| Συνδιασμός χρυσό-μαύρο, ή ασημί-μαύρο? | |
|
+7kentaurosk8 Miou Aristosk8 κολτρέϊν giannisK6 gsxrk71000 Antonios_gsxr 11 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Antonios_gsxr Full gixxer
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Συνδιασμός χρυσό-μαύρο, ή ασημί-μαύρο? Σαβ 21 Ιαν 2012, 18:50 | |
| Χαιρετώ την gixxerοπαρέα! Σκεφτόμουν να ομορφύνω κάπως το k9 μου και έχω στο μυαλό μου 2 ιδέες.
Η πρώτη είναι, τα 2 ασημένια κομμάτια που έχει το gsxr 1000 K9 (φαίνονται στην φωτογραφία μου), αν γινόταν να τα βάψω χρυσά (ηλεκτροστατική βαφή) και από εκεί και πέρα να άλλαζα τις ασημένιες titax μανέτες που έχω με χρυσές, να έβαζα χρυσά grips της rizoma και αντίβαρα από την ίδια εταιρία και να έβαζα και δοχείο υγρών φρένων χρυσό, πάλι από την rizoma.
Η δεύτερη ιδέα μου είναι να αφήσω όπως είναι ασημένια από το εργοστάσιο αυτά τα 2 κομμάτια, ασημένιες μανέτες έχω ήδη, να έβαζα σετ αντίβαρα και grips της rizoma, όπως και ένα ασημένιο, ή τιτανίου δοχείου υγρών φρένου.
Η μοναδική μου αρνητική σκέψη γύρω από το χρυσό και την πρώτη μου ιδέα είναι πρώτον αν αφαιρούνται αυτά τα 2 κομμάτια, ώστε να τα στείλω για βαφή και το δεύτερο είναι πως μου αρέσει πολύ ο συνδιασμός χρυσού και μαύρου, αλλά πλέον είναι αρκετά συνηθισμένος και τον βλέπω σε πολλά μηχανάκια γύρω μου (R1 09, R1 08, gsxr k8-k9 κτλ).
Τι λέτε?
Καταρχήν αφαιρούνται αυτά τα 2 μέρη που είναι ασημένια, ή με τίποτα? | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: Συνδιασμός χρυσό-μαύρο, ή ασημί-μαύρο? Σαβ 21 Ιαν 2012, 18:52 | |
| εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει το χρυσό! | |
|
| |
giannisK6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1323 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: Συνδιασμός χρυσό-μαύρο, ή ασημί-μαύρο? Σαβ 21 Ιαν 2012, 18:59 | |
| Ασημι μαυρο ρε Ειναι πιο σπανιος συνδυασμος σε σχεση με το πολυφορεμενο μαυρο -χρυσο + το οτι γλιτωνεις αλλαγη μανετων και βαψιμο μερων (τα οποια σαν εργοστασιακα δεν θα γινουν).Επισης το ασημι δινει κατι το διαφορετικο ,κατα τη γνωμη μου ,εμφανισιακα. | |
|
| |
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Απ: Συνδιασμός χρυσό-μαύρο, ή ασημί-μαύρο? Σαβ 21 Ιαν 2012, 19:06 | |
| - giannisK6 έγραψε:
- Ασημι μαυρο ρε Ειναι πιο σπανιος συνδυασμος σε σχεση με το πολυφορεμενο μαυρο -χρυσο + το οτι γλιτωνεις αλλαγη μανετων και βαψιμο μερων (τα οποια σαν εργοστασιακα δεν θα γινουν).Επισης το ασημι δινει κατι το διαφορετικο ,κατα τη γνωμη μου ,εμφανισιακα.
Και εγώ προς αυτό προσανατολίζομαι και σκέφτομαι επίσης πως οι μπουκάλες, μαρσπιέ (εντάξει, αυτά αλλάζουν), όπως επίσης και το σήμα το μεγάλο GSXR από αριστερά και δεξιά είναι ασημένια, οπότε μάλλον πρέπει να αλλαχτούν πολλά (και τα μαρσπιέ και τα αυτοκόλλητα), ώστε να γίνει μόνο μαύρο-χρυσό΄. Εε?? | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Συνδιασμός χρυσό-μαύρο, ή ασημί-μαύρο? Σαβ 21 Ιαν 2012, 19:21 | |
| μαυρο ολο, με μικρες πινελιες ασημι. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Συνδιασμός χρυσό-μαύρο, ή ασημί-μαύρο? Σαβ 21 Ιαν 2012, 19:23 | |
| - κολτρέϊν έγραψε:
- μαυρο ολο, με μικρες πινελιες ασημι.
Εννοείς να βάψω μαύρα και αυτά τα 2 κομμάτια που αναφέρω στο πρώτο post? | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: Συνδιασμός χρυσό-μαύρο, ή ασημί-μαύρο? Σαβ 21 Ιαν 2012, 19:25 | |
| - giannisK6 έγραψε:
- Ασημι μαυρο ρε Ειναι πιο σπανιος συνδυασμος σε σχεση με το πολυφορεμενο μαυρο -χρυσο + το οτι γλιτωνεις αλλαγη μανετων και βαψιμο μερων (τα οποια σαν εργοστασιακα δεν θα γινουν).Επισης το ασημι δινει κατι το διαφορετικο ,κατα τη γνωμη μου ,εμφανισιακα.
πολύ σωστά το είπες! νομίζω ότι δεν θα σου πει κανείς για χρυσό!! | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: Συνδιασμός χρυσό-μαύρο, ή ασημί-μαύρο? Σαβ 21 Ιαν 2012, 19:32 | |
| υποκειμενικο το θεμα της εμφανισης... ενα φιλαρακι ειχε το k4 yoshimura limited edition...πλαισιο,μαρσιπιεδες,μανετες,εξατμιση,αλυσιδα...ολα μαυρα! ζαντες,καλαμια,αντιβαρα...χρυσα! και μερικα εξτρα αυτοκολλητα στο φερινγκ... Πολυ κακο και πολυ ωραιο! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| |
| |
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| |
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| |
| |
| Θέμα: Απ: Συνδιασμός χρυσό-μαύρο, ή ασημί-μαύρο? Σαβ 21 Ιαν 2012, 19:36 | |
| - aristos750 έγραψε:
- υποκειμενικο το θεμα της εμφανισης...
ενα φιλαρακι ειχε το k4 yoshimura limited edition...πλαισιο,μαρσιπιεδες,μανετες,εξατμιση,αλυσιδα...ολα μαυρα! ζαντες,καλαμια,αντιβαρα...χρυσα! και μερικα εξτρα αυτοκολλητα στο φερινγκ... Πολυ κακο και πολυ ωραιο! Αν έχεις καμιά φωτογραφία του, ανέβασε την να το χαζέψουμε και εμείς! | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Συνδιασμός χρυσό-μαύρο, ή ασημί-μαύρο? Σαβ 21 Ιαν 2012, 19:37 | |
| το χρυσό θέλει πολύ διακριτική εφαρμογή γιατί δυστυχώς φέρνει το αντίθετο αποτέλεσμα. Καλύτερα όπως είναι και γνώμη μου μην κάνεις μανέτες κλπ τμήματα ασημί. | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
| |
| |
Aristosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Συνδιασμός χρυσό-μαύρο, ή ασημί-μαύρο? Σαβ 21 Ιαν 2012, 20:13 | |
| - Antonios_gsxr έγραψε:
- aristos750 έγραψε:
- υποκειμενικο το θεμα της εμφανισης...
ενα φιλαρακι ειχε το k4 yoshimura limited edition...πλαισιο,μαρσιπιεδες,μανετες,εξατμιση,αλυσιδα...ολα μαυρα! ζαντες,καλαμια,αντιβαρα...χρυσα! και μερικα εξτρα αυτοκολλητα στο φερινγκ... Πολυ κακο και πολυ ωραιο! Αν έχεις καμιά φωτογραφία του, ανέβασε την να το χαζέψουμε και εμείς! ουτε φωτο παιζει ,ουτε το μηχανακι υπαρχει... | |
|
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: Συνδιασμός χρυσό-μαύρο, ή ασημί-μαύρο? Σαβ 21 Ιαν 2012, 20:49 | |
| μαύρο ασημί !!! | |
|
| |
gsxr power k8 Normal gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 341 Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2011
| Θέμα: Συνδιασμός χρυσό-μαύρο, ή ασημί-μαύρο? Κυρ 22 Ιαν 2012, 04:42 | |
| οπως ειπαν και παραπανω μαυρο-ασημι γιατι το μαυρο-χρυσο ειναι εντελως συνι8ησμενο χρωμα..........! | |
|
| |
mitsos Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 331 Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2010
| Θέμα: Απ: Συνδιασμός χρυσό-μαύρο, ή ασημί-μαύρο? Κυρ 22 Ιαν 2012, 12:07 | |
| εγω ειμαι του μαυρου/χρυσου φανατικος BUT οπως ειπαν θελει "μελετημενες" πινελιες αλλιως κατανταει χαλια | |
|
| |
| Συνδιασμός χρυσό-μαύρο, ή ασημί-μαύρο? | |
|