| ΜΠΟΤΕΣ | |
|
+6magfaria TheVeteran mistiriodis_tsantakias [alex] kontos 750 amorfotos 10 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
amorfotos Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Στον κόσμο μου. Αριθμός μηνυμάτων : 631 Αγωνιζόμενος : Στην εκπαιδευση. Hμερομηνία εγγραφής : 04/01/2011
| Θέμα: ΜΠΟΤΕΣ Πεμ 28 Φεβ 2013, 20:12 | |
| Κοιταω και εγω σιγα σιγα για εξοπλισμο, και παω να δω μποτες σε αναλογο καταστημα. Μετα απο μερικες δοκιμες, μου λει πως πρεπει οι μποτες να εχουν κενο μεταξυ των δαχτυλων και του μπροστινου μερους, γιατι σε μια πτωση θα σπασω τα δαχτυλα μου. Εσεις οι γέροι, ε οι βετερανοι του αθληματος ηθελα να πω, για πειτε γνωμες απο την πειρα σας. Επισης εχουν διαφορα και στις μποτες η dainese με την aplinestars απο θεμα μεγεθους (λογικα ναι) οπως στα μπουφαν για παραδειγμα. | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: ΜΠΟΤΕΣ Πεμ 28 Φεβ 2013, 22:14 | |
| Εγω οταν αγορασα μποτες πηρα ενα νουμερο μεγαλητερο...φοραω 42 αγορασα43...tcx πηρα απο fc moto.δεν ξερω αν ισχυει το ιδιο σε αλλες εταιρειες | |
|
| |
[alex] Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 416 Hμερομηνία εγγραφής : 19/02/2011
| Θέμα: Απ: ΜΠΟΤΕΣ Πεμ 28 Φεβ 2013, 23:55 | |
| Αν υπάρχουν τα κοίτα για τελευταίο μοντέλο που το φερμουάρ το έχει από πίσω και όχι από μέσα. Οι πιο έμπειροι θα το επιβεβαιώσουν: έτσι η μπότα έχει λιγότερες πιθανότητες να πιαστεί κάπου (ας πούμε εμένα η αριστερή μου έχει πιαστεί 2-3 φορές στο πατητήρι, την ώρα που ανέβαζα το πόδι από το δρόμο). Και στην πίστα αν φύγεις, έχεις λιγότερες πιθανότητες να πιαστεί κάποια μπότα στο μηχανάκι και να σε πάρει μαζί του. Επίσης έχω μια μικρή υποψία πως τα dainese είναι λιγότερο ανθεκτικά από τα alpinestars. Ό,τι έχω dainese έχει αρχίσει να παρουσιάζει σημάδια φθοράς από το χρόνο και τα alpinestars δεν έχουν πάθει από μόνα τους το παραμικρό. Για άλλες μάρκες δεν ξέρω, αλλά όπως σε όλα στη ζωή ό,τι δίνεις παίρνεις. Για το κενό στις μπότες που σου είπε ο πωλητής ακόμα και να ισχύει, την ώρα που θα γίνει το κακό (φτου φτου φτου) τα δάκτυλα των ποδιών θα είναι το τελευταίο που απασχολεί. Στο αριστερό πόδι έχω 3 σπασμένα δάκτυλα και στο δεξί 1 και δε νιώθω Οπότε κοίτα να σου είναι άνετες. Και στην τελική, υπάρχουν περιπτώσεις που σώθηκαν άνθρωποι επειδή δε φόραγαν ζώνη στο αυτοκίνητο, οπότε στις μεγάλες σαβούρες απλά παίζεις με την τύχη. Και αν έχεις λεφτά μόνο για 1 ζευγάρι, θα πρότεινα αδιάβροχες, αντί για διάτρητες. Το καλοκαίρι θα ιδρώνουν τα πόδια, αλλά ο ιδρώτας στο σώμα είναι τόσο πολύ χειρότερος που για τα πόδια δεν το σκέφτεσαι καν. | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: ΜΠΟΤΕΣ Παρ 01 Μαρ 2013, 01:42 | |
| η καλητερη μποτα αυτη τη στιγμη ειναι η sidi vortice δεν εχω βρει ουτε δει κατι καλιτερο και ειχα και dainese k alpinestar ...την dainese την βαζω τελευτεα σε μεταξη τον 3ον ... εγω φοραο 44-45 σε αθλητικο (αλαζη απο ετερια σε ετερια) και πιρα 44 σε sidi αλλα και στην alpine δεν εχει καμια σχεση το κενο στα δαχτιλα απλος να σου ειναι ανετη | |
|
| |
TheVeteran Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 457 Αγωνιζόμενος : Δε νομιζω! Hμερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
| Θέμα: Απ: ΜΠΟΤΕΣ Παρ 01 Μαρ 2013, 08:39 | |
| Εγω sidi vortice εχω μοντελο του 11' και ειμαι πολυ ευχαριστημενος και απο αισθηση και απο αντοχη και ειναι και πανεμορφες. Προστασια φαινονται τουμπανα αλλα δοξα το Θεο ουτε τις εχω δοκιμασει ουτε θελω. Το μονο που εχω παραπανο (και δε ξερω αν υπαρχει μποτα που να ειναι διαφορετικα) ειναι οτι ειναι ασπρες και το δερμα ενω δεν ακουμπαει πουθενα και δεν εχουν φαει βροχη ποτε, εχει λερωθει και εχει χασει την ασπραδα του, και επιπλεον εκει που τσακιζει (μπροστα) και κανει "ρυτιδες", φαινονται γιατι εχουν ψιλογκριζαρει (οι ρυτιδες μεσα) σα να εχουν βρωμα απανω. Τις καθαριζω 1 φορα το 3μηνο περιπου (μιλαμε για περιπου 7-9 φορες χρηση ανα 3μηνο) αλλα μικρη διαφορα. Δυσκολο το ασπρο τελικα στις μποτες και στα γαντια. Το μονο λειτουργικο προβλημα που θα μπορουσα να τους καταλογισω ειναι οτι 1 φορα στο τοοοοσσσοοο, πιανεται εσωτερικα με τα carbon heel plates (που ειναι λεπτα) και μου σπαει τ'α#%^@#ια. Πολυ αμφιβαλω αν σε περιπτωση ατυχηματος θα μπορουσε ενας πατητηρας που ανοιγοκλεινει να μαγκωσει με την μποτα. Ο αδερφος μου παντως ενα τις ειχε 1,5 χρονο και ηταν υπερ ευχαριστημενος, τις πουλησε (για τον ιδιο λογο που μου σπανε και εμενα τα balls) σε κολλητο του και πηρε τις alpinestars που ειναι πιο κλειστου τυπου εξωτερικα και δεν προεξεχουν μπιρμπιτσολια. Εδω και 6 μηνες που τις εχει ειναι εξισου ευχαριστημενος. Εχω ορεξη τελικα σημερα. Θα σας κουρασω!!!! Το μονο που τον προβληματιζει ειναι τι θα γινει σε κανα χρονο που θα αρχισουν να τρυπανε οι σολες απο τους πατητηρες , γιατι εγινε στις sidi αλλα τις αλλαξε με πολυ μικρο κοστος και εγιναν like new. Εγω παλι ξερω οτι οπως και σε ολο τον εξοπλισμο (κρανος,γαντια,στολη) ετσι και στις μποτες, το ποδι πρεπει να ειναι ψιλογαντι μεσα και να μην εχει μποσικα για τους ευνoητους λογους. Αυτα τα λιγα | |
|
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: ΜΠΟΤΕΣ Παρ 01 Μαρ 2013, 09:59 | |
| και πιο φτηνο μοντελο sidi που εχω εγω ειναι μια χαρα !! | |
|
| |
amorfotos Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Στον κόσμο μου. Αριθμός μηνυμάτων : 631 Αγωνιζόμενος : Στην εκπαιδευση. Hμερομηνία εγγραφής : 04/01/2011
| Θέμα: Απ: ΜΠΟΤΕΣ Παρ 01 Μαρ 2013, 14:30 | |
| Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις. Οσο για το κενο (μεγαλυτερο νουμερο στην ουσια) δεν ακουσα καποια γνωμη που να ειναι υπερ. | |
|
| |
[alex] Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΜΠΟΤΕΣ Παρ 01 Μαρ 2013, 16:44 | |
| Πάντως αυτό με τα μπόσικα στο κράνος ισχύει.
Φαντάσου πως όταν κουτρουβαλάει κάποιος, να χτυπάει επιπλέον και το κεφάλι του μέσα στο κράνος όπως η μπίλια σε ένα σπρέι.
Μάλλον η λογική του πωλητή για τη μπότα και τα δάκτυλα είναι πως η μπότα πιάνει στο πόδι και δεν κουνιέται, οπότε άσε και λίγο χώρο για τα δάκτυλα μήπως τη γλυτώσουν. Αλλά όταν φύγει κάποιος με 200+ η μπότα θα φύγει μαζί με το πόδι :(
Αν θες άσε λίγο χώρο για τα δάκτυλα, μήπως χρειαστείς χοντρή/διπλή κάλτσα στα κρύα του χειμώνα.
Αλλιώς ό,τι αισθάνεσαι πιο άνετα.
Εξάλλου το παν στο μηχανάκι είναι να αισθάνεσαι άνετα και σίγουρα, ώστε να είσαι 100% συγκεντρωμένος στην οδήγηση (και στους παππούδες με τα τρακτέρ και τις θείες με τους διπλωμένους καθρέπτες και τις ξανθιές με τα μακιγιάζ και στους ποδηλάτες κόντρα μονόδρομο χωρίς φώτα).
Και +1 για sidi. Νομίζω στους άλλους πληρώνεις και τη μάρκα λίγο. | |
|
| |
platonas Adv. gixxer
Όνομα: : Πλάτωνας Τόπος : Νίκαια Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 596 Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο... Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: ΜΠΟΤΕΣ Παρ 01 Μαρ 2013, 16:56 | |
| Μαλλον κανεις δεν εχει ασχοληθει με το μεγαλυτερο νουμερο....λογικα και στις μποτες ισχυει οτι σε ολο τον αλλο εξοπολισμο.....να εφαρμοζει , αλλα να μην ειναι σφιχτο κ κουραζει.
Επισης αν ειναι 1 νουμερο μεγαλυτερες, θα μπορεις να οδηγησεις η δεν θα σε βολευει?
Για το κρανος που εγραψε ο αλεξ, πλεον νομιζω οτι δεν υπαρχει τετοιο θεμα , μια που πλεον η εσωτερικη επενδυση ειναι αρκετα χοντρη η (αναλογα το σημειο) εχει λιγο αερα και οχι οπως τα παλια που ηταν λες κ ειναι ραμμενη στο εσωτερικο του κρανους κ φουσκωνε μονο στα μαγουλα (και αμα). | |
|
| |
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: ΜΠΟΤΕΣ Παρ 01 Μαρ 2013, 17:08 | |
| - TheVeteran έγραψε:
- Εγω sidi vortice εχω μοντελο του 11' και ειμαι πολυ ευχαριστημενος και απο αισθηση και απο αντοχη και ειναι και πανεμορφες. Προστασια φαινονται τουμπανα αλλα δοξα το Θεο ουτε τις εχω δοκιμασει ουτε θελω. Το μονο που εχω παραπανο (και δε ξερω αν υπαρχει μποτα που να ειναι διαφορετικα) ειναι οτι ειναι ασπρες και το δερμα ενω δεν ακουμπαει πουθενα και δεν εχουν φαει βροχη ποτε, εχει λερωθει και εχει χασει την ασπραδα του, και επιπλεον εκει που τσακιζει (μπροστα) και κανει "ρυτιδες", φαινονται γιατι εχουν ψιλογκριζαρει (οι ρυτιδες μεσα) σα να εχουν βρωμα απανω.
Τις καθαριζω 1 φορα το 3μηνο περιπου (μιλαμε για περιπου 7-9 φορες χρηση ανα 3μηνο) αλλα μικρη διαφορα. Δυσκολο το ασπρο τελικα στις μποτες και στα γαντια.
Το μονο λειτουργικο προβλημα που θα μπορουσα να τους καταλογισω ειναι οτι 1 φορα στο τοοοοσσσοοο, πιανεται εσωτερικα με τα carbon heel plates (που ειναι λεπτα) και μου σπαει τ'α#%^@#ια. Πολυ αμφιβαλω αν σε περιπτωση ατυχηματος θα μπορουσε ενας πατητηρας που ανοιγοκλεινει να μαγκωσει με την μποτα.
Ο αδερφος μου παντως ενα τις ειχε 1,5 χρονο και ηταν υπερ ευχαριστημενος, τις πουλησε (για τον ιδιο λογο που μου σπανε και εμενα τα balls) σε κολλητο του και πηρε τις alpinestars που ειναι πιο κλειστου τυπου εξωτερικα και δεν προεξεχουν μπιρμπιτσολια. Εδω και 6 μηνες που τις εχει ειναι εξισου ευχαριστημενος. Εχω ορεξη τελικα σημερα. Θα σας κουρασω!!!!
Το μονο που τον προβληματιζει ειναι τι θα γινει σε κανα χρονο που θα αρχισουν να τρυπανε οι σολες απο τους πατητηρες , γιατι εγινε στις sidi αλλα τις αλλαξε με πολυ μικρο κοστος και εγιναν like new.
Εγω παλι ξερω οτι οπως και σε ολο τον εξοπλισμο (κρανος,γαντια,στολη) ετσι και στις μποτες, το ποδι πρεπει να ειναι ψιλογαντι μεσα και να μην εχει μποσικα για τους ευνoητους λογους.
Αυτα τα λιγα εγω της εχω δοκιμαση στην κ9 και πραγματικα και δεν παθανε ζιμια και το ποδιμου γλιτοσα ,δεν καταλαβα τπτ στιν αρχι νομιζα ολα καλα ...αλλα μετα απο κανα 4αορο που κριοσα και ειχα κατσι καναπε με ποναγε λιγο ο στραγαλος χορις να μου μπενει ιδεα απο που ...μετα κιταξα της μποτες που αυτο το ιλικο που εχει η sidi στην φτερνα που ειναι σαν πλαστελινη ειχε βγει εξω απο την μποτα και ο στραγαλος το πλαστικο ειτανεε γδαρμενο .... πρεπει να μου προστατεψε απο γιρισμα απο οτι καταλαβα ... οσο για το χρομα που λες ετσι ειναι το δερμα και κιτρινιζη ιδικα η ασπρες αλλα και σπαει εκει που κανει το λιγισμα οταν περπατας .... το καλητερο ομος με αυτη την μποτα ειναι οτι γινετε full rebuild ολα τα εξαρτιματα αλαζουνε ακομα κ η σολα οποτε ειναι ενα ακομα + στο να της παρεις αφου θα εχουνε πολυ μεγαλητερη διαρκια απο καπια αλλη που θα παρεις | |
|
| |
amorfotos Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΜΠΟΤΕΣ Σαβ 02 Μαρ 2013, 20:56 | |
| - [alex] έγραψε:
Αν θες άσε λίγο χώρο για τα δάκτυλα, μήπως χρειαστείς χοντρή/διπλή κάλτσα στα κρύα του χειμώνα. Καλα δεν μιλαμε για τοσο μικρη διαφορα, μιλαμε για αρκετα περισοτερο. - mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- TheVeteran έγραψε:
- Εγω sidi vortice εχω μοντελο του 11' και ειμαι πολυ ευχαριστημενος και απο αισθηση και απο αντοχη και ειναι και πανεμορφες.
Το μονο που τον προβληματιζει ειναι τι θα γινει σε κανα χρονο που θα αρχισουν να τρυπανε οι σολες απο τους πατητηρες , γιατι εγινε στις sidi αλλα τις αλλαξε με πολυ μικρο κοστος και εγιναν like new. το καλητερο ομος με αυτη την μποτα ειναι οτι γινετε full rebuild ολα τα εξαρτιματα αλαζουνε ακομα κ η σολα οποτε ειναι ενα ακομα + στο να της παρεις αφου θα εχουνε πολυ μεγαλητερη διαρκια απο καπια αλλη που θα παρεις Για τι κοστος μιλαμε; Για την αγορα, και για την ανακατασκευη τους. | |
|
| |
[alex] Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΜΠΟΤΕΣ Σαβ 02 Μαρ 2013, 21:08 | |
| - amorfotos έγραψε:
- [alex] έγραψε:
Αν θες άσε λίγο χώρο για τα δάκτυλα, μήπως χρειαστείς χοντρή/διπλή κάλτσα στα κρύα του χειμώνα. Καλα δεν μιλαμε για τοσο μικρη διαφορα, μιλαμε για αρκετα περισοτερο.
Το λέω επειδή την πάτησα στο περίπου: Με διπλή αθλητική κάλτσα είμαι ίσα ίσα και με κάτι γομάρια κάλτσες που είχα για το στρατό τα πράγματα γίνονται ανυπόφορα μετά από λίγη ώρα. Μαθαίνοντας παθαίνοντας | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΜΠΟΤΕΣ Κυρ 03 Μαρ 2013, 03:44 | |
| - amorfotos έγραψε:
- [alex] έγραψε:
Αν θες άσε λίγο χώρο για τα δάκτυλα, μήπως χρειαστείς χοντρή/διπλή κάλτσα στα κρύα του χειμώνα. Καλα δεν μιλαμε για τοσο μικρη διαφορα, μιλαμε για αρκετα περισοτερο.
- mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- TheVeteran έγραψε:
- Εγω sidi vortice εχω μοντελο του 11' και ειμαι πολυ ευχαριστημενος και απο αισθηση και απο αντοχη και ειναι και πανεμορφες.
Το μονο που τον προβληματιζει ειναι τι θα γινει σε κανα χρονο που θα αρχισουν να τρυπανε οι σολες απο τους πατητηρες , γιατι εγινε στις sidi αλλα τις αλλαξε με πολυ μικρο κοστος και εγιναν like new. το καλητερο ομος με αυτη την μποτα ειναι οτι γινετε full rebuild ολα τα εξαρτιματα αλαζουνε ακομα κ η σολα οποτε ειναι ενα ακομα + στο να της παρεις αφου θα εχουνε πολυ μεγαλητερη διαρκια απο καπια αλλη που θα παρεις Για τι κοστος μιλαμε; Για την αγορα, και για την ανακατασκευη τους. θα σε γελασο γιατι δεν εχω παρει ποτε ανταλακτικο ακομα... οστοσο η μποτα πρεπει να πεζει κοντα στο 300αρικο λιγο πανο λιγο κατο | |
|
| |
amorfotos Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΜΠΟΤΕΣ Πεμ 14 Μαρ 2013, 19:18 | |
| Κοιταω στο καρ, για καμια μποτα, και επεσα πανω σε αυτες .Τι μου θυμιζει λεω; Μετα απο κανα 2 σελιδες θυμηθηκα. http://www.car.gr/parts/view/3138855/Πως γινεται, να εχουν ιδιο σχεδιο, ακριβως ομως.(εχω βρει τις σιντι, και στον ιδιο ακριβως χρωματισμο) Μονο το λογοτυπο αλαζε οπτικα τουλαχιστον. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΜΠΟΤΕΣ Πεμ 14 Μαρ 2013, 21:18 | |
| - amorfotos έγραψε:
- Κοιταω στο καρ, για καμια μποτα, και επεσα πανω σε αυτες .
Τι μου θυμιζει λεω; Μετα απο κανα 2 σελιδες θυμηθηκα. http://www.car.gr/parts/view/3138855/
Πως γινεται, να εχουν ιδιο σχεδιο, ακριβως ομως.(εχω βρει τις σιντι, και στον ιδιο ακριβως χρωματισμο) Μονο το λογοτυπο αλαζε οπτικα τουλαχιστον.
αυτες τις φερνει ο φασουλακης ... τι πως γινετε να ειναι ιδιες? φυσικα και γινετε, αντιγραφη των sidi ειναι ... τις ειχα δοκιμασει ... καμια σχεση με τις σιδι ... ακομα και το πλαστικο διαφορετικο ειναι ... αλλα εχουν 120 καινουργιες... τις εχει ο κκ νομμιζω ... | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: ΜΠΟΤΕΣ Πεμ 14 Μαρ 2013, 22:00 | |
| - Miou έγραψε:
- amorfotos έγραψε:
Τι μου θυμιζει λεω; Μετα απο κανα 2 σελιδες θυμηθηκα. http://www.car.gr/parts/view/3138855/
Πως γινεται, να εχουν ιδιο σχεδιο, ακριβως ομως.(εχω βρει τις σιντι, και στον ιδιο ακριβως χρωματισμο) Μονο το λογοτυπο αλαζε οπτικα τουλαχιστον.
αυτες τις φερνει ο φασουλακης ... τι πως γινετε να ειναι ιδιες? φυσικα και γινετε, αντιγραφη των sidi ειναι ... τις ειχα δοκιμασει ... καμια σχεση με τις σιδι ... ακομα και το πλαστικο διαφορετικο ειναι ... αλλα εχουν 120 καινουργιες...
τις εχει ο κκ νομμιζω ... ναι αυτες εχω, οντως καμια σχεση με sidi ουτε εσωτερικο-φερμουαρ-πλαστικα-πετονια για σφιξιμο κτλπ οπτικα ιδιες αλλα πολυ φτηνοτερη ποιοτητα.... τη δουλεια τους τη κανουν και με το παραπανω κατ εμενα ομως τις ειχα παρει με μια μικρη εκπτωση 110 καινουριες αν θυμαμαι καλα και μετα απο 2 ετη και καμια 20αρια φορες που τις εχω βαλει 2-3ξυσιματα μποτας και 1 ψιλοσαβουριτσα καλα κρατουν...και ενημερωτικα τα πλαστικα απο sidi κουμπωνουν μια χαρα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΜΠΟΤΕΣ Παρ 15 Μαρ 2013, 18:46 | |
| μην της παρεις ειναι η rain θα σκασεις ετσι και κανει λιγο ζεστη | |
|
| |
amorfotos Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΜΠΟΤΕΣ Κυρ 17 Μαρ 2013, 18:30 | |
| - k8 600 kk έγραψε:
- Miou έγραψε:
- amorfotos έγραψε:
αυτες τις φερνει ο φασουλακης ... τι πως γινετε να ειναι ιδιες? φυσικα και γινετε, αντιγραφη των sidi ειναι ... τις ειχα δοκιμασει ... καμια σχεση με τις σιδι ... ακομα και το πλαστικο διαφορετικο ειναι ... αλλα εχουν 120 καινουργιες...
τις εχει ο κκ νομμιζω ...
ναι αυτες εχω, οντως καμια σχεση με sidi ουτε εσωτερικο-φερμουαρ-πλαστικα-πετονια για σφιξιμο κτλπ οπτικα ιδιες αλλα πολυ φτηνοτερη ποιοτητα.... τη δουλεια τους τη κανουν και με το παραπανω κατ εμενα ομως τις ειχα παρει με μια μικρη εκπτωση 110 καινουριες αν θυμαμαι καλα και μετα απο 2 ετη και καμια 20αρια φορες που τις εχω βαλει 2-3ξυσιματα μποτας και 1 ψιλοσαβουριτσα καλα κρατουν...και ενημερωτικα τα πλαστικα απο sidi κουμπωνουν μια χαρα
kk και εσενα οι ιδιες ειναι; ειναι οι αδιαβροχες, οπως λεει ο στεφανος, ή τις βγαζει και σε διατρητες; Τα πλαστικα απο της Sidi, κουμπωνουν και σε αυτες ενοεις; - mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- μην της παρεις ειναι η rain θα σκασεις ετσι και κανει λιγο ζεστη
| |
|
| |
suzuki7crete Normal gixxer
Όνομα: : unknown X(ris) Αριθμός μηνυμάτων : 82 Αγωνιζόμενος : Makari na'moyn Hμερομηνία εγγραφής : 21/11/2013
| Θέμα: Απ: ΜΠΟΤΕΣ Δευ 09 Δεκ 2013, 19:44 | |
| Ξεθάβωντας το θεματάκι θέλω να ρωτήσω περί του θέματος (μπότες):
- Γλιστράνε στα πρωτοβρόχια ή σε καταστάσεις με αρκετή λιπαρότητα πχ λάδια στο οδόστρωμα;
- Κατά την διάρκεια του χρόνου χαλάει η ισορροπία των πάτων και πρέπει να αλλάζονται ανά διαστήματα;
- Τα τακούνια σπάνε; (ακούγεται κάπως χαχαα)
- Πόσο χρήμα δώσατε ή θα δίνατε για μπότες; | |
|
| |
| ΜΠΟΤΕΣ | |
|