Greek GSX-R forum
Νεες μποτες - Σελίδα 3 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Νεες μποτες - Σελίδα 3 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Νεες μποτες - Σελίδα 3 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Νεες μποτες - Σελίδα 3 Poll_l10Νεες μποτες - Σελίδα 3 Poll_c10Νεες μποτες - Σελίδα 3 Poll_r10 
JIMK7
Νεες μποτες - Σελίδα 3 Poll_l10Νεες μποτες - Σελίδα 3 Poll_c10Νεες μποτες - Σελίδα 3 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Νεες μποτες

Πήγαινε κάτω 
+13
ripseventh
babis k8
platonas
kontos 750
black rider
Miou
spyroszx
teo46
magiaklaniakeksatmisi
boutser
kostas-1000k9
κολτρέϊν
TheoDo R
17 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
rsv4aprc
Adv. gixxer
Adv. gixxer
rsv4aprc

Άντρας Όνομα: : Κωστας
Αριθμός μηνυμάτων : 731
Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011

Νεες μποτες - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νεες μποτες   Νεες μποτες - Σελίδα 3 EmptyΤρι 20 Δεκ 2011, 20:54

ρε παιδες δεν ξερω με σαμποταρουν οταν τις ανεβασα απο το νοτμπουκ μια χαρα μεγεθος μου τισ εδειχνε....τςρα που μπηκα απο το pc μου τις βγαζει τεραστιες!!!!.....νομιζω οτι εχει βαλει το χεριτου ο miou και με σομποταρει !!!!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τόπος : KΡHTH XANIA
Αριθμός μηνυμάτων : 8101
Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε
Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νεες μποτες   Νεες μποτες - Σελίδα 3 EmptyΤρι 20 Δεκ 2011, 21:06

TheoDo R έγραψε:
μιας και το 5ημερο ελειπα διακοπες και γυρισα ολη την βορεια ελλαδα και οχι μονο απο ιωαννινα μεχρι εβρο....με αυτοκινητο δυστηχως γιατι εχω και την γυναικα diabase
ειπα να κανω και ενα δωρο στον εαυτο μου... birthday
ετσι τσιμπισα ενα ζευγαρακι νεες μποτιτσες XPD XP7R mpanana
Νεες μποτες - Σελίδα 3 Dsc01222th

απλα παναλαφρες σε σχεση με τις sidi b-two που ειχα και εχουν και εσωτερικο μποτακι για τον αστραγαλο
Νεες μποτες - Σελίδα 3 Dsc01223u

περιμενω πως και πως να της δοκιμασω αυριο.... fotia
και τιμη απο 371 της ειχανε 258 και ψαλιδι στο ψαλιδι...τι εμπορος ειμαι αλλωστε euxaristo 220 και στο τελος της πηρα 200
trella
για να ακουω γνωμες Very Happy μπας και αξιωθω και κατεβω καμια πιστα ssss

Ωραια μποτακια αλλα δεν μας ειπες το βαρος γιατι εχω κατι GAERNE πολυ καλες - ομορφες - γερες δεν λεω αλλα ασηκωτες :P και θελω να παρω ενα ζευγαρι που να ειναι ελαφριες Very Happy
TheoDo R
Adv. gixxer
Adv. gixxer
TheoDo R

Άντρας Όνομα: : Θοδωρης Κιτσαντας
Τόπος : Ριζοβουνι-Πρεβεζα
Αριθμός μηνυμάτων : 656
Αγωνιζόμενος : aswew
Hμερομηνία εγγραφής : 13/09/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νεες μποτες   Νεες μποτες - Σελίδα 3 EmptyΤετ 21 Δεκ 2011, 00:23

αστο jim δοκιμασα και gaerne και ηταν βαριες....εκτος απ της gaerne gp-1 που ηταν ελαφριες....για την ακριβεια η Καθε μια ειναι 830γρ μαζι με τ εσωτερικο μποτακι τους good ....ελαφριες τις λες παντως...φαντασου οτι ενα παπουτσι nike air max ειναι 400+ γρ fatsa
ripseventh
Full gixxer
Full gixxer
ripseventh

Άντρας Όνομα: : Λουκας
Τόπος : Λιβαδεια
Αριθμός μηνυμάτων : 1221
Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νεες μποτες   Νεες μποτες - Σελίδα 3 EmptyΤετ 21 Δεκ 2011, 14:57

Shmera k ego parelaba tis mpotoyles mou yioupi yioupi tralala FANTASTIKES panalafres me poly kalh prostasia k emena m aresoyn para poly san kataskeyh super Νεες μποτες - Σελίδα 3 211220110072

ripseventh
Full gixxer
Full gixxer
ripseventh

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νεες μποτες   Νεες μποτες - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 24 Δεκ 2011, 20:40

Telika h mpota eis gnosei mou thn phra 1no megalyterh k apo oti eida den mou ekane thn edosa se filo...k pira se kalh timh thn Xpd-X7r t koryfaio montelo tis xpd.kai mia pozeria ap thn mpotouΝεες μποτες - Σελίδα 3 24122011012

la[img][/img]
ripseventh
Full gixxer
Full gixxer
ripseventh

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νεες μποτες   Νεες μποτες - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 24 Δεκ 2011, 20:45

Episis sto moto market kalirois peira k ena gantaki tis spidi carbon six apo 190....mono 75e mpanana Νεες μποτες - Σελίδα 3 24122011008

Fetos o santa1 htan kalos mazi mou Very Happy Very Happy
magiaklaniakeksatmisi
Full gixxer
Full gixxer
magiaklaniakeksatmisi

Άντρας Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 1228
Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω...
Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νεες μποτες   Νεες μποτες - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 24 Δεκ 2011, 21:18

ripseventh έγραψε:
Telika h mpota eis gnosei mou thn phra 1no megalyterh k apo oti eida den mou ekane thn edosa se filo...k pira se kalh timh thn Xpd-X7r t koryfaio montelo tis xpd.kai mia pozeria ap thn mpotouΝεες μποτες - Σελίδα 3 24122011012

la[img][/img]
α ρε ατιμε της πηρες τις r.. κ ζηλευω το χρωμα σου γιατι θα ταιριαζει με το μοτο που παιζει να εχω σε 2 βδομαδουλες.... bounce bounce
ripseventh
Full gixxer
Full gixxer
ripseventh

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νεες μποτες   Νεες μποτες - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 24 Δεκ 2011, 21:47

Ego mpotoules...esy NEW moto....axaxaaaaa...tsampa h taaiporia pou se ebala re file kapelo
teo46
Hero gixxer
Hero gixxer
teo46

Άντρας Όνομα: : θοδωρής
Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2555
Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!!
Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Νεες μποτες   Νεες μποτες - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 24 Δεκ 2011, 23:38

μεγειες παιδες!! ειναι πολυ ωραιες μποτουλες ψινομαι και εγω...!

Νεες μποτες
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 3 από 3Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3
 Παρόμοια θέματα
-
» ΝΕΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ!!!!!!!!!!
» μποτες.
» Μποτες

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ :: ΕΞΟΠΛΙΣΜOΣ ΑΝΑΒAΤΗ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com