| Εξατμιση Κ9 | |
|
+18panosk8 DimSTriple makis6v Miou WotU777 mitsos JIMK7 T.R.E kontos 750 spyroszx nasos-v Darksoul ZX14 teo46 kapnias chris8790 kostaskr6 panikas 22 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
spyroszx Adv. gixxer
Όνομα: : Σπυρος βενζινας Τόπος : Πειραιας-Κερατσινι Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 664 Αγωνιζόμενος : ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ???? Hμερομηνία εγγραφής : 11/12/2010
| Θέμα: Απ: Εξατμιση Κ9 Τετ 21 Δεκ 2011, 17:11 | |
| - T.R.E έγραψε:
- spyroszx έγραψε:
γιατι τι γινεται με την 4-1?
Παραξενιές... σοβαρα ρωταω τωρα,ο αδελφος μου εχει 4-1 και ειχαμε διαφορα | |
|
| |
mitsos Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 331 Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2010
| Θέμα: Απ: Εξατμιση Κ9 Τετ 21 Δεκ 2011, 18:31 | |
| | |
|
| |
WotU777 Normal gixxer
Όνομα: : Ανδρεας Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 99 Αγωνιζόμενος : οχι Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2011
| Θέμα: Απ: Εξατμιση Κ9 Τετ 21 Δεκ 2011, 18:39 | |
| σε σειρα κινητηρες οι 4 σε 1 ειναι για ψηλα, και οι 4 σε 2 για μεσαιες, αλλα αυτο εξαρταται και απο αλλα πολλα.... | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Εξατμιση Κ9 Τετ 21 Δεκ 2011, 18:51 | |
| - ZX14 έγραψε:
- ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΟΛΟΣΩΜΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΙΜΟΥΣ ΤΗΣ ΟΛΟΣΩΜΗΣ!ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ
στις ακραπες αυτο ισχυει..... στις γιοσι δεν γνωριζω.... αλλα μην ακουω τα τρελα οτι οι ακραπες δεν ειναι καλες και ειναι μονο για μοστρα... γιατι τοτε τι να πουμε για τις αμερικανικες γιοσι.... | |
|
| |
mitsos Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 331 Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2010
| Θέμα: Απ: Εξατμιση Κ9 Τετ 21 Δεκ 2011, 22:54 | |
| - WotU777 έγραψε:
- σε σειρα κινητηρες οι 4 σε 1 ειναι για ψηλα, και οι 4 σε 2 για μεσαιες, αλλα αυτο εξαρταται και απο αλλα πολλα....
αλλα ενοεις φλαντζες κλπ? για μαμα παντος ισχυει αυτο που ειπες λογικα ε? | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Εξατμιση Κ9 Πεμ 22 Δεκ 2011, 00:41 | |
| Με τις 4 σε 2 δοκιμασμενα πανω σε δυναμομετρο ειχε καλυτερη ροπη και εβγαζε λιιιιιγο περισσοτερα αλογα απο χαμηλα μεχρι ψηλα | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Εξατμιση Κ9 Πεμ 22 Δεκ 2011, 00:43 | |
| - Miou έγραψε:
- ZX14 έγραψε:
- ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΟΛΟΣΩΜΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΙΜΟΥΣ ΤΗΣ ΟΛΟΣΩΜΗΣ!ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ
στις ακραπες αυτο ισχυει..... στις γιοσι δεν γνωριζω....
αλλα μην ακουω τα τρελα οτι οι ακραπες δεν ειναι καλες και ειναι μονο για μοστρα... γιατι τοτε τι να πουμε για τις αμερικανικες γιοσι.... +1000 οι ακραπες μια χαρα αλογα βγαζουν | |
|
| |
makis6v Jr.gixxer
Όνομα: : Μάκης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 11 Hμερομηνία εγγραφής : 15/12/2011
| Θέμα: Απ: Εξατμιση Κ9 Πεμ 22 Δεκ 2011, 01:06 | |
| - spyroszx έγραψε:
- ο αδελφος μου εβαλε YIOSIMURA την τοποθετισαμε πολυ ευκολα δεν δουλευε καθολου καλα,και βαλαν το μηχανακι δυναμομετρο,οπου εδιχνε συμπιεση πολυ υψηλη{δεν ειχαμε μετρησει πριν,οποτε δεν ξερω αν ηταν απο τη εξατμιση η απο πριν η συμπιεση}το ρυθμισαν και ειναι ΟΚ ψιλα εχει παρει παρα πολυ,μεγαλη διαφορα στο βαρος στατικα0 και στο δρομο επισης
συγνωμη οταν λες υψηλη συμπιεση τι εννοεις; και για να μεινω στο θεμα θελω να πω οταν εβαλα εξατμιση στο GSR (oxi GSXR) καλα βλεπετε, εβαλα laser μου 'εδωσαν' ψηλα. Μετα εβαλα racetech μου 'εδωσαν' χαμηλα. Η αισθηση χαμηλα ηταν καλυτερη και κατεβηκε και χρονος στα μεγαρα. Κλεινοντας να πω στο παιδι που ψαχνει οτι με εξατμιση που δινει χαμηλα πιστευω θα το ευχαριστηθει πιο πολυ. | |
|
| |
DimSTriple Full gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Εξατμιση Κ9 Πεμ 22 Δεκ 2011, 01:44 | |
| Όλ' αυτά που λέτε σωστά είναι. Με επώνυμη εξάτμιση σίγουρα είστε οκ. Τώρα αν υπάρχει δυνατότητα για κάτι αποδεδειγμένα καλύτερο απο κάποιο άλλο και υπάρχει η δυνατότητα αγοράς του ακόμα καλύτερα. Αυτό που καλό είναι να καταλάβουν όλοι, είναι πως η τιμή δεν είναι ανάλογη με την απόδοση. Απο την άλλη, σαφέστατα και υπάρχουν μέτρια συστήματα, σαφέστατα και υπάρχουν εξατμίσεις που δεν αποδίδουν όσο κάποιες άλλες - η επώνυμη εξάτμιση όμως είναι αδύνατο να μην βελτιώνει ή να χαλάει κάποιο σημείο... Και αν το κάνει, να τονίσω πως τεράστιο λόγο παίζει το πρόγραμμα... απ'αυτό κάνει κάποια μηχανάκια να αποδίδουν στο δρόμο (πολύ) χειρότερα ή καλύτερα απο κάποια άλλα στη πλειοψηφία των περιπτώσεων.
Σχετικά με τα τελικά, υπάρχει περίπτωση να υπάρχει συμβατότητα στα τελικά των slipon με την ολόκληρη. Το πρόβλημα είναι πως αν κάποιος πάει να αγοράσει εκ των υστέρων το χταπόδι σκέτο καινούργιο, ενδέχεται να κοστίζει αρκετά αναλογικά με το κόστος του να την αγοράσει ολόκληρη. Το κόστος του ανταλλακτικού (αγορά δηλαδή του χταποδιού ώς ανταλλακτικό) συνήθως είναι αυξημένο σε σχέση με το να την αγοράσει κάποιος ολόκληρη. -Αυτό βέβαια ποικίλει αναλόγως εταιρίας φαντάζομαι.... Στη περίπτωση της TiForce, τα τελικά των slipon είναι συμβατά με τα ολόκληρα συστήματα, δυστυχώς για το κ9 η εταιρία βγάζει slipon μονό και ολόκληρη 4-2 οπότε δεν υπάρχει τέτοιου είδους περίπτωση ούτως η άλλως.
| |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: Εξατμιση Κ9 Πεμ 22 Δεκ 2011, 03:44 | |
| αν δεν λυπασαι τα λεφτα η βρεις καμια ευκαιρια μεταχειρισμενη παρε τις japan.
| |
|
| |
panikas Normal gixxer
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 323 Αγωνιζόμενος : εναντια σε οτι με φοβιζει Hμερομηνία εγγραφής : 09/05/2010
| Θέμα: Απ: Εξατμιση Κ9 Πεμ 22 Δεκ 2011, 13:13 | |
| - DimSTriple έγραψε:
- Όλ' αυτά που λέτε σωστά είναι. Με επώνυμη εξάτμιση σίγουρα είστε οκ.
Τώρα αν υπάρχει δυνατότητα για κάτι αποδεδειγμένα καλύτερο απο κάποιο άλλο και υπάρχει η δυνατότητα αγοράς του ακόμα καλύτερα. Αυτό που καλό είναι να καταλάβουν όλοι, είναι πως η τιμή δεν είναι ανάλογη με την απόδοση. Απο την άλλη, σαφέστατα και υπάρχουν μέτρια συστήματα, σαφέστατα και υπάρχουν εξατμίσεις που δεν αποδίδουν όσο κάποιες άλλες - η επώνυμη εξάτμιση όμως είναι αδύνατο να μην βελτιώνει ή να χαλάει κάποιο σημείο... Και αν το κάνει, να τονίσω πως τεράστιο λόγο παίζει το πρόγραμμα... απ'αυτό κάνει κάποια μηχανάκια να αποδίδουν στο δρόμο (πολύ) χειρότερα ή καλύτερα απο κάποια άλλα στη πλειοψηφία των περιπτώσεων.
Σχετικά με τα τελικά, υπάρχει περίπτωση να υπάρχει συμβατότητα στα τελικά των slipon με την ολόκληρη. Το πρόβλημα είναι πως αν κάποιος πάει να αγοράσει εκ των υστέρων το χταπόδι σκέτο καινούργιο, ενδέχεται να κοστίζει αρκετά αναλογικά με το κόστος του να την αγοράσει ολόκληρη. Το κόστος του ανταλλακτικού (αγορά δηλαδή του χταποδιού ώς ανταλλακτικό) συνήθως είναι αυξημένο σε σχέση με το να την αγοράσει κάποιος ολόκληρη. -Αυτό βέβαια ποικίλει αναλόγως εταιρίας φαντάζομαι.... Στη περίπτωση της TiForce, τα τελικά των slipon είναι συμβατά με τα ολόκληρα συστήματα, δυστυχώς για το κ9 η εταιρία βγάζει slipon μονό και ολόκληρη 4-2 οπότε δεν υπάρχει τέτοιου είδους περίπτωση ούτως η άλλως.
Πολυ ενδιαφεροντα οσα μας ειπες Στις japan αν αγορασω τελικα, ειναι συμβατοι μετα οι λαιμοι? Μηπως ξερεις ποσο περιπου κανει η ολοσομη 4-2 της tiforce ? | |
|
| |
panikas Normal gixxer
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 323 Αγωνιζόμενος : εναντια σε οτι με φοβιζει Hμερομηνία εγγραφής : 09/05/2010
| Θέμα: Απ: Εξατμιση Κ9 Πεμ 22 Δεκ 2011, 13:15 | |
| - panosk8 έγραψε:
- αν δεν λυπασαι τα λεφτα η βρεις καμια ευκαιρια μεταχειρισμενη παρε τις japan.
Αυτο θελω να κανω αλλα κοιταω κ τα λεφτα που εχω κ το τι συμφερει συμφωνα με αυτα | |
|
| |
panikas Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Εξατμιση Κ9 Πεμ 22 Δεκ 2011, 13:16 | |
| - panikas έγραψε:
- DimSTriple έγραψε:
- Όλ' αυτά που λέτε σωστά είναι. Με επώνυμη εξάτμιση σίγουρα είστε οκ.
Τώρα αν υπάρχει δυνατότητα για κάτι αποδεδειγμένα καλύτερο απο κάποιο άλλο και υπάρχει η δυνατότητα αγοράς του ακόμα καλύτερα. Αυτό που καλό είναι να καταλάβουν όλοι, είναι πως η τιμή δεν είναι ανάλογη με την απόδοση. Απο την άλλη, σαφέστατα και υπάρχουν μέτρια συστήματα, σαφέστατα και υπάρχουν εξατμίσεις που δεν αποδίδουν όσο κάποιες άλλες - η επώνυμη εξάτμιση όμως είναι αδύνατο να μην βελτιώνει ή να χαλάει κάποιο σημείο... Και αν το κάνει, να τονίσω πως τεράστιο λόγο παίζει το πρόγραμμα... απ'αυτό κάνει κάποια μηχανάκια να αποδίδουν στο δρόμο (πολύ) χειρότερα ή καλύτερα απο κάποια άλλα στη πλειοψηφία των περιπτώσεων.
Πολυ ενδιαφεροντα οσα μας ειπες Στις japan αν αγορασω τελικα, ειναι συμβατοι μετα οι λαιμοι? Μηπως ξερεις ποσο περιπου κανει η ολοσομη 4-2 της tiforce ? | |
|
| |
DimSTriple Full gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Εξατμιση Κ9 Πεμ 22 Δεκ 2011, 13:32 | |
| Σκοπεύω να βάλω σε προσφορά μερικά κομμάτια 4-2 καθώς και slipon μια και έχω αρκετό στόκ. Υπολόγισε πως για την ολόκληρη η τιμή θα διαμορφωθεί στα 1300 έως 1400 για τελικά τιτάνιο και carbon αντίστοιχα. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Εξατμιση Κ9 Πεμ 22 Δεκ 2011, 17:27 | |
| - DimSTriple έγραψε:
- Σκοπεύω να βάλω σε προσφορά μερικά κομμάτια 4-2 καθώς και slipon μια και έχω αρκετό στόκ. Υπολόγισε πως για την ολόκληρη η τιμή θα διαμορφωθεί στα 1300 έως 1400 για τελικά τιτάνιο και carbon αντίστοιχα.
με τι λαιμους αυτες δημητρη? | |
|
| |
DimSTriple Full gixxer
| Θέμα: Απ: Εξατμιση Κ9 Πεμ 22 Δεκ 2011, 17:47 | |
| | |
|
| |
panikas Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Εξατμιση Κ9 Σαβ 07 Ιαν 2012, 02:12 | |
| Εχω μια απορια κ για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα οποιος μπορει ας δωσει τα φωτα του Στισ Ακραπες τα τελικα μοιαζουν ιδια Αν δει κανεις τελικα απο tdm η απο tiger ειναι εξωτερικα ιδια με αυτα ενος gixxer και στην οψη κ στο μηκος κ μιλαω για τα hexagonal carbon Ειναι τα ιδια η απλα μοιαζουν εξωτερικα? | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Εξατμιση Κ9 Σαβ 07 Ιαν 2012, 10:37 | |
| - panikas έγραψε:
- Εχω μια απορια κ για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα οποιος μπορει ας δωσει τα φωτα του
Στισ Ακραπες τα τελικα μοιαζουν ιδια Αν δει κανεις τελικα απο tdm η απο tiger ειναι εξωτερικα ιδια με αυτα ενος gixxer και στην οψη κ στο μηκος κ μιλαω για τα hexagonal carbon Ειναι τα ιδια η απλα μοιαζουν εξωτερικα? απο την προσφατη εμπειρια μου με τις υοσι αν δεν τις ανοιξεις δεν μπορεις να ξερεις αν ειναι ιδιες εσωτερικα.... οι 2 υοσι που ειχα και ανοιξα ηταν ιδιες εξωτερικα αλλα τελειως διαφορετικες εσωτερικα.... | |
|
| |
panikas Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Εξατμιση Κ9 Σαβ 07 Ιαν 2012, 14:56 | |
| - Miou έγραψε:
- panikas έγραψε:
- Εχω μια απορια κ για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα οποιος μπορει ας δωσει τα φωτα του
Στισ Ακραπες τα τελικα μοιαζουν ιδια Αν δει κανεις τελικα απο tdm η απο tiger ειναι εξωτερικα ιδια με αυτα ενος gixxer και στην οψη κ στο μηκος κ μιλαω για τα hexagonal carbon Ειναι τα ιδια η απλα μοιαζουν εξωτερικα?
απο την προσφατη εμπειρια μου με τις υοσι αν δεν τις ανοιξεις δεν μπορεις να ξερεις αν ειναι ιδιες εσωτερικα.... οι 2 υοσι που ειχα και ανοιξα ηταν ιδιες εξωτερικα αλλα τελειως διαφορετικες εσωτερικα.... OK το επιασα 8) Αρα αν σου πουλαει καποιος μεταχειρο για gixxer μπορει να ειναι κ απο tdm που λεει ο λογος Ε? | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Εξατμιση Κ9 Σαβ 07 Ιαν 2012, 15:37 | |
| - panikas έγραψε:
- Miou έγραψε:
- panikas έγραψε:
Στισ Ακραπες τα τελικα μοιαζουν ιδια Αν δει κανεις τελικα απο tdm η απο tiger ειναι εξωτερικα ιδια με αυτα ενος gixxer και στην οψη κ στο μηκος κ μιλαω για τα hexagonal carbon Ειναι τα ιδια η απλα μοιαζουν εξωτερικα?
απο την προσφατη εμπειρια μου με τις υοσι αν δεν τις ανοιξεις δεν μπορεις να ξερεις αν ειναι ιδιες εσωτερικα.... οι 2 υοσι που ειχα και ανοιξα ηταν ιδιες εξωτερικα αλλα τελειως διαφορετικες εσωτερικα.... OK το επιασα 8) Αρα αν σου πουλαει καποιος μεταχειρο για gixxer μπορει να ειναι κ απο tdm που λεει ο λογος Ε? που λεει ο λογος ... ναι... αμα εχουν φτιαξει το μεσαιο κομματι και μπορει να κουμπωσει στους λαιμους και στις βασεις .... | |
|
| |
spyroszx Adv. gixxer
Όνομα: : Σπυρος βενζινας Τόπος : Πειραιας-Κερατσινι Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 664 Αγωνιζόμενος : ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ???? Hμερομηνία εγγραφής : 11/12/2010
| Θέμα: Απ: Εξατμιση Κ9 Σαβ 07 Ιαν 2012, 17:35 | |
| εχω την εντυπωση [αν κανω λαθος διορθωστε με] οτι ειναι λιγο "ψιλοι στα αχυρα"οι διαφορες του 1-3 αλογα στο δυναμομετρο,απο εξατμιση σε εξατμιση,και εξηγω την σκεψη μου,δεν γνωριζω καποιον [εγω δεν γνωριζω καποιον]να εχει παρει 3-4 κορυφαιες εξατμισεις και να τις εχει δοκιμασει την ιδια μερα στο ιδιο μηχανακι στοιδιο δυναμομετρο με τις ιδιες συνθηκες,οποτε τα συμπερασματα να ειναι "ασφαλη"αρα αν δοκιμσω σημερα γιοσι με 8βαθμους και 10000χλμ στο μοτερ,και μετα απο Α μερες και συν καποια χλμ στο μοτερ βαλω ακραπες και εχει +5 βαθμους ,μου βγαλει αλλα αλογα? | |
|
| |
panikas Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Εξατμιση Κ9 Σαβ 07 Ιαν 2012, 19:15 | |
| - spyroszx έγραψε:
- εχω την εντυπωση [αν κανω λαθος διορθωστε με] οτι ειναι λιγο "ψιλοι στα αχυρα"οι διαφορες του 1-3 αλογα στο δυναμομετρο,απο εξατμιση σε εξατμιση,και εξηγω την σκεψη μου,δεν γνωριζω καποιον
[εγω δεν γνωριζω καποιον]να εχει παρει 3-4 κορυφαιες εξατμισεις και να τις εχει δοκιμασει την ιδια μερα στο ιδιο μηχανακι στοιδιο δυναμομετρο με τις ιδιες συνθηκες,οποτε τα συμπερασματα να ειναι "ασφαλη"αρα αν δοκιμσω σημερα γιοσι με 8βαθμους και 10000χλμ στο μοτερ,και μετα απο Α μερες και συν καποια χλμ στο μοτερ βαλω ακραπες και εχει +5 βαθμους ,μου βγαλει αλλα αλογα? Εχεις απολυτο δικιο σε αυτο Δεν εχει γινει ενα συγκριτικο σε ενα μηχανακι με ολες τις εξατμισεις να ξερουμε τι γινεται Εχω ενα φιλο μου με τελικα Acrapovic φιλτρο BMC και commander 5 στα 170 αλογα εναν με Yoshimura τελικα BMC φιλτρο κ Yoshi Box στα 169 αλογα κ εναν αλλο με ολοσωμη διπλη κ αυτος με DNA φιλτρο κ Commander 5 στα 175 αλογα Αντε βγαλε ακρη | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: Εξατμιση Κ9 Σαβ 07 Ιαν 2012, 19:18 | |
| ασε που απο δυναμομετρο σε δυναμομετρο εχει και εκει διαφορες... | |
|
| |
panikas Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Εξατμιση Κ9 Κυρ 08 Ιαν 2012, 15:13 | |
| - louk6 έγραψε:
- ασε που απο δυναμομετρο σε δυναμομετρο εχει και εκει διαφορες...
+1000 | |
|
| |
landen Adv. gixxer
Όνομα: : Billakos Τόπος : sau paolo Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 734 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: Εξατμιση Κ9 Κυρ 08 Ιαν 2012, 18:02 | |
| οποτε αδερφε βρες μια καλη ευκαιρια στ ε-μπαυ και τσιμπα την. για να μην πονοκεφαλιαζεις.. εφοσον δεν θα πειραξεις μοτερ. | |
|
| |
| Εξατμιση Κ9 | |
|