| Παιδιά θέλω τις γνώμες όλων σας | |
|
+24lakisman46 lotinia giannisK6 panosk8 ripper stoui No Fear Aristosk8 gabri AggelosK8 k8 600 kk Miou busa respect JIMK7 Opeth κολτρέϊν wtfrmlk Vortex gsx600Rnikos Sotoner popay demk6 spyroszx Antonios_gsxr 28 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Antonios_gsxr Full gixxer
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Παιδιά θέλω τις γνώμες όλων σας Παρ 20 Ιουλ 2012, 05:06 | |
| Παιδιά, θέλω την συμβουλή σας σε μια σκέψη που απασχολεί το μυαλό μου τελευταία και δεν ξέρω τι να κάνω. Το gsxr το έχω γύρω στους 14 μήνες και είμαι απολύτως ευχαριστημένος από αυτό, πλην ίσως 1-2 σημείων, τα οποία όμως δεν με πολυαπασχολούν ιδιαίτερα.. Επειδή όπως και σε πολλά άλλα ζητήματα βαριέμαι κάτι πολύ εύκολα και θέλω να το αλλάζω - ανανεώνω με κάτι άλλο, έτσι τελευταία μου έχει μπει η σκέψη να δοκιμάσω κάποιο άλλο μηχανάκι, με λίγο διαφορετική χρήση, από αυτή που έκανα στο gsxr. Δηλαδή να μην κάνω σχεδόν τα πάντα μαζί του, ώστε να μην το βαρεθώ σχετικά γρήγορα και από εκεί και πέρα, λίγο πίστα, μακρυνές εξορμήσεις κτλ. Είμαι λοιπόν ανάμεσα σε 3 επιλογές. Η πρώτη είναι το R1 το crossplane. Μου αρέσει σαν μηχανάκι, έχει αυτή την περίεργου τύπου ανάφλεξη και πιστεύω πως ακριβώς γι' αυτό, θα είναι κάτι που θα το νιώσω ως αρκετά διαφορετικό. Ότι δεν "πάει" όπως το suzuki το ξέρω, αλλά πιστεύω πως θα μου αρέσει η συνολική εμπειρία. Το κακό είναι πως δεν έχω ανέβει πάνω του, ούτε ως οδηγός, ούτε καν ως συνοδηγός και πραγματικά δεν το έχω δει από κοντά. Στο car δεν υπάρχει ούτε ένα στην θεσσαλία. Η δεύτερη επιλογή είναι αυτό. http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2640291/Τελείως διαφορετικός κινητήρας από αυτόν του suzuki, 2 κύλινδροι, άλλη χώρα προέλευσης, όλα διαφορετικά. Αν είναι καλύτερα, ή όχι δεν γνωρίζω, αλλά το συγκεκριμένο της αγγελίας το γλυκοκοιτάζω αρκετά. Απλά πιστεύω πως ή θα το λατρέψω, ή θα με ξενερώσει απίστευτα. Και πάμε στην τρίτη επιλογή, η οποία είναι να κάνω ένα lifting στο k9 και να το κάνω έτσι όπως το φαντάζομαι. Να βάψω μαύρα τα 2 ασημένια κομμάτια που έχει, να βάλω μαύρα μαρσπιέ, κοστούμι στα χρώματα tas relentless και ίσως μια brocks ολόσωμη μονή και να βγαίνει σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Να ξεχάσω το δεύτερο άτομο, να μην βγαίνει βράδυ κτλ. Από οικονομική άποψη το ducati είναι η πιο ακριβή επιλογή. Ακούω τις γνώμες σας.. Να κάνω κάποια αλλαγή, ή αφού είμαι ικανοποιημένος από το gsxr να μείνω εδώ και να το κάνω έτσι όπως θέλω και όπως το φαντάζομαι; Όλες οι συμβουλές και οι γνώμες ευπρόσδεκτες! | |
|
| |
spyroszx Adv. gixxer
Όνομα: : Σπυρος βενζινας Τόπος : Πειραιας-Κερατσινι Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 664 Αγωνιζόμενος : ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ???? Hμερομηνία εγγραφής : 11/12/2010
| Θέμα: Απ: Παιδιά θέλω τις γνώμες όλων σας Παρ 20 Ιουλ 2012, 06:52 | |
| κοιτα τωρα συμπτωση.εγω εχω 1098ς και ο αδελφος μου Κ9.λοιπον μιλοντας παντα προσωπικα. το DUCATI ειναι απιστευτο μηχανακι ΜΕΣΑ στην πιστα,αλλα θελει πολυ γυμνασμενο αναβατη και "ανοιχτο μυαλο"για να κατεβουν οι χρονοι.το Κ9 ειναιπολυ πιο δυνατο και πολυ καλυτερο στον δρομο,απο αποψη ανεσης ευκολιας,αν δεν το θες μονο για πιστα μην το παρεις θα σε κουρασει και θα σε ξενερωσει.απο αποψη συντηρησεις,με λιγο ψαξιμο τα αναλωσιμα τους πανω κατω ειναι ιδια,οσων αφορα τα σερβις στο κ9 ειναι αρκετα φθηνοτερο και τα DUCATI δεν ξερουν να τα φτιαχνουν ολοι, ακομα και απο αυτους που ειναι εξουσιωδοτημενοι,δεν ξερουν ολοι.ελπιζω να σε βοηθησα,οτι αλλο θες .....πολυ ευχαριστως | |
|
| |
demk6 Full gixxer
Όνομα: : Δημοσθενης Τόπος : Κολωνος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Αγωνιζόμενος : στους δρομους της αττικης Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Παιδιά θέλω τις γνώμες όλων σας Παρ 20 Ιουλ 2012, 13:36 | |
| αν σου περισεουν λ7 παρε τον ντουκο και ωραιος ειναι και ολοκληρωμενος ειναι απο πειφεριακα....αλλα εχεις μια μηχανη του 09 καινουργια δλδ,εγω στη θεση σου αφου θα θελα να κανω τη τρελα μου θα το βελτιωνα σε πολους τομεις φρενα αναρτησεις κτλ
| |
|
| |
popay Normal gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Βόλος Ηράκλειο Αριθμός μηνυμάτων : 263 Hμερομηνία εγγραφής : 23/03/2010
| Θέμα: Απ: Παιδιά θέλω τις γνώμες όλων σας Παρ 20 Ιουλ 2012, 14:47 | |
| aprilia rsv4 | |
|
| |
Sotoner Full gixxer
Όνομα: : Σωτήρης Τόπος : Καρδίτσα (Λάρισα) Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 891 Αγωνιζόμενος : Μπααααα..Όχι τίποτα άλλο αλλα είναι όλοι αργοι για μένα και δεν θα έχει εμδιαφέρον...???@@##$$!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2009
| Θέμα: Απ: Παιδιά θέλω τις γνώμες όλων σας Παρ 20 Ιουλ 2012, 15:08 | |
| - popay έγραψε:
- aprilia rsv4
+10000000000000000000 Συμφώνω απόλυτα!!!!Αντώνη μήν δώσεις το κ9 για ντούκο το οποίο κοστίζει 17000+ Πάρε το aprilia rsv4 καλύτερα το οποίο δέν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα..Και αν ψαχτείς καλά μπόρει με 18000 να βρείς και aprc το τούμπανο. Με κλειστά μάτια!!!!!!! Άν θές να βελτιώσεις το κ9 με αρκετά χρήματα μήν το κάνεις...Δώστα και πάρε το απρίλια.Είναι έτοιμο στημένο.Επίσης απο κολλητό μου ξέρω ότι πολλά προβλήματα το ντούκο..Πήγε 2 φορές Σέρρες χωρίς να κάνει ούτε έναν γύρο και ενώ την προηγούμενη μέρα το 1098 δούλευε ρολόι.. Η αλλιώς BMW S1000R. Προσωπική μου άποψη πάντα, άν είχα τα χρήματα τα οποία διαθέτεις θα πήγαινα καρφί και με κλειστά μάτια για την Aprilia. | |
|
| |
gsx600Rnikos Normal gixxer
Τόπος : cyprus Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 228 Αγωνιζόμενος : ΛΕΜΕΣΟΣ-ΑΓΡΟΣ Hμερομηνία εγγραφής : 11/12/2011
| Θέμα: Απ: Παιδιά θέλω τις γνώμες όλων σας Παρ 20 Ιουλ 2012, 15:23 | |
| | |
|
| |
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Απ: Παιδιά θέλω τις γνώμες όλων σας Παρ 20 Ιουλ 2012, 17:03 | |
| - spyroszx έγραψε:
- κοιτα τωρα συμπτωση.εγω εχω 1098ς και ο αδελφος μου Κ9.λοιπον μιλοντας παντα προσωπικα. το DUCATI ειναι απιστευτο μηχανακι ΜΕΣΑ στην πιστα,αλλα θελει πολυ γυμνασμενο αναβατη και "ανοιχτο μυαλο"για να κατεβουν οι χρονοι.το Κ9 ειναιπολυ πιο δυνατο και πολυ καλυτερο στον δρομο,απο αποψη ανεσης ευκολιας,αν δεν το θες μονο για πιστα μην το παρεις θα σε κουρασει και θα σε ξενερωσει.απο αποψη συντηρησεις,με λιγο ψαξιμο τα αναλωσιμα τους πανω κατω ειναι ιδια,οσων αφορα τα σερβις στο κ9 ειναι αρκετα φθηνοτερο και τα DUCATI δεν ξερουν να τα φτιαχνουν ολοι, ακομα και απο αυτους που ειναι εξουσιωδοτημενοι,δεν ξερουν ολοι.ελπιζω να σε βοηθησα,οτι αλλο θες .....πολυ ευχαριστως
Δεν το θέλω για πίστα. Δρόμο μόνο και ίσως 1-2 επισκέψεις στην πίστα τον χρόνο.. Για ποιο λόγο λες ότι θα με κουράσει και θα με ξενερώσει στον δρόμο; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παιδιά θέλω τις γνώμες όλων σας Παρ 20 Ιουλ 2012, 17:08 | |
| Παιδιά για το rsv ακούω τα καλύτερα από όλους! Αλλά αν πήγαινα προς Ιταλία μεριά, τότε πρώτη μου επιλογή θα ήταν το 1198, χωρίς δεύτερη σκέψη.
Για το bmw που έγραψε ο Νίκος παραπάνω, δεν το σκέφτομαι καν, γιατί έχουν ακουστεί διάφορα για την αξιοπιστία του και επειδή είναι ένας παρόμοιος κινητήρας με του k9, με διαφορά στην ιπποδύναμη.
Το R1 το crossplane έχει διαφορετικό τρόπο λειτουργίας, δεν συμπεριφέρεται σαν το κλασσικό τετρακύλινδρο σε σειρά και το 1198 είναι 1200 κυβικά μηχανάκι, V2, με σχεδόν τα πάντα να είναι διαφορετικά από τα suzuki μας.
Ήχο διαφορετικό, ροπή διαφορετική, θέση οδήγησης, ο τρόπος που βγάζει την δύναμη κτλ, όλα διαφορετικά.
Και αυτή η διαφορετικότητα τους με ελκύει.
| |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: Παιδιά θέλω τις γνώμες όλων σας Παρ 20 Ιουλ 2012, 18:03 | |
| Βασικα ειχα μπει και εγω στο τριπακι παλιοτερα για να τσιμπαγα RSV4 αλλα εδω καλα καλα δεν ειχα ευχαριστηθει το δικο μου (μερα με νυχτα το 600αρακι με το 1000) ουτε το εχω φτασει στα ορια του. Καλυτερα ριξε μερικα λεφτα στο μηχανακι σου απο το να το δωσεις σε χαμηλη τιμη και να δωσεις αλλα 6-7-8 χιλιαρικα απο την τσεπη σου (αναλογως ποσο θα το δωσεις) να το χαρεις και με τα λεφτα που θα γλυτωσεις να κανεις και αλλα πραγματα. Βαλε ενα αλλο κοστουμακι πχ. Να δεις θα το βλεπεις και θα κ@βλωνεις. Αποψη μου,ελπιζω να βοηθησα | |
|
| |
wtfrmlk Normal gixxer
Όνομα: : Ντίνος Τόπος : τελικα Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 71 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2009
| Θέμα: Απ: Παιδιά θέλω τις γνώμες όλων σας Παρ 20 Ιουλ 2012, 18:14 | |
| μην μπεις σε μπελαδες και προβληματα με τις δυο πρωτες λυσεις. Δαγκωτο στη 3η λυση | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Παιδιά θέλω τις γνώμες όλων σας Παρ 20 Ιουλ 2012, 19:02 | |
| εγω στη θεση σου θα εκανα ενα καλο λιφτινγκ το κ9, οχι ομως μονο φερινγκ-αυτοκολλητα κτλ κτλ.. θα αλλαζα τα φρενα του, τις αναρτησεις, κανα κουστουμακι, ζαντες, ''σχεδον'' οτι εκανε ο nasos-v. ενα μηχανακι για τα γουστα μου και μοναδικο. ολα αυτα φυσικα αν τα επετρεπαν τα οικομικα μου (αν και απο την επιλογη που ειδα, το ducati, νομιζω οτι τα οικομικα σου ειναι καλα). εγω στη θεση σου, οπως ειπα, θα προτειμουσα να ασχοληθω με το κ9. αν παλι δεν θελεις να το κανεις ολα αυτο, παλι με τα δικα μου γουστα, στη θεση σου θα επαιρνα το rsv4. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παιδιά θέλω τις γνώμες όλων σας Παρ 20 Ιουλ 2012, 19:23 | |
| - κολτρέϊν έγραψε:
- εγω στη θεση σου θα εκανα ενα καλο λιφτινγκ το κ9, οχι ομως μονο φερινγκ-αυτοκολλητα κτλ κτλ..
θα αλλαζα τα φρενα του, τις αναρτησεις, κανα κουστουμακι, ζαντες, ''σχεδον'' οτι εκανε ο nasos-v. ενα μηχανακι για τα γουστα μου και μοναδικο. ολα αυτα φυσικα αν τα επετρεπαν τα οικομικα μου (αν και απο την επιλογη που ειδα, το ducati, νομιζω οτι τα οικομικα σου ειναι καλα). εγω στη θεση σου, οπως ειπα, θα προτειμουσα να ασχοληθω με το κ9. αν παλι δεν θελεις να το κανεις ολα αυτο, παλι με τα δικα μου γουστα, στη θεση σου θα επαιρνα το rsv4.
θα ήταν αγνώριστο πιστεύω το μηχανάκι, εφόσον του έριχνα πάνω κανένα δεκαχίλιαρο. Τόση είναι περίπου η διαφορά μεταξύ μεταχειρισμένου k9 και του συγκεκριμένου 1198. Απλά "τρώγομαι" να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό. Αν και απ' ότι βλέπω από τις απαντήσεις και μετά από επικοινωνία που είχα με τον Στέφανο (tsantakias) που έχει R1 crossplane και είχε και ducati, η επιλογή της πλειοψηφίας είναι να πέσουν κάποια χρήματα στο k9.. | |
|
| |
Opeth Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Βολος-Σερρες Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 429 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Παιδιά θέλω τις γνώμες όλων σας Παρ 20 Ιουλ 2012, 20:17 | |
| παρε ενα μικρο μερος απο τα λεφτα που θες να σκασεις σε μηχανακια που δεν ειναι για σενα, βαλε το κ9 σερρες να δεις τι μπορει να κανει και μετα αποφασιζεις αν το εχεις βαρεθει κ δε σε καλυπτει πια.
αν το βαριεσαι ακομα μπες στη γιοσιμουρα και παρε το κιτ του μοτερ και καλες απογειωσεις.
| |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Παιδιά θέλω τις γνώμες όλων σας Παρ 20 Ιουλ 2012, 21:29 | |
| - wtfrmlk έγραψε:
- μην μπεις σε μπελαδες και προβληματα με τις δυο πρωτες λυσεις.
Δαγκωτο στη 3η λυση ++++++10000000000000000000 Μαλλον δεν ξερεις ποσο καλο μηχανακι εχεις και ψαχνεις για μπελαδες | |
|
| |
busa respect Adv. gixxer
Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Αριθμός μηνυμάτων : 667 Αγωνιζόμενος : (ΠΡΩΗΝ / ΚΑΡΤ) Hμερομηνία εγγραφής : 11/04/2009
| Θέμα: Απ: Παιδιά θέλω τις γνώμες όλων σας Παρ 20 Ιουλ 2012, 22:24 | |
| Μην ξεχνάς ότι το κ9 θα μπορούσε να είχε κερδίσει πρωτάθλημα με τον haslam αν είχε έστω λίγη υποστήριξη απτό εργοστάσιο .... Όντως μάλλον δεν έχεις αντιληφθεί πόσο καλο είναι το μηχανάκι σου ..... Εξελιξετο με πολύ λιγότερα χρήματα αποτι θα σου στοιχεισουν οι άλλες λύσεις .... Και απλά απόλαυσε το σε καμία πίστα της προκοπής (πχ Σέρρες ....) | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Παιδιά θέλω τις γνώμες όλων σας Παρ 20 Ιουλ 2012, 22:45 | |
| απο την στιγμη που το μηχανακι το θελεις για τον δρομο και οχι για πιστα ξεχνας τον ντουκο ... εγω θα εριχνα μερικα λεφτα στο κ9 , οχι 10000 που λες γιατι δεν θελει τοσα, και θα το ερωτευομουνα ξανα ... αν μπορεσεις να βρεις και ενα αλλο μικρο για να κυκλοφορεις συνεχεια τοτε δεν θα το βαρεθεις ευκολα ... αλλα δεν εχει τυχει να οδηγησω το ρ1 που λες και ουτε προκειτε ποτε μονο και μονο γιατι με ξενερωνει αυτο που βλεπω οταν ανεβενω πανω του ... και αν καβαλας μηχανη και δεν σε κ@υλωνει αλλα ξενερωνεις καλυτερα να μην την καβαλας... εσυ απο την αλλη μπορει να την δοκιμασεις και να σου αρεσει ... | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| |
| |
| Θέμα: Απ: Παιδιά θέλω τις γνώμες όλων σας Σαβ 21 Ιουλ 2012, 05:11 | |
| - Miou έγραψε:
- απο την στιγμη που το μηχανακι το θελεις για τον δρομο και οχι για πιστα ξεχνας τον ντουκο ...
.. Γιατί; Λόγω θέσης οδήγησης; Σέλας; Θερμότητας που βγάζει ο κινητήρας; Για εξήγησε μου λίγο, να έχω μια ιδέα.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παιδιά θέλω τις γνώμες όλων σας Σαβ 21 Ιουλ 2012, 05:12 | |
| | |
|
| |
spyroszx Adv. gixxer
Όνομα: : Σπυρος βενζινας Τόπος : Πειραιας-Κερατσινι Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 664 Αγωνιζόμενος : ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ???? Hμερομηνία εγγραφής : 11/12/2010
| Θέμα: Απ: Παιδιά θέλω τις γνώμες όλων σας Σαβ 21 Ιουλ 2012, 06:48 | |
| - Antonios_gsxr έγραψε:
- spyroszx έγραψε:
- κοιτα τωρα συμπτωση.εγω εχω 1098ς και ο αδελφος μου Κ9.λοιπον μιλοντας παντα προσωπικα. το DUCATI ειναι απιστευτο μηχανακι ΜΕΣΑ στην πιστα,αλλα θελει πολυ γυμνασμενο αναβατη και "ανοιχτο μυαλο"για να κατεβουν οι χρονοι.το Κ9 ειναιπολυ πιο δυνατο και πολυ καλυτερο στον δρομο,απο αποψη ανεσης ευκολιας,αν δεν το θες μονο για πιστα μην το παρεις θα σε κουρασει και θα σε ξενερωσει.απο αποψη συντηρησεις,με λιγο ψαξιμο τα αναλωσιμα τους πανω κατω ειναι ιδια,οσων αφορα τα σερβις στο κ9 ειναι αρκετα φθηνοτερο και τα DUCATI δεν ξερουν να τα φτιαχνουν ολοι, ακομα και απο αυτους που ειναι εξουσιωδοτημενοι,δεν ξερουν ολοι.ελπιζω να σε βοηθησα,οτι αλλο θες .....πολυ ευχαριστως
Δεν το θέλω για πίστα. Δρόμο μόνο και ίσως 1-2 επισκέψεις στην πίστα τον χρόνο..
Για ποιο λόγο λες ότι θα με κουράσει και θα με ξενερώσει στον δρόμο; ειναι πολυ πιο τραχυ-αποτομο στην λειτουργια του αποτο Κ9 σαν μοτερ,δεν εχει την ελαστικοτητα του Κ9,δηλαδη 3 με 40χλμ ρολαριστα ετσι για βολτα στην"πλατεια" δεν παει σκορτσαρει,εχει πολυ κραδασμο,μετα απο βολτα-τεζε θελει σφιξιματα,τα φρενα του ειναι 100 φορες πιο δυνατα απο του Κ9,ακομα και στο αρχικο δαγκωμα,αν προσθεσεις και τι φρενο του μοτερ,φανταζεσαι τι περιπου συμβαινει.στο λιγο γκαζι και μεχρι το μισο γκαζι ειναι πιο δυνατο το 1098 και με πολυ πιο αποτομη την αποκριση στο γκαζι,οποτε μεσα στην πολη για βολτα ειναι [για εμενα]πολυ κουραστικο.αν παρεις ενα τηλεφωνο στη αντιπροσωπεια,εχουν μηχανακι για τεστ ,οποτε θα βγαλεις τα δικα σου συμπερασματ | |
|
| |
spyroszx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Παιδιά θέλω τις γνώμες όλων σας Σαβ 21 Ιουλ 2012, 06:50 | |
| επισης δεν μπορεις να κυκλοφορησεις με σορτασακι στο 1098,εγκαυμα 1 βαθμου | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Παιδιά θέλω τις γνώμες όλων σας Σαβ 21 Ιουλ 2012, 09:33 | |
| - Antonios_gsxr έγραψε:
- Miou έγραψε:
- απο την στιγμη που το μηχανακι το θελεις για τον δρομο και οχι για πιστα ξεχνας τον ντουκο ...
.. Γιατί; Λόγω θέσης οδήγησης; Σέλας; Θερμότητας που βγάζει ο κινητήρας;
Για εξήγησε μου λίγο, να έχω μια ιδέα.. στα ειπε ο σπυρος απο πανω .... εγω να προσθεσω και οτι οι αναρτησεις του θα σου κοβουν τα χερια και την μεση σε καθε λακουβα-σαμαρακι και οταν πας για σερβις θα κλαψεις με τις τιμες.... ασε οτι απο τους 2 ντουκους που εχω εμπειρια θυμαμαι τα πολλα προβληματα που ειχαν .... αλλα σοβαρα και αλλα χαζα και αστεια αλλα εφταναν για να μην δουλευει η μηχανη.... | |
|
| |
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: Παιδιά θέλω τις γνώμες όλων σας Σαβ 21 Ιουλ 2012, 10:54 | |
| Αν πραγματικα γουσταρεις το μηχανακι σου βαλε κατω τα οικονομικα σου για τα εξτρα που θα θες να βαλεις και κρατα το.Απο βελτιωσεις απ'οτι εχουν πει και τα παιδια επικεντρωσου σε φρενα,αναρτηση και ζαντες θα μεταμορφωθει το μηχανακι και θα εχεις ενα αξιοπιστο αποτελεσμα.Χοντρικα σε κοβω για ενα ταληρακι+ και εισαι κουπεπε | |
|
| |
gabri Normal gixxer
Όνομα: : Γαβρίλος. Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 368 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου...! Hμερομηνία εγγραφής : 09/04/2012
| Θέμα: Απ: Παιδιά θέλω τις γνώμες όλων σας Σαβ 21 Ιουλ 2012, 11:03 | |
| | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: Παιδιά θέλω τις γνώμες όλων σας Σαβ 21 Ιουλ 2012, 11:51 | |
| θα συμφωνησω σχεδον με ολους τους προλαλησαντες....κρατα το κ9 και βελτιωσε το στα σημεια που σου προτεινουν τα παιδια. Τωρα αν τρωγεσαι για ολοκληρωτικη αλλαγη.......rsv4 με κλειστα ματια! | |
|
| |
| Παιδιά θέλω τις γνώμες όλων σας | |
|