Greek GSX-R forum
προγνωστικα MotoGP 2012 - Σελίδα 3 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
προγνωστικα MotoGP 2012 - Σελίδα 3 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

προγνωστικα MotoGP 2012 - Σελίδα 3 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
προγνωστικα MotoGP 2012 - Σελίδα 3 Poll_l10προγνωστικα MotoGP 2012 - Σελίδα 3 Poll_c10προγνωστικα MotoGP 2012 - Σελίδα 3 Poll_r10 
JIMK7
προγνωστικα MotoGP 2012 - Σελίδα 3 Poll_l10προγνωστικα MotoGP 2012 - Σελίδα 3 Poll_c10προγνωστικα MotoGP 2012 - Σελίδα 3 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

προγνωστικα MotoGP 2012

Πήγαινε κάτω 
+20
alhthrios
nasos-v
babis k8
JIMK7
Aristosk8
Schumi
gianni
AggelosK8
Sotoner
ghost
GIXXERAKIAS
rsv4aprc
teo46
gsxrk71000
k8 600 kk
Miou
κολτρέϊν
mistiriodis_tsantakias
mitsos
spyroszx
24 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
nasos-v
Full gixxer
Full gixxer
nasos-v

Άντρας Όνομα: : Νασος
Τόπος : Περιστερι-Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 6282
Αγωνιζόμενος :

Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008

προγνωστικα MotoGP 2012 - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: προγνωστικα MotoGP 2012   προγνωστικα MotoGP 2012 - Σελίδα 3 EmptyΤετ 21 Δεκ 2011, 09:20

και στο stothema

ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ Ο ΡΟΣΣΙ ΦΕΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!

και ειναι αντικειμενικη αυτη η αποψη................

fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://www.gixxer.gr
mistiriodis_tsantakias
Full gixxer
Full gixxer
mistiriodis_tsantakias

Άντρας Όνομα: : Stefanos
Τόπος : Athina
Αριθμός μηνυμάτων : 3236
Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX
Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: προγνωστικα MotoGP 2012   προγνωστικα MotoGP 2012 - Σελίδα 3 EmptyΤετ 21 Δεκ 2011, 09:20

spyroszx έγραψε:
mistiriodis_tsantakias έγραψε:
spyroszx έγραψε:
spyroszx έγραψε:
gianni έγραψε:
Μία προσπέραση στην τελευταία στροφή δεν κάνει τον έναν καλύτερο από τον άλλο. Και οι δύο άξιζαν τη νίκη. Εντάξει ο Rossi είναι μανούλα σε αυτά και στις μάχες είναι καλύτερος από όλους. Τι να πει όμως για τον Stoner που τους έριχνε πέρυσι μια ευθεία και ας μην έδινε θέαμα;
Όσο για τον Lorenzo και πέρυσι, μάλλον άλλους αγώνες βλέπαμε γιατί σχεδόν σε όλη τη χρονιά ήταν πολύ κοντά στη βαθμολογία με τον Stoner και ο μόνος που τα έβαλε με τα Honda.

ακριβος αυτο ....με ενα κατοτερο μηχανακη που οπιος δεν εβλεπε τι γινοτανε στιν ευθια απλος ΕΘΕΛΟΤΙΦΛΙ ξαναλεο γιατι εκει και μονο εκει γινανε ολες η προσπερασεις στον λορενθο και μονο εκει του φεβγανε στην εξοδο της στροφης ......εε τορα τι να πο σπυρο αμα δεν το εχεις δει και αυτο μαλον δεν βλεπεις καθολου αγονες αλλα σου τους λενε ...

και οσο για το πιος κιταγε ριθμισις απο πιον ειναι πασιφανες οταν γκρινιαζει ο ροσσι γιατι δινετε τα πραγματα μου σε αυτον κτλπ κτλπ ...και στην τελικι δεν με νιαζει πιος φτιαχνι το μιχανακι γιατι τοτε μιλαμε για μηχανικους ...και ακομα και ετσι να ειναι κατι εκανε καλιτερα ο λορενθο που του επερνε ολες τις πολ ποζισιον του γιατρου και φετος αν κ δεν της επερνε σπαγανε ολα τα ρεκορ με τον στονερ και οτι αριθμους ειχε κανει αλες χρονιες ο ροσσι ....

τεσπα δεν νομιζο οτι υπαρχι λογος να το συζιτισουμε παραπανο γιατι δεν θα βγει κατι ....και ιδιετερα απο εδω ...ελα μια τεταρτη σε καφε που δεν εχεις πατισι ποτε να τα πουμε .
και δεν υποστιριζο τον λορενθο γιατι ειναι ορεο αγορι (που θα επρεπε)
αλλα γιατι εχω ματια κ βλεπο
καλο το αστειο σου, μαλον εσυ δεν οδηγας οποτε δεν εχεις αποψη απο το τι βλεπεις,οποιος ειναι πιο γρηγορος στη ευθεια κερδιζει και αγωνα?? αυτα στο play station,στη πιστα ειναι αλλιως,και αν ειχαε εστω και την παραμικρη σχεση,θα καταλαβαινες αυτα που εβλεπες.και ναι εχεις δικιο δεν βγαζει καπου αυτη η συζητηση

τορα το πας πολυ στο προσοπικο αλλα τι να πεις απου κουλους που οδιγανε ducati kawasaki δεν περιμενα και τπτ παραπανο...σκευτομουνα να μην σου απαντησο για να μην πεσο σστο επιπεδοσου αλλα με μπριζοσε ετερος συμφορουμιτις που και αυτος δεν αντεχει αυτα που λες εδο μεσα ...εχεις απολυτο δικιο σε ολα και πραγματικα σε αγαπαη ολο το φορουμ με αυτα που λες ....καταλαβενο οτι εχεις κατι προσοπικο μαζι μου και μακαρι να ειναι ετσι γιατι αλιος δεν εχεις θεσει σε αυτο το φορουμ .....οπος ειπα και πρην οπιος εχει την μιγα μιγιαζετε
και μαλον ψαχνεσε για να εχεις κατι να κανεις και να γραφης στο φορουμ ....
σου εχω ξαναπει πολακις να τα πουμε απο κοντα γιατι με το γραπτο δεν τα βρισκουμε αλλα απο οτι φενετε και αυτο το αποφευγεις ....
απο αυτα που λες για εμενα και για οσους με ξερουνε απο εδω μεσα αλλα και οση δεν με ξερουνε προσοπικα αλλα παρακολουθουνε ξερουνε αν εγω γνοριζο η εγω οδιγαο και εσυ εκτιθεσε οχι εγω ...
τορα το οτι πιρες ενα "ντουβαρι" και κανεις βολτες αυτο δεν σε κανει οδιγο ....και τα μηχανακια που εχω οδιγιση εγω εσυ δεν τα εχεις δει ουτε να κυκλοφορουνε στον δρομο ποσο μαλον να τα εχεις δει σε πιστα ....
και για να κλισο on topic βλεπεις οτι αυτο που λεο εγω σχετικα με λορενθο στο λενε κ αλλη με αλλο τροπο και χαλαρα γιατι δεν εχουνε την ορεξει να ερθουνε σε καμια αντιπαραθεσει μαζισου η με καπιον αλλον ....
Ε και στιν τελικι αμα δεν βλεπεις αποτελεσματα βαθμολογιας που ειναι 2ος ο λορενθο που πεζει και να το επερνε αμα δεν ειχε χτιπισι ....και ξανατονιζο με ενα υποδεεστερο μιχανακη που ειτανε στον 6ο κινιτιρα ενο η χοντα ακομα στον 5ο αν θυμαμε καλα ......και εναντιον μιας μηχανης που ειχε ΚΑΛΥΤΕΡΙ ΕΞΟΔΟ γιατι η ασχχετος εισαι κ τα λες αυτα που λες η εθελοτιφλις ακομα μια φορα και κανεις πος δεν καταλαβενεις .....γιατι αμα ειξερες απο αγονες τετιου επιπεδου κ λεπτομεριας θα καταλαβενες οτι ναι ο αγονας κρινετε στην ευθια και στα φρενα για οδιγους οπος ο λορενθο και ο στονερ ,αφου ξανα τονιζο η περισοτερες προσπερασεις που του κανανε ειτανε στης ευθιες και μετα οσο κ να τους κουταλει για να περασεις καπιον πρεπει να εισαι αρκετα πιο γριγορος οστε να εχεις καλυτερη εξοδο κτλπ κτλπ ...
δεν νομιζο οτι χριαζετε να σου αναλισο καθολου αν ειχες καταλαβει πος ειναι η οδιγιση στην πιστα δεν θα ελεγες αυτα που λες και εγω δεν ειμαι εδο γι ανα σου μαθο αν εσει δεν το εχεις καταφερει μονοσου
εισαι μικρος και αγενης,ειναι λογικο για την ηληκια σου να εισαι και σε βαθια σκοταδια.σκεψου ποσα συμπερασματα εβγαλες για εμενα,μονο και μονο απο ενα μηχανακι.λυπαμαι αγορι μου,που ασχοληθηκα μαζι σου,μου το ειχαν πει και αλλα παιδια απο το φορουμ,να μην δεινω συμασια στα λογια σου,το λαθος ειναι οτι τους εδωσα αξια.δεν καταλαβαινεις τιποτα απο οσα διαβαζεις,ζησε τον υπνο σου,

ενο εσυ που εβγαλες ενα καρο συμπερασματα για εμενα απο το οτι ειπα οτι τον περναγανε στην ευθια?
αραξε "μεγαλε" εσυ γιατι πισο απο το πληκτρολογιο πολα μπορει να λες αλλα απο κοντα δεν ειρθες ποτε να μας τα πεις να σε ακουσουμε ....
τορα πιος λεει τι για τιν παρτη του αλλου αστο καλυτερα .....
και απλος σου ξανατονιζο ΕΣΥ αρχισες τις προσοπικες κατιγοριες και λασπολογιες ...οποτε μην προσπαθης να βγεις κ απο πανο
αν μπορεις να διαβασεις και να καταλαβεις αυτα που διαβαζεις θα δεις οτι στο πρωτο ποστ σου αναφερσαι με την λεξη ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΤΑΙ ,αυτο λοιπον ειναι αγενια, προσβλητικο,και προσωπικος χαρακτηρισμος.δεν εβφγαλα και δεν ειπα κανενα πρωσοπικο συμπερασμα για εσενα,ποτε δεν θα το εκανα,γιατι δεν σε γνωριζω εκανα μονο υποθεσεις,και εκει ταιριαζει το οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται. οσο για τις συναντησει,και τον καφε που λες,βλεπω τα παιδια στη πιστα στα τρακ ντεη,και εκει μιλαμε και για πιστες ρυθμησεις,αγωνες,στο μετρο που καταλαβαινουμε και μπορουμε.κανε μια προσπαθεια να ξαναδιαβασεις οτι εγραψες,να τα καταλαβεις και δεν ειναι κακο να δεις οτι εισαι λαθος,στον τροπο που μιλας,στο θεμα της αποψης σουγια τον οποιον οδηγο,εχεις καθε δικαιωμα να λες οτι θες.

και σου ξανα λεο οπιος εχει την μιγα μιγιαζετε δεν ειναι ουτε υβρις αυτο που λεο παρε κ μεταφραση αμα δεν καταλαβενεις

http://el.wiktionary.org/wiki/%CE%B5%CE%B8%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%84%CF%85%CF%86%CE%BB%CF%8E ...

και ναι δεν αναφερθικα σε εσενα και δεν ειχα καν τον νουμου σε εσενα απλος ΕΣΥ ψαχνοσουνα και αναφερθικες σε εμενα σαν ασχετο και χαζο ....αυτα ειναι προσοπικα γιατι αναφεροσουνα σε εμενα καθαροτατα και στις δυνατοτιτες μου ...
κανεις δεν ειναι τυφλος εδω μεσα οπιος διαβασει θα δει πολυ καθαρα οτι μιλισα στο γενικο οτι καπιοι εθελοτιφλιτε λογο του οτι υποστιριζετε καπιον ...δεν εχει προσοπικι κατευθισνι ουτε ειναι υβριστικο ειναι στα πλαισια μιας υγιεις αντιπαραθεσεις .....
περιτο να σου πο οτι δεχτικα και τηλεφονιματα περι του θεματος που προκαλεσες και αυτοι μου διξανε τα ποστ με τις προσοπικες απευθινσις στο προσοπομου αφου εγω δεν ειχα σκοπο ουτε να ξαναδω το θεμα ...

http://www.myspace.com/stefanosk
nasos-v
Full gixxer
Full gixxer
nasos-v

Αγωνιζόμενος :

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: προγνωστικα MotoGP 2012   προγνωστικα MotoGP 2012 - Σελίδα 3 EmptyΤετ 21 Δεκ 2011, 09:29

ΤΕΛΟΣ!

στεφανε στα ειπα και στο τηλεφωνο.

οχι εδω. αν νομιζεις οτι δεν σου κανει ο τροπος μας μην ξαναγραψεις.
mistiriodis_tsantakias
Full gixxer
Full gixxer
mistiriodis_tsantakias

Άντρας Όνομα: : Stefanos
Τόπος : Athina
Αριθμός μηνυμάτων : 3236
Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX
Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: προγνωστικα MotoGP 2012   προγνωστικα MotoGP 2012 - Σελίδα 3 EmptyΤετ 21 Δεκ 2011, 09:31

και εγω στο ειπα στο τηλ τελος οταν ειναι κ απο τους δυο και οχι απο τον εναν
και εχω τελιοσι πολες φορες προτος σε θεματα τον σπυρο λεγοντας παντα να τα πουμε απο κοντα γιατι δεν με γνοριζει κ παρεξιγιται ....τι αλλο δλδ να κανο?

και σε εντιτ για να ευθιμισουμε ...

Τι ενοις οτι ερχομε σε αντιπαραθεση με ατομα που εχουνε αλλη μαρκα ??? εγω δεν εχω σουζουκι απο τον ιουνιο και εχο cbr και οχι μονο αυτο δλδ αλλα εδω και 2 μινεσ οδιγαο ντουκατι ...ΝΤΟΥ και ΚΑΤΙ δλδ δεν μας φτανουνε δλδ τα βασαναμας που περναμε με τον ματρακα (γλιγκλιγλικγλιγκλιγκλι,κρακαρακρακρακρκακρακρακρ,γλιγκγλιγκγλιγκγλιγκλι,κρακρακρκαρκα) να μας λες οτι τσακονομαστε κ για αλλες μαρκες τσ τσ τσ

Έχει επεξεργασθεί από τον/την mistiriodis_tsantakias στις Τετ 21 Δεκ 2011, 09:38, 1 φορά
http://www.myspace.com/stefanosk
spyroszx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
spyroszx

Άντρας Όνομα: : Σπυρος βενζινας
Τόπος : Πειραιας-Κερατσινι
Αριθμός μηνυμάτων : 664
Αγωνιζόμενος : ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ????
Hμερομηνία εγγραφής : 11/12/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: προγνωστικα MotoGP 2012   προγνωστικα MotoGP 2012 - Σελίδα 3 EmptyΤετ 21 Δεκ 2011, 09:36

ας επαναφερω το θεμα εκει που πρεπει.
θελω να το παρει ο Ροσσι γιατι τον γουσταρω σαν οδηγο,τον εχω δει απο κοντα 2 φορες και ειναι τρομερος,εκει που περναει και χαιρεταει τον κοσμο,μπαινει σε ενα "τουνελ σκεψεων" και μιλαει με μηχανικους και πρωτο μαστορες
βλεπω στονερ να το παιρνει γιατι ειναι αντικειμενικα ο πιο γρηγορος,περσυ αν θυμαμαι καλα 11 φορες τον ταχυτερο γυρο στα χρονομετριμενα,και πηρα 9 αγωνες,,ειναι αρκετα πιο ωριμος για να μεταφερει αυτα που νιωθει απο την μοτο ,αποτε δεν θα πεφτει απο μπροστινα,οπως εκανε με τη LCR στα 1000αρια και τη DUCATI.με δεδομενο την εξεληξη της χοντα και τις ικανοτητες του STONER πρωτια,αν σταματησουν να παιζουν ξυλο στη DUCATI λογικα θα ειναι πιο αξιομαχος ο ROSSI.τον πεντροσα δεν τον πολυ πιστευω,ουτε τον λορενθο-σπιες,.το κακο ειναι οτι μιλαμε για 5 οδηγους,και ο DOVICIOZO αν τελικα παει σε δευτερη ομαδα θα ειναι εξω απο τη μαχη.
AggelosK8
Hero gixxer
Hero gixxer
AggelosK8

Άντρας Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ
Τόπος : Νικαια
Αριθμός μηνυμάτων : 2000
Αγωνιζόμενος : Dragster
Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: προγνωστικα MotoGP 2012   προγνωστικα MotoGP 2012 - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 30 Δεκ 2011, 12:30

Γουρλης ο Hayden να τον φωναξω να μου κανει ποδαρικο την πρωτοχρονια....

http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=9807
alhthrios
Normal gixxer
Normal gixxer

Άντρας Ηλικία : 33
Αριθμός μηνυμάτων : 143
Hμερομηνία εγγραφής : 11/02/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: προγνωστικα MotoGP 2012   προγνωστικα MotoGP 2012 - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 31 Δεκ 2011, 03:56

προγνωστικα MotoGP 2012 - Σελίδα 3 14888116324228704403115 τα προγνωστικα μεχρι το 2050!!!!
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: προγνωστικα MotoGP 2012   προγνωστικα MotoGP 2012 - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 31 Δεκ 2011, 17:20

πολυ παλιο αυτο φιλε μου... ακομα τον ροσσι τον εχουν με την χοντα....
πραγμα που δεν νομιζω οτι ειναι ευκολο να γινει... πιο ευκολομου φαινετε να γερασει με καμια αλλη εταιρεια παρα την χοντα....
rsv4aprc
Adv. gixxer
Adv. gixxer
rsv4aprc

Άντρας Όνομα: : Κωστας
Αριθμός μηνυμάτων : 731
Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: προγνωστικα MotoGP 2012   προγνωστικα MotoGP 2012 - Σελίδα 3 EmptyΤετ 04 Ιαν 2012, 12:00

https://youtu.be/sfPM77TsGaA
ωπ τι εγεινε εδω ειχε εξοδο το παλικαρακι ? δεν μπορουσε να ακολουθησει μαλον σε αυτους τους ρυθμους..... the DOCTOR rules!!!!!!!!!!!!!! lol! lol! cheers cheers
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: προγνωστικα MotoGP 2012   προγνωστικα MotoGP 2012 - Σελίδα 3 EmptyΤετ 04 Ιαν 2012, 14:49

rsv4aprc έγραψε:
https://youtu.be/sfPM77TsGaA
ωπ τι εγεινε εδω ειχε εξοδο το παλικαρακι ? δεν μπορουσε να ακολουθησει μαλον σε αυτους τους ρυθμους..... the DOCTOR rules!!!!!!!!!!!!!! lol! lol! cheers cheers

οπως απεδειχθει με το περασμα των χρονων δεν εφταιγε ο αναβατης αλλα το μπουρδελο που οδηγουσε.... χωρις αυτο να σημενει οτι ειμαι με τον στονερ (ουτε καν τον συμπαθω αλλα σαν οδηγο τον παραδεχομαι...)
Schumi
Adv. gixxer
Adv. gixxer
Schumi

Άντρας Όνομα: : Οδυσσέας
Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 715
Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε...
Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: προγνωστικα MotoGP 2012   προγνωστικα MotoGP 2012 - Σελίδα 3 EmptyΤετ 04 Ιαν 2012, 19:22

Το έβλεπα και live το συγκεκριμένο. Υποστήριζα Stoner λόγω Ducati φυσικά. Ποτέ και σε κανένα μηχανοκίνητο σπορ δεν είμαι με οδηγό. Πάντα με ομάδα. Όπως χρόνια τώρα με τη Ferrari, έτσι είμαι Ducati από τότε που έφυγε η Aprilia. Aprilia στα SBK πλέον μόνο. Στην Corkscrew που βγήκε λίγο ο Rossi και ψιλοακουμπήσανε μετά στην έξοδο, είπα ότι πάει. Τώρα το έχασε ο Stoner. Από ψυχολογία και μόνο. Έτσι κι έγινε...
AggelosK8
Hero gixxer
Hero gixxer
AggelosK8

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: προγνωστικα MotoGP 2012   προγνωστικα MotoGP 2012 - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 05 Ιαν 2012, 08:32

Oδηγοί και Ομάδες MotoGP 2012

Η τελική σύνθεση
Εργοστασιακές Ομάδες

Honda Repsol: Casey Stoner – Dani Pedrosa
Yamaha Racing: Jorge Lorenzo – Ben Spies
Ducati Marlboro: Valentino Rossi – Nicky Hayden

Δορυφορικές Ομάδες

Honda Gresini: Alvaro Bautista
Honda LCR: Stefan Bradl
Yamaha Tech3: Andrea Dovizioso – Cal Crutchlow
Ducati Pramac: Hector Barbera
Ducati Kardion AB: Karel Abraham

Ομάδες CRT

Aspar Mapfre (Aprilia): Randy De Puniet – Aleix Espargaro
Speedmaster (Aprilia): Anthony West
PBM Racing (Aprilia): James Ellison
Gresini – Ten Kate (Honda/FTR): Michele Pirro
NGM Forward Racing (BMW/Suter): Colin Edwards
IODA Racing (BMW/Suter ή Aprilia): Danilo Petrucci
Laglisse (BMW/Suter): Carmelo Morales
BQR (Kawasaki/FTR): Yonny Hernandez – Ivan Silva
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: προγνωστικα MotoGP 2012   προγνωστικα MotoGP 2012 - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 05 Ιαν 2012, 11:01

ρε παιδια ελεος τι ειναι αυτες οι συμετοχες στις crt ... mal@kies
εκτος απο τον ραντυ και τον κολιν αντε και τον εσπαργκαρο (με το ζορι) ολοι οι αλλοι ειναι κατω του μετριου....μα πραγματικα τι τους εβαλαν να κανουν ? αυτοι δεν εκαναν ουτε για την μοτο 2... μονο και μονο για να ειναι πιο παλλα μηχανακια στην σχαρα εκκινησης???? καλυτερα να μην υπηρχαν γιατι δεν πιστευω οτι θα προσφερουν θεαμα (οπως και στην μοτο 2 δεν προσφεραν κατι...)

μακαρι να βγω λαθος και να λεω βλακιες ...
AggelosK8
Hero gixxer
Hero gixxer
AggelosK8

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: προγνωστικα MotoGP 2012   προγνωστικα MotoGP 2012 - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 05 Ιαν 2012, 11:21

Miou έγραψε:
ρε παιδια ελεος τι ειναι αυτες οι συμετοχες στις crt ... mal@kies
εκτος απο τον ραντυ και τον κολιν αντε και τον εσπαργκαρο (με το ζορι) ολοι οι αλλοι ειναι κατω του μετριου....μα πραγματικα τι τους εβαλαν να κανουν ? αυτοι δεν εκαναν ουτε για την μοτο 2... μονο και μονο για να ειναι πιο παλλα μηχανακια στην σχαρα εκκινησης???? καλυτερα να μην υπηρχαν γιατι δεν πιστευω οτι θα προσφερουν θεαμα (οπως και στην μοτο 2 δεν προσφεραν κατι...)

μακαρι να βγω λαθος και να λεω βλακιες ...

Συμφωνω Αλεξ και να δεις που μερικες φορες θα καθοριζουν αποτελεσματα πρωτοπορων...
nasos-v
Full gixxer
Full gixxer
nasos-v

Αγωνιζόμενος :

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: προγνωστικα MotoGP 2012   προγνωστικα MotoGP 2012 - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 05 Ιαν 2012, 11:22

δεν πειραζει αλεξ.... το πολυ πολυ να ξανααρχισουν να ρίχνουν γυρους στους τελευταιους fafoutis fafoutis fafoutis
k8 600 kk
Racing gixxer
Racing gixxer
k8 600 kk

Άντρας Όνομα: : Κωστας (ΚΚ)
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 5571
Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω....
Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: προγνωστικα MotoGP 2012   προγνωστικα MotoGP 2012 - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 05 Ιαν 2012, 11:40

για να δουμε τι θα κανει και ο Brandl !
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: προγνωστικα MotoGP 2012   προγνωστικα MotoGP 2012 - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 05 Ιαν 2012, 14:01

nasos-v έγραψε:
δεν πειραζει αλεξ.... το πολυ πολυ να ξανααρχισουν να ρίχνουν γυρους στους τελευταιους fafoutis fafoutis fafoutis

αυτο ειναι σιγουρο οτι θα γινει αλλα οπως λεει και ο αγγελος και συμφωνω 1000%
θα υπαρξουν προβληματα με τα ντουπλαρισματα ... απο το να κλεινει την γραμμη μεχρι να πεφτει πανω του αναλογα με τις οδηγιες της ομαδας ....(ποοπο σκανδαλο το εκανα πριν ακομα ξεκινησει η χρονια.... :P )
AggelosK8
Hero gixxer
Hero gixxer
AggelosK8

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: προγνωστικα MotoGP 2012   προγνωστικα MotoGP 2012 - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 07 Ιαν 2012, 09:15

O Dovi έσπασε την κλείδα του!

Σε προπόνηση motocross
O Andrea Dovizioso έγραψε στο twitter του:

"Γαμώτο, έσπασα την δεξιά μου κλείδα, κάνοντας motocross". Έτσι απλά ανακοίνωσε το πρόβλημά του!, με την αντίστοιχη φωτογραφία από το νοσοκομείο.

Άμεση η αντίδραση του Valentino Rossi, που ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση και το να βρίσκονται στην Μαλαισία και ο Hayden και ο Dovizioso!

Τελικά η προπόνηση στην χειμερινή περίοδο είναι ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα των περισσότερων οδηγών!!

http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=9854
teo46
Hero gixxer
Hero gixxer
teo46

Άντρας Όνομα: : θοδωρής
Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2555
Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!!
Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: προγνωστικα MotoGP 2012   προγνωστικα MotoGP 2012 - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 07 Ιαν 2012, 09:52

AggelosK8 έγραψε:

Σε προπόνηση motocross

"Γαμώτο, έσπασα την δεξιά μου κλείδα, κάνοντας motocross". Έτσι απλά ανακοίνωσε το πρόβλημά του!, με την αντίστοιχη φωτογραφία από το νοσοκομείο.

Άμεση η αντίδραση του Valentino Rossi, που ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση και το να βρίσκονται στην Μαλαισία και ο Hayden και ο Dovizioso!

Τελικά η προπόνηση στην χειμερινή περίοδο είναι ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα των περισσότερων οδηγών!!

κριμα για τον dovi...νοσοκομειο παλι το γκριντ!
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: προγνωστικα MotoGP 2012   προγνωστικα MotoGP 2012 - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 07 Ιαν 2012, 10:32

εμμμμ..... αφου δεν προσεχουν ..... τι το περασαμε το μοτοκρος? ετσι απλο ? εαν ειχε παει για προπονηση και με το crf450 αντε γειαααα... ειναι πολυ νευρικο το μηχανακι ... και το μοτοκρος ειναι το δυσκολοτερο αθλημα στα 2τροχα.... και το πιο ευκολο να τραυματιστεις....
ο ροσσι εχασε σχεδον ολη την χρονια μεχρι να φτιαξει η κλειδα του....

κριμα παντος...και περαστικα του... ελπιζω να ειναι σχεδον ετοιμος οταν αρχισει η σεζον....
spyroszx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
spyroszx

Άντρας Όνομα: : Σπυρος βενζινας
Τόπος : Πειραιας-Κερατσινι
Αριθμός μηνυμάτων : 664
Αγωνιζόμενος : ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ????
Hμερομηνία εγγραφής : 11/12/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: προγνωστικα MotoGP 2012   προγνωστικα MotoGP 2012 - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 07 Ιαν 2012, 17:12

το αστειο ειναι οτι περιμενουν απο τις CRT να αυξησουν τοθεαμα,μαλον τις δικαιολογιες θα αυξησουν μονο.
Vortex
Hero gixxer
Hero gixxer
Vortex

Άντρας Όνομα: : Σπύρος
Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι
Αριθμός μηνυμάτων : 1826
Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία
Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: προγνωστικα MotoGP 2012   προγνωστικα MotoGP 2012 - Σελίδα 3 EmptyΣαβ 07 Ιαν 2012, 22:53

teo46 έγραψε:
AggelosK8 έγραψε:

Σε προπόνηση motocross

Καλα.....Στην φωτογραφια πρεπει να εχει πιει πολυυυυυυυυ παυσιπονο Shocked
AggelosK8
Hero gixxer
Hero gixxer
AggelosK8

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: προγνωστικα MotoGP 2012   προγνωστικα MotoGP 2012 - Σελίδα 3 EmptyΚυρ 08 Ιαν 2012, 12:54

Jester έγραψε:
teo46 έγραψε:
AggelosK8 έγραψε:

Σε προπόνηση motocross

fafoutis fafoutis fafoutis fatsa fatsa fatsa
k8 600 kk
Racing gixxer
Racing gixxer
k8 600 kk

Άντρας Όνομα: : Κωστας (ΚΚ)
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 5571
Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω....
Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: προγνωστικα MotoGP 2012   προγνωστικα MotoGP 2012 - Σελίδα 3 EmptyΚυρ 08 Ιαν 2012, 13:23

AggelosK8 έγραψε:
Jester έγραψε:
teo46 έγραψε:
AggelosK8 έγραψε:

Σε προπόνηση motocross

fafoutis fafoutis fafoutis fatsa fatsa fatsa

xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa μονο παυσιπονα ???? xaxa xaxa xaxa fatsa fatsa fatsa
gsxrk71000
Hero gixxer
Hero gixxer
gsxrk71000

Άντρας Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ
Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Αριθμός μηνυμάτων : 2993
Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: προγνωστικα MotoGP 2012   προγνωστικα MotoGP 2012 - Σελίδα 3 EmptyΔευ 09 Ιαν 2012, 13:13

δεν ντρέπεστε λίγο??
ο ανθρωπος χαροπαλεύει και εσείς γελάτε..?? :P :P :P lol!

προγνωστικα MotoGP 2012
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 3 από 5Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» motogp mugello 2012
» MotoGP test, Sepang 2012
» ευτηχισμενο το 2012

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚA ΝEΑ :: MotoGP-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com