|
| Το υπό ίδρυση κόμμα των Στρατιωτικών καλεί την κυβέρνηση να παραιτηθεί με το καλό ή… με τη βία! | |
|
+18ghost boutser karagio Transporter johnnys xania rsv4aprc mistiriodis_tsantakias kostas-1000k9 gkourv tasos1984 babis k8 k8 600 kk magfaria potis T.R.E gsxrk71000 spyroszx Leroy 22 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Το υπό ίδρυση κόμμα των Στρατιωτικών καλεί την κυβέρνηση να παραιτηθεί με το καλό ή… με τη βία! Τρι 25 Οκτ 2011, 18:06 | |
| ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το υπό ίδρυση κόμμα των Στρατιωτικών καλεί την κυβέρνηση να παραιτηθεί με το καλό ή… με τη βία!
Το υπό ίδρυση κόμμα των Στρατιωτικών εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση, με την οποία καλεί την κυβέρνηση να παραιτηθεί, διαφορετικά αυτό ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με τη βία!
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση τους…
Με τα πρόσφατα οικονομικά μέτρα που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση καταρρέει και το τελευταίο ίχνος αξιοπιστίας της. Δεν πρόκειται μόνο περί των πρωτοφανών, αντιλαϊκών, αντικοινωνικών και ανθελληνικών μέτρων από μια αυτονομαζόμενη σοσιαλιστική κυβέρνηση, αλλά περί αποκαλύψεως του συστηματικού ψεύδους και της εξαπάτησης με τα οποία καθησυχάζει το Λαό μέχρι να καταφέρει τα κτυπήματά της. Πόσες φορές τους τελευταίους μήνες ο Πρωθυπουργός και ο πρώην Υπουργός Οικονομικών δεν διαβεβαίωσαν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν θα θιγούν οι μισθοί και οι συντάξεις;
Είναι ολοφάνερο ότι ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνησή του είναι πλήρως αναξιόπιστοι. Οι προεκλογικές τους υποσχέσεις απέχουν πολύ πέραν των συνήθων ψευδών που είχε συνηθίσει να ανέχεται ο Λαός από τους επαγγελματίες πολιτικούς. Με την καταστρεπτική πολιτική τους δεν σώζουν τη Χώρα από τη χρεοκοπία, αλλά οδηγούν το Λαό στην εξαθλίωση.
Η Κυβέρνηση απέτυχε να κυβερνήσει τον τόπο, προστατεύοντας τα συμφέροντα του Λαού. Οφείλει αμέσως να παραιτηθεί και η Χώρα να οδηγηθεί σε εκλογές χωρίς τη συμμετοχή των υπαρχόντων πολιτικών κομμάτων, τα οποία άμεσα πρέπει να διαλυθούν. Ο πολιτικός τους βίος τερματίσθηκε, Αν δεν το πράξουν μόνοι τους, θα το πράξει βίαια ο Λαός. Και δεν πρόκειται μόνο περί του κυβερνώντος κόμματος αλλά όλων των κομμάτων. Αν έχουν την παραμικρή αίσθηση ευθύνης πρέπει σήμερα να παραιτηθούν από το βουλευτικό τους αξίωμα. Αλλά δεν πρόκειται γιατί είναι συνένοχοι στα εγκλήματα κατά του Λαού. Δεν τους απαλλάσσει σε τίποτα από τις ευθύνες τους, επειδή δεν ανήκουν στην κυβερνώσα παράταξη. Έχουν όλοι τις ίδιες ευθύνες, γιατί υπηρετούν το ίδιο ανθελληνικό και αντιλαϊκό σύστημα εξουσίας.
Η Χώρα βαίνει προς το χάος και τις ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Είναι βέβαιο πως οι βουλευτές και τα κόμματα θα εξαφανισθούν, όταν θα έρθει το τέλος, αφού έχουν εξασφαλίσει τις καταθέσεις τους για τους ιδίους και τις οικογένειες τους. Αλλά ο Λαός θα τους αναζητήσει και από την οργή του δεν θα γλυτώσει κανείς. Τώρα είναι η ευκαιρία, όσοι βρίσκονται στο Κοινοβούλιο και αισθάνονται Έλληνες, να παραιτηθούν άμεσα και να ωθήσουν την ανθελληνική Κυβέρνηση στην πτώση. Άλλως είναι συνένοχοί τους.
Καλούμε τα μέλη μας, τους φίλους μας, τους επισκέπτες της σελίδας να κινητοποιηθούν δυναμικά στους χώρους τους και να αξιώσουν την παραίτηση της Κυβέρνησης και διάλυση όλων των κομμάτων της Βουλής. Άμεση προκήρυξη εκλογών και ανάδειξη συντακτικής Βουλής για να τεθεί τέλος στην άθλια μεταπολίτευση με την ψήφιση νέου Συντάγματος. Έλεγχος των υπευθύνων, καταδίκη και δήμευση των περιουσιών τους. Επιτέλους να σταματήσει η διαφθορά και να ανασχεθεί η κατρακύλα του Έθνους.
Πηγή: prionokordela.gr | |
| | | spyroszx Adv. gixxer
Όνομα: : Σπυρος βενζινας Τόπος : Πειραιας-Κερατσινι Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 664 Αγωνιζόμενος : ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ???? Hμερομηνία εγγραφής : 11/12/2010
| Θέμα: Απ: Το υπό ίδρυση κόμμα των Στρατιωτικών καλεί την κυβέρνηση να παραιτηθεί με το καλό ή… με τη βία! Τρι 25 Οκτ 2011, 18:10 | |
| φανταζομαι εικονα τον Παπαδοπουλο και τον Πατακο να κανουν κωλοδαχτυλα στους Φλωρακη Κυρκο Παπανδρεου Καραμανλη,και το χειροτερο πολιτικη δηλωση του Μητσοτακη "θα δουμε στο μελον"................... | |
| | | gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: Το υπό ίδρυση κόμμα των Στρατιωτικών καλεί την κυβέρνηση να παραιτηθεί με το καλό ή… με τη βία! Τρι 25 Οκτ 2011, 18:19 | |
| | |
| | | T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Το υπό ίδρυση κόμμα των Στρατιωτικών καλεί την κυβέρνηση να παραιτηθεί με το καλό ή… με τη βία! Τρι 25 Οκτ 2011, 18:23 | |
| - gsxrk71000 έγραψε:
- πάμε για πραξικόπημα...
Γιατί τώρα τι έχουμε; | |
| | | potis Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Αγωνιζόμενος : Ωραία θα ήταν... Hμερομηνία εγγραφής : 27/10/2009
| Θέμα: Απ: Το υπό ίδρυση κόμμα των Στρατιωτικών καλεί την κυβέρνηση να παραιτηθεί με το καλό ή… με τη βία! Τρι 25 Οκτ 2011, 18:33 | |
| το λεω καιρο οτι θα ερθει ο στρατος και ολοι μου ελεγαν σιγα ρε να ομως που τα βλεπουμε. οταν ο κοσμος φτασει στο αμην (γιατι τωρα που ειναι) απλα θα παρει το νομο στα χερια του και θα παει να ζητησει το λογο απο τους 300 (οχι του Λεωνιδα) τοτε λογω της χαωδους καταστασης θα παρεμβει ο στρατος. οταν εβλεπα παλιοτερα ειδησεις με κατι επεισοδια σε αλλες χωρες οπου ειχαν πλαστικες σφαιρες και εβγαινε ο στρατος ελεγα που ζουνε...αλλα τωρα ολες αυτες οι εικονες στοιχειωνουν το μελλον κ τα ονειρα μας!!!!!! | |
| | | Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: Το υπό ίδρυση κόμμα των Στρατιωτικών καλεί την κυβέρνηση να παραιτηθεί με το καλό ή… με τη βία! Τρι 25 Οκτ 2011, 18:34 | |
| | |
| | | magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: Το υπό ίδρυση κόμμα των Στρατιωτικών καλεί την κυβέρνηση να παραιτηθεί με το καλό ή… με τη βία! Τρι 25 Οκτ 2011, 18:55 | |
| ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΠΑΜΕ !!!!!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ. | |
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: Το υπό ίδρυση κόμμα των Στρατιωτικών καλεί την κυβέρνηση να παραιτηθεί με το καλό ή… με τη βία! Τρι 25 Οκτ 2011, 19:03 | |
| - T.R.E έγραψε:
- gsxrk71000 έγραψε:
- πάμε για πραξικόπημα...
Γιατί τώρα τι έχουμε; πλάκα πλάκα τώρα έχουμε κατοχή, ε δεν θα είναι χειρότερη η χούντα για κανενα λόγο... | |
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: Το υπό ίδρυση κόμμα των Στρατιωτικών καλεί την κυβέρνηση να παραιτηθεί με το καλό ή… με τη βία! Τρι 25 Οκτ 2011, 19:17 | |
| τα διαδικαστικα θα αλλαξουν λιγο μεχρι τισ 8 για καφε κυριακατικες βολτες μεχρι 2 gixxer κτλ κτλ | |
| | | k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Το υπό ίδρυση κόμμα των Στρατιωτικών καλεί την κυβέρνηση να παραιτηθεί με το καλό ή… με τη βία! Τρι 25 Οκτ 2011, 19:20 | |
| καλα δεν ειμαι Παπαδοπουλικος αλλα δε πιστευω το 2011 να εχουμε και απαγορευση κυκλοφοριας !!!!! Τωρα για ορια ταχυτητας και σουζες παιζει να σε γαζωνει κανενα apache ομως !!!! | |
| | | babis k8 Hero gixxer
Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
| Θέμα: Απ: Το υπό ίδρυση κόμμα των Στρατιωτικών καλεί την κυβέρνηση να παραιτηθεί με το καλό ή… με τη βία! Τρι 25 Οκτ 2011, 19:28 | |
| | |
| | | tasos1984 Normal gixxer
Όνομα: : Τάσος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 341 Αγωνιζόμενος : OPEN
BMU
SBK Hμερομηνία εγγραφής : 05/04/2009
| Θέμα: Απ: Το υπό ίδρυση κόμμα των Στρατιωτικών καλεί την κυβέρνηση να παραιτηθεί με το καλό ή… με τη βία! Τρι 25 Οκτ 2011, 20:41 | |
| Αμα βγει ο στρατος θα στρωσουν οι κολοι και θα φυγουν οι φλωροι λεω εγω... Αν δεν γινει μπαμ το μαχαιρι δεν ξερουμε μεχρι που μπορει να φτασει...!! | |
| | | gkourv Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 543 Hμερομηνία εγγραφής : 13/07/2009
| Θέμα: Απ: Το υπό ίδρυση κόμμα των Στρατιωτικών καλεί την κυβέρνηση να παραιτηθεί με το καλό ή… με τη βία! Τρι 25 Οκτ 2011, 20:47 | |
| θα τους κλάσει μια μάντρα ο στρατός...αυτοί πρώτοι απ'όλους κρέμονται από τα @@ των πολιτικών. | |
| | | kostas-1000k9 Normal gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Αθήνα - Τρίκαλα Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 220 Hμερομηνία εγγραφής : 07/07/2010
| Θέμα: Απ: Το υπό ίδρυση κόμμα των Στρατιωτικών καλεί την κυβέρνηση να παραιτηθεί με το καλό ή… με τη βία! Τρι 25 Οκτ 2011, 20:54 | |
| - gkourv έγραψε:
- θα τους κλάσει μια μάντρα ο στρατός...αυτοί πρώτοι απ'όλους κρέμονται από τα @@ των πολιτικών.
Ακριβώς. Ποιος στρατηγός θα βγει μπροστά; Δεν υπάρχει κανένας. Όλοι έχουν γίνει καριερίστες, κομματόσκυλα και καρεκλοκένταυροι. | |
| | | tasos1984 Normal gixxer
Όνομα: : Τάσος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 341 Αγωνιζόμενος : OPEN
BMU
SBK Hμερομηνία εγγραφής : 05/04/2009
| Θέμα: Απ: Το υπό ίδρυση κόμμα των Στρατιωτικών καλεί την κυβέρνηση να παραιτηθεί με το καλό ή… με τη βία! Τρι 25 Οκτ 2011, 21:05 | |
| Μερικοι νομιζουν πως τα ξερουν ολα... | |
| | | mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Το υπό ίδρυση κόμμα των Στρατιωτικών καλεί την κυβέρνηση να παραιτηθεί με το καλό ή… με τη βία! Τετ 26 Οκτ 2011, 00:31 | |
| νομος 114...ειμαστε η περισοτερη πολυ μικρη για να θυμομαστε ...με τα χρονια αλλαξε το νουμερο του ....το 69 μεχρη και το 82 τουλαχιστον υπηρχαν ατομα που φοναζανε στης ποριες 1-1-4
τι ελεγε ο νομος??
σε μια πολυ ελευθερη μεταφραση και περιλιπτικα ..
ο καθε πολητυς εχει δικεομα και υποχρεοση να προστατευη απο οπιονδιποτε η οπιαδιποτε απειλη προς το συνταγμα με οπιονδιποτε τροπο (τονιζε με ροπαλα κτλπ κτλπ)
αυτο πρεπει να εφαρμοστη αφου ειμαστε ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΗ να το κανουμε αλιος ειμαστε κοντρα στο ενα κ μοναδικο πραγματικο καλο πραγμα που εχει η ελλαδα την δημοκρατια κ το συνταγμα της .....
ψαχτε λιγο βαργιεμε να σας πεταο λινκ ειναι πολυ ευκολο σεξ | |
| | | mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Το υπό ίδρυση κόμμα των Στρατιωτικών καλεί την κυβέρνηση να παραιτηθεί με το καλό ή… με τη βία! Τετ 26 Οκτ 2011, 00:47 | |
| | |
| | | rsv4aprc Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 731 Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
| Θέμα: Απ: Το υπό ίδρυση κόμμα των Στρατιωτικών καλεί την κυβέρνηση να παραιτηθεί με το καλό ή… με τη βία! Τετ 26 Οκτ 2011, 09:57 | |
| Καταραμένε Παπαδόπουλε.! 40 χρόνια μετά, και ακόμα τυραννάς τα καημένα παιδιά της νέας τάξης. Γιατί βρε άθλιε; Κανείς δεν θυμάται ότι μου στέρησες την λάμπα πετρελαίου και τον χωματόδρομο μου, που τόσο αγαπούσα, και μου έφερες ηλεκτρικό, άσφαλτο και τηλέφωνο στην καλύβα μου, και που μου έδωσες 20ετες άτοκο δάνειο για να την κάνω σπίτι, με μόνο όρο να έχει την τουαλέτα μέσα. Και ειλικρινά τσατίζομαι γιατί το κάθαρμα ο χουντικός κατάφερνε να φτιάχνει τα έργα σχεδόν δωρεάν, χρησιμοποιώντας την ΜΟΜΑ... Γιατί ρε χάλασες την πιάτσα? σε πείραζε να δώσεις την δουλειά σε κανένα εργολάβο. Ποιός σου είπε ρε καθίκι ότι θέλαμε να γίνουμε Βιομηχανική χώρα και ξεκίνησες να φτιάχνεις σε όλη την Ελλάδα Βιομηχανικές περιοχές ξεκινώντας από τα Οινόφυτα? Αλλά ξέρω γιατί τα έκανες... Γιά να βρίσκουν χιλιάδες Έλληνες δουλειά εκεί τόσα χιλιόμετρα από την Αθήνα και να ταλαιπωρούνται... Ποιός σου είπε ρε ότι θέλαμε να παράγουμε προϊόντα? Εμείς να καταναλώνουμε θέλαμε! Ακούς εκεί η Ελλάδα Βιομηχανική χώρα... Κάθαρμα ε κάθαρμα! Δεν φτάνει αυτό γελοίε δικτάτορα, αλλά διεγραψες τα αγροτικά χρέη του πατερα μου. Σαν να μην έφταναν όλα, αυτά έστελνες και εκείνο τον ηλίθιο τον Μακαρέζο και έκανε συμφωνίες ακόμη και με τους Κινέζους με του Βορειοβιετναμέζους και τους πουλούσες και το σιτάρι που έβγαζε η χωρα. Τί κατάφερες άτιμε; Τόλμησες και πήρες και βραβείο οικονομικής ανάπτυξης το 73 χωρίς να πάρεις δάνεια και να αφήσεις χρέη, και το θυμήθηκα το 2002, όταν ο μεγάλος Σημίτης έφτασε στον ίδιο πληθωρισμό με σένα που τόσο ύπουλα μας είχες φέρει, έστω και με λίγο πειραγμένα στοιχεία.... Τι όλα θα τα λέμε στις κουφάλες τους Ευρωπαίους! Ειχες ταπεινωσει το δολλαριο επι χρονια. Οι ελληνες δουλευαν το ελληνικο τσιμεντο στην αραβια. Αχρείε Παπαδόπουλε, αφού έφαγες, έφαγες, μας φλόμωσες στο ψέμα, στο τέλος είχες και το θράσος να μην αφήσεις καμμιά περιουσία και το μόνο σου περιουσιακό στοιχείονα ήταν η στολή σου! Και αντί να την δωρήσεις τρομάρα σου στο Κράτος είχες ζητήσει να σε θάψουν με αυτήν! Εκείνο που δεν κατάλαβα είναι γιατί έβγαλες τα πετρέλαια στον Πρίνο και ξεκίνησες να μας βάζεις σε περιπέτειες με τους γείτονες μας Τούρκους?; Φυσικά και τα εργοστάσια που πρόσθεσες πχ στην Πτολεμαΐδα η τα υδροηλεκτρικα και εκείνο που συμφώνησες και πλήρωσες στους Φιλίππους με τους Ρώσους για τον ίδιο λόγο τα έκανες, άθλιο υποκείμενο. Χωρια τα σταδια αθλητισμου σε ολη τη χωρα. Ρε ζώον ποιός σου είπε ότι ήθελα να μπορώ να κοιμάμαι με την πόρτα ανοιχτή και να μην φοβάμαι μην μπει κανένας μέσα το βράδυ γιά πλιάτσικο? Ακους εκεί να μου κάνει κουμάντο στον αν θα αμπαρώσω την πόρτα... Ποιός σου είπε ότι ήθελα να νιώθω ασφαλής παλιοφασίστα? Τέλος σιχαμερέ φασίστα αντί να κάνεις μνημεία για τον Ζαχαριάδη και όλα τα καλά παιδιά που πάλεψαν να μην υπάρχει Έλληνας πάνω από τον Όλυμπο, εσύ τους έστειλες εξορία και ακύρωσες όλα τα σχέδια τους που θα μας έκαναν ένα ευτυχισμένο παράδεισο με κολεχτίβες και κολχόζ, όπως τα κατάφεραν οι πλούσιοι γείτονες μας οι Βούλγαροι οι Αλβανοί οι Ρουμάνοι και λοιποί τυχεροί, ενώ σήμερα έχουν και συντάξεις και μνημεία και μουσεία και πουτανες. Αλλά μετά την γκέλα του πολέμου του Γιομ Κιπουρ, πλήγωσες ανεπανόρθωτα τους φίλους μου τους ισραηλίτες . Και έβαλαν να σε ρίξει ο Ιωαννίδης - και καλά σου έκανε άθλιε! Ακούς εκεί να μην δώσεις διευκολύνσεις στους Αμερικάνους και τους Εβραίους γιά χάρη των Αράβων!!!!! Όλα αυτά τα γράφω γιατί μετά από 47 χρόνια εξακολουθώ να ακούω τον παλαβό τον γείτονα μου, που μου πρήζει τα αρχ..ια, να βγαίνει και να φωνάζει κάθε τέτοια μέρα ΖΗΤΩ Η 21 AΠΡΙΛΙΟΥ!!! Ούστ Φασισταριά ... Εγώ είμαι Δημοκράτης και ας πεινάω, και ας μου έχει βγάλει στο σφυρί η Τράπεζα το σπίτι, και ας είμαι άνεργος και ας ταλαιπωρούμε από τον δυνάστη-υπάλληλο του ΟΑΕΔ όταν πάω γιά το επίδομα ανεργίας και ας κοιμάμαι κλειδαμπαρωμένος το βράδυ μπας και κάνει ντου κανένας οικνομικός μετανάστης...... Είμαι ....Δημοκράτης! 21 Απρ 2011 12:37:00 μ.μ. Ανώνυμος είπε...
Αυτοί τουλάχιστον δεν έφαγαν. Αυτοί όμως που μας απελευθέρωσαν από αυτούς ( Γενιά πολυτεχνείου ) έχουν σκάσει από το φαγητό και συνεχίζουν. 21 Απρ 2011 1:25:00 μ.μ. | |
| | | k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Το υπό ίδρυση κόμμα των Στρατιωτικών καλεί την κυβέρνηση να παραιτηθεί με το καλό ή… με τη βία! Τετ 26 Οκτ 2011, 10:03 | |
| | |
| | | gkourv Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Αριθμός μηνυμάτων : 543 Hμερομηνία εγγραφής : 13/07/2009
| Θέμα: Απ: Το υπό ίδρυση κόμμα των Στρατιωτικών καλεί την κυβέρνηση να παραιτηθεί με το καλό ή… με τη βία! Τετ 26 Οκτ 2011, 10:13 | |
| - rsv4aprc έγραψε:
- Καταραμένε Παπαδόπουλε.!
40 χρόνια μετά, και ακόμα τυραννάς τα καημένα παιδιά της νέας τάξης. Γιατί βρε άθλιε; Κανείς δεν θυμάται ότι μου στέρησες την λάμπα πετρελαίου και τον χωματόδρομο μου, που τόσο αγαπούσα, και μου έφερες ηλεκτρικό, άσφαλτο και τηλέφωνο στην καλύβα μου, και που μου έδωσες 20ετες άτοκο δάνειο για να την κάνω σπίτι, με μόνο όρο να έχει την τουαλέτα μέσα. Και ειλικρινά τσατίζομαι γιατί το κάθαρμα ο χουντικός κατάφερνε να φτιάχνει τα έργα σχεδόν δωρεάν, χρησιμοποιώντας την ΜΟΜΑ... Γιατί ρε χάλασες την πιάτσα? σε πείραζε να δώσεις την δουλειά σε κανένα εργολάβο. Ποιός σου είπε ρε καθίκι ότι θέλαμε να γίνουμε Βιομηχανική χώρα και ξεκίνησες να φτιάχνεις σε όλη την Ελλάδα Βιομηχανικές περιοχές ξεκινώντας από τα Οινόφυτα? Αλλά ξέρω γιατί τα έκανες... Γιά να βρίσκουν χιλιάδες Έλληνες δουλειά εκεί τόσα χιλιόμετρα από την Αθήνα και να ταλαιπωρούνται... Ποιός σου είπε ρε ότι θέλαμε να παράγουμε προϊόντα? Εμείς να καταναλώνουμε θέλαμε! Ακούς εκεί η Ελλάδα Βιομηχανική χώρα... Κάθαρμα ε κάθαρμα! Δεν φτάνει αυτό γελοίε δικτάτορα, αλλά διεγραψες τα αγροτικά χρέη του πατερα μου. Σαν να μην έφταναν όλα, αυτά έστελνες και εκείνο τον ηλίθιο τον Μακαρέζο και έκανε συμφωνίες ακόμη και με τους Κινέζους με του Βορειοβιετναμέζους και τους πουλούσες και το σιτάρι που έβγαζε η χωρα. Τί κατάφερες άτιμε; Τόλμησες και πήρες και βραβείο οικονομικής ανάπτυξης το 73 χωρίς να πάρεις δάνεια και να αφήσεις χρέη, και το θυμήθηκα το 2002, όταν ο μεγάλος Σημίτης έφτασε στον ίδιο πληθωρισμό με σένα που τόσο ύπουλα μας είχες φέρει, έστω και με λίγο πειραγμένα στοιχεία.... Τι όλα θα τα λέμε στις κουφάλες τους Ευρωπαίους! Ειχες ταπεινωσει το δολλαριο επι χρονια. Οι ελληνες δουλευαν το ελληνικο τσιμεντο στην αραβια. Αχρείε Παπαδόπουλε, αφού έφαγες, έφαγες, μας φλόμωσες στο ψέμα, στο τέλος είχες και το θράσος να μην αφήσεις καμμιά περιουσία και το μόνο σου περιουσιακό στοιχείονα ήταν η στολή σου! Και αντί να την δωρήσεις τρομάρα σου στο Κράτος είχες ζητήσει να σε θάψουν με αυτήν! Εκείνο που δεν κατάλαβα είναι γιατί έβγαλες τα πετρέλαια στον Πρίνο και ξεκίνησες να μας βάζεις σε περιπέτειες με τους γείτονες μας Τούρκους?; Φυσικά και τα εργοστάσια που πρόσθεσες πχ στην Πτολεμαΐδα η τα υδροηλεκτρικα και εκείνο που συμφώνησες και πλήρωσες στους Φιλίππους με τους Ρώσους για τον ίδιο λόγο τα έκανες, άθλιο υποκείμενο. Χωρια τα σταδια αθλητισμου σε ολη τη χωρα. Ρε ζώον ποιός σου είπε ότι ήθελα να μπορώ να κοιμάμαι με την πόρτα ανοιχτή και να μην φοβάμαι μην μπει κανένας μέσα το βράδυ γιά πλιάτσικο? Ακους εκεί να μου κάνει κουμάντο στον αν θα αμπαρώσω την πόρτα... Ποιός σου είπε ότι ήθελα να νιώθω ασφαλής παλιοφασίστα? Τέλος σιχαμερέ φασίστα αντί να κάνεις μνημεία για τον Ζαχαριάδη και όλα τα καλά παιδιά που πάλεψαν να μην υπάρχει Έλληνας πάνω από τον Όλυμπο, εσύ τους έστειλες εξορία και ακύρωσες όλα τα σχέδια τους που θα μας έκαναν ένα ευτυχισμένο παράδεισο με κολεχτίβες και κολχόζ, όπως τα κατάφεραν οι πλούσιοι γείτονες μας οι Βούλγαροι οι Αλβανοί οι Ρουμάνοι και λοιποί τυχεροί, ενώ σήμερα έχουν και συντάξεις και μνημεία και μουσεία και πουτανες. Αλλά μετά την γκέλα του πολέμου του Γιομ Κιπουρ, πλήγωσες ανεπανόρθωτα τους φίλους μου τους ισραηλίτες . Και έβαλαν να σε ρίξει ο Ιωαννίδης - και καλά σου έκανε άθλιε! Ακούς εκεί να μην δώσεις διευκολύνσεις στους Αμερικάνους και τους Εβραίους γιά χάρη των Αράβων!!!!! Όλα αυτά τα γράφω γιατί μετά από 47 χρόνια εξακολουθώ να ακούω τον παλαβό τον γείτονα μου, που μου πρήζει τα αρχ..ια, να βγαίνει και να φωνάζει κάθε τέτοια μέρα ΖΗΤΩ Η 21 AΠΡΙΛΙΟΥ!!! Ούστ Φασισταριά ... Εγώ είμαι Δημοκράτης και ας πεινάω, και ας μου έχει βγάλει στο σφυρί η Τράπεζα το σπίτι, και ας είμαι άνεργος και ας ταλαιπωρούμε από τον δυνάστη-υπάλληλο του ΟΑΕΔ όταν πάω γιά το επίδομα ανεργίας και ας κοιμάμαι κλειδαμπαρωμένος το βράδυ μπας και κάνει ντου κανένας οικνομικός μετανάστης...... Είμαι ....Δημοκράτης! 21 Απρ 2011 12:37:00 μ.μ. Ανώνυμος είπε...
Αυτοί τουλάχιστον δεν έφαγαν. Αυτοί όμως που μας απελευθέρωσαν από αυτούς ( Γενιά πολυτεχνείου ) έχουν σκάσει από το φαγητό και συνεχίζουν. 21 Απρ 2011 1:25:00 μ.μ. Ουδέν κακόν αμιγές καλού αλλά ισχύει και το αντίθετο...διαλέγεις και παίρνεις. | |
| Θέμα: Απ: Το υπό ίδρυση κόμμα των Στρατιωτικών καλεί την κυβέρνηση να παραιτηθεί με το καλό ή… με τη βία! Τετ 26 Οκτ 2011, 10:53 | |
| Φάλαγγα, είναι το χτύπημα στα πέλματα με ξύλινη ή μεταλλική ράβδο, που αν γίνει επιδέξια, δεν σπάει τα κόκαλα, δεν δημιουργεί πληγές και δεν αφήνει σημάδια που να διαπιστώνονται, αλλά προκαλεί έντονο πόνο και πρήξιμο στα πόδια.
Στην Ελλάδα, η φάλαγγα εφαρμόστηκε με ποικίλους τρόπους, πάνω σε ένα πάγκο, σε καρέκλα ή σε αυτοκίνητο. Με παπούτσια ή χωρίς αυτά. Πότε-πότε έριχναν νερό πάνω στα πόδια και πότε-πότε το θύμα εξαναγκάζονταν να τρέχει γύρω-γύρω, ενώ συγχρόνως το χτυπούσαν. Σκοπός ήταν τα πόδια να ξαναευαισθητοποιηθούν, έτσι που τα βασανιστήρια να "εκτιμούνται καταλλήλως".
Εκτός από τη φάλαγγα και τα σκληρά χτυπήματα σε όλο το κορμί, οι κρατούμενοι περιέγραψαν και διάφορες άλλες μορφές βασανιστηρίων που εφαρμόστηκαν: Το ηλεκτροσόκ, το σφίξιμο του κεφαλιού με σιδερένιο στεφάνι, το ξερίζωμα των μαλλιών από το κεφάλι και άλλα μέρη του κορμιού, τις κλοτσιές στα γεννητικά όργανα, την ακινητοποίηση σε μια επιφάνεια του κορμιού, προπάντως του κεφαλιού και το συνέχεια στάξιμο νερού στο ίδιο σημείο, του μετώπου προπαντός (με το πέρασμα της ώρας νομίζει κανείς πως τον χτυπάνε με σφυριά, το κεφάλι βουίζει και τα συμπτώματα όλο και τον βαραίνουν), δυνατοί θόρυβοι, έτσι που να μην μπορεί κανείς να κοιμηθεί κ.λ.π.
| |
| Θέμα: Απ: Το υπό ίδρυση κόμμα των Στρατιωτικών καλεί την κυβέρνηση να παραιτηθεί με το καλό ή… με τη βία! Τετ 26 Οκτ 2011, 11:30 | |
| - rsv4aprc έγραψε:
40 χρόνια μετά, και ακόμα τυραννάς τα καημένα παιδιά της νέας τάξης. Γιατί βρε άθλιε; Κανείς δεν θυμάται ότι μου στέρησες την λάμπα πετρελαίου και τον χωματόδρομο μου, που τόσο αγαπούσα, και μου έφερες ηλεκτρικό, άσφαλτο και τηλέφωνο στην καλύβα μου, και που μου έδωσες 20ετες άτοκο δάνειο για να την κάνω σπίτι, με μόνο όρο να έχει την τουαλέτα μέσα. Και ειλικρινά τσατίζομαι γιατί το κάθαρμα ο χουντικός κατάφερνε να φτιάχνει τα έργα σχεδόν δωρεάν, χρησιμοποιώντας την ΜΟΜΑ... Γιατί ρε χάλασες την πιάτσα? σε πείραζε να δώσεις την δουλειά σε κανένα εργολάβο. Ποιός σου είπε ρε καθίκι ότι θέλαμε να γίνουμε Βιομηχανική χώρα και ξεκίνησες να φτιάχνεις σε όλη την Ελλάδα Βιομηχανικές περιοχές ξεκινώντας από τα Οινόφυτα? Αλλά ξέρω γιατί τα έκανες... Γιά να βρίσκουν χιλιάδες Έλληνες δουλειά εκεί τόσα χιλιόμετρα από την Αθήνα και να ταλαιπωρούνται... Ποιός σου είπε ρε ότι θέλαμε να παράγουμε προϊόντα? Εμείς να καταναλώνουμε θέλαμε! Ακούς εκεί η Ελλάδα Βιομηχανική χώρα... Κάθαρμα ε κάθαρμα! Δεν φτάνει αυτό γελοίε δικτάτορα, αλλά διεγραψες τα αγροτικά χρέη του πατερα μου. Σαν να μην έφταναν όλα, αυτά έστελνες και εκείνο τον ηλίθιο τον Μακαρέζο και έκανε συμφωνίες ακόμη και με τους Κινέζους με του Βορειοβιετναμέζους και τους πουλούσες και το σιτάρι που έβγαζε η χωρα. Τί κατάφερες άτιμε; Τόλμησες και πήρες και βραβείο οικονομικής ανάπτυξης το 73 χωρίς να πάρεις δάνεια και να αφήσεις χρέη, και το θυμήθηκα το 2002, όταν ο μεγάλος Σημίτης έφτασε στον ίδιο πληθωρισμό με σένα που τόσο ύπουλα μας είχες φέρει, έστω και με λίγο πειραγμένα στοιχεία.... Τι όλα θα τα λέμε στις κουφάλες τους Ευρωπαίους! Ειχες ταπεινωσει το δολλαριο επι χρονια. Οι ελληνες δουλευαν το ελληνικο τσιμεντο στην αραβια. Αχρείε Παπαδόπουλε, αφού έφαγες, έφαγες, μας φλόμωσες στο ψέμα, στο τέλος είχες και το θράσος να μην αφήσεις καμμιά περιουσία και το μόνο σου περιουσιακό στοιχείονα ήταν η στολή σου! Και αντί να την δωρήσεις τρομάρα σου στο Κράτος είχες ζητήσει να σε θάψουν με αυτήν! Εκείνο που δεν κατάλαβα είναι γιατί έβγαλες τα πετρέλαια στον Πρίνο και ξεκίνησες να μας βάζεις σε περιπέτειες με τους γείτονες μας Τούρκους?; Φυσικά και τα εργοστάσια που πρόσθεσες πχ στην Πτολεμαΐδα η τα υδροηλεκτρικα και εκείνο που συμφώνησες και πλήρωσες στους Φιλίππους με τους Ρώσους για τον ίδιο λόγο τα έκανες, άθλιο υποκείμενο. Χωρια τα σταδια αθλητισμου σε ολη τη χωρα. Ρε ζώον ποιός σου είπε ότι ήθελα να μπορώ να κοιμάμαι με την πόρτα ανοιχτή και να μην φοβάμαι μην μπει κανένας μέσα το βράδυ γιά πλιάτσικο? Ακους εκεί να μου κάνει κουμάντο στον αν θα αμπαρώσω την πόρτα... Ποιός σου είπε ότι ήθελα να νιώθω ασφαλής παλιοφασίστα? Τέλος σιχαμερέ φασίστα αντί να κάνεις μνημεία για τον Ζαχαριάδη και όλα τα καλά παιδιά που πάλεψαν να μην υπάρχει Έλληνας πάνω από τον Όλυμπο, εσύ τους έστειλες εξορία και ακύρωσες όλα τα σχέδια τους που θα μας έκαναν ένα ευτυχισμένο παράδεισο με κολεχτίβες και κολχόζ, όπως τα κατάφεραν οι πλούσιοι γείτονες μας οι Βούλγαροι οι Αλβανοί οι Ρουμάνοι και λοιποί τυχεροί, ενώ σήμερα έχουν και συντάξεις και μνημεία και μουσεία και πουτανες. Αλλά μετά την γκέλα του πολέμου του Γιομ Κιπουρ, πλήγωσες ανεπανόρθωτα τους φίλους μου τους ισραηλίτες . Και έβαλαν να σε ρίξει ο Ιωαννίδης - και καλά σου έκανε άθλιε! Ακούς εκεί να μην δώσεις διευκολύνσεις στους Αμερικάνους και τους Εβραίους γιά χάρη των Αράβων!!!!! Όλα αυτά τα γράφω γιατί μετά από 47 χρόνια εξακολουθώ να ακούω τον παλαβό τον γείτονα μου, που μου πρήζει τα αρχ..ια, να βγαίνει και να φωνάζει κάθε τέτοια μέρα ΖΗΤΩ Η 21 AΠΡΙΛΙΟΥ!!! Ούστ Φασισταριά ... Εγώ είμαι Δημοκράτης και ας πεινάω, και ας μου έχει βγάλει στο σφυρί η Τράπεζα το σπίτι, και ας είμαι άνεργος και ας ταλαιπωρούμε από τον δυνάστη-υπάλληλο του ΟΑΕΔ όταν πάω γιά το επίδομα ανεργίας και ας κοιμάμαι κλειδαμπαρωμένος το βράδυ μπας και κάνει ντου κανένας οικνομικός μετανάστης...... Είμαι ....Δημοκράτης! 21 Απρ 2011 12:37:00 μ.μ. Ανώνυμος είπε...
Αυτοί τουλάχιστον δεν έφαγαν. Αυτοί όμως που μας απελευθέρωσαν από αυτούς ( Γενιά πολυτεχνείου ) έχουν σκάσει από το φαγητό και συνεχίζουν. 21 Απρ 2011 1:25:00 μ.μ. | |
| | | johnnys xania Normal gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Χανιά Κρήτης Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 65 Hμερομηνία εγγραφής : 03/09/2011
| Θέμα: Απ: Το υπό ίδρυση κόμμα των Στρατιωτικών καλεί την κυβέρνηση να παραιτηθεί με το καλό ή… με τη βία! Τετ 26 Οκτ 2011, 13:22 | |
| - rsv4aprc έγραψε:
Αυτοί τουλάχιστον δεν έφαγαν. Αυτοί όμως που μας απελευθέρωσαν από αυτούς ( Γενιά πολυτεχνείου ) έχουν σκάσει από το φαγητό και συνεχίζουν. 21 Απρ 2011 1:25:00 μ.μ. +++++ τι να πείς για αυτό το μπ@@ρδέλο που ζούμε...... Όσο αφορά τους στρατιωτικούς που είναι κοματόσκυλα (τους υψηλόβαθμους εννοώ) έχεις χίλια δίκια !!!!!!! Μην παρεξηγηθώ δεν είμαι χουντικός, βασικά ούτε ξέρω τι σημαίνει αυτό , απλά δεν αντέχω άλλο πια αυτή την κατάντια......... | |
| | | Transporter Normal gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Πάτρα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 94 Αγωνιζόμενος : Θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 02/04/2010
| Θέμα: Απ: Το υπό ίδρυση κόμμα των Στρατιωτικών καλεί την κυβέρνηση να παραιτηθεί με το καλό ή… με τη βία! Τετ 26 Οκτ 2011, 15:50 | |
| - rsv4aprc έγραψε:
Αυτοί τουλάχιστον δεν έφαγαν. Αυτοί όμως που μας απελευθέρωσαν από αυτούς ( Γενιά πολυτεχνείου ) έχουν σκάσει από το φαγητό και συνεχίζουν. 21 Απρ 2011 1:25:00 μ.μ. +1000 | |
| | | karagio Normal gixxer
Όνομα: : chris Τόπος : ΑΡΙΔΑΙΑ Αριθμός μηνυμάτων : 218 Hμερομηνία εγγραφής : 06/03/2010
| Θέμα: Απ: Το υπό ίδρυση κόμμα των Στρατιωτικών καλεί την κυβέρνηση να παραιτηθεί με το καλό ή… με τη βία! Τετ 26 Οκτ 2011, 16:30 | |
| [quote="Transporter"] - rsv4aprc έγραψε:
Αυτοί τουλάχιστον δεν έφαγαν. Αυτοί όμως που μας απελευθέρωσαν από αυτούς ( Γενιά πολυτεχνείου ) έχουν σκάσει από το φαγητό και συνεχίζουν. 21 Απρ 2011 1:25:00 μ.μ. +600 | |
| | | | Το υπό ίδρυση κόμμα των Στρατιωτικών καλεί την κυβέρνηση να παραιτηθεί με το καλό ή… με τη βία! | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |