| προβλημμα με bazzaz | |
|
+6Darksoul DrIoannis nasos-v Leroy lakou636 gat0s 10 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
gat0s Hero gixxer
Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
| Θέμα: προβλημμα με bazzaz Κυρ 01 Ιαν 2012, 16:31 | |
| Εχω το φουλ πακετο αλλα εχω προβλημμα με το qs. το λαμπακι αναβει αλλα δεν μου κανει διακοπη. Ειχε κανεις ποτε το ιδιο προβλημμα??? | |
|
| |
lakou636 Normal gixxer
Όνομα: : Γιωργος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 248 Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2009
| Θέμα: Απ: προβλημμα με bazzaz Κυρ 01 Ιαν 2012, 17:31 | |
| και εγω μια απο τα ιδια καπου διαβασα οτι ειναι λογο τησ γρηγορησ διακοπησ μερικεσ φορεσ το περνει σαν βλαβη. εβαλα το διαγνωστικο και βγαζει αν θυμαμαι c 24-25-26-27 που ειναι τα μπεκ. νομιζω οτι λεγανε οτι αν μειωσεισ και αλλο τουσ χρονουσ στην αλλαγη του σιφτερ δεν θα το κανει. εγω παντωσ δεν ασχοληθηκα να αλλαξω τουσ χρονουσ....απλα εχω τον διακοπτη του διαγνωστικου στο κλιπον ωστε να βλεπω οτι ειναι απο αυτο. | |
|
| |
gat0s Hero gixxer
Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: προβλημμα με bazzaz Κυρ 01 Ιαν 2012, 17:33 | |
| το θεμα ειναι οτι εμενα δεν κανει καθολου διακοπη ωστε να παρει την επομενη ταχυτητα | |
|
| |
lakou636 Normal gixxer
Όνομα: : Γιωργος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 248 Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2009
| Θέμα: Απ: προβλημμα με bazzaz Κυρ 01 Ιαν 2012, 17:59 | |
| aaaa νομιζα οτι μονο το λαμπακι αναβει.... μηπωσ εχεισ βαλει αναποδα τον αισθητηρα?( μυαλο ειναι και κολαει καμια φορα...) η μηπωσ εχει μηδενισει καμια τιμη στο σιφτερ? | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: προβλημμα με bazzaz Κυρ 01 Ιαν 2012, 19:31 | |
| Αλλο το λαμπακι του κοντερ για το fi, αλλο το λαμπακι του qs. Αυτη την βλαβη παντως δεν την εχω ξανα ακουσει. Μηπως ξεριθμηστικε; Να βιδωνες λιγο τον αισθητηρα του qs; | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: προβλημμα με bazzaz Κυρ 01 Ιαν 2012, 21:02 | |
| anεστη δες μια τους χρονους για επιβεβαιωση και μετα αν ειναι ανοιξε το φις-πριζα του QS μηπως εχει πιασει υγρασια -μακα κτλ.
λιγο wd40 και νομιζω θα εισαι οκ
αν δεν ειναι και αυτο , μαλλον η επαφη μες το διακοπτη μας αφησε χρονους....δεν νομιζω ομως γιατι δεν υπαρχουν φορτια σε αυτο το κυκλωμα | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: προβλημμα με bazzaz Κυρ 01 Ιαν 2012, 21:48 | |
| Αφού ανάβει το λαμπάκι λογικό πρέπει να δουλεύει.Δεν σου αλλάζει σε καμία ταχύτητα?Είχε πριν πρόβλημα ή τώρα εμφανίστηκα ξαφνικά? | |
|
| |
gat0s Hero gixxer
| Θέμα: Απ: προβλημμα με bazzaz Δευ 02 Ιαν 2012, 11:40 | |
| τωρα ξαφνικα εγινε. ολα δουλευουν.το μονο που μου κανει ειναι να μην κανει καθολου διακοπη στην αναφλεξη.Τους χρονουν τους πηγα μεχρι 100ms και τιποτα. Σαν να εχει καει κατι μεσα απο την συσκευη | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: προβλημμα με bazzaz Δευ 02 Ιαν 2012, 12:01 | |
| αυτο εχει μεσα κινουμενο μερος ε?o sensoras?μηπως τα φτυσε απλα ρε Ανεστη? εγγυηση δεν εχει αυτο το πραγμα? | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: προβλημμα με bazzaz Δευ 02 Ιαν 2012, 15:13 | |
| Το δικο μου μια φορα μετα απο πλυσιμο ( που ειχα βαλει μεσα ενα ιδικο φαρμακο κατι σαν κερι ) στις ψηλες στροφες δεν μου δουλευε το qs γιατι ειχε παρει υγρασια ο διακοπτης ( στο λεβιε ταχητυτων ) του εριξα σπρει για επαφες και εστρωσε με το ιδιο φαρμακο το ειχα πλυνει αλλη μια φορα και μου παρουσιασε προβλημα στο εγγκεφαλακι του καντραν MXL και δεν δουλευε σωστα το TPS με λιγα λογια ειχα αρκετα προβληματα μ αυτο το κωλοφαρμακο Τωρα το δικο σου παιζουν δυο περιπτωσεις 1) Το πιο πιθανο σεναριο να τα εχει παιξει ο διακοπτης κι ας αναβει το φωτακι του καλο θα ειναι να το δοκιμασεις με καποιο αλλο BEBAIA και 2) κατι που δεν εχω συναντησει ακομα να τα κλασε η μοναδα | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: προβλημμα με bazzaz Δευ 02 Ιαν 2012, 17:56 | |
| ανεστη για να τσεκαρεις αν το βαρελακι δουλευει οπως πρεπει, παρε το πολυμετρο κ μετρα τις επαφες απ τη φυσα στο σιφτ ροντ. στην επαφη του σηματος(black) ,θα πρεπει να δινει 5volt οταν δεν το πατας ,κ οταν πατας τον διακοπτη (αναβει δλδ το λαμπακι) τα βολτ γινονται μηνδεν. brown 12 volt , blue γειωση. αν βγουν ετσι οπως στα γραψα,το σημα που στελνει στη μοναδα ειναι σωστο. | |
|
| |
magiaklaniakeksatmisi Full gixxer
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: προβλημμα με bazzaz Δευ 02 Ιαν 2012, 18:12 | |
| α ρε πανο α ρε πανο...χαχα | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| |
| |
bell Jr.gixxer
Όνομα: : μανος Τόπος : κρητη Αριθμός μηνυμάτων : 36 Hμερομηνία εγγραφής : 06/01/2009
| Θέμα: Απ: προβλημμα με bazzaz Σαβ 13 Απρ 2013, 11:52 | |
| - panosk8 έγραψε:
- ανεστη για να τσεκαρεις αν το βαρελακι δουλευει οπως πρεπει, παρε το πολυμετρο κ μετρα τις επαφες απ τη φυσα στο σιφτ ροντ.
στην επαφη του σηματος(black) ,θα πρεπει να δινει 5volt οταν δεν το πατας ,κ οταν πατας τον διακοπτη (αναβει δλδ το λαμπακι) τα βολτ γινονται μηνδεν. brown 12 volt , blue γειωση. αν βγουν ετσι οπως στα γραψα,το σημα που στελνει στη μοναδα ειναι σωστο.
έχω και εγώ πρόβλημα με το σιφτερ δεν κόβει το ρεύμα για να αλλάξει ταχύτητα ενώ ανάβει το λαμπάκι. το τσέκαρα όπως το περιγράφει ο Πάνος και όταν πατάω το διακόπτη και ανάβει το λαμπάκι του σιφτερ δείχνει 0,85 βολτ αντί για μηδέν . αυτό πάει να πει ότι χάλασε το βαρελάκι η έχω άλλο πρόβλημα? όποιος ξέρει ας βοηθήσει | |
|
| |
| προβλημμα με bazzaz | |
|