Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Τόπος : ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (πλεον) Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 414 Hμερομηνία εγγραφής : 02/10/2009
Θέμα: Απ: Απο DBK Performance, τα σέβη μου σε όλους !!!!!!!!! Τρι 24 Ιαν 2012, 01:35
Καλως μας ήρθες και καλή παραμονή.
Schumi Adv. gixxer
Όνομα: : Οδυσσέας Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 715 Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε... Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
Θέμα: Απ: Απο DBK Performance, τα σέβη μου σε όλους !!!!!!!!! Τρι 24 Ιαν 2012, 01:55
welcome!!!
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
Θέμα: Απ: Απο DBK Performance, τα σέβη μου σε όλους !!!!!!!!! Τρι 24 Ιαν 2012, 07:48
Θέμα: Απ: Απο DBK Performance, τα σέβη μου σε όλους !!!!!!!!! Τρι 24 Ιαν 2012, 14:13
DimSTriple έγραψε:
...ωραία όλ' αυτά αλλά καμιά φώτο απο το zx7rr θα βάλεις?
Καλώς ήλθες
[youtube][/youtube]
sam 1000k9 Jr.gixxer
Όνομα: : ΜΑΝΩΛΗΣ Τόπος : ΧΑΛΑΣΤΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 24 Hμερομηνία εγγραφής : 24/05/2010
Θέμα: Απ: Απο DBK Performance, τα σέβη μου σε όλους !!!!!!!!! Τρι 24 Ιαν 2012, 18:45
dbk2ii Jr.gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 59 Αριθμός μηνυμάτων : 4 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 23/01/2012
Θέμα: Απ: Απο DBK Performance, τα σέβη μου σε όλους !!!!!!!!! Τρι 24 Ιαν 2012, 22:23
magiaklaniakeksatmisi έγραψε:
καλως ηρθες φιλαρακι.. αν δεν κανω λαθος εχω διαβασει οτι flasharete μαμα ECU ??? αν ναι μπορεις να μας πεις ποια μοντελα κ με τι παραμετρους ασχολεισται???
Gsxr600 k8-l01/ 750k8-l01/ 1000 k5-l01/ busa k2-l01/ b-king / ktm/ triumph/ aprilia/ yamaha r6 '07-'11/ r1 '07-'08 και σύντομα kawasaki. Μπορούμε να ρυθμίσουμε ( ανάλογα το μοντέλο ) : lounch control/ traction control/ drag tools/ shifter/ ayto shifter/ fuel ( 2 maps ) / iap/ ignition/ ram air map/ fun control/ excv/ stcv/ iscv/ sd ( ηλεκτρονικό σταμπιλιζατέρ )/ dwell/ start rpm ( big block ) nos-boost control / και ας με σταματήση κάποιος γιατί θα γράφω και δέν θα τελειώνω !! Μόλις μπορέσω θα βάλω dynograf με παραδείγματα. Όποιος θέλει ας γράψει τι μοτέρ έχει και ευχαρίστως να πώ τι μπορεί να ρυθμιστεί στο μοτέρ του ! Όλα καλά !!!!!!!!
Θέμα: Απ: Απο DBK Performance, τα σέβη μου σε όλους !!!!!!!!! Τρι 24 Ιαν 2012, 23:18
dbk2ii έγραψε:
καλως ηρθες φιλαρακι.. αν δεν κανω λαθος εχω διαβασει οτι flasharete μαμα ECU ??? αν ναι μπορεις να μας πεις ποια μοντελα κ με τι παραμετρους ασχολεισται???
Gsxr600 k8-l01/ 750k8-l01/ 1000 k5-l01/ busa k2-l01/ b-king / ktm/ triumph/ aprilia/ yamaha r6 '07-'11/ r1 '07-'08 και σύντομα kawasaki. Μπορούμε να ρυθμίσουμε ( ανάλογα το μοντέλο ) : lounch control/ traction control/ drag tools/ shifter/ ayto shifter/ fuel ( 2 maps ) / iap/ ignition/ ram air map/ fun control/ excv/ stcv/ iscv/ sd ( ηλεκτρονικό σταμπιλιζατέρ )/ dwell/ start rpm ( big block ) nos-boost control / και ας με σταματήση κάποιος γιατί θα γράφω και δέν θα τελειώνω !! Μόλις μπορέσω θα βάλω dynograf με παραδείγματα. Όποιος θέλει ας γράψει τι μοτέρ έχει και ευχαρίστως να πώ τι μπορεί να ρυθμιστεί στο μοτέρ του ! Όλα καλά !!!!!!!!
εχω κ6 1000 με φιλτρο dna τελικο yoshimura και αντικοφτη x-tre.. τι πρωτεινεις??
dbk2ii Jr.gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 59 Αριθμός μηνυμάτων : 4 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 23/01/2012
Θέμα: Απ: Απο DBK Performance, τα σέβη μου σε όλους !!!!!!!!! Πεμ 26 Ιαν 2012, 15:13
louk6 έγραψε:
dbk2ii έγραψε:
εχω κ6 1000 με φιλτρο dna τελικο yoshimura και αντικοφτη x-tre.. τι πρωτεινεις??
Remaping στον δικο του εγκεφαλο , οτι ποιο best !
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
Θέμα: Απ: Απο DBK Performance, τα σέβη μου σε όλους !!!!!!!!! Πεμ 26 Ιαν 2012, 15:39
dbk2ii έγραψε:
τιμουλα σε πμ παρακαλω για ρυθμιση σε 750 Κ8 remap,ignition μηπως περασω καμια μερα απο κει πανω κ σας επισκευτω!! καλως ηρθατε κιολλας κ καλη διαμονη!!
Babis Normal gixxer
Όνομα: : Μπάμπης Τόπος : ΝΑΥΠΛΙΟ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 146 Αγωνιζόμενος : Γιατί??????Για να κάνω τους πωλητές των πλαστίκων πλούσιους???? Hμερομηνία εγγραφής : 22/07/2009
Θέμα: Απ: Απο DBK Performance, τα σέβη μου σε όλους !!!!!!!!! Πεμ 26 Ιαν 2012, 20:21
Καλως ηρθες στην παρεα φιλε μου παντα ορθιος και καλες δουλειες.
magiaklaniakeksatmisi Full gixxer
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
Θέμα: Απ: Απο DBK Performance, τα σέβη μου σε όλους !!!!!!!!! Παρ 27 Ιαν 2012, 00:15
traction??? πως??
cpantelo Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 597 Hμερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
Θέμα: Απ: Απο DBK Performance, τα σέβη μου σε όλους !!!!!!!!! Παρ 27 Ιαν 2012, 00:30
απότι ξερω εχει τις δυνατοτητες αυτες ο μαμα εγκεφαλος και τις ξεκλειδωνουνε (φανταζομαι βεβαια πως για traction θα θες αισθητηρες στους τροχους εκτος και αν διαβαζει απο το γραναζι)...μανι μανι οτι ρυθμιζεις ρευματα ειναι ολα τα λεφτα (κανα 150αρι παει απότι θυμαμαι με δυναμομετρο και ρυθμιση στο δρομο). Επισης νομιζω σε οσα suzuki επιλεγεις προγραμμα λειτουργιας μπορεις να φτιαξεις και 2 διαφορετικα προγραμματα και αναλογα επιλεγεις (που παλι θα ειναι καλη φαση να εχεις γεματα χαμηλα /μεσαια ή full ψηλα με καλα μεσαια)
για το 750 k8 και πανω μεχρι το καλοκαιρι δεν ειχαν ξεκλειδωσει μονο το shifter αλλιως θα το ειχα κανει ήδη...
για τα 1000 απ'οτι θυμαμαι παιζουν τα παντα!
panikas Normal gixxer
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 323 Αγωνιζόμενος : εναντια σε οτι με φοβιζει Hμερομηνία εγγραφής : 09/05/2010
Θέμα: Απ: Απο DBK Performance, τα σέβη μου σε όλους !!!!!!!!! Παρ 27 Ιαν 2012, 01:29
Εδω Αθηνα δεν υπαρχει κανενας να το κανει? Η πρεπει αναγκαστικα να ανεβουμε βορεια?
cpantelo Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 597 Hμερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
Θέμα: Απ: Απο DBK Performance, τα σέβη μου σε όλους !!!!!!!!! Παρ 27 Ιαν 2012, 08:43
O vagias κανει αυτη τη δουλεια στην αθηνα,φανταζομαι βεβαια και αλλοι....
Μηπως ξερεις τιμες πανω κατω? Για το traction λογικα θα θες αισθητηρες? Για το shifter? Για να επεμβει καποιος στην μαμα ecu πρεπει να ειναι γατι κ να το εχει ξανακανει κ το λεω αυτο με γνωμονα την αξιοπιστια κ οτι δεν θελω να εχω καποιο προβλημα Μπορεις να εμπιστευτεις? Ρωταω κ για Αθηνα για να συγκρινω τιμες κ την δουλεια τους
DimSTriple Full gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
Θέμα: Απ: Απο DBK Performance, τα σέβη μου σε όλους !!!!!!!!! Παρ 27 Ιαν 2012, 12:33
Η παράμετρος της ρύθμισης του εγκεφάλου που ονομάζεται traction δεν ελέγχει τους τροχούς σε σχέση με το κινητήρα και το tps, απλά περιορίζει την απόδοση και το χρόνο απόκρισης του σε συνάρτηση με την επιλεγμένη σχέση ώστε να προλάβει η δύναμη να περάσει στο τροχό με λιγότερο σπινάρισμα... στη πράξη έχοντας το δοκιμάσει τόσο σε αρκετά busa όσο και σε ορισμένα χιλιάρια κάνει δουλειά, αλλά traction control δεν είναι.
panikas Normal gixxer
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 323 Αγωνιζόμενος : εναντια σε οτι με φοβιζει Hμερομηνία εγγραφής : 09/05/2010
Θέμα: Απ: Απο DBK Performance, τα σέβη μου σε όλους !!!!!!!!! Παρ 27 Ιαν 2012, 13:27
DimSTriple έγραψε:
Η παράμετρος της ρύθμισης του εγκεφάλου που ονομάζεται traction δεν ελέγχει τους τροχούς σε σχέση με το κινητήρα και το tps, απλά περιορίζει την απόδοση και το χρόνο απόκρισης του σε συνάρτηση με την επιλεγμένη σχέση ώστε να προλάβει η δύναμη να περάσει στο τροχό με λιγότερο σπινάρισμα... στη πράξη έχοντας το δοκιμάσει τόσο σε αρκετά busa όσο και σε ορισμένα χιλιάρια κάνει δουλειά, αλλά traction control δεν είναι.
Δημητρη εσυ κανεις ρυθμισεις (Flasharisma) στον μαμα εγκεφαλο?
DimSTriple Full gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
Θέμα: Απ: Απο DBK Performance, τα σέβη μου σε όλους !!!!!!!!! Παρ 27 Ιαν 2012, 14:31
Ναι
gat0s Hero gixxer
Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
Θέμα: Απ: Απο DBK Performance, τα σέβη μου σε όλους !!!!!!!!! Παρ 27 Ιαν 2012, 15:08
αρχισω να σκαλιζω το δικο μου. Το εχει αναφερει και ο ΤΡΕ καποτε και δεν ξερω αν το εχει κανει. στο κατεβασμα ταχυτητας το μηχανακι να γκαζονει μονο του για καλητερο κατεβασμα. Νομιζω την λειτουργεια αυτη την εχει ο em-pro
cpantelo Adv. gixxer
Θέμα: Απ: Απο DBK Performance, τα σέβη μου σε όλους !!!!!!!!! Παρ 27 Ιαν 2012, 15:30
panikas έγραψε:
cpantelo έγραψε:
O vagias κανει αυτη τη δουλεια στην αθηνα,φανταζομαι βεβαια και αλλοι....
Μηπως ξερεις τιμες πανω κατω? Για το traction λογικα θα θες αισθητηρες? Για το shifter? Για να επεμβει καποιος στην μαμα ecu πρεπει να ειναι γατι κ να το εχει ξανακανει κ το λεω αυτο με γνωμονα την αξιοπιστια κ οτι δεν θελω να εχω καποιο προβλημα Μπορεις να εμπιστευτεις? Ρωταω κ για Αθηνα για να συγκρινω τιμες κ την δουλεια τους
για το traction σου απαντησε ο δημητρης που ξερει και πολυ περισσοτερα... για το shifter θες βαρελακι και ενα εγκεφαλακι που οριζει ποσο χρονο θα κοβει ρευμα για να γινει η αλλαγη.... οσο για το shifter θελω να πιστευω πως ειναι η καλυτερη επιλογη γιατι επεμβαινει και στα 8 μπεκ.... το flahαρισμα αν πας σε καποιον που το εχει κανει 1000 φορες δεν θα εχεις προβλημα αφου θα γινει και καυσαναλυση οποτε το μοτερ δεν κινδυνευει να παθει τπτ... βεβαια αναλογα με ποσο avance δωσεις καταλαβαινεις οτι απο εκει και περα βαζεις μονο 100αρα αλλιως θα βαραει πυρακια!
ο βαγιας ζηταγε 150 ευρω που νομιζω και τοσο χρεωνει γενικα....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την cpantelo στις Παρ 27 Ιαν 2012, 15:37, 1 φορά
cpantelo Adv. gixxer
Θέμα: Απ: Απο DBK Performance, τα σέβη μου σε όλους !!!!!!!!! Παρ 27 Ιαν 2012, 15:35
gat0s έγραψε:
αρχισω να σκαλιζω το δικο μου. Το εχει αναφερει και ο ΤΡΕ καποτε και δεν ξερω αν το εχει κανει. στο κατεβασμα ταχυτητας το μηχανακι να γκαζονει μονο του για καλητερο κατεβασμα. Νομιζω την λειτουργεια αυτη την εχει ο em-pro
Το να μενει και λιγο ανοιχτο το γκαζι βοηθαει και στην ειδοσο της στροφης.εχεις λιγοτερο φρενο απο τον κινητηρα και πιο ομαλη επιταχυνση στην εξοδο αφου δεν ξεκινας απο τερμα κλειστο και ανοιγεις πιο γραμμικα με πολλα οφελη και μεγαλυτερο απ'ολα για μενα σημαντικη μειωση της φθορας των ελαστικων ειδικα στις αργες στροφες...
Θέμα: Απ: Απο DBK Performance, τα σέβη μου σε όλους !!!!!!!!! Παρ 27 Ιαν 2012, 15:40
dbk2ii έγραψε:
louk6 έγραψε:
dbk2ii έγραψε:
Remaping στον δικο του εγκεφαλο , οτι ποιο best !
σου εχω στειλει πμ εδω και μερες και δε μου εχεις απαντησει....
panikas Normal gixxer
Θέμα: Απ: Απο DBK Performance, τα σέβη μου σε όλους !!!!!!!!! Παρ 27 Ιαν 2012, 15:41
Δημητρη αν θες μου στελνεις ενα ΠΜ να μου πεις τιμη για flasharisma στον μαμα εγκεφαλο? Ρυθμιση χαρτων shifter κ οτι αλλο χρειαζεται? Κ μια γενικη ερωτηση Ποιος ο λογος να βαλει καποιος αφτερμαρκετ παραλληλο αν μπορει να παιξει με την δικη του ecu?
cpantelo Adv. gixxer
Θέμα: Απ: Απο DBK Performance, τα σέβη μου σε όλους !!!!!!!!! Παρ 27 Ιαν 2012, 16:25
panikas έγραψε:
Ποιος ο λογος να βαλει καποιος αφτερμαρκετ παραλληλο αν μπορει να παιξει με την δικη του ecu?
κανενας
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Θέμα: Απ: Απο DBK Performance, τα σέβη μου σε όλους !!!!!!!!! Παρ 27 Ιαν 2012, 17:10
cpantelo έγραψε:
panikas έγραψε:
Ποιος ο λογος να βαλει καποιος αφτερμαρκετ παραλληλο αν μπορει να παιξει με την δικη του ecu?
κανενας
τον παραλληλο μπορει να στον ρυθμισουν τα περισοτερα συνεργεια ακομα και εσυ μονος σου ενω να φλασαρεςι τον εγκεφαλο μπορουν λιγα... επισης αν ειναι σχετικα παλιο το μηχανακι δεν μπορεις να φλασαρεις τον μαμα εγκεφαλο.... επισης στα κ5 και πισω δεν μπορεις να φλασαρεις να βαλεις κουικ σιφτερ και διαφορα αλλα... αν εχεις παραλληλο πχ pc5 -βαζζαζ μπορεις να εχεις πανω το αυτο tune και σε ρεαλ χρονο να κανει τις απαρετητες διορθωσεις στα μειγματα ενω αν το εχεις φλασαρει δεν νομιζω οτι γινετε αυτο...
ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν και αλλα που δεν τα ξερω....
Απο DBK Performance, τα σέβη μου σε όλους !!!!!!!!!