| Προστασία σώματος ... | |
|
+11tsasbi Painterz topetwrx ghost gsxrk71000 nasos-v cpantelo Miou mx5 louk6 usabug 15 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: Προστασία σώματος ... Σαβ 28 Ιαν 2012, 13:46 | |
| | |
|
| |
usabug Normal gixxer
Όνομα: : Μιχάλης Αριθμός μηνυμάτων : 383 Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: Προστασία σώματος ... Σαβ 28 Ιαν 2012, 13:51 | |
| | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: Προστασία σώματος ... Σαβ 28 Ιαν 2012, 14:00 | |
| | |
|
| |
usabug Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Προστασία σώματος ... Σαβ 28 Ιαν 2012, 14:06 | |
| | |
|
| |
cpantelo Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 597 Hμερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
| Θέμα: Απ: Προστασία σώματος ... Σαβ 28 Ιαν 2012, 14:17 | |
| | |
|
| |
usabug Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Προστασία σώματος ... Σαβ 28 Ιαν 2012, 14:42 | |
| Παρακαλω φιλε μου . Παντως μολις το παρω ευχαριστος να στο δωσω να το δοκιμασεις . | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Προστασία σώματος ... Σαβ 28 Ιαν 2012, 15:20 | |
| - usabug έγραψε:
- Παρακαλω φιλε μου .
Παντως μολις το παρω ευχαριστος να στο δωσω να το δοκιμασεις . οταν το δοκιμασεις και το φορεσεις μετα θελω και εγω..... | |
|
| |
usabug Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Προστασία σώματος ... Σαβ 28 Ιαν 2012, 15:24 | |
| | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Προστασία σώματος ... Σαβ 28 Ιαν 2012, 15:31 | |
| - Miou έγραψε:
- usabug έγραψε:
- Παρακαλω φιλε μου .
Παντως μολις το παρω ευχαριστος να στο δωσω να το δοκιμασεις . οταν το δοκιμασεις και το φορεσεις μετα θελω και εγω..... ένας-ένας!με την σειρά όλοι θα πάρετε!! με χαρτάκια προτεραιότητας!! :P | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: Προστασία σώματος ... Σαβ 28 Ιαν 2012, 15:32 | |
| παιζει παρτουζα???? θελω και εγω!!!!! για λαστιχα δεν ξερω ακομα. δεν εχω ξεκηνισει ψαξιμο. απο τον αλλο μηνα ξεκηναω... θα ενημερωσω τα παιδακια της πιστας για το τι θα βρω... | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Προστασία σώματος ... Σαβ 28 Ιαν 2012, 15:40 | |
| | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: Προστασία σώματος ... Σαβ 28 Ιαν 2012, 15:45 | |
| θα δω ποσο θα περνω τα σλικ τα πιρελλι
ειναι τα μονα που με βγαζουν 4 TD στα μεγαρα
αν ειναι σε νορμαλ τιμη , μαλλον παω για τετοια
και μπορεις να φας και ενα δευτερο πισινο με το ιδιο μπροστινο.
το θεμα ειναι να μην τα πανε παλι στο θεο απο τιμη.... | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Προστασία σώματος ... Σαβ 28 Ιαν 2012, 15:53 | |
| - nasos-v έγραψε:
- θα δω ποσο θα περνω τα σλικ τα πιρελλι
ειναι τα μονα που με βγαζουν 4 TD στα μεγαρα
αν ειναι σε νορμαλ τιμη , μαλλον παω για τετοια
και μπορεις να φας και ενα δευτερο πισινο με το ιδιο μπροστινο.
το θεμα ειναι να μην τα πανε παλι στο θεο απο τιμη.... το θέμα είναι πόσο μπορείς να βρείς και τις γόμες με χάραξη γιατί οι περισσότεροι τέτοια φοράμε! | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: Προστασία σώματος ... Σαβ 28 Ιαν 2012, 16:05 | |
| | |
|
| |
usabug Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Προστασία σώματος ... Σαβ 28 Ιαν 2012, 16:24 | |
| | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Προστασία σώματος ... Σαβ 28 Ιαν 2012, 16:35 | |
| | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: Προστασία σώματος ... Τρι 11 Σεπ 2012, 08:25 | |
| Παιδιά θα ήθελα τη γνώμη σας. Θέλω να αγοράσω εξοπλισμό ασφαλείας για την μηχανή, μια που το μπουφάν που έχω δεν είναι και ότι καλύτερο και το κυριότερο ότι δεν έχω παντελόνι και νοιώθω γυμνός. Μιλώ για χρήση δρόμου κυρίως. Θέλω να έχει καλές ενισχύσεις ακόμη και στους γοφούς και επίσης να μην είναι ολόσωμη, αλλά διαιρούμενη για πρακτικούς λόγους. Επίσης να έχει και επενδύσεις για χειμώνα. Μάλλον για δερμάτινη στολή σκέφτομαι και όχι cordura. Έχει κανείς υπόψιν κάτι που να έχει αυτές τις προδιαγραφές και με λογική τιμή; Πχ αυτή η φόρμα λέει τίποτε; Η τιμή της είναι τζάμπα, αλλά δεν ξέρω από προδιαγραφές. Από ότι καταλαβαίνω όμως δεν πρέπει να έχει επενδύσεις για χειμώνα. http://www.tschul.de/shop.pl?f=NR&c=303-BLK&t=tschul_temartic | |
|
| |
Painterz Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 546 Hμερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| Θέμα: Απ: Προστασία σώματος ... Τρι 11 Σεπ 2012, 09:33 | |
| καλημερα Αποστολε!! Εγω εχω τσιμπησει μια τετοια για πιστα....Βεβαια την ολοσωμη και μπορω να σου πω ωσ προς τα δερματα ειναι αρκετα αξιοπρεπης!!! Οσο για τις επενδυσεις νταξει για χειμωνα δεν μπορω να σου πω οτι θα σε καλυπτει αρκετα αλλα για τα προστατευτικα ειναι μια χαρα και τεσταρισμενα :P Νταξει δεν ειναι Dainese kai Alpine αλλα για τα λεφτα της αξιζει!!! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Προστασία σώματος ... Τρι 11 Σεπ 2012, 10:11 | |
| πουλαει μια παρομοια ενα παιδια απο το φορουμ σε διαιρουμενη ... γενικα τα δερματινα δεν ειναι τοσο ζεστα οσο οι κορτουρες αλλα ειναι πολ καλυτερα σε θεμα προστασιας ... εσωτερικες επενδυσεις για το κρυο δεν θα βρεις ευκολα σε παντελονι αλλα τα περισοτερα μπουφαν εχουν ...
ριξε καμια ματια στις αγγελειες στο φορουμ ..... | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: Προστασία σώματος ... Τρι 11 Σεπ 2012, 12:05 | |
| Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας. Χαίρομαι που λέτε καλά λόγια για την συγκεκριμένη στολή. Την αγγελία που υπάρχει στο φόρουμ την είδα, η οποία είναι και σε εξαιρετική τιμή, αλλά δυστυχώς είναι πολύ μεγάλο το μέγεθος για μένα.
Επειδή με ενδιαφέρει η διαιρούμενη, το μπουφάν από όσο κατάλαβα έχει επένδυση; Αν ναι τότε να το σκεφτώ σοβαρά! | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Προστασία σώματος ... Τρι 11 Σεπ 2012, 13:12 | |
| ακου λιγο να ξεκαθαρισω μερικα πραγματα ... σαν φορμες υπαρχουν οι ολοσωμες και οι διαιρουμενες . σε αυτες τις διαιρουμενες δεν υπαρχει εσωτερικη επενδυση .οι περισσοτερες δεν εχουν ουτε καν τσεπες... φαντασου μια ολοσωμη που την εκοψαν στην μεση και εβαλαν ενα φερμουαρ για να ενωνει το πανω με το κατω...το μονο πλεονεκτημα ειναι οτι μπορεις να βγαλεις το μπουφαν και να μηνεις μονο με το παντελονι αντι να εισαι σαν την αδικη καταρα ολη μερα φοροντας την δερματινη στολη σου .....απο προστασια ομως δεν ειναι το ιδιο γιατι υπαρχει μια μικρη περιπτωση σε πτωση να χαλασει-σπασει το φερμουαρ
οι αλλες επιλογη για διαιρουμενες ειναι το εξης: ενα δερματινο παντελονι και ενα δερματινο μπουφαν ( οχι απαραιτητα τα ιδια μοντελα , ουτε απαραιτητα της ιδιας μαρκας αρκει να ειναι ιδια τα φερμουαρ) που ενωνουν με ενα φερμουαρ . οπως καταλαβενεις μπορεις να κανεις παρα πολλους συνδιασμους ετσι με αυτα... εγω ας πουμε εχω 2 διαφορετικα μπουφαν( χειμωνιατικο - καλοκαιρινο) και τα συνδιαζω με ενα παντελονι αναλογα τον καιρο ... αυτα τα μπουφαν μιας και ειναι το καθημερινο σου μπουφαν εχει και αφαιρουμενη εσωτερικη επενδυση για το κρυο και τσεπες και οτι θελεις ....
επισης να γνωριζεις οτι τα μπουφαν που σου περιεγραψα στην πρωτη περιπτωση δεν εχουν το ιδιο μηκος με τα κλασικα δερματινα που φοραμε καθημερινα .. ειναι λιγο πιο κοντα τις περισοτερες φορες.... | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Ζωγράφου city Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1410 Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4
Hμερομηνία εγγραφής : 23/05/2012
| Θέμα: Απ: Προστασία σώματος ... Τρι 11 Σεπ 2012, 20:45 | |
| - Miou έγραψε:
- ακου λιγο να ξεκαθαρισω μερικα πραγματα ...
σαν φορμες υπαρχουν οι ολοσωμες και οι διαιρουμενες . σε αυτες τις διαιρουμενες δεν υπαρχει εσωτερικη επενδυση .οι περισσοτερες δεν εχουν ουτε καν τσεπες... φαντασου μια ολοσωμη που την εκοψαν στην μεση και εβαλαν ενα φερμουαρ για να ενωνει το πανω με το κατω...το μονο πλεονεκτημα ειναι οτι μπορεις να βγαλεις το μπουφαν και να μηνεις μονο με το παντελονι αντι να εισαι σαν την αδικη καταρα ολη μερα φοροντας την δερματινη στολη σου .....απο προστασια ομως δεν ειναι το ιδιο γιατι υπαρχει μια μικρη περιπτωση σε πτωση να χαλασει-σπασει το φερμουαρ
οι αλλες επιλογη για διαιρουμενες ειναι το εξης: ενα δερματινο παντελονι και ενα δερματινο μπουφαν ( οχι απαραιτητα τα ιδια μοντελα , ουτε απαραιτητα της ιδιας μαρκας αρκει να ειναι ιδια τα φερμουαρ) που ενωνουν με ενα φερμουαρ . οπως καταλαβενεις μπορεις να κανεις παρα πολλους συνδιασμους ετσι με αυτα... εγω ας πουμε εχω 2 διαφορετικα μπουφαν( χειμωνιατικο - καλοκαιρινο) και τα συνδιαζω με ενα παντελονι αναλογα τον καιρο ... αυτα τα μπουφαν μιας και ειναι το καθημερινο σου μπουφαν εχει και αφαιρουμενη εσωτερικη επενδυση για το κρυο και τσεπες και οτι θελεις ....
επισης να γνωριζεις οτι τα μπουφαν που σου περιεγραψα στην πρωτη περιπτωση δεν εχουν το ιδιο μηκος με τα κλασικα δερματινα που φοραμε καθημερινα .. ειναι λιγο πιο κοντα τις περισοτερες φορες.... +1000 | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Προστασία σώματος ... Τρι 11 Σεπ 2012, 22:34 | |
| Ουφ!! Δύσκολα τα πράγματα από ότι κατάλαβα, μια που δεν μπορώ να τα έχω όλα, μια που λόγο κρίσης..... Αύριο πάω Θεσ/κη να δοκιμάσω μια σχεδόν καινούρια SPIDI του παιδιού που αγόρασα την μηχανή και θα σας συμβουλευτώ ξανά! Ευχαριστώ για την υπομονή σας! | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: Προστασία σώματος ... Τρι 11 Σεπ 2012, 23:16 | |
| Να συμπληρώσω ότι οι ολόσωμες είναι σαφώς ανώτερες από θέμα άνεσης την ώρα που την φοράς | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Προστασία σώματος ... Πεμ 13 Σεπ 2012, 10:04 | |
| Εχθές πήγα και δοκίμασα μια μεταχειρισμένη διαιρούμενη DAINESE σε χρώμα που μου αρέσει και ταιριάζει σχετικά με τη μηχανή μου (μαύρο-γκρι), σε άριστη κατάσταση, μια που φορέθηκε ελάχιστα και από όσο κατάλαβα μου ταίριαξε πολύ καλά, πλην του ότι τα μανίκια του μπουφάν και το παντελόνι που είναι κοντά, κάτι που όμως καλύπτεται από τα γάντια και τις μπότες. Το μπουφάν έχει και αφαιρούμενη επένδυση για το χειμώνα. Το μόνο κακό είναι ότι δεν έχει προστασία στους γοφούς. Την είχε πάρει 1200 ευρώ και μου την δίνει 400. Ξέρω ότι με 400 ευρώ βρίσκω καινούρια, αλλά δεν ξέρω από ποιότητα πως θα είναι. Ποια είναι η άποψή σας; | |
|
| |
| Προστασία σώματος ... | |
|