Greek GSX-R forum
λαστιχα για......σκουτερ? Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
λαστιχα για......σκουτερ? Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

λαστιχα για......σκουτερ? Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
λαστιχα για......σκουτερ? Poll_l10λαστιχα για......σκουτερ? Poll_c10λαστιχα για......σκουτερ? Poll_r10 
JIMK7
λαστιχα για......σκουτερ? Poll_l10λαστιχα για......σκουτερ? Poll_c10λαστιχα για......σκουτερ? Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

λαστιχα για......σκουτερ?

Πήγαινε κάτω 
+2
GIXXERAKIAS
Aristosk8
6 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Aristosk8
Hero gixxer
Hero gixxer
Aristosk8

Άντρας Όνομα: : Αριστόδημος
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2134
Αγωνιζόμενος : ...στο playstation!
Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011

λαστιχα για......σκουτερ? Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: λαστιχα για......σκουτερ?   λαστιχα για......σκουτερ? EmptyΤρι 13 Δεκ 2011, 11:44

Νταξει...μη γελατε! lol!
Ολοι εχουμε τα gixxer μας...ωραια και καλα...περιποιημενα...με τα εξτραδακια τους mprabo
Καααποιοι απο μας εχουν και ενα ''μικρο'' για την αστικη τους μετακινηση fafoutis στην περιπτωση μου...runner 200!
Ηρθε η ωρα να αλλαξω τα ξεραμενα λαστιχα και να παρω κατι ποιο πρακτικο και με καλυτερη γομα απο τη μαμισια.
Pirelli Diablo scooter και Michelen citygrip ειναι οι επικρατεστερες επιλογες απο μια γρηγορη ματια που εριξα...
Ξερει καποιος...κατι παραπανω? Υπαρχει κανενας συναδελφος που να εχει εμπειρια επι του θεματος?
Θενχ karo
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
GIXXERAKIAS
Hero gixxer
Hero gixxer
GIXXERAKIAS

Άντρας Όνομα: : Ιωάννης
Τόπος : Aθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2159
Αγωνιζόμενος : Newbie open.
Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: λαστιχα για......σκουτερ?   λαστιχα για......σκουτερ? EmptyΤρι 13 Δεκ 2011, 14:40

Bridgestone ML 50 και θα με θυμηθείς.Αυτά βάζω μόνο εδώ και 8 χρόνια που έχω το αδερφάκι το μικρό από το δικό σου. Wink

(στο Gixxer τα απεχθάνομαι τα bridgestone)
varypiniths
Normal gixxer
Normal gixxer
varypiniths

Άντρας Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ
Τόπος : PORTO SALONICA
Αριθμός μηνυμάτων : 361
Αγωνιζόμενος : κατι κατεχουμε και μεις...
Hμερομηνία εγγραφής : 28/07/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: λαστιχα για......σκουτερ?   λαστιχα για......σκουτερ? EmptyΤρι 13 Δεκ 2011, 15:22

Εγω τα city grip που οδηγησα στο nexus 250 του ξαδερφου μου μου αρεσαν αρκετα,"μου εδωσαν εμπιστοσυνη" στο αρκετο πλαγιασμα που εκανα στο σκουτερ.και μαλλον αυτα θα βαλω στο runner μου.Απλα πρεπει να ειναι πολυ μαλακά...
varypiniths
Normal gixxer
Normal gixxer
varypiniths

Άντρας Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ
Τόπος : PORTO SALONICA
Αριθμός μηνυμάτων : 361
Αγωνιζόμενος : κατι κατεχουμε και μεις...
Hμερομηνία εγγραφής : 28/07/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: λαστιχα για......σκουτερ?   λαστιχα για......σκουτερ? EmptyΤρι 13 Δεκ 2011, 15:22

Εγω τα city grip που οδηγησα στο nexus 250 του ξαδερφου μου μου αρεσαν αρκετα,"μου εδωσαν εμπιστοσυνη" στο αρκετο πλαγιασμα που εκανα στο σκουτερ.και μαλλον αυτα θα βαλω στο runner μου.Απλα πρεπει να ειναι πολυ μαλακά...
Aristosk8
Hero gixxer
Hero gixxer
Aristosk8

Άντρας Όνομα: : Αριστόδημος
Αριθμός μηνυμάτων : 2134
Αγωνιζόμενος : ...στο playstation!
Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: λαστιχα για......σκουτερ?   λαστιχα για......σκουτερ? EmptyΤρι 13 Δεκ 2011, 15:35

GIXXERAKIAS έγραψε:
Bridgestone ML 50 και θα με θυμηθείς.Αυτά βάζω μόνο εδώ και 8 χρόνια που έχω το αδερφάκι το μικρό από το δικό σου. Wink

(στο Gixxer τα απεχθάνομαι τα bridgestone)

ML 50 εεε?
δεν το ειχα κατα νου...αλλα το τσεκαρα και φαινεται καλο..θενξ για την πληροφορια...θα κανω και μια βολτα τ'απογευμα για να τσεκαρω τιμουλες
ghost
Hero gixxer
Hero gixxer
ghost

Άντρας Όνομα: : Κώστας
Τόπος : Κυπαρισσία
Αριθμός μηνυμάτων : 2970
Αγωνιζόμενος : Married
Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: λαστιχα για......σκουτερ?   λαστιχα για......σκουτερ? EmptyΤρι 13 Δεκ 2011, 17:03

εγω θα σου προτεινω το DUNLOP D207 Runscoot, το οποιο εχει αρκετα συγχρονη τεχνολογια και ακουγονται τα καλυτερα απο οσους
τα εχουν δοκιμασει...Ελαστικά ιδανικά για οδηγούς που χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση το scooter τους. Έχουν αναπτυχθεί ειδικά
για τις σύγχρονες μηχανές υψηλής απόδοσης. Το μοτίβο του πέλματός τους έχει εμπνευστεί από το νικηφόρο ελαστικό supersport
Sportmax D207...ριξε μια ματια εδω απλως για ενημερωση και για ενδεικτικες τιμες oficial site ___και___ μια αποψη για τιμες

λαστιχα για......σκουτερ? 008dace1

http://ghostkon.wix.com/motomania
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: λαστιχα για......σκουτερ?   λαστιχα για......σκουτερ? EmptyΤρι 13 Δεκ 2011, 17:04

ετσι οπως το πας ρε το σκουτερ και λαστιχα απο καροτσι οικοδομης να βαλεις δεν θα εχεις προβλημα εσυ....

xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa
gsxrk71000
Hero gixxer
Hero gixxer
gsxrk71000

Άντρας Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ
Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Αριθμός μηνυμάτων : 2993
Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: λαστιχα για......σκουτερ?   λαστιχα για......σκουτερ? EmptyΤρι 13 Δεκ 2011, 18:59

Miou έγραψε:
ετσι οπως το πας ρε το σκουτερ και λαστιχα απο καροτσι οικοδομης να βαλεις δεν θα εχεις προβλημα εσυ....

xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa

xaxa xaxa xaxa
άκου καρότσι οικοδομής... :P

λαστιχα για......σκουτερ?
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» κλοπη σκουτερ
» Λαστιχα σε 600 κ7........
» λαστιχα για κ8 600 ??? help me...!!!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ :: ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚA-TUNING-AFTERMARKET :: ΖΑΝΤΕΣ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com