| ομαδικη παραγγελια ''μπλουζακια'' και ''αυτοκολλιτα'' gixxer.gr [ΕΛΕΙΞΕ] | |
|
+49BillyGsxR fatsas k5 Schumi demk6 thodoris Vortex Babis Black Eagle -=UNSEEN=- Aristosk8 bolek76 AggelosK8 magfaria mbkostas GIXXERAKIAS riderspower taurus abrestas Κωσταςηρακλειο sxlogo mike Bozos ktm_21 ripper loukaspsi kontos 750 chris8790 Darksoul boutser tiger6 alhthrios sporoskaterini akisrio gsxrk71000 kostas-1000k9 [alex] kantalis gsxrakias christ-r platonas maikstain lKiNG Miou SuzukaK4 x4m3n0s ripseventh k8 600 kk kostaskr6 κολτρέϊν 53 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: ομαδικη παραγγελια ''μπλουζακια'' και ''αυτοκολλιτα'' gixxer.gr [ΕΛΕΙΞΕ] Σαβ 28 Ιαν 2012, 13:17 | |
| - taurus έγραψε:
- Αν προλαβένω και γίνεται τα δικά μου απο ΧL να γίνουν XXL
έβαλες κιλά τώρα τα χριστούγεννα..?? :P | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ομαδικη παραγγελια ''μπλουζακια'' και ''αυτοκολλιτα'' gixxer.gr [ΕΛΕΙΞΕ] Σαβ 28 Ιαν 2012, 14:45 | |
| | |
|
| |
taurus Normal gixxer
Όνομα: : ΜΑΝΟΣ Τόπος : Καματερό Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 108 Αγωνιζόμενος : Θα τό 'θελα.... Hμερομηνία εγγραφής : 22/06/2010
| Θέμα: Απ: ομαδικη παραγγελια ''μπλουζακια'' και ''αυτοκολλιτα'' gixxer.gr [ΕΛΕΙΞΕ] Σαβ 28 Ιαν 2012, 17:06 | |
| Τι να κανω μου αρέσει λίγο το φαι (γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε...) αλλα μειωθήκαν και οι καύσεις λόγω ανεργίας | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: ομαδικη παραγγελια ''μπλουζακια'' και ''αυτοκολλιτα'' gixxer.gr [ΕΛΕΙΞΕ] Τρι 31 Ιαν 2012, 23:42 | |
| | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: ομαδικη παραγγελια ''μπλουζακια'' και ''αυτοκολλιτα'' gixxer.gr [ΕΛΕΙΞΕ] Τετ 01 Φεβ 2012, 02:56 | |
| αναμένουμε... | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: ομαδικη παραγγελια ''μπλουζακια'' και ''αυτοκολλιτα'' gixxer.gr [ΕΛΕΙΞΕ] Πεμ 02 Φεβ 2012, 16:24 | |
| για οσους θελουν να παραγγειλουν η λιστα με τα ονοματα εχει δωθει.
ΑΘΗΝΑΣ 99 ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 6942420197---2121025351μιλατε με το παιδι και λετε τι πως και που το θελετε.... | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ομαδικη παραγγελια ''μπλουζακια'' και ''αυτοκολλιτα'' gixxer.gr [ΕΛΕΙΞΕ] Πεμ 02 Φεβ 2012, 16:52 | |
| καλυτερα να παρετε τηλ κατευθειαν στο κινητο του μου ειπε .... ολη η φαση εχει ως εξης: οι απο αθηνα.... περνετε τηλ και του λετε το ονοματακι σας για να σας το φτιαξει... μετα πατε απο το μαγαζι και τσεκαρετε οτι ειναι ολα μια χαρα και σωστα και τον πληρωνετε εκει επιτοπου.....
οι απο επαρχια... μιλατε μεταξυ σας ανα νομους ( θεσ/κη , θεσσαλια κτλ) εσεις γνωριζεστε πανω κατω μεταξυ σας... το παιδι εχει την δυνατοτητα να κανει μαζικες αποστολες ... δλδ οσοι ειναι απο θεσ/κη θα συνενοηθουν μεταξυ τους και θα σταλει 1 κουτα με ολα τα μπλουζακια σε εναν απο εσας ... τα λεφτα θα τα βαλετε σε τραπεζα μετα απο συνενοηση με το παιδι που θα μας φτιαξει τα μπλουζακια ... ειπαμε ειναι μια ευκαιρια να γνωριστειτε και οσοι δεν γνωριζεστε ....
βολος - λαρισα το ιδιο .... γιαννενα-πρεβεζα-αρτα-φιλιπιαδα κτλ το ιδιο ....
ελατε τωρα καταλαβατε .. μεγαλα παιδια ειστε....
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕΤΕ ΕΤΣΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΣΤΕΛΝΩ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ ΜΕ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΚΟΣΤΟΣ 5€ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΜ.....
ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Miou στις Πεμ 02 Φεβ 2012, 18:40, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : ειχα γραψει λαθος το κοστος του κουριερ) | |
|
| |
black rider Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 559 Αγωνιζόμενος : μονο Πεμπτη βραδυ Hμερομηνία εγγραφής : 18/03/2011
| Θέμα: Απ: ομαδικη παραγγελια ''μπλουζακια'' και ''αυτοκολλιτα'' gixxer.gr [ΕΛΕΙΞΕ] Πεμ 02 Φεβ 2012, 20:01 | |
| εμενα με εβαλες Αλεξ που σου εστειλα π.μ???? | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: ομαδικη παραγγελια ''μπλουζακια'' και ''αυτοκολλιτα'' gixxer.gr [ΕΛΕΙΞΕ] Παρ 03 Φεβ 2012, 18:11 | |
| παρτε τηλ το παιδι για τα μπλουζακια σας....... | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| |
| |
Bozos Normal gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 242 Αγωνιζόμενος : Παλιά,...στο Τέξας Hμερομηνία εγγραφής : 12/04/2011
| Θέμα: Απ: ομαδικη παραγγελια ''μπλουζακια'' και ''αυτοκολλιτα'' gixxer.gr [ΕΛΕΙΞΕ] Παρ 03 Φεβ 2012, 21:48 | |
| | |
|
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
| Θέμα: Απ: ομαδικη παραγγελια ''μπλουζακια'' και ''αυτοκολλιτα'' gixxer.gr [ΕΛΕΙΞΕ] Παρ 03 Φεβ 2012, 22:46 | |
| - Miou έγραψε:
- παρτε τηλ το παιδι για τα μπλουζακια σας.......
αν παμε απο εκει πειραζει? | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ομαδικη παραγγελια ''μπλουζακια'' και ''αυτοκολλιτα'' gixxer.gr [ΕΛΕΙΞΕ] Παρ 03 Φεβ 2012, 22:50 | |
| - ripper έγραψε:
- Miou έγραψε:
αν παμε απο εκει πειραζει? θα πρέπει να ξαναπάς όμως για να τα πάρεις μετά! | |
|
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
| Θέμα: Απ: ομαδικη παραγγελια ''μπλουζακια'' και ''αυτοκολλιτα'' gixxer.gr [ΕΛΕΙΞΕ] Παρ 03 Φεβ 2012, 22:52 | |
| παιζει να ειμαι εκει κοντα
| |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: ομαδικη παραγγελια ''μπλουζακια'' και ''αυτοκολλιτα'' gixxer.gr [ΕΛΕΙΞΕ] Παρ 03 Φεβ 2012, 23:12 | |
| - ripper έγραψε:
- Miou έγραψε:
αν παμε απο εκει πειραζει? αν απλα πας απο εκει δεν θα στο εχει φτιαξει μαλλον... ασε οτι μπορει και να μην τον βρεις εκει.... | |
|
| |
Babis Normal gixxer
Όνομα: : Μπάμπης Τόπος : ΝΑΥΠΛΙΟ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 146 Αγωνιζόμενος : Γιατί??????Για να κάνω τους πωλητές των πλαστίκων πλούσιους???? Hμερομηνία εγγραφής : 22/07/2009
| Θέμα: Απ: ομαδικη παραγγελια ''μπλουζακια'' και ''αυτοκολλιτα'' gixxer.gr [ΕΛΕΙΞΕ] Τρι 07 Φεβ 2012, 13:04 | |
| μου εκατσε θεμα και δεν θα μπορεσω να παρω τις μπλουζες τωρα, φευγουμε με το καραβι για κορεα και θα γυρισω σε κανενα μηνα. φανταζομαι αλεξανδρε δεν θα υπαρχει προβλημα να τα παρω τοτε οτι ειναι?? το ιδιο ισχυει και για τα αυτοκολλητα απλα το ποσταρω μονο εδω να το δεις.. | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: ομαδικη παραγγελια ''μπλουζακια'' και ''αυτοκολλιτα'' gixxer.gr [ΕΛΕΙΞΕ] Τρι 07 Φεβ 2012, 13:12 | |
| κανενα προβλημα.... μαλλον θα παω σημερα να παρω μερικα μπλουζακια για κατι παιδια και θα του το πω.... τα αυτοκολλητα σου θα τα εχω εγω μαζι με τα δικα μου να κανουν παρεα...
καλο ταξιδι....προσεχε τις κορεατισες εχω περιεργες εμπειριες ....(καλες ηταν...) | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: ομαδικη παραγγελια ''μπλουζακια'' και ''αυτοκολλιτα'' gixxer.gr [ΕΛΕΙΞΕ] Τρι 07 Φεβ 2012, 14:38 | |
| ρε δεν περνεις κ τα δικα μου κ να σου δωσω τα λεφτα στο καφε αυριο | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: ομαδικη παραγγελια ''μπλουζακια'' και ''αυτοκολλιτα'' gixxer.gr [ΕΛΕΙΞΕ] Τρι 07 Φεβ 2012, 17:48 | |
| - kostaskr6 έγραψε:
- ρε δεν περνεις κ τα δικα μου κ να σου δωσω τα λεφτα στο καφε αυριο
δεν πηγα τελικα γιατι δεν τα ειχε φτιαξει.... αν τον παρεις τηλ να φτιαξει και το δικο σου δεν εχω προβλημα να το παρω... αλλα πρεπει να στο φτιαξει πρωτα... | |
|
| |
Babis Normal gixxer
Όνομα: : Μπάμπης Τόπος : ΝΑΥΠΛΙΟ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 146 Αγωνιζόμενος : Γιατί??????Για να κάνω τους πωλητές των πλαστίκων πλούσιους???? Hμερομηνία εγγραφής : 22/07/2009
| Θέμα: Απ: ομαδικη παραγγελια ''μπλουζακια'' και ''αυτοκολλιτα'' gixxer.gr [ΕΛΕΙΞΕ] Τρι 07 Φεβ 2012, 18:23 | |
| | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: ομαδικη παραγγελια ''μπλουζακια'' και ''αυτοκολλιτα'' gixxer.gr [ΕΛΕΙΞΕ] Τετ 08 Φεβ 2012, 03:18 | |
| - Miou έγραψε:
- kostaskr6 έγραψε:
- ρε δεν περνεις κ τα δικα μου κ να σου δωσω τα λεφτα στο καφε αυριο
δεν πηγα τελικα γιατι δεν τα ειχε φτιαξει.... αν τον παρεις τηλ να φτιαξει και το δικο σου δεν εχω προβλημα να το παρω... αλλα πρεπει να στο φτιαξει πρωτα... την λιστα γιατι την φτιαξαμε ετσι για να λεμε οτι θα φτιαξουμε μπλουζακια θα τον παρω αυριο αν ειναι, αλλα το μεσημερι που θα σηκωθω. αν πας απο κει αυριο δεν τον περνεις εσυ το πρωι για να τα ετοιμασει? :P | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: ομαδικη παραγγελια ''μπλουζακια'' και ''αυτοκολλιτα'' gixxer.gr [ΕΛΕΙΞΕ] Πεμ 09 Φεβ 2012, 15:35 | |
| Περασα και πηρα το δικο μου σημερα. Το παλικαρι μου ειπε οτι οι περισσοτεροι δεν τον εχουν παρει τηλεφωνο και οτι απο την επομενη - μεθεπομενη εβδομαδα θα εχει δουλεια λογω ομαδων, οποτε καλυτερα ειναι να τον παρετε οσοι θελετε τηλεφωνο να σας τα εκτυπωσει τωρα που εχει και ελευθερο χρονο... | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ομαδικη παραγγελια ''μπλουζακια'' και ''αυτοκολλιτα'' gixxer.gr [ΕΛΕΙΞΕ] Παρ 10 Φεβ 2012, 11:26 | |
| - Black Eagle έγραψε:
- Περασα και πηρα το δικο μου σημερα. Το παλικαρι μου ειπε οτι οι περισσοτεροι δεν τον εχουν παρει τηλεφωνο και οτι απο την επομενη - μεθεπομενη εβδομαδα θα εχει δουλεια λογω ομαδων, οποτε καλυτερα ειναι να τον παρετε οσοι θελετε τηλεφωνο να σας τα εκτυπωσει τωρα που εχει και ελευθερο χρονο...
ολα ενταξει με το μπλουζακι????? | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ομαδικη παραγγελια ''μπλουζακια'' και ''αυτοκολλιτα'' gixxer.gr [ΕΛΕΙΞΕ] Παρ 10 Φεβ 2012, 12:37 | |
| εγω θα παω να τα παρω σημερα. | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: ομαδικη παραγγελια ''μπλουζακια'' και ''αυτοκολλιτα'' gixxer.gr [ΕΛΕΙΞΕ] Παρ 10 Φεβ 2012, 13:51 | |
| - kontos 750 έγραψε:
- Black Eagle έγραψε:
- Περασα και πηρα το δικο μου σημερα. Το παλικαρι μου ειπε οτι οι περισσοτεροι δεν τον εχουν παρει τηλεφωνο και οτι απο την επομενη - μεθεπομενη εβδομαδα θα εχει δουλεια λογω ομαδων, οποτε καλυτερα ειναι να τον παρετε οσοι θελετε τηλεφωνο να σας τα εκτυπωσει τωρα που εχει και ελευθερο χρονο...
ολα ενταξει με το μπλουζακι????? Ναι κομπλε, απλα το παιδι στο Eagle αντι να βαλει μεγαλο και το πρωτο E το εβαλε μικρο. Μου ειπε αν θελω να μου το ξαναφτιαξει αλλα του λεω σιγα δεν βαριεσαι για ενα γραμμα σιγα μην το κανουμε επιστημη! | |
|
| |
| ομαδικη παραγγελια ''μπλουζακια'' και ''αυτοκολλιτα'' gixxer.gr [ΕΛΕΙΞΕ] | |
|