| προτασεις για τοποθετηση φωτων σε track bike | |
|
+7louk6 Miou Darksoul Leroy AggelosK8 k8 600 kk iosif9 11 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
iosif9 Normal gixxer
Όνομα: : Ιωσηφ Τόπος : Ροδος Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 62 Hμερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
| Θέμα: προτασεις για τοποθετηση φωτων σε track bike Πεμ 12 Ιαν 2012, 18:26 | |
| για τις ανησυχες νυχτες μου θα ηθελα να εχω φωτα! υπαρχει καμια προταση για το τι και πως θ γινει αυτο? ευχαριστω!! | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: προτασεις για τοποθετηση φωτων σε track bike Πεμ 12 Ιαν 2012, 18:43 | |
| στην ουρα τη κοβεις και βαζεις τα μαμα (τουλαχιστον τα φρενα, αν δεν θελεις και τα φλας) στο μουτρο κανεις μια τρυπα και βαζεις το γνωστο προβολακι λαμπατερ ! το εχουν κανει πολλοι δεν ειναι τιποτα !
βεβαια μη περιμενεις οτι θα εχεις super ouaou φωτα για βραδυνη διαδρομη σε επαρχιακο δρομο, αλλα για μια βολτα στη πολη για να βλεπεις και να σε βλεπουνε εισαι οκ, αλλιως τρυπησε το κουστουμι και βαλε το μαμα φαναρι ! | |
|
| |
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: προτασεις για τοποθετηση φωτων σε track bike Πεμ 12 Ιαν 2012, 18:57 | |
| μπορεις να δεις την διαδικασια απο την παρουσιαση που ειχε κανει ο panosk8 στο μηχανακι του! | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: προτασεις για τοποθετηση φωτων σε track bike Πεμ 12 Ιαν 2012, 19:11 | |
| Από Δούκα μου είπαν ότι βάζουν και έχει σχετικά καλά φώτα. | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: προτασεις για τοποθετηση φωτων σε track bike Πεμ 12 Ιαν 2012, 19:47 | |
| εγω παντως με το μαμα δηλαδη με το 2/3 του μαμα ειμαι οκ αν θες ΦΩΤΑ αφησε το μαμα φαναρι πανω αν θες απλα να σε βλεπουν βαλε 2 προξεκτορακια βαλε κ ξενον λαμπες ε τοτε μπορει να χιες κ Φωτα μπορει δεν ξερω! 2 τουλαχιστον ομως! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: προτασεις για τοποθετηση φωτων σε track bike Πεμ 12 Ιαν 2012, 21:44 | |
| πισω την ουρα μην την κοψεις ... υπαρχουν ταινιες led που ειναι καταπληκτικες γι αυτην την δουλεια... αυτο το προβολακι λαμπατερ που λεει ο ΚΚ ειναι σαν το προβολακι του δουκα εμφανισιακα ... αν δεν θελεις να τα σκασεις για του δουκα υπαρχουν πολλα παρομοια φθηνα αλλα με οχι τοσο καλο φως | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| |
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: προτασεις για τοποθετηση φωτων σε track bike Πεμ 12 Ιαν 2012, 22:01 | |
| | |
|
| |
iosif9 Normal gixxer
Όνομα: : Ιωσηφ Τόπος : Ροδος Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 62 Hμερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
| Θέμα: Απ: προτασεις για τοποθετηση φωτων σε track bike Πεμ 12 Ιαν 2012, 23:01 | |
| σας ευχαριστω γκαζιαρικα αδερφια μου για τις προτασεις σας!!! μεσα στον μηνα ελπιζω να το κανω..! | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: προτασεις για τοποθετηση φωτων σε track bike Παρ 13 Ιαν 2012, 01:05 | |
| Όταν έψαχνα να βάλω πολυεστερικά, βρήκα στο car.gr από τρακαρισμένους δούκες 50 ευρώ το φανάρι. Θέλει λίγο ψάξιμο αλλά θα έχεις και ελαφριά και καλά φώτα. | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: προτασεις για τοποθετηση φωτων σε track bike Παρ 13 Ιαν 2012, 08:52 | |
| | |
|
| |
frozen Adv. gixxer
Όνομα: : νικος Τόπος : αθηνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 708 Hμερομηνία εγγραφής : 07/08/2011
| Θέμα: Απ: προτασεις για τοποθετηση φωτων σε track bike Παρ 13 Ιαν 2012, 14:14 | |
| ωχ τι τουμπανο ειναι αυτο......τι κουστουμι ειναι αυτο νασο? | |
|
| |
cpantelo Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 597 Hμερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
| Θέμα: Απ: προτασεις για τοποθετηση φωτων σε track bike Παρ 13 Ιαν 2012, 14:33 | |
| Εγω που εβαλα της hella παντως εμπρος δεν βγαινεις βολτα βραδυ βεβαια απλα ηθελα να με βλεπουν και οχι να βλεπω εγω..... για το πισω οπως σου ειπανε βαλε ταινια led φαινεται ανετα και βαζεις μια πορεια και μια στο φρενο και εισαι κομπλε....ειναι και τσαμπα και δεν "σφαζεις" την ουρα! | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
| Θέμα: Απ: προτασεις για τοποθετηση φωτων σε track bike Παρ 13 Ιαν 2012, 16:29 | |
| - frozen έγραψε:
- ωχ τι τουμπανο ειναι αυτο......τι κουστουμι ειναι αυτο νασο?
το κουστουμι ειναι πολυεστερικο απο τον φιλιππα στον πειραια και βαψιμο απο τον Θοδωρη Καπαδηστρια. (δες αριστερα στους σπονσορες) | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
| Θέμα: Απ: προτασεις για τοποθετηση φωτων σε track bike Σαβ 14 Ιαν 2012, 00:38 | |
| Με αυτό βλέπεις καλά το βράδυ Νάσο; Ρωτάω γιατί απ' όσο ξέρω οι Η3 λάμπες είναι για προβολάκια και όχι για μεσαία - μεγάλη σκάλα. Επίσης δεν έχω δει από κοντά τι φως βγάζουν. | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: προτασεις για τοποθετηση φωτων σε track bike Σαβ 14 Ιαν 2012, 08:48 | |
| - Leroy έγραψε:
- Με αυτό βλέπεις καλά το βράδυ Νάσο; Ρωτάω γιατί απ' όσο ξέρω οι Η3 λάμπες είναι για προβολάκια και όχι για μεσαία - μεγάλη σκάλα.
Επίσης δεν έχω δει από κοντά τι φως βγάζουν. πασχαλη δεν ειναι σαν τα μαμα φωτα , αλλα μπορεις να οδηγησεις αρκετα σβελτα σε σκοτεινο δρομο ειναι σαν προτσεκτορας. εχει αρκετο βαθος και το κρυσταλο μπροστα δεν αφηνει το φως να απλωσει πολυ και βλεπεις αρκετα μετρα μπροστα σου | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
| Θέμα: Απ: προτασεις για τοποθετηση φωτων σε track bike Σαβ 14 Ιαν 2012, 13:43 | |
| A, ok. Να σου πω πως το σκέφτομαι και γιατί επιμένω στα φώτα του δούκα. Βασικά το κρυσταλο και κυρίως ο καθρέφτης παίζου τον μεγαλύτερο ρόλο στο πόσο καλά φώτα θα έχεις, παρά η λάμπα, συγκρίνοντας πάντα 2 ιδιου τύπου λάμπες. Τα προβολάκια κανονικά δουλέβουν με 35w λάμπες, ενω τα κανονικά φώτα έχουν 55w λάμπες (60w στην περίπτωση του δούκα). Υπάρχει και ενδεχόμενο να βάλεις μεγαλύτερη σε watt λάμπα, με κίνδυνο να λιώσεις τον καθρέφτη σου πάντα. Μετά παίζει και το βάρος ρόλο, εφόσον μιλάμε για φώτα σε πολυεστερικά. Αλλά επειδή δεν ξέρω τι βάρος έχουν τα προβολάκια που φοράς δεν θα επεκταθώ. Το μόνο που θα πω με επιφύλαξη είναι ότι η μικρή σκάλα του δούκα έχει μικρότερο όγκο. Με 100-120 ευρώ βρίσκεις μικρη μεγάλη σκάλα στο car, αν και θα έβαζα μόνο την μικρή τουτέστιν 50 ευρώ. Με αυτά τα κριτήρια εγώ θα διάλεγα τα φώτα του δουκα ακόμα και μεταχειρισμένα | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: προτασεις για τοποθετηση φωτων σε track bike Σαβ 14 Ιαν 2012, 13:45 | |
| ότι άλλο και να κάνεις στα φώτα σου εκτός από xenon θα έχεις λιγότερο φως!! το θέμα είναι τι θέλεις,καλό φως ή ελαφρύ για πίστα!! | |
|
| |
| προτασεις για τοποθετηση φωτων σε track bike | |
|