panikas Normal gixxer
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 323 Αγωνιζόμενος : εναντια σε οτι με φοβιζει Hμερομηνία εγγραφής : 09/05/2010
| Θέμα: Αλλαγη Ζαντων Τρι 08 Νοε 2011, 15:56 | |
| Εχω μια απορια: Μπορω να βαλω ζαντες απο αλλη μηχανη στο δικο μου η δεν ταιριαζουν? Και οταν λεω αλλη μηχανη εννοω αλλη μαρκα πχ honda Θα κανουν στην ιδια διασταση η επειδη δεν ειναι Suzuki δεν μπαινουν?
| |
|
DimSTriple Full gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Αλλαγη Ζαντων Τρι 08 Νοε 2011, 16:25 | |
| Δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι συμβατό απο άλλη εταιρία, είναι πάρα πολλές οι διαφορές για να αξίζει το κόπο να ασχοληθείς. | |
|
panikas Normal gixxer
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 323 Αγωνιζόμενος : εναντια σε οτι με φοβιζει Hμερομηνία εγγραφής : 09/05/2010
| Θέμα: Απ: Αλλαγη Ζαντων Τρι 08 Νοε 2011, 16:43 | |
| Δηλαδη δεν υπαρχει ουτε μια εργοστασιακη ζαντα απο αλλη μαρκα που να ταιριαζει? Πρεπει αναγκαστικα να καταφυγω η σε μοντελο Suzuki η σε aftermarket? | |
|
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Αλλαγη Ζαντων Τρι 08 Νοε 2011, 17:14 | |
| - panikas έγραψε:
- Εχω μια απορια:
Μπορω να βαλω ζαντες απο αλλη μηχανη στο δικο μου η δεν ταιριαζουν? Και οταν λεω αλλη μηχανη εννοω αλλη μαρκα πχ honda Θα κανουν στην ιδια διασταση η επειδη δεν ειναι Suzuki δεν μπαινουν?
τι μηχανη εχεις δεν ξερουμε ομως... απο την φωτο μαλλον κ9 εχεις ε??εαν ναι κατσε εκει που εισαι.... ειναι και πιο ελαφριες απο ολες τις αλλες (απλες ζαντες μην μπλεξουμε με μαγνησια ,πουτανια κτλ κτλ...) | |
|
panikas Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Αλλαγη Ζαντων Τρι 08 Νοε 2011, 17:28 | |
| - Miou έγραψε:
- panikas έγραψε:
- Εχω μια απορια:
Μπορω να βαλω ζαντες απο αλλη μηχανη στο δικο μου η δεν ταιριαζουν? Και οταν λεω αλλη μηχανη εννοω αλλη μαρκα πχ honda Θα κανουν στην ιδια διασταση η επειδη δεν ειναι Suzuki δεν μπαινουν?
τι μηχανη εχεις δεν ξερουμε ομως... απο την φωτο μαλλον κ9 εχεις ε??εαν ναι κατσε εκει που εισαι.... ειναι και πιο ελαφριες απο ολες τις αλλες (απλες ζαντες μην μπλεξουμε με μαγνησια ,πουτανια κτλ κτλ...) Ξερεις τι μηχανη εχω Αλεξ.Κ9 στη βολτα στο Σουνιο που το εστρωνα απλα εχω καιρο να ερθω. ΟΚ απλα ελεγα μπας κ κανουν να κανω μια αλλαγη Ευχαριστω παντως | |
|