Greek GSX-R forum
Απο DBK Performance, τα σέβη μου σε όλους !!!!!!!!! - Σελίδα 3 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Απο DBK Performance, τα σέβη μου σε όλους !!!!!!!!! - Σελίδα 3 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Απο DBK Performance, τα σέβη μου σε όλους !!!!!!!!! - Σελίδα 3 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Απο DBK Performance, τα σέβη μου σε όλους !!!!!!!!! - Σελίδα 3 Poll_l10Απο DBK Performance, τα σέβη μου σε όλους !!!!!!!!! - Σελίδα 3 Poll_c10Απο DBK Performance, τα σέβη μου σε όλους !!!!!!!!! - Σελίδα 3 Poll_r10 
JIMK7
Απο DBK Performance, τα σέβη μου σε όλους !!!!!!!!! - Σελίδα 3 Poll_l10Απο DBK Performance, τα σέβη μου σε όλους !!!!!!!!! - Σελίδα 3 Poll_c10Απο DBK Performance, τα σέβη μου σε όλους !!!!!!!!! - Σελίδα 3 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Απο DBK Performance, τα σέβη μου σε όλους !!!!!!!!!

Πήγαινε κάτω 
+32
Babis
Darksoul
louk6
sam 1000k9
AggelosK8
Schumi
-=UNSEEN=-
magiaklaniakeksatmisi
ghost
busa respect
teo46
sporoskaterini
nasos-v
kentaurosk8
zeposzakynthos
Aristosk8
k8 600 kk
kostaskr6
Miou
DimSTriple
JIMK7
panosk8
stam911
gat0s
κολτρέϊν
usabug
kontos 750
stavrosrodo
Kydo
gsxrk71000
lakou636
dbk2ii
36 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

Απο DBK Performance, τα σέβη μου σε όλους !!!!!!!!! - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Απο DBK Performance, τα σέβη μου σε όλους !!!!!!!!!   Απο DBK Performance, τα σέβη μου σε όλους !!!!!!!!! - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 27 Ιαν 2012, 17:11

louk6 έγραψε:
dbk2ii έγραψε:
louk6 έγραψε:
dbk2ii έγραψε:
magiaklaniakeksatmisi έγραψε:
καλως ηρθες φιλαρακι.. αν δεν κανω λαθος εχω διαβασει οτι flasharete μαμα ECU ??? αν ναι μπορεις να μας πεις ποια μοντελα κ με τι παραμετρους ασχολεισται???
Gsxr600 k8-l01/ 750k8-l01/ 1000 k5-l01/ busa k2-l01/ b-king / ktm/ triumph/ aprilia/ yamaha r6 '07-'11/ r1 '07-'08 και σύντομα kawasaki.
Μπορούμε να ρυθμίσουμε ( ανάλογα το μοντέλο ) : lounch control/ traction control/ drag tools/ shifter/ ayto shifter/ fuel ( 2 maps ) / iap/ ignition/ ram air map/ fun control/ excv/ stcv/ iscv/ sd ( ηλεκτρονικό σταμπιλιζατέρ )/ dwell/ start rpm ( big block ) nos-boost control / και ας με σταματήση κάποιος γιατί θα γράφω και δέν θα τελειώνω !! Μόλις μπορέσω θα βάλω dynograf με παραδείγματα. Όποιος θέλει ας γράψει τι μοτέρ έχει και ευχαρίστως να πώ τι μπορεί να ρυθμιστεί στο μοτέρ του !
Όλα καλά !!!!!!!!

εχω κ6 1000 με φιλτρο dna τελικο yoshimura και αντικοφτη x-tre.. τι πρωτεινεις??
Remaping στον δικο του εγκεφαλο , οτι ποιο best !
Απο DBK Performance, τα σέβη μου σε όλους !!!!!!!!! - Σελίδα 3 Gsxr1000k5ecu

σου εχω στειλει πμ εδω και μερες και δε μου εχεις απαντησει....

σκεφτηκες οτι ο ανθρωπος εχει μαγαζι , οικογενεια , δουλειες κτλ και δεν ειναι ολη μερα στο Pc οπως εμεις? :P tongue Απο DBK Performance, τα σέβη μου σε όλους !!!!!!!!! - Σελίδα 3 463658
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
louk6
Hero gixxer
Hero gixxer
louk6

Άντρας Όνομα: : Γιαννης
Τόπος : βολος
Αριθμός μηνυμάτων : 2024
Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει....
Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Απο DBK Performance, τα σέβη μου σε όλους !!!!!!!!!   Απο DBK Performance, τα σέβη μου σε όλους !!!!!!!!! - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 27 Ιαν 2012, 17:20

το σκεφτηκα αλεξανδρε γι αυτο λεω εδω και μερες. εχει απαντησει σε αλλους μετα το πμ μου και το επισημανα μηπως δεν το εχει προσεξει.. afro
cpantelo
Adv. gixxer
Adv. gixxer
cpantelo

Άντρας Όνομα: : Κωστας
Αριθμός μηνυμάτων : 597
Hμερομηνία εγγραφής : 09/01/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Απο DBK Performance, τα σέβη μου σε όλους !!!!!!!!!   Απο DBK Performance, τα σέβη μου σε όλους !!!!!!!!! - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 27 Ιαν 2012, 19:05

Miou έγραψε:
cpantelo έγραψε:
panikas έγραψε:

Ποιος ο λογος να βαλει καποιος αφτερμαρκετ παραλληλο αν μπορει να παιξει με την δικη του ecu?

κανενας lol! lol!

τον παραλληλο μπορει να στον ρυθμισουν τα περισοτερα συνεργεια ακομα και εσυ μονος σου ενω να φλασαρεςι τον εγκεφαλο μπορουν λιγα... επισης αν ειναι σχετικα παλιο το μηχανακι δεν μπορεις να φλασαρεις τον μαμα εγκεφαλο.... επισης στα κ5 και πισω δεν μπορεις να φλασαρεις να βαλεις κουικ σιφτερ και διαφορα αλλα... αν εχεις παραλληλο πχ pc5 -βαζζαζ μπορεις να εχεις πανω το αυτο tune και σε ρεαλ χρονο να κανει τις απαρετητες διορθωσεις στα μειγματα ενω αν το εχεις φλασαρει δεν νομιζω οτι γινετε αυτο...

ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν και αλλα που δεν τα ξερω....

Απο DBK Performance, τα σέβη μου σε όλους !!!!!!!!! - Σελίδα 3 201866 Απο DBK Performance, τα σέβη μου σε όλους !!!!!!!!! - Σελίδα 3 463658

φυσικα και ειναι πιο δυσκολο ,δεν κανει για παλαιοτερα μοντελα, δεν μπορεις να το κανεις μονος σου και δεν ξαναρυθμιζεται τοσο ευκολα αφου πρεπει να επαναλαβεις τη διαδικασια! (βεβαια ποσοι ασχολουνται να ξαναρυθμισουν τον παραλληλο εγκεφαλο τους αν δεν αλλαξουν κατι?)

Απο την αλλη ομως προσφερει σχεδον τα παντα και ειναι σημαντικα πιο φτηνο!!!

stavrosrodo
Hero gixxer
Hero gixxer
stavrosrodo

Άντρας Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ
Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 2107
Αγωνιζόμενος : DRAGSTER adffs
Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Απο DBK Performance, τα σέβη μου σε όλους !!!!!!!!!   Απο DBK Performance, τα σέβη μου σε όλους !!!!!!!!! - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 27 Ιαν 2012, 19:20

Miou έγραψε:
επισης στα κ5 και πισω δεν μπορεις να φλασαρεις να βαλεις κουικ σιφτερ και διαφορα αλλα...
μπαινει ΚΑΙ σιφτερ στα κ5, απλα εδω στην Ελλαδα δεν εχει ''ερθει'' το κολπο.
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Απο DBK Performance, τα σέβη μου σε όλους !!!!!!!!!   Απο DBK Performance, τα σέβη μου σε όλους !!!!!!!!! - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 27 Ιαν 2012, 19:38

stavrosrodo έγραψε:
Miou έγραψε:
επισης στα κ5 και πισω δεν μπορεις να φλασαρεις να βαλεις κουικ σιφτερ και διαφορα αλλα...
μπαινει ΚΑΙ σιφτερ στα κ5, απλα εδω στην Ελλαδα δεν εχει ''ερθει'' το κολπο.

στην ουσια ενα softwear δεν ειναι να κατεβασεις ? ετσι ηξερα ... απλα ειχε πει και ο τρε πιο παλια οτι δεν γινετε στα κ5 και εμεινα εκει εγω.... αλλα οι εξελιξεις προχωρανε....

Απο DBK Performance, τα σέβη μου σε όλους !!!!!!!!! - Σελίδα 3 901866 σταυρακα.... Απο DBK Performance, τα σέβη μου σε όλους !!!!!!!!! - Σελίδα 3 463658
dbk2ii
Jr.gixxer
dbk2ii

Άντρας Όνομα: : Δημήτρης
Τόπος : Καβάλα
Αριθμός μηνυμάτων : 4
Αγωνιζόμενος : Dragster
Hμερομηνία εγγραφής : 23/01/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Απο DBK Performance, τα σέβη μου σε όλους !!!!!!!!!   Απο DBK Performance, τα σέβη μου σε όλους !!!!!!!!! - Σελίδα 3 EmptyΔευ 30 Ιαν 2012, 18:16

louk6 έγραψε:
το σκεφτηκα αλεξανδρε γι αυτο λεω εδω και μερες. εχει απαντησει σε αλλους μετα το πμ μου και το επισημανα μηπως δεν το εχει προσεξει.. afro
Δέν μπορούσα να ποστάρω αν δεν περάσουν 7 μέρες ,συμφωνα με τους όρους του σαιτ.
Το μαιλ μου dbk2ii@gmail.com
http://dbkperformance.gr
lakisman46
Hero gixxer
Hero gixxer
lakisman46

Άντρας Όνομα: : Λάζαρος
Τόπος : Βόλος
Αριθμός μηνυμάτων : 1481
Αγωνιζόμενος : Εκτός Πίστας
Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Απο DBK Performance, τα σέβη μου σε όλους !!!!!!!!!   Απο DBK Performance, τα σέβη μου σε όλους !!!!!!!!! - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 02 Φεβ 2012, 13:28

kalowhrthes και καλες δουλειες!!
vagoulas
Jr.gixxer
vagoulas

Άντρας Όνομα: : ΒΑΓΓΕΛΗΣ
Τόπος : ΑΡΓΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 29
Hμερομηνία εγγραφής : 30/01/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Απο DBK Performance, τα σέβη μου σε όλους !!!!!!!!!   Απο DBK Performance, τα σέβη μου σε όλους !!!!!!!!! - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 10 Φεβ 2012, 09:50

kalowhrthes kalowhrthes kalowhrthes

Απο DBK Performance, τα σέβη μου σε όλους !!!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 3 από 3Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3
 Παρόμοια θέματα
-
» Τα σέβη μου...
» γεια σε ολους
» Καλησπέρα σε όλους σας...

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΜΕΛH :: ΝEΟ ΜEΛΟΣ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com