Skieros Jr.gixxer
Τόπος : Δραμα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 10 Αγωνιζόμενος : Μππααααα Hμερομηνία εγγραφής : 10/07/2009
| Θέμα: Τι εχετε ακουσει για το κρανος!!! Σαβ 05 Νοε 2011, 11:09 | |
| Καλημερα σας παιδια. Μετα απο πολυ χρονο και κοπο η ασφαλιστικη θα με αποζημειωσει και το καλο ειναι οτι μου δινει λεφτα και για το κρανος. Σε αναζητηση που εκανα επεσε στην αντιληψη μου και αυτο Schuberth SR1 και εαν κανενας εχει ακουσει τιποτα ή το εχει δοκιμασει ας πει την γνωμη μου. ευχαριστω. | |
|
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Τι εχετε ακουσει για το κρανος!!! Σαβ 05 Νοε 2011, 11:46 | |
| αν δεν το δοκιμασεις εσυ στο κεφαλι σου οτι και να σου πουμε εμεις δεν κανεις τιποτα.... ειναι σχετικα βαρυ και ειναι και αρκετα ησυχο | |
|
Skieros Jr.gixxer
Τόπος : Δραμα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 10 Αγωνιζόμενος : Μππααααα Hμερομηνία εγγραφής : 10/07/2009
| Θέμα: Απ: Τι εχετε ακουσει για το κρανος!!! Σαβ 05 Νοε 2011, 12:22 | |
| Το εχω δοκιμασει στο κεφαλι μου αλλα αν δεν οδηγησεις με αυτο δεν ειναι το ιδιο. Σχεση με το rx7-gp που εχω ειναι ποιο ελαφρυ. Απλως θελω να ακουσω εντυπωσεις και αποψεις πιστευω πως δεν ειναι κακο. | |
|
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: Τι εχετε ακουσει για το κρανος!!! Σαβ 05 Νοε 2011, 13:52 | |
| | |
|
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: Τι εχετε ακουσει για το κρανος!!! Σαβ 05 Νοε 2011, 16:25 | |
| το βαρος δεν ειναι κακος παραγωντας αν δεν το καταλαβαινες λογο καλης αεροδυναμικης και δεν κουναει, ειναι οκ! καποτε ταξιδεψα με ενα uvex ολο καρμπον παναλαφρο αλλα μα πεθανε ο αυχενας! κουνουσε υπερβολικα. | |
|
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: Τι εχετε ακουσει για το κρανος!!! Σαβ 05 Νοε 2011, 18:52 | |
| - louk6 έγραψε:
- το βαρος δεν ειναι κακος παραγωντας αν δεν το καταλαβαινες λογο καλης αεροδυναμικης και δεν κουναει, ειναι οκ! καποτε ταξιδεψα με ενα uvex ολο καρμπον παναλαφρο αλλα μα πεθανε ο αυχενας! κουνουσε υπερβολικα.
ναι δεν έχεις άδικο σε αυτό! | |
|
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: Τι εχετε ακουσει για το κρανος!!! Σαβ 05 Νοε 2011, 19:29 | |
| ναι δεν έχεις άδικο σε αυτό![/quote] ευχαριστω επισης αλλη μια αποψη περι αγορας κρανους. οσο πιο αεριζομενο τοσο πιο θορυβοδες (ιδανικο γαι td κλειστα κομματια κ.τ.λ. ) και οσο πιο αθορυβο τοσο πιο μη αεριζομενο (ιδανικο για ταξιδια και μεγαλες ταχυτητες) η αγοραζεις δυο και το χρησιμοποιεις αναλογως η διαλεγεις κατι ενδιαμεσο λιγο θορυβοδες και μερικως αεριζομενο για ολλες τις χρησεις | |
|