Greek GSX-R forum
Αποδειξη προβληματος  - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αποδειξη προβληματος  - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Αποδειξη προβληματος  - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Αποδειξη προβληματος  - Σελίδα 2 Poll_l10Αποδειξη προβληματος  - Σελίδα 2 Poll_c10Αποδειξη προβληματος  - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
Αποδειξη προβληματος  - Σελίδα 2 Poll_l10Αποδειξη προβληματος  - Σελίδα 2 Poll_c10Αποδειξη προβληματος  - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Αποδειξη προβληματος

Πήγαινε κάτω 
+6
kostaskr6
κολτρέϊν
totoulis
nasos-v
gsxrk71000
usabug
10 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
gsxrk71000
Hero gixxer
Hero gixxer
gsxrk71000

Άντρας Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ
Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Αριθμός μηνυμάτων : 2993
Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011

Αποδειξη προβληματος  - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αποδειξη προβληματος    Αποδειξη προβληματος  - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 15 Οκτ 2011, 15:38

Miou έγραψε:
k8 600 kk έγραψε:
εχουμε και γνησιους απογονους του Αινσταιν στο φορουμ !!!!!

respekt respekt respekt respekt respekt

και πως εμπλεξε με ιταλικο ματρακα αυτο το παιδι που δειχνει τοσο εξυπνο δεν μπορω να καταλαβω....

xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa

xaxa xaxa xaxa xaxa
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
kostaskr6
Racing gixxer
Racing gixxer
kostaskr6

Άντρας Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ
Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ)
Αριθμός μηνυμάτων : 5102
Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αποδειξη προβληματος    Αποδειξη προβληματος  - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 15 Οκτ 2011, 19:19

μακη μας την λενε τωρα δεν καταλαβα Αποδειξη προβληματος  - Σελίδα 2 406105

αυτοι που μεχρι χτες ηξεραν οτι 1+1 κανει 2 Αποδειξη προβληματος  - Σελίδα 2 8593
usabug
Normal gixxer
Normal gixxer
usabug

Όνομα: : Μιχάλης
Αριθμός μηνυμάτων : 383

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αποδειξη προβληματος    Αποδειξη προβληματος  - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 15 Οκτ 2011, 19:55

Miou έγραψε:

και πως εμπλεξε με ιταλικο ματρακα αυτο το παιδι που δειχνει τοσο εξυπνο δεν μπορω να καταλαβω....
xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa

Ευκολο ... Ξεκινισα απο μικρος την λακαμια και αγορασα Aprilia rs125 ... mal@kies mal@kies
Τοτε να φανταστειται ειχαμε ακομα δραχμες . Του εριξα γυρο στο 1.000.000 δραχμες σε βελτιωσεις και το εκανα πυραυλο . ( ειχε πεσει κατω απο τα 100 κιλα )
Λοιπον με το συγκεκριμενο οπου εβλεπα Ιαπωνικα 400 και 600 τα στηναμε σε μια ευθεια που λεγοταν βλυχαδα ...
( Ο θεος να την κανει ευθεια ... 240 μετρα ηταν )
Το αποτελεσμα ηταν να φευγουν οι αλλοι με ενα ερωτιματικο . aswew aswew
Πως στο κουρεμα αυτη η λακαμια το 125 μας περασε !! ssss ssss
Ε μετα απο αυτο ολες οι αγορες μου ηταν ιταλικες και κινητηρες V .

kostaskr6 έγραψε:
αυτοι που μεχρι χτες ηξεραν οτι 1+1 κανει 2 Αποδειξη προβληματος  - Σελίδα 2 8593

Δεν πειραζει βρε Κωστη . Μικροι ειναι ακομοι , θα καταλαβουν το λαθος τους και θα παρουν και εκεινοι Ιταλικο ...
xaxa xaxa xaxa xaxa
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αποδειξη προβληματος    Αποδειξη προβληματος  - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 15 Οκτ 2011, 21:03

εγω καταλαβα το λαθος μου ... και πουλησα το aprilia ... fafoutis fafoutis

καλα δεν ηταν και το mille .... shiver ηταν
gsxrk71000
Hero gixxer
Hero gixxer
gsxrk71000

Άντρας Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ
Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Αριθμός μηνυμάτων : 2993
Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αποδειξη προβληματος    Αποδειξη προβληματος  - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 15 Οκτ 2011, 21:21

Miou έγραψε:

xaxa xaxa xaxa
usabug
Normal gixxer
Normal gixxer
usabug

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αποδειξη προβληματος    Αποδειξη προβληματος  - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 15 Οκτ 2011, 21:40

Miou έγραψε:

Χμ ενδιαφερον η περιπτωση σου ... Θυμισε μου την τεταρτη να σου δωσω το τηλεφωνο ενος ψυχολογου ...

xmmm xmmm
kostaskr6
Racing gixxer
Racing gixxer
kostaskr6

Άντρας Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ
Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ)
Αριθμός μηνυμάτων : 5102
Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αποδειξη προβληματος    Αποδειξη προβληματος  - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 16 Οκτ 2011, 02:11

usabug έγραψε:
Miou έγραψε:

Αποδειξη προβληματος  - Σελίδα 2 60125 Αποδειξη προβληματος  - Σελίδα 2 60125 Αποδειξη προβληματος  - Σελίδα 2 60125 Αποδειξη προβληματος  - Σελίδα 2 60125 Αποδειξη προβληματος  - Σελίδα 2 60125

Ευκολο ... Ξεκινισα απο μικρος την λακαμια και αγορασα Aprilia rs125 ... Αποδειξη προβληματος  - Σελίδα 2 837498 Αποδειξη προβληματος  - Σελίδα 2 837498
Τοτε να φανταστειται ειχαμε ακομα δραχμες . Του εριξα γυρο στο 1.000.000 δραχμες σε βελτιωσεις και το εκανα πυραυλο . ( ειχε πεσει κατω απο τα 100 κιλα )
Λοιπον με το συγκεκριμενο οπου εβλεπα Ιαπωνικα 400 και 600 τα στηναμε σε μια ευθεια που λεγοταν βλυχαδα ...
( Ο θεος να την κανει ευθεια ... 240 μετρα ηταν )
Το αποτελεσμα ηταν να φευγουν οι αλλοι με ενα ερωτιματικο . Αποδειξη προβληματος  - Σελίδα 2 406105 Αποδειξη προβληματος  - Σελίδα 2 406105
Πως στο κουρεμα αυτη η λακαμια το 125 μας περασε !! Αποδειξη προβληματος  - Σελίδα 2 837612 Αποδειξη προβληματος  - Σελίδα 2 837612
Ε μετα απο αυτο ολες οι αγορες μου ηταν ιταλικες και κινητηρες V .

kostaskr6 έγραψε:

Δεν πειραζει βρε Κωστη . Μικροι ειναι ακομοι , θα καταλαβουν το λαθος τους και θα παρουν και εκεινοι Ιταλικο ...
Αποδειξη προβληματος  - Σελίδα 2 60125 Αποδειξη προβληματος  - Σελίδα 2 60125 Αποδειξη προβληματος  - Σελίδα 2 60125 Αποδειξη προβληματος  - Σελίδα 2 60125

οππππ..... εδω εχω μια ενσταση πρωτον η ευθεια λεγετε ακομα βλυχαδα Very Happy

κ δευτερον εγω δεν ειπα τιποτα για ιταλο ξερεις οτι τους συχενομαι τους μακαρωναδες Αποδειξη προβληματος  - Σελίδα 2 837612 Αποδειξη προβληματος  - Σελίδα 2 837612 Αποδειξη προβληματος  - Σελίδα 2 837612
usabug
Normal gixxer
Normal gixxer
usabug

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αποδειξη προβληματος    Αποδειξη προβληματος  - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 16 Οκτ 2011, 04:41

kostaskr6 έγραψε:

οππππ..... εδω εχω μια ενσταση πρωτον η ευθεια λεγετε ακομα βλυχαδα Very Happy

κ δευτερον εγω δεν ειπα τιποτα για ιταλο ξερεις οτι τους συχενομαι τους μακαρωναδες Αποδειξη προβληματος  - Σελίδα 2 837612 Αποδειξη προβληματος  - Σελίδα 2 837612 Αποδειξη προβληματος  - Σελίδα 2 837612

Τωρα πια δεν ειναι ευθεια , ειναι χαντακια με ασφαλτο ...
Το ξερω οτι τους σιχαινεσαι αλλα δεν μας λες και για τις τουριστριες απο την διπλα χωρα ????????? ssss ssss

Αποδειξη προβληματος
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» χωρις αποδειξη....

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΣΥΖΗΤHΣΕΙΣ :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ-SPAM (περι ανεμων και υδατων)-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com