| ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ!!! (χαμογελο του παιδιου) | |
|
+43gixxermak Babis maikstain Bozos gianni gsxrakias -=UNSEEN=- usabug kouzinas JIMK7 landen Black Eagle rsv4aprc Feelgood nktr Leroy Darksoul tati TheoDo R kostaskr6 [alex] karagio teo46 kostas-1000k9 Miou louk6 κολτρέϊν ripseventh mike GIXXERAKIAS mistiriodis_tsantakias mx5 riderspower boutser k8 600 kk frozen paulosk T.R.E nasos-v magfaria kontos 750 Kydo AggelosK8 47 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
mike Adv. gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Τόπος : ΝΙΚΑΙΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 732 Αγωνιζόμενος : σε καποια k θεατης Hμερομηνία εγγραφής : 21/06/2010
| Θέμα: Απ: ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ!!! (χαμογελο του παιδιου) Πεμ 15 Δεκ 2011, 15:55 | |
| ρε παιδια δεν μιλαμε κ με την τατι που δουλευει σε υδριμα με παιδια | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| |
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ!!! (χαμογελο του παιδιου) Πεμ 15 Δεκ 2011, 16:38 | |
| μπραβο παιδια, πολυ ιδεα. | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ!!! (χαμογελο του παιδιου) Πεμ 15 Δεκ 2011, 17:18 | |
| πολυ καλη ιδεα παιδια. συγχαριτηρια!!! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ!!! (χαμογελο του παιδιου) Πεμ 15 Δεκ 2011, 17:18 | |
| - mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- εμεις οταν πιγαμε να δοσουμε ενα καρο λουτρινα δεν τα δεχτικανε...μας ειπανε μονο δορεες χρηματον ...να μην ανιξο λιπον θεμα εδω και προχορισουμε γιατι θα γινει αγριος καυγας ...απλος σας το λεο
τσεκαρετε ολες της φιλανθροπικες οργανοσις πρην δοσετε τα ορεασας λευτα η πραγματα ...ειπαρχουν ανθρωποι στον δρομο που θα τα εκτιμισουν περισοτερο σπαμ ον..... πριν απο καμποσα χρονια ειχα βγαλει ενα χειμωνα στη θεσ/κη... λιγο μετα τις γιορτες των χρισοτυγενων αποφασισε ενας φιλος να βγαλει μερικα λεφτα πο το ιστερημα του και να αγορασει μερικα απλα και φθηνα παιχνιδια και να δωσει οτι μπορει σε μερικα παιδια απο ιδρυματα της θεσ/κης πρωτη αποσπαθεια η μελλισα ... αρνητικη. δευτεερη προσπαθεια αρνητικη, τριτη το ιδιο, τεταρτη το ιδιο...ελεος δηλαδη πηγαμε σε 4 διαφορετικα ιδρυματα για παιδια(ορφανα, χαζα, κακοποιημενα και ο,τι μπορειτε να φανταστειτε...) και στα 4 αρνηθηκαν να κανουμε μια δωρεα εστω και μικρη σε αυτα τα παιδια... το μονο που ειχε δεχθει ηταν το παπαφη... μα ητνα τελειως τρελο και γελειο να θελεις να κανεις καποιο δωρο σε ενα ιδρυμα και να αρνουντε γιατι δεν εισαι καποια εταιρεια σχετικη με τα παιδια , τους ακουγοταν εξωφρενικο να θελει καποιος να στερηθει μερικα λεφτα για να κανει μερικα δωρα στα παιδακια.... μας ρωταγαν απο ποιοα οργανωση ειμαστε και οταν λεγαμε οτι δεν ειμαστε απο πουθενα και ειμαστε απλοι ανθρωποι μας εδιωχναν και εκλειναν την πορτα... οταν πηγαμε στο παπαφη καιεκει μας κοιταζαν με εκπληξη και δεν μας πολυπιστεψαν αλλα ειπαν οκ ρε παιδια αμα θελετε να κανετε δωρο στα παιδια ελατε και καντε το... αγορασαμε μερικα φθηνα παιχνιδια , τετραδια,μαρκαδορους και μερικες καραμελες κτλ κτλ και πηγαμε μια μερα που ειχαμε συμφωνησει και τα παραδωσαμε... κατα την διαρκεια αυτη εκανα μαζι με 2 ακομα φιλους ενα γρηγορο και απλο σοου για τα παιδια (ξυλοποδαρα-ζογκλερικα-κλοουν) πιστεψτε με οτι αυτο το χαρηκαν πολυ παραπανω απο τα παιχνιδια που τους πηγαμε μιας και ολα ειχαν λιγο πολυ απο ενα παιχνιδι αλλα ξυλοποδαρο δεν ειχαν δει ποτε στην ζωη τους.... σπαμ οφ.... μεσα και εγω λοιπον και αγγελε ρωτα την κυρα εκει περα εαν υπαρχει και καποιος χωρος εκει για να κανω παλι κανα 10λεπτο σοου για τα παιδια... μικρα και μεγαλα... | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ!!! (χαμογελο του παιδιου) Πεμ 15 Δεκ 2011, 17:23 | |
| - mike έγραψε:
- ρε παιδια δεν μιλαμε κ με την τατι που δουλευει σε υδριμα με παιδια
μιχαλη , πες της να επικοινωνισει με μενα ή τον αγγελο | |
|
| |
kostas-1000k9 Normal gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Αθήνα - Τρίκαλα Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 220 Hμερομηνία εγγραφής : 07/07/2010
| Θέμα: Απ: ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ!!! (χαμογελο του παιδιου) Πεμ 15 Δεκ 2011, 18:38 | |
| Και εγώ μέσα παιδιά. Και αν μπορώ θα έρθω και εγώ μαζί την ημέρα της παράδοσης. | |
|
| |
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ!!! (χαμογελο του παιδιου) Πεμ 15 Δεκ 2011, 19:12 | |
| ΟΚ Αλεξανδρε θα της το πω γιατι ετσι κι'αλλιως της ειχα πει να εχουμε ενα μικρο χωρο να παμε μερικα μηχανακια να βγαλουμε φωτογραφιες με τα παιδια. | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ!!! (χαμογελο του παιδιου) Πεμ 15 Δεκ 2011, 21:19 | |
| οτι και να κανετε εγω ειμαι μεσα! | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ!!! (χαμογελο του παιδιου) Πεμ 15 Δεκ 2011, 21:30 | |
| - nasos-v έγραψε:
- mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- εμεις οταν πιγαμε να δοσουμε ενα καρο λουτρινα δεν τα δεχτικανε...μας ειπανε μονο δορεες χρηματον ...να μην ανιξο λιπον θεμα εδω και προχορισουμε γιατι θα γινει αγριος καυγας ...απλος σας το λεο
τσεκαρετε ολες της φιλανθροπικες οργανοσις πρην δοσετε τα ορεασας λευτα η πραγματα ...ειπαρχουν ανθρωποι στον δρομο που θα τα εκτιμισουν περισοτερο
τα παιχνίδια δεν τρωγονται ουτε σε κρατανε ζεστο
εμας παντως μας ειπε οτι θελουμε, ρωτησαμε τι εχουν αναγκη και μας ειπαν τα παραπανω
οτι και να προσφαιρεις σου δινουν αποδειξη η οποια θα ποσταρηστει και βεβαια οση θα ερθουν θα τα δουν και απο κοντα αυτα που θα προσφέρουμε
ΑΑΑ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΙΕ!!!!!! τωρα γιατι αρπαζεσε? και τι θες να μου πεις οτι ξερεις πολους φιλανθροπικους οργανισμους που δεν κριβουνε απιστευτη βρομα απο πισο? αν εγω δεν το δω με τα ματια μου δεν τους πιστευω... και στην τελικι τι λες ρε νασσο σοβαρα δεν τρογοντε? ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΟ .- να τα παρουνε κ να πουν κ ευφαριστο οχι οτι δεχομαστε μονο πεχνιδια ... εμεις βεβεα πηραμε τηλ δεν πιγαμε σε κανενα σπιτι ... και στο κατο κατο της γραφης ρε νασσο μπραβο που θα τα πατε ειστε γαμο τα παιδια ολοι αλλα ισος λεο ισος και εγω κ ο καθενας εχει τα δικατου προβληματα και δεν μπωρει να βοηθιση αλιος αυτο μπορουμε και δεν δεχομε τετιες απαντισις σχετικα με λευτα ... οπος και εσυ εισαι σε καπια ηλικια κ πιστευο το εχεις δει ετσι κ εγω ειμουνα μπροστα στην τηλεοραση βλεποντας τον παπαδακι να παρουσιαζει την ιστορια του μικρου αντρεα και τον πατερατου και σιγουρα σιγκινιθικα οπος ολοι μας ...αλλα να εισαι κ λιγο καχιποπτος ρε φιλε κανεις δεν κανει τπτ τσαμπα σε αυτους τους οργανισμους ...ελαχιστα ατομα που τρεχουνε κ αποτελουντε απο παιδια σαν εμας και τα κεφαλια τρονε λεφτα ... το εξυπνε ελληνα κτλπ κτλπ δεν ειναι καθολου σοστος χαρακτιρισμος εγω δεν ειρονευτικα αυτα που ειπες ουτε ειχα καπια προθεση να σαμποταρο την κινισισου απλος να σας υποψιασο ... στην τελικη μπορει να ειναι οπος τα ειπες ....και παλυ ομος για εμενα το να παω σε εναν αστεγο που βλεπο χρονια στον δρομο και να του δοσο οτι εχω απο πραγματα το προτιμο απο το να τα δοσο σε εναν οργανισμο που δεν ξερο τι κριβετε απο πισω ,εκει τουλαχιστον ειμαι 100% σιγουρος οτι τα περνει ενας ανθροπος που τα εχει αναγκη.... σορρυ για ολο αυτο αλλα εδω και 6 μηνες αυτο το χαμογελο του παιδιου κληνη και το εχουνε υποστιριξι απιρα ατομα αν το ψαξετε λιγο θα το δειτε ...εε δεν μπορει να μην σοζετε με τπτ βρικαμε τιν καραμελα τορα ....και στην τελικη δεν αντεχο ρε φιλε να βλεπο καθε τοσο διαφιμισις του τυπου υποστιριχτε ενα παιδακι στιν καμποζη και στο γκουανταλουδουρ και δεν ξερο και εγω που εν καιρο κρησης που δεν εχουμε και εμεις καλα καλα να φαμε ..... οπιος θελει να καταλαβει αυτα που γραφο θα τα καταλαβει και θα με νοισει οπιος αλλος ψαχνεται για αντιπαραθεση και ειναι κληστομιαλος θα με κοντραρη σε αυτα που γραφω τορα γιαυτο δεν ειθελα να το ξεκινισο ....οι περισοτεροι με ξερετε τι τυπος ειμαι και πος μιλαο κ φερομε ..και ποσο μαλον για της δορεες που οτι περισευει και το χριαζετε καπιος προτος λεο ελα παρτο ...δινο οτι εχω και οσο μπορο εκει που ξερο σιγουρα οτι πιανει τοπο δεν βγενο να λεο χαριζο πραγματα γιατι παντα θα ειπαρχουνε καλοθελιτες που θα τα τσιμπισουνε για προσοπικοτους οφελος ... κλινοντας να ΞΑΝΑ τονισο δεν ειπα να μην δοσετε ειπα να ψαχνετε πριν δοσετε κ να ειστε προσεχτικι για να πανε τα πραγματα ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΙΑΖΟΝΤΕ !!!! | |
|
| |
karagio Normal gixxer
Όνομα: : chris Τόπος : ΑΡΙΔΑΙΑ Αριθμός μηνυμάτων : 218 Hμερομηνία εγγραφής : 06/03/2010
| Θέμα: Απ: ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ!!! (χαμογελο του παιδιου) Πεμ 15 Δεκ 2011, 22:07 | |
| μεσα και εγω...... αλλα επειδη ειμαι και πολυ καχηποπτος για το πως μπορουν να καταληξουν τα λεφτα στα χερια των ''αρμοδιων'' πιστευω πως ειναι καλυτερο, αναλογα με τον ογκο των χρηματων και αν καποιος απο δω εχει καποιο μαγαζι με ρουχα, επιπλα και άλλα .... καλυτερα λεω να παμε π.χ. 2 κρεβατια και 20 ρουχαλακια παρα λεφτα..... αν τους ειχα εμπιστοσυνη θα ημουν αναδοχος σε κανα δυο συγκενολογια στην αφρικη και θα εδινα λεφτα στους ζητιανους... παραθετω και το εξης αρθρο... http://www.citypress.gr/freesunday/index.html?action=article&article=2448σας ζαλισα και ξεφυγα απο το θεμα άλλη μια φορα!!!!! | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
| Θέμα: Απ: ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ!!! (χαμογελο του παιδιου) Πεμ 15 Δεκ 2011, 22:24 | |
| στεφανε τα εγραψα και πιο πανω
δεν θα δωσουμε λεφτα αλλα πραγματα που χρειαζονται
αν υπαρχει αλλο ιδρυμα με ΠΑΙΔΙΑ πολυ ευχαριστως να τα δωσουμε εκει(παντα σε ειδος και οχι χρηματα)
το τι γινετε ξερουμε στεφανε. αλλα οταν τα πραγματα στα λενε ξεκαθαρα και δεν δινεις χρηματα αλλα αγοραζεις και πας τοτε εμενα σαν ατομο με καληπτει για την καθαροτητα του ιδρυματος.
οποιος ειναι δυσπιστος , απλα δεν δινει ή κανει αυτο που λες. τα δινει εκει που ξερει.
δεν εχω να ξαναεξηγησω κατι . οποιος θελει και μπορει περνει μερος. το μονο που μπορω να εγγυηθω ειναι οτι οτι λεφτα δωσει ο καθενας και οτι αγορασουμε θα γινει με πληρη διαφανια και θα ποσταριστουν τα παντα εδω.
| |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ!!! (χαμογελο του παιδιου) Πεμ 15 Δεκ 2011, 22:26 | |
| ρε παιδια
ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ!!! | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ!!! (χαμογελο του παιδιου) Πεμ 15 Δεκ 2011, 22:57 | |
| ξεκολατε οτι και ναι ειναι, ειναι για παιδακια !!!!
και 5 και 10 και 20 και 50 εγω μεσα τελος !!!!
Ας μη παμε και ενα td και τι εγινε, απλα ποτε και που !!!!!!!!!
προς αποφυγη παρεξηγησεων ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ και ΔΕΝ μου περισευουνε !
αλλλα ειναι παιδακια ! δε φταινε σε τιποτα και πληρωνουν μαλακιες αλλων τελος !!!!
ΚΚ 600 μεσα, ποτε και που και ποσα ????????? | |
|
| |
[alex] Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 416 Hμερομηνία εγγραφής : 19/02/2011
| Θέμα: Απ: ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ!!! (χαμογελο του παιδιου) Πεμ 15 Δεκ 2011, 23:47 | |
| | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| Θέμα: Απ: ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ!!! (χαμογελο του παιδιου) Πεμ 15 Δεκ 2011, 23:58 | |
| Naso ta pa me ayta opoios 8elei k mporei na boi8isei tis agies aytes meres kapoia apora paidakia as to kanei oi antipara8eseis metaksi mas periseuoun nomizo.As do8ei o logariasmos sta melh tou forum na oloklironoume thn dorea..oi giortes plisiazoyn | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ!!! (χαμογελο του παιδιου) Παρ 16 Δεκ 2011, 02:19 | |
| - nasos-v έγραψε:
- στεφανε τα εγραψα και πιο πανω
αν υπαρχει αλλο ιδρυμα με ΠΑΙΔΙΑ πολυ ευχαριστως να τα δωσουμε εκει(παντα σε ειδος και οχι χρηματα)
το τι γινετε ξερουμε στεφανε. αλλα οταν τα πραγματα στα λενε ξεκαθαρα και δεν δινεις χρηματα αλλα αγοραζεις και πας τοτε εμενα σαν ατομο με καληπτει για την καθαροτητα του ιδρυματος.
οποιος ειναι δυσπιστος , απλα δεν δινει ή κανει αυτο που λες. τα δινει εκει που ξερει.
δεν εχω να ξαναεξηγησω κατι . οποιος θελει και μπορει περνει μερος. το μονο που μπορω να εγγυηθω ειναι οτι οτι λεφτα δωσει ο καθενας και οτι αγορασουμε θα γινει με πληρη διαφανια και θα ποσταριστουν τα παντα εδω.
παλυ δεν καταλαβενεις δεν αμφισβιτισα εσενα ουτε τι σου ειπανε ...σου λεο τι μου ειπανε εμενα .... εγω εχω ακομα μια μεγαλη σακουλα με λουτρινα καθαρα και ετιμα για παραδοσει αμα δεν τα πιρανε τιν προιγουμενει φορα ελπιζο να τα παρουνε τορα ...μου λες πος ποτε γιατι και τα φερνο ...αυτο εχω ...τπτ αλλο | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ!!! (χαμογελο του παιδιου) Παρ 16 Δεκ 2011, 03:23 | |
| paideia k ego mesa tora to ida giati den exo pc ta epekse to trofodotiko aggele oti boithia theleis pes to thl to exeis k esy naso | |
|
| |
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ!!! (χαμογελο του παιδιου) Παρ 16 Δεκ 2011, 07:43 | |
| Το μονο σιγουρο ειναι οτι τα παιδια εχουν αναγκες και μπορει ο καθενας να το διαπιστωσει κανοντας μια βολτα απο τα σπιτια.Ειχα μια ιδεα αν μαζευτουν αρκετα λεφτα να στησουμε ενα δωματιο με κουκετες που κοιμουνται τα παιδια και οτι χρειαζεται αν επισης περισεψουν χρηματα να τα διαθεσουμε περνοντας ρουχαλακια και παπυτσακια. Εκτος απο τον λογαριασμο σε ενα καφε της τεταρτης θα προσπαθησω να ερθω το βραδυ και οποιος θελει μπορει να μου δωσει εκεινη την στιγμη ή να τα μαζεψει π.χ ο Αλεξ και μου τα δινει.
| |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ!!! (χαμογελο του παιδιου) Παρ 16 Δεκ 2011, 08:41 | |
| - mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- nasos-v έγραψε:
- στεφανε τα εγραψα και πιο πανω
παλυ δεν καταλαβενεις δεν αμφισβιτισα εσενα ουτε τι σου ειπανε ...σου λεο τι μου ειπανε εμενα .... εγω εχω ακομα μια μεγαλη σακουλα με λουτρινα καθαρα και ετιμα για παραδοσει αμα δεν τα πιρανε τιν προιγουμενει φορα ελπιζο να τα παρουνε τορα ...μου λες πος ποτε γιατι και τα φερνο ...αυτο εχω ...τπτ αλλο εννοειτε οτι ειναι καλοδεχουμενα. δεν χρειαζεται κατι αλλο. την μερα που θα παμε τα φερνεις μαζι. | |
|
| |
AggelosK8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ!!! (χαμογελο του παιδιου) Παρ 16 Δεκ 2011, 09:00 | |
| EUROBANK
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ. 0026.0245.61.0200522575
IBAN. GR1302602450000610200522575
ΜΟΥΣΟΥΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ!!! (χαμογελο του παιδιου) Παρ 16 Δεκ 2011, 09:03 | |
| | |
|
| |
AggelosK8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ!!! (χαμογελο του παιδιου) Παρ 16 Δεκ 2011, 09:29 | |
| ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ PM ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ
ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ!! | |
|
| |
frozen Adv. gixxer
Όνομα: : νικος Τόπος : αθηνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 708 Hμερομηνία εγγραφής : 07/08/2011
| Θέμα: Απ: ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ!!! (χαμογελο του παιδιου) Παρ 16 Δεκ 2011, 10:06 | |
| - k8 600 kk έγραψε:
- ξεκολατε οτι και ναι ειναι, ειναι για παιδακια !!!!
και 5 και 10 και 20 και 50 εγω μεσα τελος !!!!
Ας μη παμε και ενα td και τι εγινε, απλα ποτε και που !!!!!!!!!
προς αποφυγη παρεξηγησεων ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ και ΔΕΝ μου περισευουνε !
αλλλα ειναι παιδακια ! δε φταινε σε τιποτα και πληρωνουν μαλακιες αλλων τελος !!!!
ΚΚ 600 μεσα, ποτε και που και ποσα ????????? συνφωνω απολυτα......ειναι παιδακια ! δε φταινε σε τιποτα και πληρωνουν μαλακιες αλλων..... | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ!!! (χαμογελο του παιδιου) Παρ 16 Δεκ 2011, 16:55 | |
| εγω οκ Αγγελε σου εστειλα και πμ ! | |
|
| |
| ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ!!! (χαμογελο του παιδιου) | |
|