| ερωτηση για καταργηση καταλυτη | |
|
+6ΚΑΣΤΟΡΙΑ f@dlR κολτρέϊν GIXXERAKIAS JIMK7 vasilis987 10 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
vasilis987 Normal gixxer
Όνομα: : ΒΑΣΙΛΗΣ Τόπος : κατερινη Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 186 Hμερομηνία εγγραφής : 10/01/2009
| Θέμα: ερωτηση για καταργηση καταλυτη Παρ 01 Μάης 2009, 22:23 | |
| εχω μια πολλη απλη και βασανιστικη ερωτηση . αν βγαλω τον παλιοκαταλυτη και βαλω υψιλον χωρις να το ρυθμισω 8α ειναι καλυτερα η μονο φασαρια περισσοτερη θα κανει? πρεπει οπωσδηποτε να προγραμματιστει το μηχανακι? | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: ερωτηση για καταργηση καταλυτη Παρ 01 Μάης 2009, 22:39 | |
| - vasilis987 έγραψε:
- εχω μια πολλη απλη και βασανιστικη ερωτηση . αν βγαλω τον παλιοκαταλυτη και βαλω υψιλον χωρις να το ρυθμισω 8α ειναι καλυτερα η μονο φασαρια περισσοτερη θα κανει? πρεπει οπωσδηποτε να προγραμματιστει το μηχανακι?
Καταρχας θα εχεις λιγοτερες θερμοκρασιες θα χασεις κοντα πεντε κιλα και θα βελτιωθει η τρυπα που εχουν στα μεσαια ολα τα κ7-8 αυτα τα ολιγα :vwrv: | |
|
| |
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: ερωτηση για καταργηση καταλυτη Παρ 01 Μάης 2009, 23:01 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- vasilis987 έγραψε:
- εχω μια πολλη απλη και βασανιστικη ερωτηση . αν βγαλω τον παλιοκαταλυτη και βαλω υψιλον χωρις να το ρυθμισω 8α ειναι καλυτερα η μονο φασαρια περισσοτερη θα κανει? πρεπει οπωσδηποτε να προγραμματιστει το μηχανακι?
Καταρχας θα εχεις λιγοτερες θερμοκρασιες θα χασεις κοντα πεντε κιλα και θα βελτιωθει η τρυπα που εχουν στα μεσαια ολα τα κ7-8 αυτα τα ολιγα :vwrv: Φτιαξε με κι αλλο εσυ μουρλοκρητικε...ηδη βρηκα ενα υψηλον arrow με την τρυπα για τοn αισθητηρα λ και ετοιμαζομαι να το παρω θα μιλησουμε και αυριο αν ειναι απο κοντα. | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| |
| |
f@dlR Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 68 Hμερομηνία εγγραφής : 03/04/2009
| Θέμα: Απ: ερωτηση για καταργηση καταλυτη Πεμ 04 Ιουν 2009, 16:53 | |
| Για να μην υπαρχουν μπερδεματα και παρελκομενα καλο ειναι να μπει ενα Υ με λαμδα η χωρις ( της yoshimura αν δεν κανω λαθος δεν εχει ) και στην συνεχεια κουμπωνουμε αν θελουμε και μια εξατμιση να δεσει.Yoshi-box για γρηγορα η PC / bazzaz για "αργοσχολους" και πανω κατω η δυναμομετρο για ρυθμιση :P | |
|
| |
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Adv. gixxer
Όνομα: : Χρηστοs Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 712 Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009
| Θέμα: Απ: ερωτηση για καταργηση καταλυτη Κυρ 21 Ιουν 2009, 22:43 | |
| Αν με το yoshi box ενοειται το tech box, το εχω χρησιμοποιησει και ΝΑΙ κανει δουλεια αλλα ρυθμιζει χαμηλες, μεσσαιες και ψηλες. Ενω το pcIII ρυθμιζει καθε 250 σ.α.λ (νομιζω). Το ενα κανει 50 ευρω και το αλλο 400 (?) Συγκεκριμενα το εκανα στα Γιαννιτσα. | |
|
| |
thanosk6 Adv. gixxer
Όνομα: : Θανάσης Τόπος : Ξάνθη Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Hμερομηνία εγγραφής : 30/12/2008
| Θέμα: Απ: ερωτηση για καταργηση καταλυτη Τρι 23 Ιουν 2009, 15:23 | |
| Φιλε μου, όπως είπε και ο JimK7, και μόνο που θα βάλεις το Υ θα δείς καλή διαφορά και απο τα λιγότερα κιλά αλλα και στην θερμοκρασία των καυσαερίων. Θα στροφάρει πιο αβίαστα το μοτέρ. Τώρα αν έβαζες ενα PCIII θα γινόταν καλύτερη δουλειά, ειδικα αν έκανες και μια wide band καυσανάλυση για να το ρυθμίσεις ακριβώς, αλλα νομίζω οτι δεν δουλεύουν οι χάρτες μετά αν δεν κάνω λάθος. Όπως και να 'χει καν'το με κλειστά μάτια, αξίζει | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: ερωτηση για καταργηση καταλυτη Τρι 23 Ιουν 2009, 15:28 | |
| - thanosk6 έγραψε:
- Φιλε μου, όπως είπε και ο JimK7, και μόνο που θα βάλεις το Υ θα δείς καλή διαφορά και απο τα λιγότερα κιλά αλλα και στην θερμοκρασία των καυσαερίων. Θα στροφάρει πιο αβίαστα το μοτέρ. Τώρα αν έβαζες ενα PCIII θα γινόταν καλύτερη δουλειά, ειδικα αν έκανες και μια wide band καυσανάλυση για να το ρυθμίσεις ακριβώς, αλλα νομίζω οτι δεν δουλεύουν οι χάρτες μετά αν δεν κάνω λάθος. Όπως και να 'χει καν'το με κλειστά μάτια, αξίζει
OΙ χαρτες θα δουλευουν κανονικοτατα :vwrv: και καλυτερα για μενα να βαλει ενα ΒΑΖΖΑΖ που ειναι πολυ καλυτερο με τα ιδια λεφτα :betvt: | |
|
| |
giatros Normal gixxer
Όνομα: : Παντελής Τόπος : Κηφισιά - Πολιτεία / Σέρρες / Αγιος Ηλικία : 75 Αριθμός μηνυμάτων : 185 Αγωνιζόμενος : Παλιά..,
πολύ παλιά..!! Hμερομηνία εγγραφής : 09/06/2009
| Θέμα: Απ: ερωτηση για καταργηση καταλυτη Τρι 23 Ιουν 2009, 16:58 | |
| Εχω βάλει μονό τελικό καταργώντας τον καταλύτη. Στον συνδετικό σωλήνα ο εξατμισάς κόλλησε ένα παξιμάδι και βίδωσε εκεί τον αισθητήρα. Το μηχανάκι δεν έκανε "κιχ" , όλα δουλεύουν κανονικά. Δεν πείραξα μίγματα , και δεν νομίζω ότι πάει γρηγορότερα τώρα. Ακούγεται όμως πολύ καλά..! | |
|
| |
gsxr1000k7 Jr.gixxer
Όνομα: : giannis Τόπος : GYZI Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 20 Hμερομηνία εγγραφής : 26/02/2009
| Θέμα: Απ: ερωτηση για καταργηση καταλυτη Τρι 23 Ιουν 2009, 21:06 | |
| και εγω επισης καταργησα καταλυτη γιατι οπως μου ειπε και ο μηχανικος,δεν υπαρχει ουσιαστικος λογος να το εχεις,"αναπνεει καλυτερα το μηχανακι" τον ακουσα και μεχρι στιγμης ειμαι υπερευχαριστημενος. | |
|
| |
thanosk6 Adv. gixxer
Όνομα: : Θανάσης Τόπος : Ξάνθη Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 446 Hμερομηνία εγγραφής : 30/12/2008
| |
| |
Tiroris Normal gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 131 Hμερομηνία εγγραφής : 03/04/2009
| Θέμα: Απ: ερωτηση για καταργηση καταλυτη Παρ 11 Σεπ 2009, 21:21 | |
| - giatros έγραψε:
- Εχω βάλει μονό τελικό καταργώντας τον καταλύτη. Στον συνδετικό σωλήνα ο εξατμισάς κόλλησε ένα παξιμάδι και βίδωσε εκεί τον αισθητήρα.
Το μηχανάκι δεν έκανε "κιχ" , όλα δουλεύουν κανονικά. Δεν πείραξα μίγματα , και δεν νομίζω ότι πάει γρηγορότερα τώρα. Ακούγεται όμως πολύ καλά..! +1000 | |
|
| |
| ερωτηση για καταργηση καταλυτη | |
|