| Βαψιμο ζαντων | |
|
+7jord136 mistiriodis_tsantakias kentaurosk8 gsx600Rnikos Miou panosk8 landen 11 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
landen Adv. gixxer
Όνομα: : Billakos Τόπος : sau paolo Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 734 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Βαψιμο ζαντων Τρι 03 Απρ 2012, 12:13 | |
| Παιδες θελω να βαψω τις ζαντες μου.ηδη τις ξεμονταρει. στην αρχη σκεφτηκα να τις κανω εγω με κανονινκη βαφη για να γλυτωσω καποια λεφτα μετα ομως βρηκα μια καλη προσφορα μεσω φιλου για ηλεκτροστατικη βαφη!!!χεχε εφαγα ομως λιγο κολλημα στα ρουλεμαν.. αυτος ειπε οτι πρεπει οπωσδηποτε να τα βγαλω γτ θα μπει σε φουρνο 280 βαθμων και θα λιωσει το πλαστικο τους,εγω ειπα οτι θα γλυτωνα αυτο το σκηνικο αν τις εκανα κανονικη βαφη με καλο χαρτωμα. η ερωτηση ειναι πως βγαινουν χωρις να τα χαλασω??? αν βγουν πρεπει ωποσδηποτε να βαλω καινουργια? και μαζι με τα ρουλεμαν πρεπει να αλλαξω και τις εξωτερικες τσιμουχες??? ειδα οτι στ μανουαλ οτι τα βγαζουν με εξωλκεα αλλα τετοιο εχω δεν εχω γτ αυτο ρωταω ισως εχετε καμια αλλη ιδεα. | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: Βαψιμο ζαντων Τρι 03 Απρ 2012, 12:24 | |
| βασιλη ποσα χιλιομετρα εχεις πανω? αν εχεις αρκετα,κ αφου εβγαλες ζαντες,γνωμη μου να τα αλλαξεις τα ρουλεμαν κ να βαλεις καινουργια.
αν τις πας σε καποιον που εχει ζυγοσταθμιση θα σου πει αν εχουν φθαρει κ θα μπορει να στα βγαλει. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Βαψιμο ζαντων Τρι 03 Απρ 2012, 13:06 | |
| τα βγαζεις με κοπανημα απο μεσα ... αν εχεις πολλα χλμ αλλαξε τα καλυτερα... 6ε το ενα κοστιζουν...(οχι απο την σουζουκι φυσικα αλλα απο την koyo)
στην αθηνα τρεχει μια προσφορα για ηλεκτροστατικη με 60ε και τις 2 ζαντες ... ποσα σου ειπαν στην Θεσ/κη? | |
|
| |
gsx600Rnikos Normal gixxer
Τόπος : cyprus Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 228 Αγωνιζόμενος : ΛΕΜΕΣΟΣ-ΑΓΡΟΣ Hμερομηνία εγγραφής : 11/12/2011
| Θέμα: Απ: Βαψιμο ζαντων Τρι 03 Απρ 2012, 14:56 | |
| και εγω θελω να τα βαπσο και μου ειπαν με κανονικι μπογια τις λακας θα ειναι μια χαρα! | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: Βαψιμο ζαντων Τρι 03 Απρ 2012, 15:18 | |
| - gsx600Rnikos έγραψε:
- και εγω θελω να τα βαπσο και μου ειπαν με κανονικι μπογια τις λακας θα ειναι μια χαρα!
Να σαι σίγουρος γι αυτό.... Απλά δεν παίζει, με το πρώτο ξεμοντάρισμα θα δεις τα κομμάτια να φεύγουν.... | |
|
| |
landen Adv. gixxer
Όνομα: : Billakos Τόπος : sau paolo Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 734 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: Βαψιμο ζαντων Τρι 03 Απρ 2012, 15:19 | |
| - Miou έγραψε:
- τα βγαζεις με κοπανημα απο μεσα ... αν εχεις πολλα χλμ αλλαξε τα καλυτερα... 6ε το ενα κοστιζουν...(οχι απο την σουζουκι φυσικα αλλα απο την koyo)
στην αθηνα τρεχει μια προσφορα για ηλεκτροστατικη με 60ε και τις 2 ζαντες ... ποσα σου ειπαν στην Θεσ/κη? Alex και πανό έχω καμία 14000χλμ.ακόμα Δ έχουν τζόγο αλλά αν ειναι τόσο φθηνά καλύτερα να τα αλλάξω. Ναι Άλεξ τόσο τ βρήκα κ εγώ.χεχε. Αν μπορείτε κανένα λινκ Γ τ ρουλεμάν αν μπορείτε..ααα τις εξωτερικές τσιμουχες ν τις αλλάξω? Κ να απάντησω κ στ φιλο Π είπε Γ λακα.ναι γίνεται αλλά έχει περισσότερη δουλειά κ χωρια απ αυτό η ηλεκτροστατικη ειναι πολύ καλύτερη... | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Βαψιμο ζαντων Τρι 03 Απρ 2012, 18:06 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Βαψιμο ζαντων Τρι 03 Απρ 2012, 18:28 | |
| - landen έγραψε:
- Miou έγραψε:
- τα βγαζεις με κοπανημα απο μεσα ... αν εχεις πολλα χλμ αλλαξε τα καλυτερα... 6ε το ενα κοστιζουν...(οχι απο την σουζουκι φυσικα αλλα απο την koyo)
στην αθηνα τρεχει μια προσφορα για ηλεκτροστατικη με 60ε και τις 2 ζαντες ... ποσα σου ειπαν στην Θεσ/κη? Alex και πανό έχω καμία 14000χλμ.ακόμα Δ έχουν τζόγο αλλά αν ειναι τόσο φθηνά καλύτερα να τα αλλάξω. Ναι Άλεξ τόσο τ βρήκα κ εγώ.χεχε. Αν μπορείτε κανένα λινκ Γ τ ρουλεμάν αν μπορείτε..ααα τις εξωτερικές τσιμουχες ν τις αλλάξω?
Κ να απάντησω κ στ φιλο Π είπε Γ λακα.ναι γίνεται αλλά έχει περισσότερη δουλειά κ χωρια απ αυτό η ηλεκτροστατικη ειναι πολύ καλύτερη... δεν νομιζω να εχει περισοτερη δουλεια απο την ηλεκτροστατικη ... και η ηλεκτροστατικη θα αντεξει περισοτερο αλλα ειναικαι πιο βαρια ... οσο για τα ρουλεμαν τα 14000χλμ δεν ειναι πολλα . κωδικο και λινκ δεν εχω να σου βαλω αλλα ειναι πολυ απλο... πας στην toyo -koyo δεν θυμαμαι πως ειναι το ονομα (της ιδιας εταιρειας φοραει απο την μαμα) με δειγμα το παλιο σου και σου δινουν το καινουργιο... ναι να αλλαξεις και τις τσιμουχες ... μην πας στην σουζουκι να τα παρεις γιατι τα εχουν περιπου 20ε το ενα ενω στην τουο εχουν περιπου 6ε το ενα... | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Βαψιμο ζαντων Τρι 03 Απρ 2012, 20:33 | |
| - Miou έγραψε:
στην αθηνα τρεχει μια προσφορα για ηλεκτροστατικη με 60ε και τις 2 ζαντες ... ποσα σου ειπαν στην Θεσ/κη? ηλεκτροστατικι 60 ευρο ??? πιος το κανει αυτο ρε αλεξ? | |
|
| |
jord136 Normal gixxer
Όνομα: : Ιορδάνης Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 273 Hμερομηνία εγγραφής : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: Βαψιμο ζαντων Τρι 03 Απρ 2012, 20:51 | |
| koyo ειναι η μαρκα και ειναι παρα πολυ καλη και ενα κλικ πανω σε ποιοτητα ειναι και η SKF και η ΙΝΑ | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Βαψιμο ζαντων Τρι 03 Απρ 2012, 21:20 | |
| - jord136 έγραψε:
- koyo ειναι η μαρκα και ειναι παρα πολυ καλη και ενα κλικ πανω σε ποιοτητα ειναι και η SKF και η ΙΝΑ
και εγω skf ηθελα να παρω αλλα δεν εβγαζε αυτον τον κωδικο απο οτι μου ειπαν στο ρουλεμαναδικο... | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Βαψιμο ζαντων Τρι 03 Απρ 2012, 21:23 | |
| - mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- Miou έγραψε:
στην αθηνα τρεχει μια προσφορα για ηλεκτροστατικη με 60ε και τις 2 ζαντες ... ποσα σου ειπαν στην Θεσ/κη? ηλεκτροστατικι 60 ευρο ??? πιος το κανει αυτο ρε αλεξ? δεν θυμαμαι ονομα μαγαζιου... μου το ειπε ενας φιλος απο το σουπερβικε ή το χαγιαμπουσοφορουμ σε ενδιαφερει? να μπω σε διαδικασιες τηλ κτλ?? ή ετσι ρωτας ?? | |
|
| |
giXXXer Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Ελευθερούπολη Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 469 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2010
| Θέμα: Απ: Βαψιμο ζαντων Τρι 03 Απρ 2012, 21:58 | |
| Αν δεις το δικο μου τις εχω βαψει φιλος...ειναι με κανονικη βαφη αλλα ο τυπος εκανε καλη δουλεια...απο θεμα αντοχης η ηλεκτροστατικη ειναι πολυ πιο ανθεκτικη αλλα κατα την αποψη μου αυτο δν παιζει ρολο στις ζαντες γτ αν αυτος που θα σ αλλαξει λαστιχα δν τις προσεξει τοτε με οτι κ να τις εχεις βαψει θα σπασει το χρωμα...Οποτε οτι βρεις πιο φθηνα καντο αν κ πιστευω οτι πιο φθηνα θα βρεις ηλεκτροστατικη! | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: Βαψιμο ζαντων Τρι 03 Απρ 2012, 21:59 | |
| με ενδιαφερει οχι για εμενα αλλα πολυ σιχνα με ρωτανε και δεν ξερω κανα φτηνο ολους πετα τους στελνο αμα ειναι για τοσο θα ενδιαφερει πολους φιλους | |
|
| |
kapnias Adv. gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Θεσσαλονίκη Ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 590 Hμερομηνία εγγραφής : 06/09/2009
| Θέμα: Απ: Βαψιμο ζαντων Τρι 03 Απρ 2012, 22:44 | |
| Σορρυ για το σπαμ αλλα θα σκάσω αν δεν το πω.
Εγω στον Πέττα έστειλα ενα ζευγάρι ζαντών απο 600κ9 και μου τις γύρισε αλλο χρώμα,βαμμένες με γκρί σπρέι πάνω στο χρώμα του τιτανίου και με σκισμένες τσιμούχες. Αφού πλήρωσα τον τοπικό μπογιατζή για βάψιμο και ενα σετ τσιμούχες μπρός πίσω,οταν έβαλα τις ζάντες για ζυγοστάθμιση, η μπροστινή γύριζε έκκεντρα και η πίσω έχανε δεξιά αριστερά. Τις ξαναέστειλα στον πέττα και γύρισαν πάλι αλλο χρώμα και ακόμα στραβές, τον πήρα τηλέφωνο βρίζοντας και γυρισε και μου είπε "δεν φτάνει που στις ίσιωσα και στις έβαψα δυο φορές,ζητάς και τα ρέστα;" Το αποτέλεσμα ήταν να στείλω την πίσω ζάντα στη Θεσσαλονίκη σε έναν δικό μου για τρίτο ίσιωμα και να αγοράσω μια μπροστινή απο ebay. Εχω κρατήσει βιντεάκια αλλα δεν τα ανέβασα . Ενα εχω να πώ για τον Πεττα! ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ!! Το επάγγελμα δεν εχει βρεί ακόμη! | |
|
| |
Τόπος : cyprus Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 228 Αγωνιζόμενος : ΛΕΜΕΣΟΣ-ΑΓΡΟΣ Hμερομηνία εγγραφής : 11/12/2011
| Θέμα: Απ: Βαψιμο ζαντων Τετ 04 Απρ 2012, 00:08 | |
| δηλαδή αν τα κάνω με λάκα θα ξεφυλλίσουν ?=/ | |
|
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
Όνομα: : Βαγγελης! Τόπος : Salonica Rules! Αριθμός μηνυμάτων : 445 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2011
| Θέμα: Απ: Βαψιμο ζαντων Τετ 04 Απρ 2012, 11:31 | |
| Λοιπον να πω και εγω την γνωμη μου... Η ζαντες μου ειναι βαμμενες με απλη βαφη... Αν ο μαστορας που θα στις βαψει ειναι καλος η ζαντα δεν εχεοι προβλημα. Οι ζαντες μου εχουν λυθει κοντα 4 φορες απο το μηχανακι και ειναι οπως ηταν.. Το θεμα για μενα ειναι οτι με την ηλεκτροστατικη αν καπου χτυπηθει η ζαντα η κανει ενα σημαδι δε φτιαχνει θελει ξανα ηλεκτροστατικη... Ενω με απλη βαφη μπαμ μπαμ! Δεν ειχα κανενα θεμα με τις ζαντες. Και ειναι και ασπρες! | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Βαψιμο ζαντων Τετ 04 Απρ 2012, 14:31 | |
| - mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- με ενδιαφερει οχι για εμενα αλλα πολυ σιχνα με ρωτανε και δεν ξερω κανα φτηνο ολους πετα τους στελνο αμα ειναι για τοσο θα ενδιαφερει πολους φιλους
δεν παιζει αυτη η τιμη για οποιον να ειναι .... την παρασκευη θα βρεθω μαζι του να κανονισω να εχουμε και εμεις σαν φορουμ μια καλη τιμη για τις εργασιες του ... ηλεκτροστατικες-κανονικες βαφες-χρωμια-βαφη καρμπον- χαμελεων κτλ.... | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: Βαψιμο ζαντων Τετ 04 Απρ 2012, 15:18 | |
| μπραβο Αλεξ κανε κουμαντο γιατι σκευτομαι να βαψω και εγω! μια χριση ζαντα θα ελεγε με το κορονα!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Βαψιμο ζαντων Τετ 04 Απρ 2012, 16:13 | |
| - SuzukaK4 έγραψε:
- Λοιπον να πω και εγω την γνωμη μου... Η ζαντες μου ειναι βαμμενες με απλη βαφη... Αν ο μαστορας που θα στις βαψει ειναι καλος η ζαντα δεν εχεοι προβλημα. Οι ζαντες μου εχουν λυθει κοντα 4 φορες απο το μηχανακι και ειναι οπως ηταν.. Το θεμα για μενα ειναι οτι με την ηλεκτροστατικη αν καπου χτυπηθει η ζαντα η κανει ενα σημαδι δε φτιαχνει θελει ξανα ηλεκτροστατικη... Ενω με απλη βαφη μπαμ μπαμ! Δεν ειχα κανενα θεμα με τις ζαντες. Και ειναι και ασπρες!
συμφωνώ ! | |
|
| |
| Βαψιμο ζαντων | |
|