| ballistic performance μπαταριες. | |
|
+7DrIoannis Darksoul Miou JIMK7 kostaskr6 frozen panosk8 11 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: ballistic performance μπαταριες. Τρι 20 Δεκ 2011, 17:28 | |
| εψαχνα παλι μπαταριες μιας κ δεν αγορασα ακομα τη κινεζικη. δειτε αυτες τις καινουργιες της ballistic performance. τα χαρακτηριστικα τους ειναι απιστευτα. http://www.ballisticparts.com/products/batteries/batteries.phpη 8 cells συγκεκριμενα εχει τα παρακατω. Διαστάσεις: 112 Μήκος χ 60 Πλάτος χ 103 Ύψος (σε χιλιοστά) Θέση αρνητικού πόλου: Δεξιά Βάρος: 852 γραμμάρια Τάση (πλήρως φορτισμένη): 13,6 V (Βολτ) Ένταση: 15Ah CCA (Cold Cranking Amps): 275κ η 4 cells βγαζει αυτα. Διαστάσεις: 60 Μήκος χ 60 Πλάτος χ 103 Ύψος (σε χιλιοστά) Θέση αρνητικού πόλου: Δεξιά Βάρος: 400 γραμμάρια Τάση (πλήρως φορτισμένη): 13,6 V (Βολτ) Ένταση: 8 Ah CCA (Cold Cranking Amps): 135τη στιγμη που οι 8 cells του κινεζου βγαζουν 4.6Ah και η στοκ βγαζει 10 Αh και 175 cca. τις εχει ο πισσαρης σε τιμες που παιζουν κ απ εξω,οποτε κατα τη γνωμη μου,συμφερει η αγορα απο τον χρηστο. κ σκεφτομαι πολυ σοβαρα να τσιμπισω την 4 cells. οι μπαταριες απ οτι εχω διαβασει κ μιλησει με τον χρηστο, ειναι καινουργιας τεχνολογιας lipo ,δεν εχουν υγρα,κ μπορουν να τοποθετηθουν προς ολες τις κατευθυνσεις. επισης δεν χρειαζονται ειδικο φορτιστη.ασε που στις στελνει ετοιμες φορτισμενες. το καλο ειναι οτι υπαρχει κ εγγυση,φθηνουσα μεχρι τα 3 χρονια. περισσοτερα στο σαιτ. http://www.motopissaris.gr/cat/%CE%9C%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82/ | |
|
| |
frozen Adv. gixxer
Όνομα: : νικος Τόπος : αθηνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 708 Hμερομηνία εγγραφής : 07/08/2011
| Θέμα: Απ: ballistic performance μπαταριες. Τρι 20 Δεκ 2011, 19:50 | |
| καλησπερα......επειδη με ενδιαφερει να αγορασω κατι τετοιο.....αν μπορεισ η εσυ η καποιος αλλος...αυτη την μπαταρια την βαζω πανω και τελοσ.....δουλευει κανονικα και ολα????????????και αυτη που λεσ οτι θεσ να αγοασεισ τι τιμη εχει γιατι μπηκα στο site και δεν μπορς να καταλαβω πια ειναι.....????????? | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: ballistic performance μπαταριες. Τρι 20 Δεκ 2011, 20:03 | |
| πατα πανω στην εικονα κ σε βγαζει σε αυτη η τεσσαρα εχει 99€ κ η 8cell 159€ | |
|
| |
frozen Adv. gixxer
Όνομα: : νικος Τόπος : αθηνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 708 Hμερομηνία εγγραφής : 07/08/2011
| Θέμα: Απ: ballistic performance μπαταριες. Τρι 20 Δεκ 2011, 20:07 | |
| οκ...to βρηκα....αλλο τωρα.....την βαζω πανω και τελειωσε....??????????και παι απο τις 2 να βαλω....με ποια κριτιρια... ??????????????? | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: ballistic performance μπαταριες. Τρι 20 Δεκ 2011, 20:15 | |
| αν τα στοιχεια ειναι σωστα θα βαλεις την 4 cell νικο αν την αλλαξεις θελω την παλια να κανω κατι πειραματα :P | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: ballistic performance μπαταριες. Τρι 20 Δεκ 2011, 20:22 | |
| ναι ,την συνδεεις κ εφυγες.θα στη στειλει φορτισμενη. απλα αν θες να εχεις το κεφαλι σου ησυχο να παρεις την 8 cell που υπερκαλυπτει τις αναγκες μιας καθημερινης μοτοσυκλετας. αν εχεις φωτα,βεντιλατερ κ κινεισαι στη πολη ,μαλλον θα σκουντας καποια στιγμη με τη 4αρα. ο μονος λογος που θελω να παρω την 4cells ειναι οτι ζυγιζει 400 γραμμαρια μονο. σιγουρα ειναι πιο ακριβες απο τις κινεζικες ομως ειναι τουμπανομπαταριες υγ κωστα τα στοιχεια ειναι σωστα,κ μενα μου φανηκε παραξενο στην αρχη. | |
|
| |
frozen Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ballistic performance μπαταριες. Τρι 20 Δεκ 2011, 20:24 | |
| - kostaskr6 έγραψε:
- αν τα στοιχεια ειναι σωστα θα βαλεις την 4 cell
νικο αν την αλλαξεις θελω την παλια να κανω κατι πειραματα :P και που θα καταλαβω αν ειναι σωστα.....????????αν βγαλουμε ακρη τωρα αυριο πρωι παω να την παρω...οποτε η παλια χαρισμα σου......κανονισε να βαλεις καμια φωτια στο κημηλιο που κυκλοφορεισ.... | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
| Θέμα: Απ: ballistic performance μπαταριες. Τρι 20 Δεκ 2011, 20:37 | |
| προσεχε τι κανεις προσεχε τι λες........ αυτο σου ειπα ρε μπουφο αν τα στοιχεια που γραφει το σαιτ ειναι σωστα τοτε αυτη θα παρεις γιατι η αλλη ειναι μεγαλη | |
|
| |
frozen Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ballistic performance μπαταριες. Τρι 20 Δεκ 2011, 20:44 | |
| αχααχαχαχαχαχ.......προσεχε την εβδομη απο τισ δεκα εντολες....χαχαχαχαχ.....εχεις δικιο αλλα μιασ και μιλαμε για μπαταριεσ πηγε το μυαλο μ στο εσωτερικο....(τα στοιχεια).....οκ λοιπον κατσε να παρω τηλ το μεγαλο....αχαχαχα
| |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: ballistic performance μπαταριες. Τρι 20 Δεκ 2011, 20:52 | |
| Αν ειναι για 1000 μην παρετε κατω απο 8 cell γιατι στο πολυ κρυο εχουν θεμα :P με τα 8 θα εισαι οκ Στο δικο μου πηρα απο Αμερικα αυτη στη φωτο γυρο στα 75 ευρω και ειναι μολις 650 γραμμαρια με 8 cell γιατι λοιπον να δωσω τα διπλασια λεφτα και να ειναι πιο βαρια για την εμφανιση [img] [/img] | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
| Θέμα: Απ: ballistic performance μπαταριες. Τρι 20 Δεκ 2011, 21:02 | |
| δημητρη εγω εχω με 12 cell αλλα δινουν αλλα στοιχεια απο αυτες που δειχνουν ποιο πανω εμενα με τα 12 cell εχει 6,9 ΑΗ ενω αυτη απο πανω στα 8 cell εχει 15 ΑΗ γιαυτο ειπα αν ειναι σωστα τα στοιχεια την δικια μου την πειρα μαζι κονεκτορες γυρο στα 90 | |
|
| |
frozen Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ballistic performance μπαταριες. Τρι 20 Δεκ 2011, 21:05 | |
| | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
| Θέμα: Απ: ballistic performance μπαταριες. Τρι 20 Δεκ 2011, 21:08 | |
| ελα ρε χαζε αν θελεις πες μου κ την κανουμε την παραγκελια μαζιμην εισαι | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: ballistic performance μπαταριες. Τρι 20 Δεκ 2011, 21:10 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ballistic performance μπαταριες. Τρι 20 Δεκ 2011, 21:13 | |
| - frozen έγραψε:
- θα συμφωνισω μαζι σου......απλα δεν ξερω να αγοραζω απο το ιντερνετ..και δεν νομιζω να ασχοληθει κανενας που να ξερει.....
καλα ρε εισαι ? διπλα μου εισαι ... ελα πριν πας σχολη να την παρουμε.... | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
| Θέμα: Απ: ballistic performance μπαταριες. Τρι 20 Δεκ 2011, 21:14 | |
| | |
|
| |
frozen Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ballistic performance μπαταριες. Τρι 20 Δεκ 2011, 21:16 | |
| σε ευχαριστω ρε κωστη...αλλα αν θυμαμε καλα δεν τι φορασ στο μηχανακι γιατι κατι δεν παει καλα...τι ακριβως????????σορρυ που γινομε κουραστικοσ ρε παιδια απλα τα ρευματα τα φοβαμαι....και..........θελω να ειμαι οσο πιο σιγουροσ γινεται... | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
| Θέμα: Απ: ballistic performance μπαταριες. Τρι 20 Δεκ 2011, 21:25 | |
| δεν φταιει η μπαταρια το δοκισα σε αλλο αλλο μηχανακι κ ειναι οκ κ εχουν πολλα παιδεια απο εδω μεσα κ δεν εχουν προβλημα | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ballistic performance μπαταριες. Τρι 20 Δεκ 2011, 21:28 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- kostaskr6 έγραψε:
- δημητρη εγω εχω με 12 cell αλλα δινουν αλλα στοιχεια απο αυτες που δειχνουν ποιο πανω
εμενα με τα 12 cell εχει 6,9 ΑΗ ενω αυτη απο πανω στα 8 cell εχει 15 ΑΗ
γιαυτο ειπα αν ειναι σωστα τα στοιχεια την δικια μου την πειρα μαζι κονεκτορες γυρο στα 90 Καλα 12 cell εβαλες τι εχεις τρακτερ η ducati
Η ιδια ακριβος ειναι απλα εχουν περιτυλιγμα με πλαστικο κι ομως δεν ειναι οι ιδιες τζιμ. οι παλιες της ballistic ηταν Α123 κ τα χαρακτηριστικα τους ηταν σαν τις κινεζικες. αυτες ειναι LIpo ,ομως διαφορετικης τεχνολογιας,δεν εχουν υγρα,δεν σκανε στ αποτετοια σου, κ δεν υπαρχει προβλημα να φορτιζουν ταυτοχρονα κ να σηκωνουν φορτιο.κ αν κατι παθουν εχουν 3 χρονακια εγγυηση. αυτη που εχεις ημουν στο τσακ να την παρω,ομως η συγκεκριμενη 8αρα βγαζει 4.5 ah κ δεω γραφει πουθενα για τα cca.το αν ειναι καλη στη χρηση της εσυ το ξερεις που την εχεις. ομως αν το πας συγκριτικα με την 4 cells που λεω, κ 200 γραμαρια πιο ελαφρια ειναι απο την 8αρα σου,κ διπλασιες αμπερορες εχει. κ στη τελικη ειναι μονο 20 ευρο πιο ακριβη.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την panosk8 στις Τρι 20 Δεκ 2011, 21:57, 1 φορά | |
|
| |
frozen Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ballistic performance μπαταριες. Τρι 20 Δεκ 2011, 21:35 | |
| παντως πριν λιγο που μιλησα με ΤΡΕ ειπε οτι ειναι καλα σαν στοιχεια...απλα του φανηκαν απιστευτα.....ειδικα για 4 cells.... | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ballistic performance μπαταριες. Τρι 20 Δεκ 2011, 21:52 | |
| - frozen έγραψε:
- παντως πριν λιγο που μιλησα με ΤΡΕ ειπε οτι ειναι καλα σαν στοιχεια...απλα του φανηκαν απιστευτα.....ειδικα για 4 cells....
εσεις ειστε απιστευτοι ρε παιδια που δυσπιστειτε :P :P διαβαστε κ λιγο τι λεει. ειναι δυνατον στο σαιτ της ballistic, στο ebay και σε 2 -3 ακομα να γραφει οτι ναναι νουμερα? τυπογραφικο λαθος κανανε ? το θεμα ειναι αν η 4αρα μπορει να βαλει το 1000 μπροστα.αν ναι,μη λεμε μαλακιες κ οτι μας κατεβει,τοτε συμφερει (κ σε βαρος κ σε αποδοση) για καποιον που δεν εχει ελαφρια να παρει αυτη, αντι την 8αρα του κινεζου. | |
|
| |
frozen Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ballistic performance μπαταριες. Τρι 20 Δεκ 2011, 21:57 | |
| εγω απλα ειπα τι μου ειπε ο τρε...εσυ που μιλησες μαζι του τι σου ειπε?οτι θα παιρνει?????? | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
| Θέμα: Απ: ballistic performance μπαταριες. Τρι 20 Δεκ 2011, 22:02 | |
| τις αλλες τις εχουν δοκιμασει αρκετα παιδεια κ δεν εχουν προβλημα το θεμα ειναι αυτη την δοκιμασε κανεις γιατι τα νουμερα ειναι μεγαλα κ δεν λεει να την παρεις κ μην βαζει μπροστα το μηχανακη σου τωρα για την 8 δεν το συζητω ειναι πολυ ακριβει με τα μισα λεφτα περνεις την κινεζικη | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: ballistic performance μπαταριες. Τρι 20 Δεκ 2011, 22:12 | |
| | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ballistic performance μπαταριες. Τρι 20 Δεκ 2011, 22:14 | |
| - frozen έγραψε:
- εγω απλα ειπα τι μου ειπε ο τρε...εσυ που μιλησες μαζι του τι σου ειπε?οτι θα παιρνει??????
δεν αναφερομαι στον νικολα frozen. αυτο που μετραει για το μπρος ειναι το CCA (Cold Cranking Amps) οι αμπερορες ειναι για την διαρκεια της μπαταριας. η στοκ μπαταρια εχει 175 CCA,η ballistic 4 cells 135, η 8 cells 275. οπως καταλαβαινεις η 8αρα υπερκαλυπτει την στοκ. αν ξεραμε ακριβως τα CCA της 8αρας κινεζικης,τοτε θα μιλουσαμε με σιγουρια. πρακτικα παιρνει δεν ειναι μεγαλη η διαφορα,ομως δεν το χει δοκιμασει καποιος ακομα. στα 1000 συνηθως βαζουν 8 cells, αν και απ τα χαρακτηριστικα της μοιαζει υπερβολικη για μετρημενη χρηση. - JIMK7 έγραψε:
-
Kαλα ποιος σου ειπε οτι αυτη που εχω ειναι με υγρα απλα οταν ηταν να τη παρω το ειχα ψαξει και ηταν ιδιες μπορει και να κανω λαθος για να επιμενεις θα το δω ξανα μολις βρω λιγο χρονο :P δεν εννουσα οτι η δικια σου εχει υγρα.για τις παλιες τις lipo ελεγα. οντως αν δεν την πηρες προσφατα,οι παλιες οι ballistic ηταν ιδιες με τις κινεζικες. αυτες εχουν βγει σχετικα προσφατα. | |
|
| |
| ballistic performance μπαταριες. | |
|