Greek GSX-R forum
Tyre warmers - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Tyre warmers - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Tyre warmers - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Tyre warmers - Σελίδα 2 Poll_l10Tyre warmers - Σελίδα 2 Poll_c10Tyre warmers - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
Tyre warmers - Σελίδα 2 Poll_l10Tyre warmers - Σελίδα 2 Poll_c10Tyre warmers - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Tyre warmers

Πήγαινε κάτω 
+7
teo46
ripseventh
DrIoannis
Darksoul
nasos-v
Kydo
Leroy
11 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Leroy
Elite gixxer
Elite gixxer
Leroy

Άντρας Όνομα: : Πασχαλης
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 4497
Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010

Tyre warmers - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Tyre warmers   Tyre warmers - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 30 Σεπ 2011, 21:49

Σωστός. Αν τις πάρω από Ελλάδα τελικά εχω βρει από που θα τις πάρω Wink
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://www.facebook.com/pages/Blooming-Corner-KASI/210980822400
ripseventh
Full gixxer
Full gixxer
ripseventh

Άντρας Όνομα: : Λουκας
Τόπος : Λιβαδεια
Αριθμός μηνυμάτων : 1221
Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Tyre warmers   Tyre warmers - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 01 Οκτ 2011, 20:20

Miou έγραψε:
μπορει να μην παθουν τιποτα μπορει και να χαλασουν ομως...αλλα δεν χανεις τιποτα να απς στον παπασταυρου και να του πεις κοιτα να δεις φιλε εξω τις εχω βρει 150 εσυ τις εχεις 200 κοψε κατι ακομα να τις αγορασω απο εσενα και οχι απο εξω ... αν ηταν δικο μου το μαγαζι εγω θα το εκανα, θα σου εκοβα μερικα ευρακια...μην ξεχναμε οτι ειναι παρα πολυ δυσκολη εποχη και ολοι μας ψαχνομαστε και τα μαγαζια το ξερουν αυτο και θα κανουν οτι μπορουν για να μην χασουν πελατη... πανε πια οι εποχες που το επαιζαν δυσκολοι και ελεγαν τοσο το δινω και αμα θες...
Aσε ρε φιλε σιγα μην εχουν καταλαβει τι τους γινεται οτι θελουν πουλανε μονο λιγο με τα λαστιχα την ακουσει λιγο γτ πιο παλια πουλαγαν τιμη καταλογου.Κοιτα εδω διαφορα στο τελευταιο ποστ.https://gixxer.forumgreek.com/t4397p15-topic
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Tyre warmers   Tyre warmers - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 15 Οκτ 2011, 11:37

πασχαλη εκανες τιποτα τελικα με τις κουβερτες????ψαχνομαι και εγω...αν δεν προχωρισες σε καμια αγορα μπας και κολλησω και εγω μαζι σου..
nasos-v
Full gixxer
Full gixxer
nasos-v

Άντρας Όνομα: : Νασος
Τόπος : Περιστερι-Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 6282
Αγωνιζόμενος :

Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Tyre warmers   Tyre warmers - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 15 Οκτ 2011, 11:39

Miou έγραψε:
πασχαλη εκανες τιποτα τελικα με τις κουβερτες????ψαχνομαι και εγω...αν δεν προχωρισες σε καμια αγορα μπας και κολλησω και εγω μαζι σου..

doin doin doin doin doin
http://www.gixxer.gr
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Tyre warmers   Tyre warmers - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 15 Οκτ 2011, 11:55

nasos-v έγραψε:
Miou έγραψε:

doin doin doin doin doin

εσυ θα μου τις κουβαλας μεχρι τα μεγαρα νασουλη να το ξερεις φιλε.....
ΚΑΙ τα σταντ οταν ερθουν με το καλο και αυτα....γιατι ο μιχαλης εχει και καλα μικρο αμαξι και δεν τραβαει ΚΑΙ το μηχανακι του ΚΑΙ το δικο μου ΚΑΙ τα πραγματα μας ... fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis

stothema stothema stothema
nasos-v
Full gixxer
Full gixxer
nasos-v

Άντρας Όνομα: : Νασος
Τόπος : Περιστερι-Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 6282
Αγωνιζόμενος :

Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Tyre warmers   Tyre warmers - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 15 Οκτ 2011, 12:02

Miou έγραψε:
nasos-v έγραψε:
Miou έγραψε:

doin doin doin doin doin

εσυ θα μου τις κουβαλας μεχρι τα μεγαρα νασουλη να το ξερεις φιλε.....
ΚΑΙ τα σταντ οταν ερθουν με το καλο και αυτα....γιατι ο μιχαλης εχει και καλα μικρο αμαξι και δεν τραβαει ΚΑΙ το μηχανακι του ΚΑΙ το δικο μου ΚΑΙ τα πραγματα μας ... fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis

stothema stothema stothema

xmmm xmmm xmmm xmmm xmmm xmmm

file beer1
http://www.gixxer.gr
Leroy
Elite gixxer
Elite gixxer
Leroy

Άντρας Όνομα: : Πασχαλης
Αριθμός μηνυμάτων : 4497
Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Tyre warmers   Tyre warmers - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 15 Οκτ 2011, 12:49

Άλεξ ακόμα δεν έχω πάρει. Έχω ένα πρόβλημα με τα οικονομικά μου, θέλω να πάρω και πολλά άλλα πράγματα αυτό το καιρό, αλλά δεν μου φτάνουν τα άτιμα τα λεφτά fafoutis fafoutis fafoutis

https://www.facebook.com/pages/Blooming-Corner-KASI/210980822400

Tyre warmers
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» sumomoto tyre warmers
» Κουβέρτες ελαστικών - tyre warmers

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ :: ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚA-TUNING-AFTERMARKET :: ΖΑΝΤΕΣ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com