| Περί ΚΤΕΟ μοτοσικλετών… | |
|
+62noodles Zuki diam brwmogazos Imp amstaff bonepeeler panikas Chrisk6 JIMK7 zed660 Leroy totoulis Black Eagle lotinia nktr vaggant ripper topetwrx TheVeteran Gixxerm@n daekris giannisp babis k8 tsasbi valkyrion 84 ENDURASX Κωνσταντινος Opeth Sotoner ghost T.R.E boutser sxlogo gsxr1000nitro pakis ZX14 gsxr power k8 paul22 kouzinas κολτρέϊν demk6 kentaurosk8 brango kontos 750 kostasva Miou louk6 gsxrk71000 kostaskr6 Babis maikstain AggelosK8 stam911 GIXXERAKIAS panosk8 bolek76 k8 600 kk WotU777 mistiriodis_tsantakias -=UNSEEN=- gixxermak 66 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
TheVeteran Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 457 Αγωνιζόμενος : Δε νομιζω! Hμερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
| Θέμα: Απ: Περί ΚΤΕΟ μοτοσικλετών… Παρ 01 Φεβ 2013, 15:15 | |
| Να ρωτηκσω και εγω μπρε κατι που ειμαι επαρχιωτακι? Εχω το 600 K6 και επειδη δεν το βγαζω σχεδον ποτε στο δρομο δεν εχω περασει ΚΤΕΟ ακομη. Ποτε πρεπει ή να το κανω οπως την πινακιδα? ...στο συρταρι ατρυπητη?
| |
|
| |
demk6 Full gixxer
Όνομα: : Δημοσθενης Τόπος : Κολωνος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Αγωνιζόμενος : στους δρομους της αττικης Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Περί ΚΤΕΟ μοτοσικλετών… Παρ 01 Φεβ 2013, 16:46 | |
| - daekris έγραψε:
- kostaskr6 έγραψε:
- daekris έγραψε:
- εχθες περασα κτεο.....ασχετως ημερομηνιας παραγωγης-αδειας περνανε ΟΛΑ,
τωρα ειναι 25 ευρω...20 με εκπτωση που κανουν τα κτεο σε διαφορα κλαμπ. η απαντηση του διευθυντη του κτεο που ειναι και φιλος σε ερωτηση ποτε περνανε..με απαντησε.. ετοιμαζουν προστιμα-παραβολα και απο 25-20 που ειναι τωρα θα πληρωσεις τα διπλα!
τι μηχανακι περασες? γιατι εγω στη αθηνα το παπι το περασα με 30€ αντι 35€ το tdm 900 περασα μαζι και του κολητου μου...τιμη 20 ευρω το ενα...στο κτεο autocontrol στον ευοσμο,τιμη με εκπτωση για κλαμπ. ε τοτε να μαζευτουμε και να παμε και καπιος που εχει τελικο με ταπα να το φερει να το φορεσουμε ολοι γιατι ακουσα οτι ισχυουν οι φωτο... | |
|
| |
sxlogo Full gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 982 Αγωνιζόμενος : 3B Racing team(Bikes,Beer,Bed) Hμερομηνία εγγραφής : 26/09/2011
| Θέμα: Απ: Περί ΚΤΕΟ μοτοσικλετών… Τετ 03 Απρ 2013, 14:02 | |
| Μέχρι το τέλος του 2012, στην Αττική πρέπει να περάσουν από ΚΤΕΟ τα δίκυκλα με ημερομηνία 1ης άδειας κυκλοφορίας από το 1998 και πίσω. Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα για τους ελέγχους του 2013. Από ότι μάθαμε από τα ΙΚΤΕΟ στην Αττική, ενώ όλη τη χρονιά ελάχιστοι ήταν οι κάτοχοι δικύκλου με άδεια κυκλοφορίας από το 1998 και πίσω που πήγαν για έλεγχο, αφού ο Έλληνας αναβάτης το άφησε κι αυτό για την τελευταία στιγμή. Πάμε όμως να δούμε ποια δίκυκλα παίρνουν σειρά για έλεγχο ΚΤΕΟ μέσα στο 2013.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2013 ΚΤΕΟ ΔΙΚΥΚΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
Από 01-01-2013 έως 28-02-2013 Όλες οι μοτοσικλέτες που ταξινομήθηκαν (ημερομηνία 1ης άδειας κυκλοφορίας) από 01-01-1999 έως και 31-12-1999 στην Περιφέρεια Αττικής (πρώην Νομαρχίες Αθηνών, Πειραιώς, Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής) ή σε άλλη περιοχή της χώρας και σήμερα έχουν άδεια κυκλοφορίας που έχει εκδοθεί στην Περιφέρεια Αττικής και δεν έχουν υποστεί τεχνικό έλεγχο
Από 01-03-2013 έως 31-03-2013 Όλες οι μοτοσικλέτες που ταξινομήθηκαν (ημερομηνία 1ης άδειας κυκλοφορίας) από 01-01-2000 έως και 31-12-2000 στην Περιφέρεια Αττικής (πρώην Νομαρχίες Αθηνών, Πειραιώς, Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής) ή σε άλλη περιοχή της χώρας και σήμερα έχουν άδεια κυκλοφορίας που έχει εκδοθεί στην Περιφέρεια Αττικής και δεν έχουν υποστεί τεχνικό έλεγχο
Από 01-04-2013 έως 30-04-2013 Όλες οι μοτοσικλέτες που ταξινομήθηκαν (ημερομηνία 1ης άδειας κυκλοφορίας) από 01-01-2001 έως και 31-12-2001 στην Περιφέρεια Αττικής (πρώην Νομαρχίες Αθηνών, Πειραιώς, Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής) ή σε άλλη περιοχή της χώρας και σήμερα έχουν άδεια κυκλοφορίας που έχει εκδοθεί στην Περιφέρεια Αττικής και δεν έχουν υποστεί τεχνικό έλεγχο
Από 01-05-2013 έως 31-05-2013 Όλες οι μοτοσικλέτες που ταξινομήθηκαν (ημερομηνία 1ης άδειας κυκλοφορίας) από 01-01-2002 έως και 31-12-2002 στην Περιφέρεια Αττικής (πρώην Νομαρχίες Αθηνών, Πειραιώς, Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής) ή σε άλλη περιοχή της χώρας και σήμερα έχουν άδεια κυκλοφορίας που έχει εκδοθεί στην Περιφέρεια Αττικής και δεν έχουν υποστεί τεχνικό έλεγχο
Από 01-06-2013 έως 30-06-2013 Όλες οι μοτοσικλέτες που ταξινομήθηκαν (ημερομηνία 1ης άδειας κυκλοφορίας) από 01-01-2003 έως και 31-12-2003 στην Περιφέρεια Αττικής (πρώην Νομαρχίες Αθηνών, Πειραιώς, Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής) ή σε άλλη περιοχή της χώρας και σήμερα έχουν άδεια κυκλοφορίας που έχει εκδοθεί στην Περιφέρεια Αττικής και δεν έχουν υποστεί τεχνικό έλεγχο
Από 01-07-2013 έως 31-08-2013 Όλες οι μοτοσικλέτες που ταξινομήθηκαν (ημερομηνία 1ης άδειας κυκλοφορίας) από 01-01-2004 έως και 31-12-2004 στην Περιφέρεια Αττικής (πρώην Νομαρχίες Αθηνών, Πειραιώς, Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής) ή σε άλλη περιοχή της χώρας και σήμερα έχουν άδεια κυκλοφορίας που έχει εκδοθεί στην Περιφέρεια Αττικής και δεν έχουν υποστεί τεχνικό έλεγχο
Από 01-09-2013 έως 31-10-2013 Όλες οι μοτοσικλέτες που ταξινομήθηκαν (ημερομηνία 1ης άδειας κυκλοφορίας) από 01-01-2005 έως και 31-12-2005 στην Περιφέρεια Αττικής (πρώην Νομαρχίες Αθηνών, Πειραιώς, Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής) ή σε άλλη περιοχή της χώρας και σήμερα έχουν άδεια κυκλοφορίας που έχει εκδοθεί στην Περιφέρεια Αττικής και δεν έχουν υποστεί τεχνικό έλεγχο
Από 01-11-2013 έως 31-12-2013 Όλες οι μοτοσικλέτες που ταξινομήθηκαν (ημερομηνία 1ης άδειας κυκλοφορίας) από 01-01-2006 έως και 31-12-2006 στην Περιφέρεια Αττικής (πρώην Νομαρχίες Αθηνών, Πειραιώς, Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής) ή σε άλλη περιοχή της χώρας και σήμερα έχουν άδεια κυκλοφορίας που έχει εκδοθεί στην Περιφέρεια Αττικής και δεν έχουν υποστεί τεχνικό έλεγχο
ΠΡΟΣΟΧΗ
1.Οι δίκυκλες μοτοσικλέτες, που έχουν αντικαταστήσει ή θα αντικαταστήσουν τον αριθμό κυκλοφορίας τους, υποχρεούνται να προσέλθουν για τεχνικό έλεγχο σύμφωνα με τον πρώτο αριθμό κυκλοφορίας που τους είχε χορηγηθεί. 2.Οι εκπαιδευτικές μοτοσικλέτες υπόκεινται σε ετήσιο περιοδικό έλεγχο. 3.Δίκυκλες μοτοσικλέτες με έδρα ή διεύθυνση κατοικίας ιδιοκτήτη που ανήκει σε άλλη Περιφέρεια της χώρας, στην οποία έχει εκδοθεί πρόγραμμα πρόσκλησης τους για τεχνικό έλεγχο και οι οποίες κυκλοφορούν στην Περιφέρεια Αττικής υποβάλλονται σε τεχνικό έλεγχο σύμφωνα με το πρόγραμμα πρόσκλησης της Περιφέρειας στην οποία ανήκει η έδρα τους. 4.Όσες δίκυκλες μοτοσικλέτες όφειλαν πριν την ημερομηνία ταξινόμησης τους στην Περιφέρεια Αττικής να έχουν ήδη προσκομιστεί για τεχνικό έλεγχο σύμφωνα με την πρόσκληση της προηγούμενης έδρας τους και δεν προσήλθαν για τεχνικό έλεγχο θα ελέγχονται ως εκπρόθεσμες. Ο αρχικός ή ο περιοδικός τεχνικός έλεγχος πραγματοποιείται κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης με τα εξουσιοδοτημένα ΙΚΤΕΟ.
Ο κάτοχος οχήματος ο οποίος δεν το προσκομίζει για τον περιοδικό τεχνικό έλεγχο εντός της καθοριζόμενης προθεσμίας τιμωρείται σύμφωνα με το άρθρο 86 του Κ.Ο.Κ. και υπόκειται σε πρόσθετο ειδικό τέλος σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.
| |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: Περί ΚΤΕΟ μοτοσικλετών… Τετ 03 Απρ 2013, 14:20 | |
| Ήρθε η ώρα να περάσω ΚΤΕΟ την μηχανή μου μετά από αυτά που διαβάζω. Τηλεφώνησα και μου είπανε 30 ευρώ. Αύριο το μεσημέρι πηγαίνω να ξεμπερδέυω. | |
|
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
| Θέμα: Απ: Περί ΚΤΕΟ μοτοσικλετών… Τετ 03 Απρ 2013, 18:25 | |
| Πρεπει να περασω και εγω κτεο φετος την γρια μου. Πηγα ρωτησα ποσο στοιχηζει και μου ειπαν 35 €. | |
|
| |
sxlogo Full gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 982 Αγωνιζόμενος : 3B Racing team(Bikes,Beer,Bed) Hμερομηνία εγγραφής : 26/09/2011
| Θέμα: Απ: Περί ΚΤΕΟ μοτοσικλετών… Τετ 03 Απρ 2013, 19:49 | |
| 35 εδωσα κι εγω στο Mr KTEO για το GN | |
|
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
| Θέμα: Απ: Περί ΚΤΕΟ μοτοσικλετών… Τετ 03 Απρ 2013, 19:52 | |
| | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: Περί ΚΤΕΟ μοτοσικλετών… Πεμ 04 Απρ 2013, 02:39 | |
| αν κλεισεις ραντεβου ειναι 30 | |
|
| |
valkyrion 84 Normal gixxer
Όνομα: : Παναγιωτης Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 167 Hμερομηνία εγγραφής : 27/03/2011
| Θέμα: Απ: Περί ΚΤΕΟ μοτοσικλετών… Πεμ 04 Απρ 2013, 09:13 | |
| σημερα περναω και γω.40€ για δυο μοτοσυκλετες θα πληρωσω. | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: Περί ΚΤΕΟ μοτοσικλετών… Πεμ 04 Απρ 2013, 09:33 | |
| - valkyrion 84 έγραψε:
- σημερα περναω και γω.40€ για δυο μοτοσυκλετες θα πληρωσω.
Τι γίνεται, ότι θέλει το κάθε ΚΤΕΟ ζητά;;; | |
|
| |
valkyrion 84 Normal gixxer
Όνομα: : Παναγιωτης Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 167 Hμερομηνία εγγραφής : 27/03/2011
| Θέμα: Απ: Περί ΚΤΕΟ μοτοσικλετών… Πεμ 04 Απρ 2013, 12:14 | |
| μολις γυρισα.ολα κομπλε.μια ταυτοτητα θελει και την αδεια κυκλοφοριας της μηχανης.μονο προσοχη γιατι κοβουν ακουσον ακουσον για σλικ ελαστικα και λασπωτηρα. | |
|
| |
demk6 Full gixxer
Όνομα: : Δημοσθενης Τόπος : Κολωνος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Αγωνιζόμενος : στους δρομους της αττικης Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Περί ΚΤΕΟ μοτοσικλετών… Πεμ 04 Απρ 2013, 18:32 | |
| 25 εχει στη καβαλας στο σαρακακη auteco πηγε ενας γνωστος μου σημερα κρ και μιου εμας περνανε μαζι παμε και τα 3 μαζι μηπως κανουν τπτ..............
| |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Περί ΚΤΕΟ μοτοσικλετών… Πεμ 04 Απρ 2013, 18:36 | |
| κανονικα θα επρεπε να περασει καποιος απο εκει και να μιλησει με το κτεο να μας κανουν μια καλυτερη τιμη σαν φορουμ που εχει 2600 μελη .... αλλα εγω δεν εχω χρονο να παω εκει ουτε ειναι στο δρομο μου ...
καποιος που μενει εκει κοντα ???? εστω να παρει κανα τηλ του υπευθυνου και μιλαω εγω μαζι του ... | |
|
| |
demk6 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Περί ΚΤΕΟ μοτοσικλετών… Πεμ 04 Απρ 2013, 18:38 | |
| στις 27 του μηνα περναω το ταξι θα παρω το τηλ του υπευθυνου και θα στο δωσω | |
|
| |
Sotoner Full gixxer
Όνομα: : Σωτήρης Τόπος : Καρδίτσα (Λάρισα) Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 891 Αγωνιζόμενος : Μπααααα..Όχι τίποτα άλλο αλλα είναι όλοι αργοι για μένα και δεν θα έχει εμδιαφέρον...???@@##$$!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2009
| Θέμα: Απ: Περί ΚΤΕΟ μοτοσικλετών… Πεμ 04 Απρ 2013, 23:59 | |
| Ερώτηση..Χωρίς καταλήτη, με φίλτρο ελευθέρας και σλίκ ελαστικά περνάω ή τον πίνω???Πρέπει να βάλλω μαμά εξατμίσεις και καταλύτη +να αλλάξω λάστιχα???
| |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: Περί ΚΤΕΟ μοτοσικλετών… Παρ 05 Απρ 2013, 06:33 | |
| τιποτα δεν θα σου πουν! αν πας σε ιδιοτικα. περασα και εγω πρην 4 μηνες! ουτε πινακιδα δεν ειχα πανω στο σακιδιο την ειχα και του την εδωσα μετα! ελενξαν φρενα και αλυσιδα για εξατμηση κλπ δεν μου ειπαν τπτ απλα μου ζητισαν την αδεια για να γραψουν τα σοστα στοιχεια . | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Περί ΚΤΕΟ μοτοσικλετών… Παρ 05 Απρ 2013, 08:37 | |
| Εχθές πέρασα ΚΤΕΟ την HAYABUSA μου. Πήγα στο ιδιωτικό της EXPRESS που πάω και τα αυτοκίνητα. Χαμός από μηχανάκια! Δεν προλάβαιναν! Έρχεται ένας τεχνικός να πάρει την μηχανή και δεν μου γέμισε και πολύ το μάτι! Ζορίστηκε λίγο και μαζί και εγώ! Η καρδιά μου χτυπούσε! Του είπα αν δεν μπορεί να την πάρω εγώ. Τελικά τα κατάφερε! Στην συνέχεια την ανέλαβε ένα παιδί που πήρε πρόσφατα και εκείνο HAYABUSA 2007 (είχε ZX12), οπότε και τον εμπιστεύτηκα!!!
Έλεγξαν τα κλασικά, δηλαδή καυσαέρια, φρένα, φώτα και μάλλον θόρυβο, αν κρίνω από τα ντεσιμπέλ που γράφει το χαρτί που μου έδωσαν! Δεν τη σήκωσαν καθόλου. Όλα ΟΚ φυσικά και έφυγα!
Κάποια μηχανάκια που είχαν βγαλμένη πινακίδα, απλά τους είπαν να τη βάλουν πρόχειρα επάνω, ακόμη και στη σέλα, για να βγει η φωτογραφία και τέλος! Για λάστιχα δεν είδα να ελέγχουν κάτι το ιδιαίτερο, μια που το πίσω μου είναι φαγωμένο, εκτός και αν το παιδί που έλεγχε έκανε τα στραβά τα μάτια, μια που είχε και εκείνος ίδια μηχανή. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Περί ΚΤΕΟ μοτοσικλετών… Παρ 05 Απρ 2013, 09:39 | |
| αυτα τα "στραβα ματια" μας εχουν φερει στα σκατα που ειμαστε βυθισμενοι ....
οταν σε ενα , ηλιθιο ειναι η αληθεια, νεο μετρο αρχιζουμε ολοι να κανουμε τα στραβα ματια φανταστειτε μετα πως θα παει αυτο το μετρο ... πχ δεν τσεκαρω τα λαστιχα στην μηχανη και ας σκοτωθει ο αλλος ... εγω ομως θα ειμαι το "καλο παιδι" που τον περασα ...
και γιατι ρε παιδια να μην γινει το ιδιο και με τα αυτοκινητα??? με σκατα λαστιχα λοιπον και τα κουτια και δεν τρεχει καστανο εαν στην υποψια υγρασιας στον δρομο το κουτι χασει τον ελεγχο και σκασει πανω στην μηχανη ή στην σταση του λεοφωρειου ... να συνεχισω και για τα φρενα και τις αναρτησεις ???
αποστολε δεν " στην λεω" απλα σχολιαζω το ποσο ευκολα ενα μετρο που ειναι για το κοινο καλο ,καικαλα γιατι ολοι ξερουμε οτι εγινε για το καλο της τσεπης, μπορει να ισωπεδωθει και να γινει ενα μετρο καθαρα εισπρακτικου χαρακτηρα ... ελα μεγαλε φερε την μηχανη , δωσε και τα 25-30 ε και εγω θα σε περασω ... γιατι ετσι ακριβως γινετε ... ουτε το 1/3 απο αυτα που προβλεπει το νομοσχεδιο δεν τσεκαροντε..... | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Περί ΚΤΕΟ μοτοσικλετών… Παρ 05 Απρ 2013, 10:19 | |
| Αλέξανδρε καλά κάνεις και τα λες! Όντως ο έλεγχος θα έπρεπε να είναι πιο σοβαρός και να μην δείχνει ότι έχει μόνο φοροεισπρακτικό χαρακτήρα. Το ότι έπρεπε κάποια στιγμή να ελεγθούν και τα 2τροχα για την καταλληλότητά τους να κυκλοφορούν με ασφάλεια και χωρίς να ρυπαίνουν είναι γεγονός. Αλλά όλο αυτό να γίνει σοβαρά, για να κερδίσει και τον σεβασμό μας. Και όντως αυτά τα στραβά μάτια και ''Ωχ μωρέ αδερφέ!'' είναι από τις αιτίες που ζούμε πολλές καταστάσεις. Πρέπει να κάνουμε την διαφορά-βελτίωση, ο καθένας μας ατομικά και να μη περιμένουμε πρώτα από τους άλλους... | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Περί ΚΤΕΟ μοτοσικλετών… Παρ 05 Απρ 2013, 10:36 | |
| και το πιο αστειο ξερεις ποιο ειναι φιλε??? οτι τα πραγματικα επικινδυνα μηχανακια ειναι τα 50ρια που το κρατος αδυνατει να γνωριζει τον αριθμο τους και ετσι δεν μπορει να τα στειλει για κτεο ... | |
|
| |
vaggant Normal gixxer
Όνομα: : Βαγγελης Τόπος : Κερατεα Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 145 Αγωνιζόμενος : Αμέ,Pro Evolution Soccer Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2012
| Θέμα: Απ: Περί ΚΤΕΟ μοτοσικλετών… Κυρ 07 Απρ 2013, 03:17 | |
| - Miou έγραψε:
- αυτα τα "στραβα ματια" μας εχουν φερει στα σκατα που ειμαστε βυθισμενοι ....
οταν σε ενα , ηλιθιο ειναι η αληθεια, νεο μετρο αρχιζουμε ολοι να κανουμε τα στραβα ματια φανταστειτε μετα πως θα παει αυτο το μετρο ... πχ δεν τσεκαρω τα λαστιχα στην μηχανη και ας σκοτωθει ο αλλος ... εγω ομως θα ειμαι το "καλο παιδι" που τον περασα ...
και γιατι ρε παιδια να μην γινει το ιδιο και με τα αυτοκινητα??? με σκατα λαστιχα λοιπον και τα κουτια και δεν τρεχει καστανο εαν στην υποψια υγρασιας στον δρομο το κουτι χασει τον ελεγχο και σκασει πανω στην μηχανη ή στην σταση του λεοφωρειου ... να συνεχισω και για τα φρενα και τις αναρτησεις ???
αποστολε δεν " στην λεω" απλα σχολιαζω το ποσο ευκολα ενα μετρο που ειναι για το κοινο καλο ,καικαλα γιατι ολοι ξερουμε οτι εγινε για το καλο της τσεπης, μπορει να ισωπεδωθει και να γινει ενα μετρο καθαρα εισπρακτικου χαρακτηρα ... ελα μεγαλε φερε την μηχανη , δωσε και τα 25-30 ε και εγω θα σε περασω ... γιατι ετσι ακριβως γινετε ... ουτε το 1/3 απο αυτα που προβλεπει το νομοσχεδιο δεν τσεκαροντε..... Δεν υπαρχει κατι με το οποιο θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο... | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Περί ΚΤΕΟ μοτοσικλετών… Δευ 30 Σεπ 2013, 08:10 | |
| Καλημέρα και καλή εβδομάδα Σήμερα το πρωί πέρασα και το 2ο μοτό στο Mr Kteo Έχει προσφορά μέχρι 31.12.2013 όλα τα μοτό ανεξαρτήτως κυβισμού με 10 ευρώ. Έκλεισα ραντεβού στις 7 το πρωί το πρώτο ραντεβού και δεν είχε καθόλου κόσμο Σε 15 λεπτά ήμουν έτοιμος χωρίς να είμαι και κομπλέ από φλας | |
|
| |
sxlogo Full gixxer
| Θέμα: Απ: Περί ΚΤΕΟ μοτοσικλετών… Δευ 30 Σεπ 2013, 10:21 | |
| Εχουν βγαλει προγραμμα για τα 2007 και μετα? | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Περί ΚΤΕΟ μοτοσικλετών… Δευ 30 Σεπ 2013, 10:42 | |
| | |
|
| |
lotinia Normal gixxer
Όνομα: : Σωκράτης Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 374 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: Περί ΚΤΕΟ μοτοσικλετών… Δευ 30 Σεπ 2013, 12:28 | |
| Μπορεί κάποιο παιδί από Λάρισα να μου πει τι επιλογές έχουμε στην περιοχή για ΚΤΕΟ;Νίκο ο έλεγχος για Κ7 δεν ήταν εως τώρα υποχρεωτικός,γιατί εγώ το είχα ακινητοποιημένο εως τώρα και είχα την εντύπωση οτι βγήκα εκπρόθεσμος; | |
|
| |
| Περί ΚΤΕΟ μοτοσικλετών… | |
|