεις μαματα κ τα 2!! τωρα μηχανικα δεν εχου κ πολλα ειδικα στο μοτερ στο σκελετο ψαλιδι τα ιδια ειναι αντε οι ζαντες του 08 -10 ειναι λιγακι πιο ελαφριες απο του 06 07 (αυτο φτιαχνετε με βαψιμο στον πεττα που τρωει υλικο στην αμμοβολη κ στο κανει στα ιδια κιλα θεωρητικα!) τωρα οποιο 750 κ να παρεις θα ναι καλο το μονο που πρεπει να δεις κ σε σιγουρος μην εχει κανει κανα ραγισμα σκελετο στις ραφες κ κανα τρακαρισμα!!τουμπιτσα ολα εχουν φαει δεν ειναι θεμα!!! καλως ηρθες καλη διαμονη κ γρηγορα με ενα τουμπανακι στα χερια!!! | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Βοηθεια με επιλογη μοντελου !?!?!?!?!?!?!? Παρ 16 Σεπ 2011, 13:36 | |
| - kentaurosk8 έγραψε:
- varypiniths έγραψε:
- εγω ενα εχω να πω...ομορφια απο 600 και δυναμη απο 1000
Σόρρυ για το σπαμ αλλά τη δύναμη απο 1000 που την νιώθεις? Μην αγχώνεσαι για το σπαμ το ελέγχω, 8) κατά τα άλλα συμφωνώ. Δύναμη λίγη παραπάνω απ'τα 600 και σε καμία περίπτωση αίσθηση 1000. Varypiniths δεν ξέρω αν έχεις πάρει καμιά φορά 1000άρι βόλτα αλλά φίλος το 750 δεν έχει καμία σχέση.... | |
|
| |
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : PORTO SALONICA Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 361 Αγωνιζόμενος : κατι κατεχουμε και μεις... Hμερομηνία εγγραφής : 28/07/2011
| Θέμα: Απ: Βοηθεια με επιλογη μοντελου !?!?!?!?!?!?!? Παρ 16 Σεπ 2011, 13:40 | |
| Τροπος του λεγειν φιλε.δε πειραζει ο καθενας εχει την αποψη του για καθε θεμα και δεν ειναι κατακριταιο...απλα εγω δε νομιζω οτι υπαρχουν πολλοι ανθρωποι που να μπορουν να ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ενα 1000 οπως του αξιζει πραγματικα,παρα μονο σουζες παντες που αυτα τα καναμε και town mate 80. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Βοηθεια με επιλογη μοντελου !?!?!?!?!?!?!? Παρ 16 Σεπ 2011, 13:42 | |
| Μη με παρεξηγειται ρε παιδια δεν ειπα οτι ειναι 1000.ηρεμα ενταξει.εχω παρει 1000 βολτες του κολλητου μου,και αρκετα δυνατο... | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Βοηθεια με επιλογη μοντελου !?!?!?!?!?!?!? Παρ 16 Σεπ 2011, 14:06 | |
| - varypiniths έγραψε:
- Τροπος του λεγειν φιλε.δε πειραζει ο καθενας εχει την αποψη του για καθε θεμα και δεν ειναι κατακριταιο...απλα εγω δε νομιζω οτι υπαρχουν πολλοι ανθρωποι που να μπορουν να ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ενα 1000 οπως του αξιζει πραγματικα,παρα μονο σουζες παντες που αυτα τα καναμε και town mate 80.
Πέτρο . Τι σχέση έχει αν κάποιος μπορεί να οδηγήσει ένα 1000 όπως ΕΣΥ νομίζεις ότι του αξίζει, με το αν το 750 έχει παρόμοια δύναμη με το 1000; Πραγματικά δεν καταλαβαίνω... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Βοηθεια με επιλογη μοντελου !?!?!?!?!?!?!? Παρ 16 Σεπ 2011, 14:16 | |
| τελος παντων,ειμαι και καινουργιος στο φορουμ,ας μη με παρετε με κακο ματι.απλα δε μαρεσει η ειρωνια φιλε Νικο.συγνωμη που ξεφυγα.δε ξαναλεω την γνωμη μου... | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
| Θέμα: Απ: Βοηθεια με επιλογη μοντελου !?!?!?!?!?!?!? Παρ 16 Σεπ 2011, 14:24 | |
| - varypiniths έγραψε:
- τελος παντων,ειμαι και καινουργιος στο φορουμ,ας μη με παρετε με κακο ματι.απλα δε μαρεσει η ειρωνια φιλε Νικο.συγνωμη που ξεφυγα.δε ξαναλεω την γνωμη μου...
Δεν νομίζω να σε ειρωνεύτηκε κανείς,ούτε σου είπε να μην πεις την γνώμη σου; Οι υπόλοιποι δηλαδή δεν μπορούν να έχουν διαφορετική άποψη; Το δύναμη από 1000,μπορεί να ίσχυε το 2002 όταν τα 750 της εποχής με ψιλές μόντες έβγαζαν 135-140 εύκολα,όσο τα περισσότερα χιλιάρια της εποχής βλέπε R1,ZX9,954 κτλ. Πλέον τα 1000 δυνάμωσαν πολύ και τα 750 δυστυχώς πήραν τον αντίθετο δρόμο... | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: Βοηθεια με επιλογη μοντελου !?!?!?!?!?!?!? Παρ 16 Σεπ 2011, 14:38 | |
| Συγγνώμη αν είμαι εγώ αυτός που φάνηκα ειρωνικός στην άποψη σου για τα γκάζια των 750 Πέτρο. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να φανεί έτσι Απλά μου έκανε εντύπωση ο συσχετισμός που έκανες ανάμεσα σε κάτι το τόσο διαφορετικό. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Βοηθεια με επιλογη μοντελου !?!?!?!?!?!?!? Παρ 16 Σεπ 2011, 14:48 | |
| Σου ξαναειπα "τροπος του λεγειν".δε πειραζει τελειωσε ολα καλα. | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: Βοηθεια με επιλογη μοντελου !?!?!?!?!?!?!? Παρ 16 Σεπ 2011, 15:03 | |
| παιδεια μην φατε τις κοτσιδες σας το λεω γιατι εγω δεν εχω δεν περνεις ενα 1000 να τα εχεις ολα λεω εγω τωρα μια κ η τιμη δεν ειναι μακρυα του ενος απο το αλλο | |
|
| |
Versus Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Βοηθεια με επιλογη μοντελου !?!?!?!?!?!?!? Παρ 16 Σεπ 2011, 15:54 | |
| | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: Βοηθεια με επιλογη μοντελου !?!?!?!?!?!?!? Παρ 16 Σεπ 2011, 16:11 | |
| να πω και εγω την ταπεινη μου γνωμη ως κατοχος 750!!!!η επιλογη μου για 750 και οχι 1000 εχει να κανει οτι θεωρω το 1000 υπερβολη.σαν δυναμη εχει μεγαλη διαφορα το ενα απο το αλλο...το θεμα ειναι πριν αγορασεις να κανεις και τα δυο μια βολτουλα και ισως δεις τελικα ποιο σου κανει.το 750 για εμενα το θεωρω λιγακι πιο οικονομικο οσο αφορα ασφαλεια τελη κυκλ/ιας κ.τ.λ. και με καλυπτει οδηγηκα.ο φιλιππος ειπε τα τεχνολογικα και συμφωνω με αυτα.σκεψου πριν αγορασεις, αν το 750 σου αρεσει ειναι καλη επιλογη και δεν ειναι τα κλασσικα 600 που κυκλοφορουνε και απο αλλες εταιρειες.ειναι απο μονο του κατηγορια!!! | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: Βοηθεια με επιλογη μοντελου !?!?!?!?!?!?!? Παρ 16 Σεπ 2011, 16:22 | |
| 750αριααα ρεεε!!! | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Βοηθεια με επιλογη μοντελου !?!?!?!?!?!?!? Παρ 16 Σεπ 2011, 17:59 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Βοηθεια με επιλογη μοντελου !?!?!?!?!?!?!? Παρ 16 Σεπ 2011, 18:09 | |
| | |
|
| |
Versus Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: Βοηθεια με επιλογη μοντελου !?!?!?!?!?!?!? Παρ 16 Σεπ 2011, 19:19 | |
| - Miou έγραψε:
- μαλλον οτι η διαφορα τιμης ειναι μεγαλη και οτι σε συμφερει να παρεις το παλιο μιας και εκτος την εμφανιση δεν εχει και πολλες διαφορες μηχανολογικα...
+1 και κατι ακομα που παρατηρησα, ισως και το συμπερασμα που βγαζω να ειναι λανθασμενο παντος σε γενικες γραμμες στην αγορα κυκλοφορουν πολλα περισσοτερα κ6-7 παρα κ8. Ισως να επιρεαστηκε η αγορα γενικοτερα λογο της κρισης και δεν αγοραστηκαν καινουργειες μηχανες?? παντος στο καρ.γρ τα κ6-7 ειναι πολυ περισσοτερα! | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Βοηθεια με επιλογη μοντελου !?!?!?!?!?!?!? Παρ 16 Σεπ 2011, 20:05 | |
| - Versus έγραψε:
- Miou έγραψε:
- μαλλον οτι η διαφορα τιμης ειναι μεγαλη και οτι σε συμφερει να παρεις το παλιο μιας και εκτος την εμφανιση δεν εχει και πολλες διαφορες μηχανολογικα...
+1
και κατι ακομα που παρατηρησα, ισως και το συμπερασμα που βγαζω να ειναι λανθασμενο παντος σε γενικες γραμμες στην αγορα κυκλοφορουν πολλα περισσοτερα κ6-7 παρα κ8. Ισως να επιρεαστηκε η αγορα γενικοτερα λογο της κρισης και δεν αγοραστηκαν καινουργειες μηχανες?? παντος στο καρ.γρ τα κ6-7 ειναι πολυ περισσοτερα! λογικο μου φαινεται να υπαρχουν περισσοτερα κ6-7 απο τα κ8-9-10. τα κ6-7 ειναι 5 χρονων μηχανακια και τα αλλα ειναι 3 χρονων. | |
|
| |
| Βοηθεια με επιλογη μοντελου !?!?!?!?!?!?!? | |
|