Greek GSX-R forum
Περί brocks ALien head - Σελίδα 3 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Περί brocks ALien head - Σελίδα 3 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Περί brocks ALien head - Σελίδα 3 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Περί brocks ALien head - Σελίδα 3 Poll_l10Περί brocks ALien head - Σελίδα 3 Poll_c10Περί brocks ALien head - Σελίδα 3 Poll_r10 
JIMK7
Περί brocks ALien head - Σελίδα 3 Poll_l10Περί brocks ALien head - Σελίδα 3 Poll_c10Περί brocks ALien head - Σελίδα 3 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Περί brocks ALien head

Πήγαινε κάτω 
+16
Antonios_gsxr
akisrio
kostaskr6
kentaurosk8
Miou
Opeth
T.R.E
ZX14
gsxrthiva
frozen
k8 600 kk
κολτρέϊν
mistiriodis_tsantakias
maikstain
gsxrk71000
tromokratis
20 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
stavrosrodo
Hero gixxer
Hero gixxer
stavrosrodo

Άντρας Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ
Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 2107
Αγωνιζόμενος : DRAGSTER adffs
Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009

Περί brocks ALien head - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περί brocks ALien head   Περί brocks ALien head - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 11 Φεβ 2012, 15:14

Antonios_gsxr έγραψε:
Πάνω που ήμουν έτοιμος να παραγγείλω ολόσωμη brocks για το Κ9 μου, κοιτάζοντας σε θέματα στο google, διάβασα πως με την sidewinder δεν μπορείς να στρίψεις τέρμα δεξιά με την μηχανή, γιατί ακουμπάει κάτω η εξάτμιση.

Αυτό συμβαίνει και με την aliens head?

Και κάτι ακόμα. Διαβάζω γνώμες από μηχανικούς και γνώστες του θέματος πως αυτές οι εξατμίσεις (brocks) είναι για dragster και για πολύ βελτιωμένα μοτέρ.
Αυτό σημαίνει πως δεν θα δουλεύει σωστά μετά το δικό μου, που είναι normal και δεν θα αποδίδει σωστά, θα σκορτσάρει κτλ, ή απλά λένε πως είναι μόνο για dragster, γιατί ο θόρυβος που κάνουνε δεν παλεύεται για καθημερινή χρήση?

Όποια γνώμη ευπρόσδεκτη.
το οτι ακουμπαει κατω, αναφερεται στην sidewinder(που βγαινει χαμηλα στο πλα'ι').
με την allienhead δεν θα εχεις τετοιο προβλημα.Ειναι οπως ολες τις αλλες.Και δεν νομιζω οτι με την allienhead θα εχεις καπου προβλημα.Απλα οπως και με ολες τις αλλες για να αποδωσει τα μεγιστα θα χρειαστει να κανεις και εναν σωστο χαρτη καυσιμου.
Οσο για την φασαρια, ειναι απλο.... λιγοτερος πετροβαμβακας=περισσοτερη φασαρια.(ισχυει σε καθε περιπτωση,για καθε τυπο και μορφη τελικου).
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Antonios_gsxr
Full gixxer
Full gixxer
Antonios_gsxr

Όνομα: : Αντώνιος
Τόπος : Λάρισα
Αριθμός μηνυμάτων : 896
Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περί brocks ALien head   Περί brocks ALien head - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 11 Φεβ 2012, 16:28

Αυτή εδώ είναι aliens head?

https://www.youtube.com/watch?v=VSMGoFaVT0I

Αν είναι απλά το θέμα πως θα χρειαστεί ένα καλό χάρτη για τα καύσιμα και απλά αυτό, ότι δηλαδή και σε όλες τις υπόλοιπες εξατμίσεις, τότε όλα είναι μια χαρά!

Να επιλέξω τιτάνιο? Αυτή στο παραπάνω video που είναι μαύρη τι είναι?

* Πάντως μου φαίνεται αρκετά περίεργο που ανάμεσα σε 2000 μέλη εδώ στο gixxer δεν υπάρχει κανένας με brocks στο Gsxr του, ή γενικά στο μηχανάκι του.

Φαντάζομαι ως τον μοναδικό αντικειμενικό λόγο την βαβούρα και ως υποκειμενικό την ομορφιά (δεν είναι και πολύ όμορφη).
panikas
Normal gixxer
Normal gixxer
panikas

Άντρας Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 323
Αγωνιζόμενος : εναντια σε οτι με φοβιζει
Hμερομηνία εγγραφής : 09/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περί brocks ALien head   Περί brocks ALien head - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 11 Φεβ 2012, 17:01

Πιστευω οτι ολοι κοιτουν κ την εμφανιση να τους αρεσει αλλα παιρνουν κ κατι
επωνυμο κ δοκιμασμενο
Ουτε την taylormade φοραει κανενας κ ας κανει βαβουρα
https://www.youtube.com/watch?v=KEBOc3yqdWs&feature=related
Οσο για τον ηχο κ την αποδοση
μια χαρα ευχαριστημενος ειμαι με τη Acra cheers
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περί brocks ALien head   Περί brocks ALien head - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 11 Φεβ 2012, 17:25

panikas έγραψε:
επωνυμο κ δοκιμασμενο

αυτη την taylor την εχω δει μονο σε 1 μηχανακι στα μεγαρα... πολυ μου αρεσε... και εχει και ενα μικρο κομματακι καρμπον για να βαλεις στην καρινα και να δειχνει ομορφα...αλλα δεν εκανε και παρα πολυ φασαρια...
αλλα μου ειπε οτι την αγορασε κοντα στα 1000$ αν θυμαμαι καλα....
panikas
Normal gixxer
Normal gixxer
panikas

Άντρας Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 323
Αγωνιζόμενος : εναντια σε οτι με φοβιζει
Hμερομηνία εγγραφής : 09/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περί brocks ALien head   Περί brocks ALien head - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 11 Φεβ 2012, 17:36

Miou έγραψε:
panikas έγραψε:
επωνυμο κ δοκιμασμενο

αυτη την taylor την εχω δει μονο σε 1 μηχανακι στα μεγαρα... πολυ μου αρεσε... και εχει και ενα μικρο κομματακι καρμπον για να βαλεις στην καρινα και να δειχνει ομορφα...αλλα δεν εκανε και παρα πολυ φασαρια...
αλλα μου ειπε οτι την αγορασε κοντα στα 1000$ αν θυμαμαι καλα....

Συμφωνοι οτι ειναι οντως ωραια αλλα ειναι κ λιγο ακριβη
Εγω απλα λεω οτι η εξατμιση ειναι θεμα γουστου κ χρηματων 8)
maikstain
Hero gixxer
Hero gixxer
maikstain

Άντρας Όνομα: : Μιχαλης
Αριθμός μηνυμάτων : 2241
Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περί brocks ALien head   Περί brocks ALien head - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 11 Φεβ 2012, 17:53

κοιτα να δεις φιλε,ειναι καποιες εξατμισεις που με στοκ η 1 σταδιο μοτερ αποδιδουν τα μεγιστα κ καποιες οχι.
ειναι κ αλλες που αποδιδουν τα μεγιστα οταν το μοτερ ειναι σκασμενο...
Antonios_gsxr
Full gixxer
Full gixxer
Antonios_gsxr

Όνομα: : Αντώνιος
Τόπος : Λάρισα
Αριθμός μηνυμάτων : 896
Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περί brocks ALien head   Περί brocks ALien head - Σελίδα 3 EmptyΚυρ 18 Μαρ 2012, 22:32

Βρήκα μια brocks aliens head στο car.gr πριν από λίγες μέρες (για gsxr 1000 k9). Σαν καινούρια ήταν, με πολύ λίγα χιλιόμετρα, αλλά όταν τον κάλεσα στο τηλέφωνο τον κάτοχο της για να μιλήσουμε, την είχε ήδη πουλήσει.

Μου είπε και αυτός, ότι για να δουλέψει η brocks θέλει κυβικά, βελτιωμένο μοτέρ και όχι απλά φίλτρο - πρόγραμμα κτλ.

Οπότε μάλλον θα πρέπει σιγά σιγά να αφήσω στην άκρη την σκέψη για brocks στο k9 μου, μιας που όπως φαίνεται, το μηχανάκι θα πάει χειρότερα από τώρα που είναι απλά με τελικό.
nktr
Hero gixxer
Hero gixxer
nktr

Άντρας Όνομα: : Nίκος
Τόπος : Piraeus
Αριθμός μηνυμάτων : 1596
Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περί brocks ALien head   Περί brocks ALien head - Σελίδα 3 EmptyΚυρ 27 Ιαν 2013, 11:16

kentaurosk8 έγραψε:
Σαν νικελωμένος μπάφος είναι...... ναι λογικό μετά απο τέτοιο μπάφο να νομίζεις οτι έχεις 232,58 τροχό.... xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa

μιλάμε ότι μας Ε@άμησες fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis
να είσαι καλά ρε παλίκαρε respekt
T.R.E
Full gixxer
Full gixxer
T.R.E

Άντρας Όνομα: : Νίκος

Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 5824
Αγωνιζόμενος : Του καφέ!
Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Περί brocks ALien head   Περί brocks ALien head - Σελίδα 3 EmptyΚυρ 27 Ιαν 2013, 13:24

Antonios_gsxr έγραψε:
Βρήκα μια brocks aliens head στο car.gr πριν από λίγες μέρες (για gsxr 1000 k9). Σαν καινούρια ήταν, με πολύ λίγα χιλιόμετρα, αλλά όταν τον κάλεσα στο τηλέφωνο τον κάτοχο της για να μιλήσουμε, την είχε ήδη πουλήσει.

Μου είπε και αυτός, ότι για να δουλέψει η brocks θέλει κυβικά, βελτιωμένο μοτέρ και όχι απλά φίλτρο - πρόγραμμα κτλ.

Οπότε μάλλον θα πρέπει σιγά σιγά να αφήσω στην άκρη την σκέψη για brocks στο k9 μου, μιας που όπως φαίνεται, το μηχανάκι θα πάει χειρότερα από τώρα που είναι απλά με τελικό.

Του tsasbi πάντως η διπλή δούλευει μια χαρά στο Κ9 του,και προσωπικά μου άρεσε αν και δεν πολυσυμπαθώ τις Brocks... Όσο για εξατμίσεις που δουλεύουν με στοκ κινητήρα ή με φτιαγμένο,αράτα φοράνε αρκετά στοκ Κ7,αράτα φοράω και εγώ στο δικό μου 20 άλογα πιο πάνω... Όσο τα κυβικά παραμένουν ίδια,οι διαφορές είναι σχετικά μικρές. ssss

Περί brocks ALien head
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 3 από 3Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3
 Παρόμοια θέματα
-
» brocks για K6
» Πίστα Μεγάρων & Σερρών : ΝΕΑ
» περι pc ο λογος

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ :: ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚA-TUNING-AFTERMARKET :: ΜΟΤΕΡ-ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com