| Προστασία σώματος ... | |
|
+11tsasbi Painterz topetwrx ghost gsxrk71000 nasos-v cpantelo Miou mx5 louk6 usabug 15 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Προστασία σώματος ... Πεμ 13 Σεπ 2012, 10:43 | |
| αν το μονο σου προβλημα ειναι η προστασια στους γοφους δεν τρεχει τιποτα... αυτο το λυνεις με τα ειδικα ποδηλατικα βρακακια .... :P ειναι ειδικες βερμουδες που εχουν αφρωδες στον και στους γοφους ...μερικες εχουνκαι στα μπουτια . το θεμα ειναι να σου μπαινει η φορμα οταν φορας αυτο το βερμουδακι... αμα η φορμα ειναι σε καλη κατασταση και σου καθετε καλα και σου αρεσει παρτην ... αυτες που κοστιζουν 400ε συνηθως δεν εχουν καμια σχεση με αυτες που κοστιζουν 1200ε.... | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: Προστασία σώματος ... Πεμ 13 Σεπ 2012, 11:19 | |
| Αλέξανδρε μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι!!! Με βοηθάς που να επενδύσω τα 400 μου ευρώ!! Γενικά συνηθίζεται οι φόρμες ή τα παντελόνια να μην έχουν προστατευτικά και στους γοφούς;; Υπάρχει κάτι άλλο πέρα για προστασία πέρα από τα ποδηλατικά παντελόνια; Το παράξενο είναι πως και η στολή εντούρο που έχω δεν έχει προστασία στους γοφούς, παρόλο που έψαχνα να βρω! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Προστασία σώματος ... Πεμ 13 Σεπ 2012, 13:13 | |
| περιεργο μου φαινεται οτι η εντουρο στολη που εχεις δεν εχει προστασια σε γοφους .... 3 παντελονια ειχα αλλαξει οσα χρονια εκανα εντουρο και τα 3 ειχαν ... και ποτε μου δεν αγορασα τα ακριβα μοντελα των φιρματων- επωνυμων εταιρειων ... πηγενα στον καρρερ και αγοραζα τα φθηνα του ... μονο ενα freestyle( ξερεις αυτα με τα πατζακια εξω απο τις μποτες) αγορασα καποια στιγμη που δεν ειχε τετοιες προστασιες αλλα και γενικα το παντελονι δεν ειχε καμια σχεση με τις κλασικες στολες που μπαινουν μεσα απο τις μποτες...ουτε σε ποιοτητα ουτε σε προστασιες .... τωρα για τα δικα μας... η ολοσωμη που εχω ( της ταξεως των 700-800ε) δεν εχει προστασια στους γοφους ...το παλιο δερματινο παντελονι μου ( το delta αν θυμαμαι καλα) εχει ... εκτος απο τα ποδηλατικα εχουν βγει και απο αλλες εταιρειες παρομοια βερμουδακια-βρακακια κυριως για το εντουρο αλλα κανουν την ιδια ακριβως δουλεια ... εξαλου η τουμπα ειναι τουμπα και στο χωμα και στην ασφαλτο ... και ο ειναι ο ιδιος και στις 2 περιπτωσεις ... αμα κοιταξεις σε dainese , first racing, shot , fox ισως και ufo πιστευω οτι θα βρεις πολλα... αν δεν βρεις φτιαξε εσυ δικα σου προστατευτικα γοφων ... δεν ειναι τιποτα...θα σου ελεγα να ερθεις να δεις τα δικα μου αλλα εισαι λιγο μακρυα... στην ουσια θελεις αφρολεξ λεπτο το οποιο το κοβεις στο σχημα του γοφου σου και το ντυνεις με φοδρα . το κολλας εσωτερικα της φορμας σου με ενα μικρο κομματι βελκρο ( ξερεις το χρατς χρατς που λεμε) και εισαι ετοιμος ... | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: Προστασία σώματος ... Πεμ 23 Οκτ 2014, 11:08 | |
| Άντε να γράψω πάλι εγώ σε αυτό θέμα μετά από 2+ χρόνια!!
Έχω διαιρούμενη δερμάτινη DAINESE. Το μπουφάν είναι με αφαιρούμενη επένδυση για το χειμώνα. Έχει και προστασία πλάτης. Το μόνο που δεν έχει και με προβληματίζει για την κούφια την ώρα (φτου φτου φτου!!!!), είναι προστασία θώρακα.
Η ερώτηση είναι εξής, υπάρχει κάτι (είχα δει κάπου κάτι κάποια στιγμή) για προστασία και του θώρακα και κατά πόσο δυσκολεύει η οδήγηση;;; Έχει κανείς σας;; | |
|
| |
[alex] Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 416 Hμερομηνία εγγραφής : 19/02/2011
| Θέμα: Απ: Προστασία σώματος ... Πεμ 23 Οκτ 2014, 11:49 | |
| Οι alpinestars έχουν προβλεπόμενο χώρο για προστασίες θώρακα. Αν και νομίζω περισσότερο ψυχολογικό είναι το θέμα, γιατί με τις ταχύτητες που πιάνουν τα ss... Και γενικά οι τραυματισμοί είναι στα άκρα στα ατυχήματα με τις μηχανές. Αν κάνανε έστω και λίγο δουλειά θα το είχανε αντιγράψει όλες οι εταιρίες.
Αν θες δοκίμασε γιλέκο με αερόσακο. Προς το παρόν κάτι καλύτερο δεν έχει βγει. Χαλάει βέβαια τη μούρη πολύ γιατί γίνεσαι σα σημαδούρα (σε διαστάσεις). Εδώ στη Γαλλία σιγά σιγά αρχίζουν να τα φοράνε. Σε όρθιες μηχανές δεν ενοχλεί καθόλου, τώρα σε σκυφτές λογικά θα εμποδίζει λίγο στο ντεπόζιτο. | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Προστασία σώματος ... Πεμ 23 Οκτ 2014, 15:13 | |
| πανω κατω καπως ετσι ειναι οι προστασιες για τον θωρακα . φυσικα καθε εταιρεια εχει βγαλει τους δικους της ... 2 που εχω δοκιμασει δεν ενοχλουν στην οδηγηση . φυσικα πρεπει το μπουφαν να μην σου ειναι τσιμα τσιμα γιατι δεν χωραει να μπει . σαν τον κροκοδειλο ενα πραγμα ... αναλογα με την μαρκα και το μοντελο μπουφαν μπορει και να εχει ειδικες υποδοχες για να το βαλεις . αλλοιως το στηριζεις στο στηθος και κλεινεις το μπουφαν και μενει εκει ... | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Προστασία σώματος ... Πεμ 23 Οκτ 2014, 18:51 | |
| Να είστε καλά παιδιά! Αν τύχει να βρω κάτι σε μαγαζί θα δοκιμάσω, γιατί χωρίς δοκιμή δεν..... Η στολή μου είναι σχετικά στενή ήδη και μάλλον δύσκολο το κόβω να μην με ενοχλεί, χωρίς την εσωτερική επένδυση φυσικά για να δώσω λίγο χώρο. Λέτε να βάλω το γιλέκο της ACCERBIS που έχω από το εντούρο που περιλαμβάνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ;;; | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Προστασία σώματος ... Πεμ 23 Οκτ 2014, 19:04 | |
| ειναι μια πολυ καλη επιλογη αλλα δεν χωραει μεσα απο το δερματινο εκτος και εαν το εχεις αγορασει 2 νουμερα μεγαλυτερο | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Προστασία σώματος ... Πεμ 23 Οκτ 2014, 19:09 | |
| Μπα Αλέξανδρε, ούτε κατά διάννοια δεν χωρά το μπουφάν μετά!!! 'Εχει πολύ όγκο! Για ταινία με τον ΡΟΜΠΟΚΟΠ θα είναι άψογη!!! | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Προστασία σώματος ... Πεμ 23 Οκτ 2014, 19:13 | |
| μιλας γιαυτο εδω ? | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Προστασία σώματος ... Πεμ 23 Οκτ 2014, 19:16 | |
| Ίδια σχεδόν σχεδίαση έχει και το δικό μου, αλλά μάλλον είναι πιο παλιό, μια που το πήρα το 2007.... Έτσι είναι όμως!!! Αυτό πάντως έχει ακριβώς τα χρώματα που μου αρέσουν!!!! Λες;;;; | |
|
| |
Gixxerm@n Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : ΞΑΝΘΗ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: Προστασία σώματος ... Παρ 24 Οκτ 2014, 01:04 | |
| δεν υπάρχει κάτι καλύτερο , κατά την άποψή μου. δεν ενοχλεί πουθενά. [img] [/img] | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Προστασία σώματος ... Παρ 24 Οκτ 2014, 09:21 | |
| Ωραίο και αυτό Γιώργο. Τιμή από ότι είδα κάπου στα 90 ευρώ. | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: Προστασία σώματος ... Σαβ 25 Οκτ 2014, 02:47 | |
| Εγώ έχω ενα της alpinestars αλλά επειδή ο θώρακας με πίεζε πολύ όταν έσκυβα πάνω στο ντεπόζιτο, τον έχω βγάλει και έχω κρατήσει μόνο τη ράχη. Δεν θυμάμαι πως λέγεται το μοντέλο και δεν υπάρχει πια στο site της. Θέλει να το δοκιμάσεις και να δεις αν κάθεται καλά μέσα στο μπουφάν στη πορεία και όχι απλά σταματημένος, γιατί όταν σκύβεις ανεβαίνει και πιέζει προς τα πάνω. | |
|
| |
Gixxerm@n Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : ΞΑΝΘΗ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: Προστασία σώματος ... Σαβ 25 Οκτ 2014, 13:37 | |
| - topetwrx έγραψε:
- Ωραίο και αυτό Γιώργο. Τιμή από ότι είδα κάπου στα 90 ευρώ.
κάτω από 200€ αν τη βρεις είσαι αρχηγός Απόστολε...!!! | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
| |
| |
| Προστασία σώματος ... | |
|