| προγνωστικα MotoGP 2012 | |
|
+20alhthrios nasos-v babis k8 JIMK7 Aristosk8 Schumi gianni AggelosK8 Sotoner ghost GIXXERAKIAS rsv4aprc teo46 gsxrk71000 k8 600 kk Miou κολτρέϊν mistiriodis_tsantakias mitsos spyroszx 24 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
gianni Adv. gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Λαρισα Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 472 Αγωνιζόμενος : ΠΡΩΗΝ, ΤΑΧΥΤΗΤΑ Hμερομηνία εγγραφής : 11/02/2010
| Θέμα: Απ: προγνωστικα MotoGP 2012 Τρι 20 Δεκ 2011, 11:55 | |
| Μία προσπέραση στην τελευταία στροφή δεν κάνει τον έναν καλύτερο από τον άλλο. Και οι δύο άξιζαν τη νίκη. Εντάξει ο Rossi είναι μανούλα σε αυτά και στις μάχες είναι καλύτερος από όλους. Τι να πει όμως για τον Stoner που τους έριχνε πέρυσι μια ευθεία και ας μην έδινε θέαμα; Όσο για τον Lorenzo και πέρυσι, μάλλον άλλους αγώνες βλέπαμε γιατί σχεδόν σε όλη τη χρονιά ήταν πολύ κοντά στη βαθμολογία με τον Stoner και ο μόνος που τα έβαλε με τα Honda. | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: προγνωστικα MotoGP 2012 Τρι 20 Δεκ 2011, 12:18 | |
| Δε νομιζω οτι ο γιατρος πλεον μπορει... Δεν εχει κινητρο...ουτε μηχανακι...ελπιζω να κανω λαθος Rossi fan για παντα! | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: προγνωστικα MotoGP 2012 Τρι 20 Δεκ 2011, 12:55 | |
| - gianni έγραψε:
- Μία προσπέραση στην τελευταία στροφή δεν κάνει τον έναν καλύτερο από τον άλλο. Και οι δύο άξιζαν τη νίκη. Εντάξει ο Rossi είναι μανούλα σε αυτά και στις μάχες είναι καλύτερος από όλους. Τι να πει όμως για τον Stoner που τους έριχνε πέρυσι μια ευθεία και ας μην έδινε θέαμα;
Όσο για τον Lorenzo και πέρυσι, μάλλον άλλους αγώνες βλέπαμε γιατί σχεδόν σε όλη τη χρονιά ήταν πολύ κοντά στη βαθμολογία με τον Stoner και ο μόνος που τα έβαλε με τα Honda. ακριβος αυτο ....με ενα κατοτερο μηχανακη που οπιος δεν εβλεπε τι γινοτανε στιν ευθια απλος ΕΘΕΛΟΤΙΦΛΙ ξαναλεο γιατι εκει και μονο εκει γινανε ολες η προσπερασεις στον λορενθο και μονο εκει του φεβγανε στην εξοδο της στροφης ......εε τορα τι να πο σπυρο αμα δεν το εχεις δει και αυτο μαλον δεν βλεπεις καθολου αγονες αλλα σου τους λενε ... και οσο για το πιος κιταγε ριθμισις απο πιον ειναι πασιφανες οταν γκρινιαζει ο ροσσι γιατι δινετε τα πραγματα μου σε αυτον κτλπ κτλπ ...και στην τελικι δεν με νιαζει πιος φτιαχνι το μιχανακι γιατι τοτε μιλαμε για μηχανικους ...και ακομα και ετσι να ειναι κατι εκανε καλιτερα ο λορενθο που του επερνε ολες τις πολ ποζισιον του γιατρου και φετος αν κ δεν της επερνε σπαγανε ολα τα ρεκορ με τον στονερ και οτι αριθμους ειχε κανει αλες χρονιες ο ροσσι .... τεσπα δεν νομιζο οτι υπαρχι λογος να το συζιτισουμε παραπανο γιατι δεν θα βγει κατι ....και ιδιετερα απο εδω ...ελα μια τεταρτη σε καφε που δεν εχεις πατισι ποτε να τα πουμε . και δεν υποστιριζο τον λορενθο γιατι ειναι ορεο αγορι (που θα επρεπε) αλλα γιατι εχω ματια κ βλεπο | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: προγνωστικα MotoGP 2012 Τρι 20 Δεκ 2011, 13:23 | |
| - mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- gianni έγραψε:
- Μία προσπέραση στην τελευταία στροφή δεν κάνει τον έναν καλύτερο από τον άλλο. Και οι δύο άξιζαν τη νίκη. Εντάξει ο Rossi είναι μανούλα σε αυτά και στις μάχες είναι καλύτερος από όλους. Τι να πει όμως για τον Stoner που τους έριχνε πέρυσι μια ευθεία και ας μην έδινε θέαμα;
Όσο για τον Lorenzo και πέρυσι, μάλλον άλλους αγώνες βλέπαμε γιατί σχεδόν σε όλη τη χρονιά ήταν πολύ κοντά στη βαθμολογία με τον Stoner και ο μόνος που τα έβαλε με τα Honda.
ακριβος αυτο ....με ενα κατοτερο μηχανακη που οπιος δεν εβλεπε τι γινοτανε στιν ευθια απλος ΕΘΕΛΟΤΙΦΛΙ ξαναλεο γιατι εκει και μονο εκει γινανε ολες η προσπερασεις στον λορενθο και μονο εκει του φεβγανε στην εξοδο της στροφης ......εε τορα τι να πο σπυρο αμα δεν το εχεις δει και αυτο μαλον δεν βλεπεις καθολου αγονες αλλα σου τους λενε ...
και οσο για το πιος κιταγε ριθμισις απο πιον ειναι πασιφανες οταν γκρινιαζει ο ροσσι γιατι δινετε τα πραγματα μου σε αυτον κτλπ κτλπ ...και στην τελικι δεν με νιαζει πιος φτιαχνι το μιχανακι γιατι τοτε μιλαμε για μηχανικους ...και ακομα και ετσι να ειναι κατι εκανε καλιτερα ο λορενθο που του επερνε ολες τις πολ ποζισιον του γιατρου και φετος αν κ δεν της επερνε σπαγανε ολα τα ρεκορ με τον στονερ και οτι αριθμους ειχε κανει αλες χρονιες ο ροσσι ....
τεσπα δεν νομιζο οτι υπαρχι λογος να το συζιτισουμε παραπανο γιατι δεν θα βγει κατι ....και ιδιετερα απο εδω ...ελα μια τεταρτη σε καφε που δεν εχεις πατισι ποτε να τα πουμε . και δεν υποστιριζο τον λορενθο γιατι ειναι ορεο αγορι (που θα επρεπε) αλλα γιατι εχω ματια κ βλεπο παιδες...μακαρι αναμεσα τους να μπει και ενα κοκκινο μηχανακι μπας και δουμε λιγο θεαμα σε ευθειες και στροφες γιατι το gp εχει καταντησει βαρετο κυριως λογο ελλειψης ανταγωνισμου!...σε αντιθεση με το sbk που γινεται χαμος! | |
|
| |
spyroszx Adv. gixxer
Όνομα: : Σπυρος βενζινας Τόπος : Πειραιας-Κερατσινι Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 664 Αγωνιζόμενος : ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ???? Hμερομηνία εγγραφής : 11/12/2010
| Θέμα: Απ: προγνωστικα MotoGP 2012 Τρι 20 Δεκ 2011, 13:30 | |
- gianni έγραψε:
Όσο για τον Lorenzo και πέρυσι, μάλλον άλλους αγώνες βλέπαμε γιατί σχεδόν σε όλη τη χρονιά ήταν πολύ κοντά στη βαθμολογία με τον Stoner και ο μόνος που τα έβαλε με τα Honda.
ακριβος αυτο ....με ενα κατοτερο μηχανακη που οπιος δεν εβλεπε τι γινοτανε στιν ευθια απλος ΕΘΕΛΟΤΙΦΛΙ ξαναλεο γιατι εκει και μονο εκει γινανε ολες η προσπερασεις στον λορενθο και μονο εκει του φεβγανε στην εξοδο της στροφης ......εε τορα τι να πο σπυρο αμα δεν το εχεις δει και αυτο μαλον δεν βλεπεις καθολου αγονες αλλα σου τους λενε ...
και οσο για το πιος κιταγε ριθμισις απο πιον ειναι πασιφανες οταν γκρινιαζει ο ροσσι γιατι δινετε τα πραγματα μου σε αυτον κτλπ κτλπ ...και στην τελικι δεν με νιαζει πιος φτιαχνι το μιχανακι γιατι τοτε μιλαμε για μηχανικους ...και ακομα και ετσι να ειναι κατι εκανε καλιτερα ο λορενθο που του επερνε ολες τις πολ ποζισιον του γιατρου και φετος αν κ δεν της επερνε σπαγανε ολα τα ρεκορ με τον στονερ και οτι αριθμους ειχε κανει αλες χρονιες ο ροσσι ....
τεσπα δεν νομιζο οτι υπαρχι λογος να το συζιτισουμε παραπανο γιατι δεν θα βγει κατι ....και ιδιετερα απο εδω ...ελα μια τεταρτη σε καφε που δεν εχεις πατισι ποτε να τα πουμε . και δεν υποστιριζο τον λορενθο γιατι ειναι ορεο αγορι (που θα επρεπε) αλλα γιατι εχω ματια κ βλεπο καλο το αστειο σου, μαλον εσυ δεν οδηγας οποτε δεν εχεις αποψη απο το τι βλεπεις,οποιος ειναι πιο γρηγορος στη ευθεια κερδιζει και αγωνα?? αυτα στο play station,στη πιστα ειναι αλλιως,και αν ειχαε εστω και την παραμικρη σχεση,θα καταλαβαινες αυτα που εβλεπες.και ναι εχεις δικιο δεν βγαζει καπου αυτη η συζητηση | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: προγνωστικα MotoGP 2012 Τρι 20 Δεκ 2011, 13:55 | |
| - gianni έγραψε:
- Νομίζω ότι αδικείτε πολύ τον Lorenzo. Για μένα απέδειξε ότι δεν είναι σαν τον Criville αλλά μοιάζει αρκετά τον Doohan. Έχει πολύ πείσμα και "κρύο αίμα" απλώς πέρυσι το αδίκησε το Yamaha που υστερούσε σαφώς από το Honda του επίσης πολύ γρήγορου (αν όχι γρηγορότερο) Stoner.
Όταν ο Rossi αποφάσισε να βάλει τοίχο στο γκαράζ για να μην παίρνει τα δεδομένα ο Lorenzo το 2010, όλοι είχανε πει ότι τώρα πάει ο Lorenzo δεν θα ξαναστήσει σωστά το μηχανάκι. Όμως όχι απλά πήρε το πρωτάθλημα με ρεκόρ βαθμών αλλά και στους πρώτους αγώνες μέχρι να τραυματιστεί ο Rossi, ο γλιφιτζουράκιας είχε καλύτερο στήσιμο σε δοκιμές και αγώνα από τον γιατρό. Αυτός ήταν και ο λόγος που πιέστηκε ο Rossi στις δοκιμές του Mugello και τσακίστηκε. Για το 12 εάν το Yamaha είναι πιο κοντά στο Honda από ότι το 11, νομίζω θα κοντράρει τον Stoner που είναι και το φαβορί για τον τίτλο.
Όσο για το στήσιμο κλπ, δεν είναι μόνο θέμα αναβάτη αλλά και εργοστασίου. Δεν είναι ξαφνικά ο Lorenzo άσχετος και δεν μπορεί να εξελίξει το Yamaha ή μήπως είναι εντελώς άσχετος ο Rossi και δεν μπορεί να πει τι θέλει να το φτιάξουν στη Ducati;
+1000 Στο φιλο ετσι ειναι παιδια ο Λορενθο ειναι ο μονος οδηγος που δεν καταφερε ο Ροσσι να του σπασει το τσαμπουκα Θυμαστε τι ειχε κανει στο Στονερ στη laguna seca απλα τωρα με το Χοντα ειναι αρκετα μπροστα απο τους αλλους και δυσκολα θα χασει και φετος εκτος τωρα που θα γινουν 1000 αντι τα 800 που ετρεχαν πριν ισως να μην το παρει τοσο ευκολα οπως το 2011 που εκανε βολτα | |
|
| |
babis k8 Hero gixxer
Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
| Θέμα: Απ: προγνωστικα MotoGP 2012 Τρι 20 Δεκ 2011, 16:42 | |
| 2007 Αλλαγη κανονισμων κ πρωταθλητης ο Στονερ με μια Ducati ετη φωτος μπροστα στον ανταγωνισμο +10 κ κατι χλμ/ω μεγαλυτερη τελικη...με πλαισιο χωροδικτυωμα 2008 Πρωταθλητης ο Rossi αφου εχει κοψει τον τσαμπουκα στον Στονερ στη Λαγκουνα Σεκα κ η Yamaha εχει μειωσει την διαφορα απο την Ducati σε σχεση με το 2007 2009 Πρωταθλητης ο Vale κ η Ducati λανσαρει το γνωστο "μη πλαισιο" για την gp9 με αποτελεσματα 3 νικες κ πολλες πτωσεις του Stoner απο μπροστινο. 2010 Πρωταθλητης ο γλιφιτζουρακιας κ η Yamaha πλεον ειναι πολυ μπροστα σε εξελιξη.Rossi τραυματιας,stoner με προβληματα υγειας-κ πολλες πτωσεις απο μπροστινο-χανουν αρκετους αγωνες κ μονο στο τελος επιστρεφουν δυναμικα με νικη μαλιστα του αυστραλου στην πατριδα του κ αφου εχει υπογραψει στην honda κ ο ισπανος εχει καθαρισει το πρωταθλημα... 2011 Πρωταθλητης ο stoner με μια απιστευτη honda-με ενα ασυληπτο κυβωτιο ταχυτητων.Η yamaha παλευει αλλα υστερει σε μεγαλο βαθμο κ ο rossi παλευει με το..."θυριο" μπας κ το εξυμερωσει. Κουρασα λιγο με την αναδρομη αυτη αλλα ηθελα να θυμηθουμε λιγο μερικα πραγματα. 1.Ειναι φανερο οτι η ducati εμεινε απιστευτα στασιμη απο το 2009 κ μετα 2.Η yamaha επισης εμεινε στασιμη απο την φυγη του rossi περσυ κ-κατα την γνωμη μου παντα-αυτο θα φανει φετος κ του χρονου... 3.Ο στονερ ειναι απιστευτος οδηγος με τρομερο στυλ κ μπορει να οδηγησει τα παντα στο οριο...εκει για μενα-ομως-ειναι το θεμα οτι οπως φαινεται δεν μπορει να δωσει τις επαρκεις πληροφοριες στους μηχανικους κ να βοηθησει ωστε να γινει πιο "φιλικη" η μοτοσυκλετα κ φετος αποδειχθηκε περιτρανα αφου ηταν σχεδον σε ολους τους αγωνες πολυυυυυυ πιο γρηγορος απο τους αλλους εργοστασιακους αναβατες της honda 4.O Rossi ειναι το νουμερο 1 -και- στην εξελιξη...φετος νομιζω θα δουμε απιστευτους αγωνες,απ'οτι φαινεται η Ducati τον ακουει πλεον με "κλειστα ματια" οποτε τα αποτελεσματα δεν θ'αργησουν... 5.Γλιφιτζουρακιας...πολυ στρωτη οδηγηση-σχεδον αλανθαστος κ φετος εκανε τρομερα φιλοτιμες προσπαθειες-δεν τον περιμενα τοσο δυνατο.Η θητεια του διπλα στον Γιατρο τον ανεβασε πολυ ωστοσο φετος θα εχει πολλα προβληματαμε τον Spies... Sorry αν κουρασα... | |
|
| |
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: προγνωστικα MotoGP 2012 Τρι 20 Δεκ 2011, 16:45 | |
| | |
|
| |
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: προγνωστικα MotoGP 2012 Τρι 20 Δεκ 2011, 19:54 | |
| - spyroszx έγραψε:
- mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- gianni έγραψε:
τεσπα δεν νομιζο οτι υπαρχι λογος να το συζιτισουμε παραπανο γιατι δεν θα βγει κατι ....και ιδιετερα απο εδω ...ελα μια τεταρτη σε καφε που δεν εχεις πατισι ποτε να τα πουμε . και δεν υποστιριζο τον λορενθο γιατι ειναι ορεο αγορι (που θα επρεπε) αλλα γιατι εχω ματια κ βλεπο καλο το αστειο σου, μαλον εσυ δεν οδηγας οποτε δεν εχεις αποψη απο το τι βλεπεις,οποιος ειναι πιο γρηγορος στη ευθεια κερδιζει και αγωνα?? αυτα στο play station,στη πιστα ειναι αλλιως,και αν ειχαε εστω και την παραμικρη σχεση,θα καταλαβαινες αυτα που εβλεπες.και ναι εχεις δικιο δεν βγαζει καπου αυτη η συζητηση τορα το πας πολυ στο προσοπικο αλλα τι να πεις απου κουλους που οδιγανε ducati kawasaki δεν περιμενα και τπτ παραπανο...σκευτομουνα να μην σου απαντησο για να μην πεσο σστο επιπεδοσου αλλα με μπριζοσε ετερος συμφορουμιτις που και αυτος δεν αντεχει αυτα που λες εδο μεσα ...εχεις απολυτο δικιο σε ολα και πραγματικα σε αγαπαη ολο το φορουμ με αυτα που λες ....καταλαβενο οτι εχεις κατι προσοπικο μαζι μου και μακαρι να ειναι ετσι γιατι αλιος δεν εχεις θεσει σε αυτο το φορουμ .....οπος ειπα και πρην οπιος εχει την μιγα μιγιαζετε και μαλον ψαχνεσε για να εχεις κατι να κανεις και να γραφης στο φορουμ .... σου εχω ξαναπει πολακις να τα πουμε απο κοντα γιατι με το γραπτο δεν τα βρισκουμε αλλα απο οτι φενετε και αυτο το αποφευγεις .... απο αυτα που λες για εμενα και για οσους με ξερουνε απο εδω μεσα αλλα και οση δεν με ξερουνε προσοπικα αλλα παρακολουθουνε ξερουνε αν εγω γνοριζο η εγω οδιγαο και εσυ εκτιθεσε οχι εγω ... τορα το οτι πιρες ενα "ντουβαρι" και κανεις βολτες αυτο δεν σε κανει οδιγο ....και τα μηχανακια που εχω οδιγιση εγω εσυ δεν τα εχεις δει ουτε να κυκλοφορουνε στον δρομο ποσο μαλον να τα εχεις δει σε πιστα .... και για να κλισο on topic βλεπεις οτι αυτο που λεο εγω σχετικα με λορενθο στο λενε κ αλλη με αλλο τροπο και χαλαρα γιατι δεν εχουνε την ορεξει να ερθουνε σε καμια αντιπαραθεσει μαζισου η με καπιον αλλον .... Ε και στιν τελικι αμα δεν βλεπεις αποτελεσματα βαθμολογιας που ειναι 2ος ο λορενθο που πεζει και να το επερνε αμα δεν ειχε χτιπισι ....και ξανατονιζο με ενα υποδεεστερο μιχανακη που ειτανε στον 6ο κινιτιρα ενο η χοντα ακομα στον 5ο αν θυμαμε καλα ......και εναντιον μιας μηχανης που ειχε ΚΑΛΥΤΕΡΙ ΕΞΟΔΟ γιατι η ασχχετος εισαι κ τα λες αυτα που λες η εθελοτιφλις ακομα μια φορα και κανεις πος δεν καταλαβενεις .....γιατι αμα ειξερες απο αγονες τετιου επιπεδου κ λεπτομεριας θα καταλαβενες οτι ναι ο αγονας κρινετε στην ευθια και στα φρενα για οδιγους οπος ο λορενθο και ο στονερ ,αφου ξανα τονιζο η περισοτερες προσπερασεις που του κανανε ειτανε στης ευθιες και μετα οσο κ να τους κουταλει για να περασεις καπιον πρεπει να εισαι αρκετα πιο γριγορος οστε να εχεις καλυτερη εξοδο κτλπ κτλπ ... δεν νομιζο οτι χριαζετε να σου αναλισο καθολου αν ειχες καταλαβει πος ειναι η οδιγιση στην πιστα δεν θα ελεγες αυτα που λες και εγω δεν ειμαι εδο γι ανα σου μαθο αν εσει δεν το εχεις καταφερει μονοσου | |
|
| |
Schumi Adv. gixxer
Όνομα: : Οδυσσέας Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 715 Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε... Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
| Θέμα: Απ: προγνωστικα MotoGP 2012 Τρι 20 Δεκ 2011, 20:02 | |
- spyroszx έγραψε:
- gianni έγραψε:
τεσπα δεν νομιζο οτι υπαρχι λογος να το συζιτισουμε παραπανο γιατι δεν θα βγει κατι ....και ιδιετερα απο εδω ...ελα μια τεταρτη σε καφε που δεν εχεις πατισι ποτε να τα πουμε . και δεν υποστιριζο τον λορενθο γιατι ειναι ορεο αγορι (που θα επρεπε) αλλα γιατι εχω ματια κ βλεπο καλο το αστειο σου, μαλον εσυ δεν οδηγας οποτε δεν εχεις αποψη απο το τι βλεπεις,οποιος ειναι πιο γρηγορος στη ευθεια κερδιζει και αγωνα?? αυτα στο play station,στη πιστα ειναι αλλιως,και αν ειχαε εστω και την παραμικρη σχεση,θα καταλαβαινες αυτα που εβλεπες.και ναι εχεις δικιο δεν βγαζει καπου αυτη η συζητηση τορα το πας πολυ στο προσοπικο αλλα τι να πεις απου κουλους που οδιγανε ducati kawasaki δεν περιμενα και τπτ παραπανο...σκευτομουνα να μην σου απαντησο για να μην πεσο σστο επιπεδοσου αλλα με μπριζοσε ετερος συμφορουμιτις που και αυτος δεν αντεχει αυτα που λες εδο μεσα ...εχεις απολυτο δικιο σε ολα και πραγματικα σε αγαπαη ολο το φορουμ με αυτα που λες ....καταλαβενο οτι εχεις κατι προσοπικο μαζι μου και μακαρι να ειναι ετσι γιατι αλιος δεν εχεις θεσει σε αυτο το φορουμ .....οπος ειπα και πρην οπιος εχει την μιγα μιγιαζετε και μαλον ψαχνεσε για να εχεις κατι να κανεις και να γραφης στο φορουμ .... σου εχω ξαναπει πολακις να τα πουμε απο κοντα γιατι με το γραπτο δεν τα βρισκουμε αλλα απο οτι φενετε και αυτο το αποφευγεις .... απο αυτα που λες για εμενα και για οσους με ξερουνε απο εδω μεσα αλλα και οση δεν με ξερουνε προσοπικα αλλα παρακολουθουνε ξερουνε αν εγω γνοριζο η εγω οδιγαο και εσυ εκτιθεσε οχι εγω ... τορα το οτι πιρες ενα "ντουβαρι" και κανεις βολτες αυτο δεν σε κανει οδιγο ....και τα μηχανακια που εχω οδιγιση εγω εσυ δεν τα εχεις δει ουτε να κυκλοφορουνε στον δρομο ποσο μαλον να τα εχεις δει σε πιστα .... και για να κλισο on topic βλεπεις οτι αυτο που λεο εγω σχετικα με λορενθο στο λενε κ αλλη με αλλο τροπο και χαλαρα γιατι δεν εχουνε την ορεξει να ερθουνε σε καμια αντιπαραθεσει μαζισου η με καπιον αλλον .... Ε και στιν τελικι αμα δεν βλεπεις αποτελεσματα βαθμολογιας που ειναι 2ος ο λορενθο που πεζει και να το επερνε αμα δεν ειχε χτιπισι ....και ξανατονιζο με ενα υποδεεστερο μιχανακη που ειτανε στον 6ο κινιτιρα ενο η χοντα ακομα στον 5ο αν θυμαμε καλα ......και εναντιον μιας μηχανης που ειχε ΚΑΛΥΤΕΡΙ ΕΞΟΔΟ γιατι η ασχχετος εισαι κ τα λες αυτα που λες η εθελοτιφλις ακομα μια φορα και κανεις πος δεν καταλαβενεις .....γιατι αμα ειξερες απο αγονες τετιου επιπεδου κ λεπτομεριας θα καταλαβενες οτι ναι ο αγονας κρινετε στην ευθια και στα φρενα για οδιγους οπος ο λορενθο και ο στονερ ,αφου ξανα τονιζο η περισοτερες προσπερασεις που του κανανε ειτανε στης ευθιες και μετα οσο κ να τους κουταλει για να περασεις καπιον πρεπει να εισαι αρκετα πιο γριγορος οστε να εχεις καλυτερη εξοδο κτλπ κτλπ ... δεν νομιζο οτι χριαζετε να σου αναλισο καθολου αν ειχες καταλαβει πος ειναι η οδιγιση στην πιστα δεν θα ελεγες αυτα που λες και εγω δεν ειμαι εδο γι ανα σου μαθο αν εσει δεν το εχεις καταφερει μονοσου Μ' αρέσει η υπογραφή σου!!! Πλάκα κάνω φυσικά και έλα, ξεκολλάτε. Ο καθένας έχει την άποψη του η οποία για τον κάθε ένα ή άλλο είναι αντικειμενική ή όχι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι και ο Lorenzo και ο Stoner για να βρίσκονται εκεί που βρίσκονται και μάλιστα σε αυτή την ηλικία, μάλλον ξέρουν να οδηγούνε το οτιδήποτε δίκυκλο, γρήγορα. Σε κάποιους αρέσει ο ένας και σε κάποιος ο άλλος και σε κάποιους ένας τρίτος. Εντάξει... Μην σκάτε! Peace! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: προγνωστικα MotoGP 2012 Τρι 20 Δεκ 2011, 20:04 | |
| η υπογραφιμου συμπεριλαμβανει και εμενα ....και την εχω εκει για να μου θυμιζει να μην πευτο σε κανενος επιπεδο | |
|
| |
Schumi Adv. gixxer
Όνομα: : Οδυσσέας Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 715 Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε... Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
| Θέμα: Απ: προγνωστικα MotoGP 2012 Τρι 20 Δεκ 2011, 20:07 | |
| spam on Ναι αλλά το κάνεις αχαχχααχαχ spam off | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: προγνωστικα MotoGP 2012 Τρι 20 Δεκ 2011, 20:41 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την JIMK7 στις Τρι 20 Δεκ 2011, 20:55, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: προγνωστικα MotoGP 2012 Τρι 20 Δεκ 2011, 20:49 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: προγνωστικα MotoGP 2012 Τρι 20 Δεκ 2011, 21:07 | |
| ελατε παιδια (στεφανε και σπυρο ) μην αρχισετε τους τσακωμους σας παρακαλω...
οσο για την ευθεια σπυρο να πω τα εξης :
1 παλια το 94 περιπου νομιζω εβγαλε η χοντα το 400cc v2 με το σκεπτικο οτι αφου ειναι πιο ελαφρυ ειναι και πιο γρηγορο μεσα στην στροφη.(σωστο 1) στις μηχανες των 500cc v4 ακομα και αυτοι, οι πρωτοκλασατοι οδηγοι, μπορουσαν να εχουν 100% ανοικτο το γκαζι στο περιπου 40% της πιστας.(αρα το πλεονεκτημα της επιπλεον δυναμης ηταν ελαχιστα αξιοποιησιμο.σωστο 2) σε μερικες σχετικα σφιχτες πιστες ο σετε ( ναι αυτος ο γκιμπερναου ...ηταν ο εργοστασιακος οδηγος της χοντα που εξελισε και ετρεχε την μηχανη) ειχε κανει χρονο στην πρωτη γραμμη εκκινησης...ομως ποτε δεν τα ειχε καλη καταληξη στο τελος του αγωνα... στην ευθεια των περναγαν ολοι και μετα στις στροφες τους κουτουλαγε, του χαλαγαν και την φορα και μετα στην εξοδο απλα ανοιγαν το γκαζι και τους εχανε... στο τελος η χοντα εγκαταληψε το προτζεκτ ,πουλησε μερικες μηχανες σε ιδιωτες και τελος... παραδεχτηκαν οτι στην ευθεια κρινοντε πολλα...
2 το 07 με τα 800αρια που η νουκατι πηρε το πρωταθλημα ειχαμε καινουργιους κανονισμους και στα κυβικα και στην βενζινη... το ντουκατι ηταν το πιο γρηγορο απο ολα στην ευθεια ,εκανε διαφορα κατευθειαν σε ολα τα αλλα και μετα απλλα δεν το εφτανε κανενας... το παραδεχτηκαν ολοι εξαλλου οτι πηρε το πρωταθλημα σπο τις ευθειες...
| |
|
| |
Sotoner Full gixxer
Όνομα: : Σωτήρης Τόπος : Καρδίτσα (Λάρισα) Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 891 Αγωνιζόμενος : Μπααααα..Όχι τίποτα άλλο αλλα είναι όλοι αργοι για μένα και δεν θα έχει εμδιαφέρον...???@@##$$!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2009
| Θέμα: Απ: προγνωστικα MotoGP 2012 Τρι 20 Δεκ 2011, 22:02 | |
| Εγώ ένα έχω να πώ στην τελική. Το Μοτοgp δέν είναι και μήν το κάνετε οπαδικό άθλημα.Είναι ότι χειρότερο.Εντάξει ο καθένας του αρέσει και κάποιος οδηγός παραπάνω αλλά μήν το κάνετε χουλιγκανισμό όπως το ποδόσφαιρο!!!!Έλεος!!!!Δέν μας αρέσει που ο Στόνερ το πήρε αέρα φέτος και δέν είχαν ενδιαφέρον οι αγώνες!!!!!Θέλουμε να βλέπουμε κόντρεσ και μάχες στα ίσια για να περνάει ευχάριστα η Κυριακή μας και όχι στο 10λεπτο να κάνουμε ζάπινγκ τα κανάλια..Αυτό θέλουμε..Μου αρέσει τρομερά ο Στόνερ σαν τιμόνι αλλα και ο Ρόσσι και ο Μπαουτίστα!!Τους θέλω όμως όλους δυνατούς για να γίνεται πανικός σε κάθε στροφή σε κάθε γύρο!!!!Τέλος!!!!......σε κατάλαβα απο την φωνή.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: προγνωστικα MotoGP 2012 Τρι 20 Δεκ 2011, 23:48 | |
| φιλε σωτιρι εδο δεν τσακονομαστε για το πιος ειναι καλυτερος ...γνομες λεμε απλος καπιοι δεν το αντεχουνε και αρχιζουνε της προσοπικες προσβολες ...εχωντας μαυρα μεσανιχτα σε πιον μιλανε κ τι λενε | |
|
| |
babis k8 Hero gixxer
Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
| Θέμα: Απ: προγνωστικα MotoGP 2012 Τετ 21 Δεκ 2011, 00:06 | |
| - Miou έγραψε:
- ελατε παιδια (στεφανε και σπυρο ) μην αρχισετε τους τσακωμους σας παρακαλω...
οσο για την ευθεια σπυρο να πω τα εξης :
1 παλια το 94 περιπου νομιζω εβγαλε η χοντα το 400cc v2 με το σκεπτικο οτι αφου ειναι πιο ελαφρυ ειναι και πιο γρηγορο μεσα στην στροφη.(σωστο 1) στις μηχανες των 500cc v4 ακομα και αυτοι, οι πρωτοκλασατοι οδηγοι, μπορουσαν να εχουν 100% ανοικτο το γκαζι στο περιπου 40% της πιστας.(αρα το πλεονεκτημα της επιπλεον δυναμης ηταν ελαχιστα αξιοποιησιμο.σωστο 2) σε μερικες σχετικα σφιχτες πιστες ο σετε ( ναι αυτος ο γκιμπερναου ...ηταν ο εργοστασιακος οδηγος της χοντα που εξελισε και ετρεχε την μηχανη) ειχε κανει χρονο στην πρωτη γραμμη εκκινησης...ομως ποτε δεν τα ειχε καλη καταληξη στο τελος του αγωνα... στην ευθεια των περναγαν ολοι και μετα στις στροφες τους κουτουλαγε, του χαλαγαν και την φορα και μετα στην εξοδο απλα ανοιγαν το γκαζι και τους εχανε... στο τελος η χοντα εγκαταληψε το προτζεκτ ,πουλησε μερικες μηχανες σε ιδιωτες και τελος... παραδεχτηκαν οτι στην ευθεια κρινοντε πολλα...
2 το 07 με τα 800αρια που η νουκατι πηρε το πρωταθλημα ειχαμε καινουργιους κανονισμους και στα κυβικα και στην βενζινη... το ντουκατι ηταν το πιο γρηγορο απο ολα στην ευθεια ,εκανε διαφορα κατευθειαν σε ολα τα αλλα και μετα απλλα δεν το εφτανε κανενας... το παραδεχτηκαν ολοι εξαλλου οτι πηρε το πρωταθλημα σπο τις ευθειες...
+++++1000 | |
|
| |
spyroszx Adv. gixxer
Όνομα: : Σπυρος βενζινας Τόπος : Πειραιας-Κερατσινι Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 664 Αγωνιζόμενος : ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ???? Hμερομηνία εγγραφής : 11/12/2010
| Θέμα: Απ: προγνωστικα MotoGP 2012 Τετ 21 Δεκ 2011, 08:24 | |
- spyroszx έγραψε:
- gianni έγραψε:
τεσπα δεν νομιζο οτι υπαρχι λογος να το συζιτισουμε παραπανο γιατι δεν θα βγει κατι ....και ιδιετερα απο εδω ...ελα μια τεταρτη σε καφε που δεν εχεις πατισι ποτε να τα πουμε . και δεν υποστιριζο τον λορενθο γιατι ειναι ορεο αγορι (που θα επρεπε) αλλα γιατι εχω ματια κ βλεπο καλο το αστειο σου, μαλον εσυ δεν οδηγας οποτε δεν εχεις αποψη απο το τι βλεπεις,οποιος ειναι πιο γρηγορος στη ευθεια κερδιζει και αγωνα?? αυτα στο play station,στη πιστα ειναι αλλιως,και αν ειχαε εστω και την παραμικρη σχεση,θα καταλαβαινες αυτα που εβλεπες.και ναι εχεις δικιο δεν βγαζει καπου αυτη η συζητηση τορα το πας πολυ στο προσοπικο αλλα τι να πεις απου κουλους που οδιγανε ducati kawasaki δεν περιμενα και τπτ παραπανο...σκευτομουνα να μην σου απαντησο για να μην πεσο σστο επιπεδοσου αλλα με μπριζοσε ετερος συμφορουμιτις που και αυτος δεν αντεχει αυτα που λες εδο μεσα ...εχεις απολυτο δικιο σε ολα και πραγματικα σε αγαπαη ολο το φορουμ με αυτα που λες ....καταλαβενο οτι εχεις κατι προσοπικο μαζι μου και μακαρι να ειναι ετσι γιατι αλιος δεν εχεις θεσει σε αυτο το φορουμ .....οπος ειπα και πρην οπιος εχει την μιγα μιγιαζετε και μαλον ψαχνεσε για να εχεις κατι να κανεις και να γραφης στο φορουμ .... σου εχω ξαναπει πολακις να τα πουμε απο κοντα γιατι με το γραπτο δεν τα βρισκουμε αλλα απο οτι φενετε και αυτο το αποφευγεις .... απο αυτα που λες για εμενα και για οσους με ξερουνε απο εδω μεσα αλλα και οση δεν με ξερουνε προσοπικα αλλα παρακολουθουνε ξερουνε αν εγω γνοριζο η εγω οδιγαο και εσυ εκτιθεσε οχι εγω ... τορα το οτι πιρες ενα "ντουβαρι" και κανεις βολτες αυτο δεν σε κανει οδιγο ....και τα μηχανακια που εχω οδιγιση εγω εσυ δεν τα εχεις δει ουτε να κυκλοφορουνε στον δρομο ποσο μαλον να τα εχεις δει σε πιστα .... και για να κλισο on topic βλεπεις οτι αυτο που λεο εγω σχετικα με λορενθο στο λενε κ αλλη με αλλο τροπο και χαλαρα γιατι δεν εχουνε την ορεξει να ερθουνε σε καμια αντιπαραθεσει μαζισου η με καπιον αλλον .... Ε και στιν τελικι αμα δεν βλεπεις αποτελεσματα βαθμολογιας που ειναι 2ος ο λορενθο που πεζει και να το επερνε αμα δεν ειχε χτιπισι ....και ξανατονιζο με ενα υποδεεστερο μιχανακη που ειτανε στον 6ο κινιτιρα ενο η χοντα ακομα στον 5ο αν θυμαμε καλα ......και εναντιον μιας μηχανης που ειχε ΚΑΛΥΤΕΡΙ ΕΞΟΔΟ γιατι η ασχχετος εισαι κ τα λες αυτα που λες η εθελοτιφλις ακομα μια φορα και κανεις πος δεν καταλαβενεις .....γιατι αμα ειξερες απο αγονες τετιου επιπεδου κ λεπτομεριας θα καταλαβενες οτι ναι ο αγονας κρινετε στην ευθια και στα φρενα για οδιγους οπος ο λορενθο και ο στονερ ,αφου ξανα τονιζο η περισοτερες προσπερασεις που του κανανε ειτανε στης ευθιες και μετα οσο κ να τους κουταλει για να περασεις καπιον πρεπει να εισαι αρκετα πιο γριγορος οστε να εχεις καλυτερη εξοδο κτλπ κτλπ ... δεν νομιζο οτι χριαζετε να σου αναλισο καθολου αν ειχες καταλαβει πος ειναι η οδιγιση στην πιστα δεν θα ελεγες αυτα που λες και εγω δεν ειμαι εδο γι ανα σου μαθο αν εσει δεν το εχεις καταφερει μονοσου εισαι μικρος και αγενης,ειναι λογικο για την ηληκια σου να εισαι και σε βαθια σκοταδια.σκεψου ποσα συμπερασματα εβγαλες για εμενα,μονο και μονο απο ενα μηχανακι.λυπαμαι αγορι μου,που ασχοληθηκα μαζι σου,μου το ειχαν πει και αλλα παιδια απο το φορουμ,να μην δεινω συμασια στα λογια σου,το λαθος ειναι οτι τους εδωσα αξια.δεν καταλαβαινεις τιποτα απο οσα διαβαζεις,ζησε τον υπνο σου, | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: προγνωστικα MotoGP 2012 Τετ 21 Δεκ 2011, 08:32 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: προγνωστικα MotoGP 2012 Τετ 21 Δεκ 2011, 08:58 | |
| - spyroszx έγραψε:
- spyroszx έγραψε:
- gianni έγραψε:
τεσπα δεν νομιζο οτι υπαρχι λογος να το συζιτισουμε παραπανο γιατι δεν θα βγει κατι ....και ιδιετερα απο εδω ...ελα μια τεταρτη σε καφε που δεν εχεις πατισι ποτε να τα πουμε . και δεν υποστιριζο τον λορενθο γιατι ειναι ορεο αγορι (που θα επρεπε) αλλα γιατι εχω ματια κ βλεπο καλο το αστειο σου, μαλον εσυ δεν οδηγας οποτε δεν εχεις αποψη απο το τι βλεπεις,οποιος ειναι πιο γρηγορος στη ευθεια κερδιζει και αγωνα?? αυτα στο play station,στη πιστα ειναι αλλιως,και αν ειχαε εστω και την παραμικρη σχεση,θα καταλαβαινες αυτα που εβλεπες.και ναι εχεις δικιο δεν βγαζει καπου αυτη η συζητηση τορα το πας πολυ στο προσοπικο αλλα τι να πεις απου κουλους που οδιγανε ducati kawasaki δεν περιμενα και τπτ παραπανο...σκευτομουνα να μην σου απαντησο για να μην πεσο σστο επιπεδοσου αλλα με μπριζοσε ετερος συμφορουμιτις που και αυτος δεν αντεχει αυτα που λες εδο μεσα ...εχεις απολυτο δικιο σε ολα και πραγματικα σε αγαπαη ολο το φορουμ με αυτα που λες ....καταλαβενο οτι εχεις κατι προσοπικο μαζι μου και μακαρι να ειναι ετσι γιατι αλιος δεν εχεις θεσει σε αυτο το φορουμ .....οπος ειπα και πρην οπιος εχει την μιγα μιγιαζετε και μαλον ψαχνεσε για να εχεις κατι να κανεις και να γραφης στο φορουμ .... σου εχω ξαναπει πολακις να τα πουμε απο κοντα γιατι με το γραπτο δεν τα βρισκουμε αλλα απο οτι φενετε και αυτο το αποφευγεις .... απο αυτα που λες για εμενα και για οσους με ξερουνε απο εδω μεσα αλλα και οση δεν με ξερουνε προσοπικα αλλα παρακολουθουνε ξερουνε αν εγω γνοριζο η εγω οδιγαο και εσυ εκτιθεσε οχι εγω ... τορα το οτι πιρες ενα "ντουβαρι" και κανεις βολτες αυτο δεν σε κανει οδιγο ....και τα μηχανακια που εχω οδιγιση εγω εσυ δεν τα εχεις δει ουτε να κυκλοφορουνε στον δρομο ποσο μαλον να τα εχεις δει σε πιστα .... και για να κλισο on topic βλεπεις οτι αυτο που λεο εγω σχετικα με λορενθο στο λενε κ αλλη με αλλο τροπο και χαλαρα γιατι δεν εχουνε την ορεξει να ερθουνε σε καμια αντιπαραθεσει μαζισου η με καπιον αλλον .... Ε και στιν τελικι αμα δεν βλεπεις αποτελεσματα βαθμολογιας που ειναι 2ος ο λορενθο που πεζει και να το επερνε αμα δεν ειχε χτιπισι ....και ξανατονιζο με ενα υποδεεστερο μιχανακη που ειτανε στον 6ο κινιτιρα ενο η χοντα ακομα στον 5ο αν θυμαμε καλα ......και εναντιον μιας μηχανης που ειχε ΚΑΛΥΤΕΡΙ ΕΞΟΔΟ γιατι η ασχχετος εισαι κ τα λες αυτα που λες η εθελοτιφλις ακομα μια φορα και κανεις πος δεν καταλαβενεις .....γιατι αμα ειξερες απο αγονες τετιου επιπεδου κ λεπτομεριας θα καταλαβενες οτι ναι ο αγονας κρινετε στην ευθια και στα φρενα για οδιγους οπος ο λορενθο και ο στονερ ,αφου ξανα τονιζο η περισοτερες προσπερασεις που του κανανε ειτανε στης ευθιες και μετα οσο κ να τους κουταλει για να περασεις καπιον πρεπει να εισαι αρκετα πιο γριγορος οστε να εχεις καλυτερη εξοδο κτλπ κτλπ ... δεν νομιζο οτι χριαζετε να σου αναλισο καθολου αν ειχες καταλαβει πος ειναι η οδιγιση στην πιστα δεν θα ελεγες αυτα που λες και εγω δεν ειμαι εδο γι ανα σου μαθο αν εσει δεν το εχεις καταφερει μονοσου εισαι μικρος και αγενης,ειναι λογικο για την ηληκια σου να εισαι και σε βαθια σκοταδια.σκεψου ποσα συμπερασματα εβγαλες για εμενα,μονο και μονο απο ενα μηχανακι.λυπαμαι αγορι μου,που ασχοληθηκα μαζι σου,μου το ειχαν πει και αλλα παιδια απο το φορουμ,να μην δεινω συμασια στα λογια σου,το λαθος ειναι οτι τους εδωσα αξια.δεν καταλαβαινεις τιποτα απο οσα διαβαζεις,ζησε τον υπνο σου, ενο εσυ που εβγαλες ενα καρο συμπερασματα για εμενα απο το οτι ειπα οτι τον περναγανε στην ευθια? αραξε "μεγαλε" εσυ γιατι πισο απο το πληκτρολογιο πολα μπορει να λες αλλα απο κοντα δεν ειρθες ποτε να μας τα πεις να σε ακουσουμε .... τορα πιος λεει τι για τιν παρτη του αλλου αστο καλυτερα ..... και απλος σου ξανατονιζο ΕΣΥ αρχισες τις προσοπικες κατιγοριες και λασπολογιες ...οποτε μην προσπαθης να βγεις κ απο πανο | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: προγνωστικα MotoGP 2012 Τετ 21 Δεκ 2011, 09:04 | |
| ρε στεφανε , πως γινετε και εισαι παντα μεσα σε καβγαδες
και συνηθως με ατομα που δεν εχουν suzuki
κοφτο πια αυτο. αν δεν σου αρεσει κατι που λεει ο αλλος απλα μην απαντας
γραψε την γνωμη σου απο κατω και εμεις διαβαζουμε. μυαλουδακι εχει ο καθενας και μπορει να ξεχωρισει τι ειναι σωστο και τι λαθος | |
|
| |
spyroszx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: προγνωστικα MotoGP 2012 Τετ 21 Δεκ 2011, 09:07 | |
- spyroszx έγραψε:
- spyroszx έγραψε:
- gianni έγραψε:
τεσπα δεν νομιζο οτι υπαρχι λογος να το συζιτισουμε παραπανο γιατι δεν θα βγει κατι ....και ιδιετερα απο εδω ...ελα μια τεταρτη σε καφε που δεν εχεις πατισι ποτε να τα πουμε . και δεν υποστιριζο τον λορενθο γιατι ειναι ορεο αγορι (που θα επρεπε) αλλα γιατι εχω ματια κ βλεπο καλο το αστειο σου, μαλον εσυ δεν οδηγας οποτε δεν εχεις αποψη απο το τι βλεπεις,οποιος ειναι πιο γρηγορος στη ευθεια κερδιζει και αγωνα?? αυτα στο play station,στη πιστα ειναι αλλιως,και αν ειχαε εστω και την παραμικρη σχεση,θα καταλαβαινες αυτα που εβλεπες.και ναι εχεις δικιο δεν βγαζει καπου αυτη η συζητηση τορα το πας πολυ στο προσοπικο αλλα τι να πεις απου κουλους που οδιγανε ducati kawasaki δεν περιμενα και τπτ παραπανο...σκευτομουνα να μην σου απαντησο για να μην πεσο σστο επιπεδοσου αλλα με μπριζοσε ετερος συμφορουμιτις που και αυτος δεν αντεχει αυτα που λες εδο μεσα ...εχεις απολυτο δικιο σε ολα και πραγματικα σε αγαπαη ολο το φορουμ με αυτα που λες ....καταλαβενο οτι εχεις κατι προσοπικο μαζι μου και μακαρι να ειναι ετσι γιατι αλιος δεν εχεις θεσει σε αυτο το φορουμ .....οπος ειπα και πρην οπιος εχει την μιγα μιγιαζετε και μαλον ψαχνεσε για να εχεις κατι να κανεις και να γραφης στο φορουμ .... σου εχω ξαναπει πολακις να τα πουμε απο κοντα γιατι με το γραπτο δεν τα βρισκουμε αλλα απο οτι φενετε και αυτο το αποφευγεις .... απο αυτα που λες για εμενα και για οσους με ξερουνε απο εδω μεσα αλλα και οση δεν με ξερουνε προσοπικα αλλα παρακολουθουνε ξερουνε αν εγω γνοριζο η εγω οδιγαο και εσυ εκτιθεσε οχι εγω ... τορα το οτι πιρες ενα "ντουβαρι" και κανεις βολτες αυτο δεν σε κανει οδιγο ....και τα μηχανακια που εχω οδιγιση εγω εσυ δεν τα εχεις δει ουτε να κυκλοφορουνε στον δρομο ποσο μαλον να τα εχεις δει σε πιστα .... και για να κλισο on topic βλεπεις οτι αυτο που λεο εγω σχετικα με λορενθο στο λενε κ αλλη με αλλο τροπο και χαλαρα γιατι δεν εχουνε την ορεξει να ερθουνε σε καμια αντιπαραθεσει μαζισου η με καπιον αλλον .... Ε και στιν τελικι αμα δεν βλεπεις αποτελεσματα βαθμολογιας που ειναι 2ος ο λορενθο που πεζει και να το επερνε αμα δεν ειχε χτιπισι ....και ξανατονιζο με ενα υποδεεστερο μιχανακη που ειτανε στον 6ο κινιτιρα ενο η χοντα ακομα στον 5ο αν θυμαμε καλα ......και εναντιον μιας μηχανης που ειχε ΚΑΛΥΤΕΡΙ ΕΞΟΔΟ γιατι η ασχχετος εισαι κ τα λες αυτα που λες η εθελοτιφλις ακομα μια φορα και κανεις πος δεν καταλαβενεις .....γιατι αμα ειξερες απο αγονες τετιου επιπεδου κ λεπτομεριας θα καταλαβενες οτι ναι ο αγονας κρινετε στην ευθια και στα φρενα για οδιγους οπος ο λορενθο και ο στονερ ,αφου ξανα τονιζο η περισοτερες προσπερασεις που του κανανε ειτανε στης ευθιες και μετα οσο κ να τους κουταλει για να περασεις καπιον πρεπει να εισαι αρκετα πιο γριγορος οστε να εχεις καλυτερη εξοδο κτλπ κτλπ ... δεν νομιζο οτι χριαζετε να σου αναλισο καθολου αν ειχες καταλαβει πος ειναι η οδιγιση στην πιστα δεν θα ελεγες αυτα που λες και εγω δεν ειμαι εδο γι ανα σου μαθο αν εσει δεν το εχεις καταφερει μονοσου εισαι μικρος και αγενης,ειναι λογικο για την ηληκια σου να εισαι και σε βαθια σκοταδια.σκεψου ποσα συμπερασματα εβγαλες για εμενα,μονο και μονο απο ενα μηχανακι.λυπαμαι αγορι μου,που ασχοληθηκα μαζι σου,μου το ειχαν πει και αλλα παιδια απο το φορουμ,να μην δεινω συμασια στα λογια σου,το λαθος ειναι οτι τους εδωσα αξια.δεν καταλαβαινεις τιποτα απο οσα διαβαζεις,ζησε τον υπνο σου, ενο εσυ που εβγαλες ενα καρο συμπερασματα για εμενα απο το οτι ειπα οτι τον περναγανε στην ευθια? αραξε "μεγαλε" εσυ γιατι πισο απο το πληκτρολογιο πολα μπορει να λες αλλα απο κοντα δεν ειρθες ποτε να μας τα πεις να σε ακουσουμε .... τορα πιος λεει τι για τιν παρτη του αλλου αστο καλυτερα ..... και απλος σου ξανατονιζο ΕΣΥ αρχισες τις προσοπικες κατιγοριες και λασπολογιες ...οποτε μην προσπαθης να βγεις κ απο πανο αν μπορεις να διαβασεις και να καταλαβεις αυτα που διαβαζεις θα δεις οτι στο πρωτο ποστ σου αναφερσαι με την λεξη ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΤΑΙ ,αυτο λοιπον ειναι αγενια, προσβλητικο,και προσωπικος χαρακτηρισμος.δεν εβφγαλα και δεν ειπα κανενα πρωσοπικο συμπερασμα για εσενα,ποτε δεν θα το εκανα,γιατι δεν σε γνωριζω εκανα μονο υποθεσεις,και εκει ταιριαζει το οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται. οσο για τις συναντησει,και τον καφε που λες,βλεπω τα παιδια στη πιστα στα τρακ ντεη,και εκει μιλαμε και για πιστες ρυθμησεις,αγωνες,στο μετρο που καταλαβαινουμε και μπορουμε.κανε μια προσπαθεια να ξαναδιαβασεις οτι εγραψες,να τα καταλαβεις και δεν ειναι κακο να δεις οτι εισαι λαθος,στον τροπο που μιλας,στο θεμα της αποψης σουγια τον οποιον οδηγο,εχεις καθε δικαιωμα να λες οτι θες. | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
| Θέμα: Απ: προγνωστικα MotoGP 2012 Τετ 21 Δεκ 2011, 09:07 | |
| στεφανε και σπυρο
το εχετε κανει προσωπικό το θεμα της αντιπαράθεσης!
παρακαλω σταματήστε. ξερετε και οι δυο καλα απο φορουμ και ξερετε οτι εδω απαγορευονται προσωπικες επιθεσεις.
σας ξερω προσωπικα και τους δυο. δεν θελω να με αναγκασετε να πραξω μονο σαν την ιδιοτητα μου εδω.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την nasos-v στις Τετ 21 Δεκ 2011, 09:10, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: προγνωστικα MotoGP 2012 Τετ 21 Δεκ 2011, 09:08 | |
| - nasos-v έγραψε:
- στεφανε και σπυρο
το εχετε κανει προσωπικό το θεμα της αντιπαράθεσης!
παρακαλω σταματήστε. ξερετε και οι δυο καλα απο φορουμ και ξερετε οτι εδω απαγορευονται προσωπικες επιθεσεις.
σας ξερω προσωπικα και τους δυο. δεν θελω να με αναγκασετε να πραξω μονο σαν την ιδιοτητα μου εδω. | |
|
| |
| προγνωστικα MotoGP 2012 | |
|