| λαστιχα για......σκουτερ? | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: λαστιχα για......σκουτερ? Τρι 13 Δεκ 2011, 11:44 | |
| Νταξει...μη γελατε! Ολοι εχουμε τα gixxer μας...ωραια και καλα...περιποιημενα...με τα εξτραδακια τους Καααποιοι απο μας εχουν και ενα ''μικρο'' για την αστικη τους μετακινηση στην περιπτωση μου...runner 200! Ηρθε η ωρα να αλλαξω τα ξεραμενα λαστιχα και να παρω κατι ποιο πρακτικο και με καλυτερη γομα απο τη μαμισια. Pirelli Diablo scooter και Michelen citygrip ειναι οι επικρατεστερες επιλογες απο μια γρηγορη ματια που εριξα... Ξερει καποιος...κατι παραπανω? Υπαρχει κανενας συναδελφος που να εχει εμπειρια επι του θεματος? Θενχ | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: λαστιχα για......σκουτερ? Τρι 13 Δεκ 2011, 14:40 | |
| Bridgestone ML 50 και θα με θυμηθείς.Αυτά βάζω μόνο εδώ και 8 χρόνια που έχω το αδερφάκι το μικρό από το δικό σου. (στο Gixxer τα απεχθάνομαι τα bridgestone) | |
|
| |
varypiniths Normal gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : PORTO SALONICA Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 361 Αγωνιζόμενος : κατι κατεχουμε και μεις... Hμερομηνία εγγραφής : 28/07/2011
| Θέμα: Απ: λαστιχα για......σκουτερ? Τρι 13 Δεκ 2011, 15:22 | |
| Εγω τα city grip που οδηγησα στο nexus 250 του ξαδερφου μου μου αρεσαν αρκετα,"μου εδωσαν εμπιστοσυνη" στο αρκετο πλαγιασμα που εκανα στο σκουτερ.και μαλλον αυτα θα βαλω στο runner μου.Απλα πρεπει να ειναι πολυ μαλακά... | |
|
| |
varypiniths Normal gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : PORTO SALONICA Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 361 Αγωνιζόμενος : κατι κατεχουμε και μεις... Hμερομηνία εγγραφής : 28/07/2011
| Θέμα: Απ: λαστιχα για......σκουτερ? Τρι 13 Δεκ 2011, 15:22 | |
| Εγω τα city grip που οδηγησα στο nexus 250 του ξαδερφου μου μου αρεσαν αρκετα,"μου εδωσαν εμπιστοσυνη" στο αρκετο πλαγιασμα που εκανα στο σκουτερ.και μαλλον αυτα θα βαλω στο runner μου.Απλα πρεπει να ειναι πολυ μαλακά... | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: λαστιχα για......σκουτερ? Τρι 13 Δεκ 2011, 15:35 | |
| - GIXXERAKIAS έγραψε:
- Bridgestone ML 50 και θα με θυμηθείς.Αυτά βάζω μόνο εδώ και 8 χρόνια που έχω το αδερφάκι το μικρό από το δικό σου.
(στο Gixxer τα απεχθάνομαι τα bridgestone) ML 50 εεε? δεν το ειχα κατα νου...αλλα το τσεκαρα και φαινεται καλο..θενξ για την πληροφορια...θα κανω και μια βολτα τ'απογευμα για να τσεκαρω τιμουλες | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: λαστιχα για......σκουτερ? Τρι 13 Δεκ 2011, 17:03 | |
| εγω θα σου προτεινω το DUNLOP D207 Runscoot, το οποιο εχει αρκετα συγχρονη τεχνολογια και ακουγονται τα καλυτερα απο οσους τα εχουν δοκιμασει...Ελαστικά ιδανικά για οδηγούς που χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση το scooter τους. Έχουν αναπτυχθεί ειδικά για τις σύγχρονες μηχανές υψηλής απόδοσης. Το μοτίβο του πέλματός τους έχει εμπνευστεί από το νικηφόρο ελαστικό supersport Sportmax D207...ριξε μια ματια εδω απλως για ενημερωση και για ενδεικτικες τιμες oficial site ___και___ μια αποψη για τιμες | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: λαστιχα για......σκουτερ? Τρι 13 Δεκ 2011, 17:04 | |
| | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: λαστιχα για......σκουτερ? Τρι 13 Δεκ 2011, 18:59 | |
| | |
|
| |
| λαστιχα για......σκουτερ? | |
|