| Προσοχη στα καινουρια ελαστικα! | |
|
+13kostasva DrIoannis Babis frozen teo46 black rider k8 600 kk mx5 gsxrk71000 TheoDo R κολτρέϊν kostaskr6 sxlogo 17 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
sxlogo Full gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 982 Αγωνιζόμενος : 3B Racing team(Bikes,Beer,Bed) Hμερομηνία εγγραφής : 26/09/2011
| Θέμα: Προσοχη στα καινουρια ελαστικα! Δευ 03 Οκτ 2011, 19:45 | |
| Μετα απο 18 χρονια μηχανες, (10 supersport) την προηγουμενη Τεταρτη εβαλα καινουρια λαστιχα,(Μ3) και την Πεμπτη ξεχασμενος αποφασισα να στριψω το μοτορι λιγο παραπανω. Το αποτελεσμα ηταν να νιωσω απο κοντα τη θερμοκρασια της ασφαλτου,και μια 400αρα ζημια.Ευτυχως φορουσα κρανος-μπουφαν-μποτακια και το μονο που χτυπησα ηταν λιγο το χερι μου.Αυτα προς γνωση...... | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: Προσοχη στα καινουρια ελαστικα! Δευ 03 Οκτ 2011, 19:50 | |
| - sxlogo έγραψε:
- Μετα απο 18 χρονια μηχανες, (10 supersport) την προηγουμενη Τεταρτη εβαλα καινουρια λαστιχα,(Μ3) και την Πεμπτη ξεχασμενος αποφασισα να στριψω το μοτορι λιγο παραπανω. Το αποτελεσμα ηταν να νιωσω απο κοντα τη θερμοκρασια της ασφαλτου,και μια 400αρα ζημια.Ευτυχως φορουσα κρανος-μπουφαν-μποτακια και το μονο που χτυπησα ηταν λιγο το χερι μου.Αυτα προς γνωση......
αφου στο λενε κιολας να κανεις μερικα χιλιομετρα να φυγη η κολα που λεμε κ μετα μαγκιες οταν λεω λιγα εννοω καμια 100τοστη περαστικα σου κ τι να πω ποιο πολυ προσοχη στην επομενη αλλαγη | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Προσοχη στα καινουρια ελαστικα! Δευ 03 Οκτ 2011, 19:55 | |
| | |
|
| |
TheoDo R Adv. gixxer
Όνομα: : Θοδωρης Κιτσαντας Τόπος : Ριζοβουνι-Πρεβεζα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 656 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 13/09/2010
| Θέμα: Απ: Προσοχη στα καινουρια ελαστικα! Δευ 03 Οκτ 2011, 20:04 | |
| οχι ρε φουστη μου περαστικα τουλαχιστον κ αφου εισαι καλα αυτο εχει σημασια | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: Προσοχη στα καινουρια ελαστικα! Δευ 03 Οκτ 2011, 20:11 | |
| περαστικά σου αδερφέ! και στην επόμενη αλλαγή να έχεις λίγη υπομονή να τα στρώσεις πρώτα! | |
|
| |
mx5 Full gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1084 Hμερομηνία εγγραφής : 27/09/2010
| Θέμα: Απ: Προσοχη στα καινουρια ελαστικα! Δευ 03 Οκτ 2011, 20:16 | |
| τι dot εχουν τα ελαστικα σου; οσο ξερω τα Μ3 εχουν αντικατασταθει απο τα Μ5 εδω και καμποσο καιρο διορθωστε με αν κανω λαθος
το σιγουρο ειναι οτι θελουν στρωσιμο πρωτα
ντρομπρα παντως, και με λινα να ημουν, δεν θα κατηγορουσα τα ελαστικα μου για την πτωση μου. η μηχανη κανει οτι της λεει ο οδηγος | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Προσοχη στα καινουρια ελαστικα! Δευ 03 Οκτ 2011, 20:45 | |
| περαστικα σε εσενα και στο μωρο !!!!
τωρα οσο για τα λαστιχα και τη κολα που λετε εχω μερικες αμφιβολιες.... εκτος και αν ο λαστιχας ηταν λιγο μπιιιιιπ και για να φαινονται καινουρια τα ειχε πλακωσει με κανενα σπρευ σιλικονης για να γιαλιζουν και στο πλαι τα λαστιχα ηταν βαζελινουχα !!! Το εχω παθει και πηγα να τσακιστω στη πρωτη στροφη !!!! Δες το !!!! | |
|
| |
black rider Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 559 Αγωνιζόμενος : μονο Πεμπτη βραδυ Hμερομηνία εγγραφής : 18/03/2011
| Θέμα: Απ: Προσοχη στα καινουρια ελαστικα! Δευ 03 Οκτ 2011, 20:56 | |
| | |
|
| |
black rider Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 559 Αγωνιζόμενος : μονο Πεμπτη βραδυ Hμερομηνία εγγραφής : 18/03/2011
| Θέμα: Απ: Προσοχη στα καινουρια ελαστικα! Δευ 03 Οκτ 2011, 20:57 | |
| κ καλο θα ηταν να τα πλενεται κ λιγο για να φευγουν διαφορα σπρευ που βαζουνε. | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: Προσοχη στα καινουρια ελαστικα! Δευ 03 Οκτ 2011, 21:07 | |
| - k8 600 kk έγραψε:
- περαστικα σε εσενα και στο μωρο !!!!
τωρα οσο για τα λαστιχα και τη κολα που λετε εχω μερικες αμφιβολιες.... εκτος και αν ο λαστιχας ηταν λιγο μπιιιιιπ και για να φαινονται καινουρια τα ειχε πλακωσει με κανενα σπρευ σιλικονης για να γιαλιζουν και στο πλαι τα λαστιχα ηταν βαζελινουχα !!! Το εχω παθει και πηγα να τσακιστω στη πρωτη στροφη !!!! Δες το !!!! ε αμα πηγες ρε φιλε σε τετοιο λαστιχα τι να σου πω φαινονται κιολας τετοια λαστιχα | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: Προσοχη στα καινουρια ελαστικα! Δευ 03 Οκτ 2011, 21:31 | |
| περαστικα φιλαρακι...!!! Μ3...ασχημες αναμνησεις... | |
|
| |
sxlogo Full gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 982 Αγωνιζόμενος : 3B Racing team(Bikes,Beer,Bed) Hμερομηνία εγγραφής : 26/09/2011
| Θέμα: Απ: Προσοχη στα καινουρια ελαστικα! Τετ 05 Οκτ 2011, 10:30 | |
| Ευχαριστω παιδες για τις ευχες!Παντως πληροφοριακα λεω οτι τα Μ1, Μ3,παραγονται κανονικα,και δεν κατηγορησα τα λαστιχα για την πτωση αλλα τον οδηγο!Τωρα βεβαια πριν την επομενη βολτα τα καθαρισα για καλο και για κακο. | |
|
| |
frozen Adv. gixxer
Όνομα: : νικος Τόπος : αθηνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 708 Hμερομηνία εγγραφής : 07/08/2011
| Θέμα: Απ: Προσοχη στα καινουρια ελαστικα! Τετ 05 Οκτ 2011, 15:33 | |
| περαστικα λοιπον απο μενα....ευτηχως μικρη ζημια.....σχετικα...και εννοω το χερι....απο τις λιγες φορες θα διαφωνησω με το κκ....οταν τα λαστιχα ειναι καινουρια πιστευω δεν πατανε το ιδιο καλα...το ιδιο επαθα χτες κι εγω που εβαλα καινουριο λστιχο πισω και κατεβασα αποτομα σε μια δεξια στροφη θελοντας να ψιλοντριφταρω....με αποτελεσμα να ξαπλςσει παρα πολυ εως που ακουμπησε το τιμονι στο αριστερο στοπ...ευτηχωσ ειχε και μπροστα δρομο εφυγα ευθεια...απλα ημουν λιγο πιο τυχεροσ απο το φιλο μας....αρα στρωσιμο και μετα ταρζανιες..... | |
|
| |
frozen Adv. gixxer
Όνομα: : νικος Τόπος : αθηνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 708 Hμερομηνία εγγραφής : 07/08/2011
| Θέμα: Απ: Προσοχη στα καινουρια ελαστικα! Τετ 05 Οκτ 2011, 15:36 | |
| - frozen έγραψε:
- περαστικα λοιπον απο μενα....ευτηχως μικρη ζημια.....σχετικα...και εννοω το χερι....απο τις λιγες φορες θα διαφωνησω με το κκ....οταν τα λαστιχα ειναι καινουρια πιστευω δεν πατανε το ιδιο καλα...το ιδιο επαθα χτες κι εγω που εβαλα καινουριο λστιχο πισω και κατεβασα αποτομα σε μια δεξια στροφη θελοντας να ψιλοντριφταρω....με αποτελεσμα να ξαπλςσει παρα πολυ εως που ακουμπησε το τιμονι στο αριστερο στοπ...ευτηχωσ ειχε και μπροστα δρομο εφυγα ευθεια...απλα ημουν λιγο πιο τυχεροσ απο το φιλο μας....αρα στρωσιμο και μετα ταρζανιες.....
υ.γ.sorry κκ με τον μχ5 διαφωνω...... | |
|
| |
Babis Normal gixxer
Όνομα: : Μπάμπης Τόπος : ΝΑΥΠΛΙΟ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 146 Αγωνιζόμενος : Γιατί??????Για να κάνω τους πωλητές των πλαστίκων πλούσιους???? Hμερομηνία εγγραφής : 22/07/2009
| Θέμα: Απ: Προσοχη στα καινουρια ελαστικα! Τετ 05 Οκτ 2011, 17:46 | |
| Περαστικα σου φιλε μου και με το καλο να την φτιαξεις παλι,οσο για την πτωση σου νομιζω πως αν δεν το ηξερες οτι θελουν στρωσιμο να φυγουν τα γιαλυστικα τοτε φταιει ο λαστιχας σου που δεν σου το τονισε να προσεχεις.. | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: Προσοχη στα καινουρια ελαστικα! Τετ 05 Οκτ 2011, 22:11 | |
| Περαστικά και ελπίζω ποτέ ξανά. Για τα νέα λάστιχα αν είναι γόμες από τον πρώτο γύρο δεν έχεις κανένα πρόβλημα . Αν είναι δρόμου λίγο προσοχή στα πρώτα 40-70χλμ να πιάσεις το μεγαλύτερο μέρος του πέλματος έστω και λίγο... | |
|
| |
kostasva Normal gixxer
Όνομα: : κωστας Τόπος : θεσσαλονικη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 107 Αγωνιζόμενος : στο δρομο με τον εαυτο μου Hμερομηνία εγγραφής : 06/06/2010
| Θέμα: Απ: Προσοχη στα καινουρια ελαστικα! Τετ 05 Οκτ 2011, 22:38 | |
| μια μερα το καλοκαιρι περασα σε rr1000 08 πισω καινουριο λαστιχο και εκανα το λαθος να του πω οτι θα του παω το μηχανακι σπιτι του (επειδη ειχε δουλεια) ξεκιναω λοιπον και μεσα στο χωριο σε μια γωνια μου βγαινει μια θειτσα με αμαξι και σταματαω ΤΕΛΕΙΩΣ μεχρι να αποφασισει προς τα που ηθελε να παει . τελως παντων παω να ξεκινησω και το μηχανακι γλυστραει . δεν αγχωνωμαι αφου ακομη τα ποδια τα ειχα κατω. μιλαμε ρελαντι .το αποτελεσμα? λες και καποιος το εσπρωξε και κανει μια ωραια σβουρα ΜΕ ΠΑΤΗΜΕΝΟ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ και ουτε 1 χλμ παρακαλω και ΠΕΦΤΩ και με πλακωνει κιολας η μ@λακια. και σπαει και ο καθρεπτης( honda λεμε ,καταλαβαινετε).και η μανετα και το μασπιε γαμωτο αφου μου εσκισε τη φορμα και λιγο το ποδι ευτυχως.......συμπερασμα,,,,γ@μω και την τεραστια εμπειρια μου και τις κοντρες και σουζες και moto cross και, και που κανω εδω και 20 περιπου χρονια ,,,,,αμα ειναι να την παθεις ετσι βλακωδως δεν τη γλιτωνεις...........ΠΡΟΣΟΧΗ οταν βαζουμε καινουρια λαστιχα | |
|
| |
thodorisk Normal gixxer
Όνομα: : Θοδωρης Τόπος : Κορυδαλλος......εξω... Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 81 Αγωνιζόμενος : Στις μπυρες..... Hμερομηνία εγγραφής : 16/02/2010
| Θέμα: Απ: Προσοχη στα καινουρια ελαστικα! Τετ 05 Οκτ 2011, 22:51 | |
| Μεγαρα...περισυ τετοιο καιρο....τυπος βαζει καινουργια λαστιχα στον λαστιχά της πιστας.... μπαινει με λαστιχα παγωμενα και καινουργια... στην οχτω το μηχανακι κωλοτουμπες....βγαινει εγω,ευτυχως καλα ο ιδιος... Ρε συ αφου ειχες καινουργια λαστιχα,γιατι πλακωνεσαι;;;;;; Στρωστα να φυγει πρωτα το κερι.....
-Γιατι, κερι ειναι αυτο που γυαλιζει;;;; Εγω νομιζα οτι ειναι κολλα........... | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: Προσοχη στα καινουρια ελαστικα! Τετ 05 Οκτ 2011, 23:03 | |
| | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: Προσοχη στα καινουρια ελαστικα! Πεμ 06 Οκτ 2011, 12:05 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Προσοχη στα καινουρια ελαστικα! Πεμ 06 Οκτ 2011, 12:39 | |
| | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: Προσοχη στα καινουρια ελαστικα! Πεμ 06 Οκτ 2011, 12:56 | |
| | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: Προσοχη στα καινουρια ελαστικα! Πεμ 06 Οκτ 2011, 13:10 | |
| | |
|
| |
| Προσοχη στα καινουρια ελαστικα! | |
|