| εξοπλισμος για πιστα | |
|
+13cpantelo chris8790 louk6 Miou ripper k8 600 kk panosk8 mx5 DrIoannis filippos Vortex platonas jord136 17 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
jord136 Normal gixxer
Όνομα: : Ιορδάνης Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 273 Hμερομηνία εγγραφής : 03/07/2011
| Θέμα: εξοπλισμος για πιστα Κυρ 22 Ιαν 2012, 11:54 | |
| θα ηθελα την βοηθεια απο τους πιο εμπειρους και μη του forum για να εξοπληστω για πιστα,να πω οτι δεν εχω τιποτα για πιστα μονο για δρομο.θα ηθελα να μου πειτε τι ακριβως θα χρειαστω (ενταξει περιπου ξερω)και εγω και η μηχανη απο θεμα ασφαλειας. | |
|
| |
platonas Adv. gixxer
Όνομα: : Πλάτωνας Τόπος : Νίκαια Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 596 Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο... Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: εξοπλισμος για πιστα Κυρ 22 Ιαν 2012, 12:05 | |
| Κρανος !!! Γαντια Μποτες Στολη (διαιρουμενη η ολοσωμη)
Αυτη για να μπεις πιστα..απο εκει περα αναλογα τις αναγκες κ τα ευρω σου μπορει να εχεις γαντι των 60 ευρω η γαντι των 200 ευρω,το ιδιο σε μποτες κτλ.
Προστασια , ανεση και οικονομικα!
Για μηχανη,κατα κυριο λογο (προαιρετικα παντα) καποιες προστασιες που θα προφυλαξουν αμα γινει η στραβη..πχ aftermarket κουστουμι,μανιταρια,προστατευτικο κινητηρα κτλ. | |
|
| |
jord136 Normal gixxer
Όνομα: : Ιορδάνης Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 273 Hμερομηνία εγγραφής : 03/07/2011
| Θέμα: Απ: εξοπλισμος για πιστα Κυρ 22 Ιαν 2012, 12:13 | |
| πλατωνα ευχαριστω που απαντησες.αυτα ειναι τα βασικα ενταξει αυτα λιγος πολυ τα ξερω αυτα που δεν ξερω ειναι ενα παραδειγμα τι να παρω ολοσωμη φορμα η διαιρουμενη?ενα αλλο που δεν ηξερα ειναι οτι την φορμα πρεπει να την δοκιμασεις με κροκοδειλο (καπου το διαβασα απο τον αλεξη)μαγαζια εδω αθηνα να ανταποκρινονται στα οικονομικα της εποχης και οχι τιμες τρελας που εχουν μερικοι και αλλα τετοια tips που ξερουν οσοι εχουν ασχολιθει με το αθλημα.
ειναι πολυ αοριστο αυτο που γραφω το καταλαβαινω.ας το παμε με την σειρα.ολοσωμη η διαιρουμενη φορμα.εγω κλεινω στην διαιρουμενη γιατι μπορεις να την φορεσεις και σε μια πολεμικη βολτα.αποτην αλλη οι ολοσωμες ειναι πιο καλες?
| |
|
| |
platonas Adv. gixxer
Όνομα: : Πλάτωνας Τόπος : Νίκαια Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 596 Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο... Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: εξοπλισμος για πιστα Κυρ 22 Ιαν 2012, 12:23 | |
| Διαιρουμενη = ευκολοτερη στο βαλε-βγαλε και εχεις κ ενα μπουφαν καβατζα. Ολοσωμη = μεγαλυτερη ασφαλεια μια που το πανω με το κατω δεν δενει με ενα φερμουαρ μονο.Επισης συνηθως εχουν θεση για κροκοδειλο και δεν τον βαζεις χυμα. Δοκιμαζεις με κροκοδειλο διοτι μπορει σκετη να ειναι μια χαρα και αν πας μετα να βαλεις κροκ να μην χωρας. Περα απο μερικες εξαιρεσεις, αν κατι εχει 500 ευρω εδω μπορει να βγει 350-400 σε προσφορα...αν εχει ομως 350-400 εξω, θα βγει πχ 200 σε προσφορα. Φορμες που εχουν εδω 800 και 900 ευρω, αυτην την περιοδο μπορεις να τις βρεις εξω 500. Οποτε..καταληγεις σε τι θα παρεις (μαρκα,μοντελα κτλ) , βρισκεις μαγαζι εδω που τα φερνει και πας να δοκιμασεις,αφου βρεις τα νουμερα που εισαι οκ , τα παιρνεις απ`εξω. Εκτος αν πεσεις σε κανα bazzar-προσφερες εδω..πχ οι μποτες της XPD που πηραν πολλοι (και εγω) , τιμη : 374 τιμη προσφορας : 259 τις πηρα : 200 και στο τελος τις διναν 130 σε οτι στοκ ειχε το μαγαζι αυτη την μποτα εξωτερικο δεν την ειδα κατω απο 300 ευρω!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την platonas στις Κυρ 22 Ιαν 2012, 12:29, 1 φορά | |
|
| |
jord136 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: εξοπλισμος για πιστα Κυρ 22 Ιαν 2012, 12:25 | |
| οι διαιρουμενες δεν εχουν θεση για κροκ?
αποτι βλεπω και απο αλλα θεματα η alpinestar ειναι πολυ καλη και σχετικα πιο φτηνη απο κατι αλλες τυπου dainese.εσυ τι προτεινεις απο μαρκες σχετικα ποιοτικες | |
|
| |
platonas Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: εξοπλισμος για πιστα Κυρ 22 Ιαν 2012, 12:32 | |
| alpinestars , spidi , spyke , dainese κτλ ειναι καλες, οπως κ λιγοτερο γνωστες μαρκες βγαζουν καλα μοντελα, απλα δεν τα παιρνουν πολυ για να ακουστουν.
Dainese πιστευω οτι πληρωνεις λιγο παραπανω το ονομα. | |
|
| |
jord136 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: εξοπλισμος για πιστα Κυρ 22 Ιαν 2012, 12:43 | |
| καλα dainese δεν κοιταω καν εκτος και αν βρω τιποτα στοκ δεν με βγαζει για εκει η τσεπη μου.δεν μου ειπες η διαιρουμενη εχει θεση για κροκ? | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: εξοπλισμος για πιστα Κυρ 22 Ιαν 2012, 12:58 | |
| Spyke που εχω εγω παντως ειναι αστερι και πολυ ποιοτικο δερμα (γνωριζω απο δερματα λογω επαγγελματος) | |
|
| |
platonas Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: εξοπλισμος για πιστα Κυρ 22 Ιαν 2012, 13:01 | |
| Οσες ειχα δει δεν ειχαν μονο σε ολοσωμη το εχω δει εγω.
Και εγω παντως για spyke μερια κοιταω. | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: εξοπλισμος για πιστα Κυρ 22 Ιαν 2012, 13:03 | |
| Οποιος θελει να δοκιμασει σε περιπτωση που δεν βρισκει στην Ελλαδα για να την αγορασει απ εξω,ερχεται και πινουμε καφεδακι και τεσταρει. Αρκει να ειμαστε στα ιδια κυβικα | |
|
| |
platonas Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: εξοπλισμος για πιστα Κυρ 22 Ιαν 2012, 13:05 | |
| Σπυρο αν και στανταρ δεν ημαστε στα ιδια κυβικα...τι νουμερο την εχεις ??? (χμ...) | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
| Θέμα: Απ: εξοπλισμος για πιστα Κυρ 22 Ιαν 2012, 13:12 | |
| 56 ειναι Πλατωνα αλλα εχει λιγο περιεργη γραμμη.
Οταν ειχα χασει κιλα και ειχα φτασει 73 παλι στηθος χερια ποδια ηταν κομπλε αλλα στο στομαχι επεπλεα.
Αρα παιζει και να σου κανει στο στομαχι | |
|
| |
filippos Normal gixxer
Τόπος : peiraias Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 168 Hμερομηνία εγγραφής : 10/07/2011
| Θέμα: Απ: εξοπλισμος για πιστα Κυρ 22 Ιαν 2012, 13:18 | |
| - platonas έγραψε:
- alpinestars , spidi , spyke , dainese κτλ ειναι καλες, οπως κ λιγοτερο γνωστες μαρκες βγαζουν καλα μοντελα, απλα δεν τα παιρνουν πολυ για να ακουστουν.
Dainese πιστευω οτι πληρωνεις λιγο παραπανω το ονομα. θα χρειαστεις κ μια πλατη + θορακα..πιστευω οτι τα dainese ειναι μακραν καλυτερα........ | |
|
| |
platonas Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: εξοπλισμος για πιστα Κυρ 22 Ιαν 2012, 13:28 | |
| Εγω εχω αντιθετη γνωμη.....οχι οτι δεν ειναι καλα.....απλα οτι ειναι υπερτιμημενα.
Σε μπουφαν και γαντια που εχω κανει συγκριση υπαρχουν μαρκες (γνωστες) που προσφερουν τα ιδια η και πιο πολλα με χαμηλοτερη τιμη. 420 πχ μπουφαν bering , 550 dainese και το bering να ειναι (κατα την γνωμη μου) καλυτερη ποιοτητα.
Μπορει να επεσα στα μοντελα η στην περιοδο (βεβαια δεν συγκρινα υφασματινο γαντι με racing δερμα).
| |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: εξοπλισμος για πιστα Κυρ 22 Ιαν 2012, 13:41 | |
| Κάτι πολύ σημαντικό το οποίο ξεχάσαμε. Η μηχανή και τα λάστιχα να είναι σε πολύ καλή λειτουργική κατάσταση. Προαιρετικά με όοολα τα προηγούμενα μπορείς να πάρεις 1.Σταντ και κουβέρτες 2.Πιεσόμετρο 3.Θερμόμετρο IR για να δεις θερμοκρασία στα λάστιχα Το απόλυτο αξεσουάρ πλέον: 4.Τρέιλερ για να πηγαίνεις όποτε θες, όπου θες μαζί με την πραμάτεια σου . | |
|
| |
mx5 Full gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1084 Hμερομηνία εγγραφής : 27/09/2010
| Θέμα: Απ: εξοπλισμος για πιστα Κυρ 22 Ιαν 2012, 13:49 | |
| ελα στην πιστα για καφε και εκει και μονο εκει θα καταλαβεις τι μπορει να χρειαστεις. αυτο το θεμα που ανοιξες, εχει χιλιοστιφτει σε πολλες μορφες και σιγουρα και να παρεις τα παντα πριν τα δοκιμασεις στην πραξη, ολο και κατι δεν θα σου αρεσει οσο για dainese και αλλες μαρκες, την τσεπη σου και την τρελα σου, την ξερεις μονο εσυ αν δεν ορισεις το μεγιστο ποσο που μπορεις να διαθεσεις, αυτο το θεμα που ανοιξες, δεν θα εχει τελειωμο, θα γραφουμε τιμοκαταλογους, προσφορες, εκπτωσεις, και ο καθενας το μακρυ και το κοντο του (και πρωτος-πρωτος εγω) μακαρι να σε δουμε συντομα στην πιστα. απο φλεβαρη ξεκιναμε, πληροφοριακα | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: εξοπλισμος για πιστα Κυρ 22 Ιαν 2012, 14:02 | |
| κοιτα να παρεις καλες μποτες,οτιδηποτε εχει αρθρωση ειτε απο μεσα ειτε απ εξω, δε φτανει μονο να ειναι δερματινη η μποτα.η ολοσωμη ειναι πιο ανετη,εχει πιο καλο εξαερισμο,κινεισαι πιο ευκολα πανω στη μηχανη. απλα να ξερεις αν παρεις διαιρουμενη κ μπαινεις πιστα,καποια στιγμη θα θες να παρεις κ ολοσωμη. τα υπολοιπα που δεν ανεφερα απλα εννοοουνται. | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: εξοπλισμος για πιστα Κυρ 22 Ιαν 2012, 14:48 | |
| - panosk8 έγραψε:
- κοιτα να παρεις καλες μποτες,οτιδηποτε εχει αρθρωση ειτε απο μεσα ειτε απ εξω,
δε φτανει μονο να ειναι δερματινη η μποτα.η ολοσωμη ειναι πιο ανετη,εχει πιο καλο εξαερισμο,κινεισαι πιο ευκολα πανω στη μηχανη. απλα να ξερεις αν παρεις διαιρουμενη κ μπαινεις πιστα,καποια στιγμη θα θες να παρεις κ ολοσωμη.
τα υπολοιπα που δεν ανεφερα απλα εννοοουνται. + για την ολόσωμη... | |
|
| |
jord136 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: εξοπλισμος για πιστα Κυρ 22 Ιαν 2012, 19:03 | |
| οκ αποτι καταλαβα η ολοσωμη αξιζει παει αυτο.γιαννη οσο για τα τρειλερ και τις κουβερτες κτλπειναι πιστευω πολυ xtream για μενακαι απο αποψη οτι το μηχανακι δεν ξερω να το στρηβω και απο αποψη οτι δεν μου τρεχουν απο τα μπατζακια.απο δευτερα αναλογα με την δουλεια για αρχη θα παω τζορτζοπουλο να δω και στο στοκατζηδικο στην πετρου ραλλη να δω τα νουμερα μου για τι τωρα δεν ξερω τιποτα.με ποσα πιστευετε θα καθαρισω ετσι ενα νουμερο με μεσαια πραγματα οχι φτηνιαρικα | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
| Θέμα: Απ: εξοπλισμος για πιστα Κυρ 22 Ιαν 2012, 19:09 | |
| Για να κάνουμε εκτίμηση λίγο δύσκολο γιατί δεν ξέρω τι τιμές παίζουν στα στοκ.Από Ebay πάντως μία καλή ολόσωμη,μπότες,γάντια και προστασία πλάτης υπολόγιζε γύρω στα 850 περίπου αν ψαχτείς καλά χωρίς να βιάζεσαι με ποιοτικά πράγματα. Μπορείς να κατέβεις και πιο κάτω αλλά το ίδιο και η ποιότητα... | |
|
| |
jord136 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: εξοπλισμος για πιστα Κυρ 22 Ιαν 2012, 19:15 | |
| μα γιαυτο εβαλα το θεμα για να μου πειτε εσεις που λιγος πολυ τα εχετε περασει.κοιτα στην πετρου ραλλη απλα εχω ενα γνωστο που θα μεσολαβησει και θα μου κανουν αλλες τιμες γιαυτο το ανεφερα αλλα δεν το συζηταω οι αγορες θα γινουν απο internet γιαυτο πεστε κανα sait μπας και γλυτωσω κανα ευροπουλο | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: εξοπλισμος για πιστα Κυρ 22 Ιαν 2012, 19:22 | |
| | |
|
| |
jord136 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: εξοπλισμος για πιστα Κυρ 22 Ιαν 2012, 19:33 | |
| πανο να σου πω τι νουμερο παπουτσι φοραω ειναι πιο ευκολο 42.καπου διαβασα οτι δεν πρεπει να τα παρεις ιδιο νουμερο | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: εξοπλισμος για πιστα Κυρ 22 Ιαν 2012, 19:38 | |
| - jord136 έγραψε:
- πανο να σου πω τι νουμερο παπουτσι φοραω ειναι πιο ευκολο 42.καπου διαβασα οτι δεν πρεπει να τα παρεις ιδιο νουμερο
1 νουμερο μεγαλυτερο αλλα καλυτερα να πας να δοκιμασεις. να εχεις τον νου σου στο car gr 70% θα βρεις μποτες εκει. δεν ξερω αν κανει για σενα κ ουτε αν υπαρχει ακομα (ειναι κ αρκετες μερες). πανε δοκιμασε μποτες να ξερεις τα νουμερα σου κ περιμενε μεχρι να βρεις καμια ευκαιρια. http://www.car.gr/parts/view/1649488/ | |
|
| |
jord136 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: εξοπλισμος για πιστα Κυρ 22 Ιαν 2012, 19:49 | |
| μωρε τα παντα κοιταω και παντου | |
|
| |
| εξοπλισμος για πιστα | |
|