Greek GSX-R forum
Παραλιγο καρβουνο.... - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Παραλιγο καρβουνο.... - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Παραλιγο καρβουνο.... - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Παραλιγο καρβουνο.... - Σελίδα 2 Poll_l10Παραλιγο καρβουνο.... - Σελίδα 2 Poll_c10Παραλιγο καρβουνο.... - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
Παραλιγο καρβουνο.... - Σελίδα 2 Poll_l10Παραλιγο καρβουνο.... - Σελίδα 2 Poll_c10Παραλιγο καρβουνο.... - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Παραλιγο καρβουνο....

Πήγαινε κάτω 
+15
spastos
platonas
Miou
Antonios_gsxr
magiaklaniakeksatmisi
kontos 750
SuzukaK4
panosk8
Hlektrologos
stoui
k8 600 kk
ripper
gsxrk71000
louk6
Akis_s3
19 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

Παραλιγο καρβουνο.... - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παραλιγο καρβουνο....   Παραλιγο καρβουνο.... - Σελίδα 2 EmptyΤρι 31 Ιαν 2012, 17:16

platonas έγραψε:
Να προσθεσω και εγω την ιστορια οταν ειχα το 750 κ7.

Γυρναγα αθηνα κ σταματαω Συριο για βενζινη....βαζω...γυρναω διακοπτη....παταω μιζα κ τπτ..μετα απο λιγο νεκρωσαν τα οργανα κ τελικα ηταν ανορθωτης αλλα κ πηνια...μου τα αλλαξε ο παραεισαγωγεας σαν εγγυηση και ολα κομπλε (επισης και κατι καλωδια ειχα αρπαξει).Τουλαχιστων γλυτωσα την φωτια...παντως η οταν ρωτησα στην suzuki μου ειπαν οτι δεν περναει στην εγγυηση (δεν ειχε βγει η ανακληση ακομα) και μου ειχαν πει 110-120 ανορθωτης και 200+ για πηνια.

Αληθεια τωρα αλλαξαν οι τιμες??? απο 110-120 σε 200 ?? τα πηνια τοτε ποσο πηγαν ??? κανα 450αρι ?

φαντασου οτι εχω ενα sacks (mad ass) και καποια στιγμη αλλαξα μοτερ και εκανε μ@λ@κια
ο μηχανικος οπως πηγε να κουμπωσει το καπακι και χτυπησε τα πηνια και τα εκοψε Παραλιγο καρβουνο.... - Σελίδα 2 837498 Παραλιγο καρβουνο.... - Σελίδα 2 714410 Παραλιγο καρβουνο.... - Σελίδα 2 53917 και πηρα τηλ να ρωτησω ποσο εχουν και μου ειχαν πει περιπου 80-90ε και πανε και 4 χρονια απο τοτε... το καταλαβενεις τι σου λεω? για 50cc μηχανακι μονο για τα πηνια μου ζηταγαν οι βλακες 80€ ... παλι καλα που τα πληρωσε ο μηχανικος....

spastos έγραψε:
Παραλιγο καρβουνο.... - Σελίδα 2 356251 Παραλιγο καρβουνο.... - Σελίδα 2 356251 Παραλιγο καρβουνο.... - Σελίδα 2 356251 Παραλιγο καρβουνο.... - Σελίδα 2 356251 ωωωω ρε φιλε.. δηλαδη ημαστε για αλλαγη θεσεις για να το προλαβουμε. παντος ακι τελος καλο ολα καλα...

καλα που δεν λαμπαδιασε το εργαλειο.

εννοειτε οτι πρεπει να αλλαξεις θεση .... ειναι το στανταρ προβλημα των κ6-κ7 και λιγο των κ8κ9 αν και σε αυτα εκαναν ανακληση στο τελος (παραδεχτηκαν δλδ το προβλημα...)
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
spastos
Normal gixxer
Normal gixxer
spastos

Άντρας Όνομα: : Κωστας
Τόπος : Λαρισα
Αριθμός μηνυμάτων : 347
Αγωνιζόμενος : απο πεντε χρονων
Hμερομηνία εγγραφής : 20/09/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παραλιγο καρβουνο....   Παραλιγο καρβουνο.... - Σελίδα 2 EmptyΤρι 31 Ιαν 2012, 17:37

εχω κανει μια αναζητηση και μαλλον θα το μεταφερω στο πλαι χωρις πολλα κοψε ραψε εχω δει πολλες φωτο και mprabo kapelo στα παιδια που τις ανεβασαν γιατι ετσι βοηθαει ο ενας τον αλλο και δεν τρεχουμε στον καθε μ.....α να μας λεει τα κουλα του.

ας απαντηση καποιος που τον εβαλε εκει κανει δουλεια?

ακι σε εσενα εκει που τον ειχε τον εβαλε παλι?
Akis_s3
Normal gixxer
Normal gixxer
Akis_s3

Άντρας Όνομα: : Akis
Τόπος : Larisa
Αριθμός μηνυμάτων : 256
Αγωνιζόμενος : Στο Βαθύ Μπλε!
Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παραλιγο καρβουνο....   Παραλιγο καρβουνο.... - Σελίδα 2 EmptyΤρι 31 Ιαν 2012, 17:57

spastos έγραψε:
εχω κανει μια αναζητηση και μαλλον θα το μεταφερω στο πλαι χωρις πολλα κοψε ραψε εχω δει πολλες φωτο και mprabo kapelo στα παιδια που τις ανεβασαν γιατι ετσι βοηθαει ο ενας τον αλλο και δεν τρεχουμε στον καθε μ.....α να μας λεει τα κουλα του.

ακι σε εσενα εκει που τον ειχε τον εβαλε παλι?

Ναι αλλα δν θα τον αφησω για πολυ μπορει να δοκιμασω να τον βαλω πισω στην ουρα γτ δν μ αρεσει στα πλαγια
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παραλιγο καρβουνο....   Παραλιγο καρβουνο.... - Σελίδα 2 EmptyΤρι 31 Ιαν 2012, 18:27

αν δειτε σε καμια φωτο που τον εχει το 1000κ5 ... πισω , κατω απο την ουρα ακριβως πανω απο το αμορτισερ εκει που τελειωνει το undertail .... και προστατευτε (εν μερη) απο τα νερα αλλα και απο την θερμοκρασια....και δεν φαινεται ασχημα.... βασικα δεν φαινεται σχεδον καθολου...

Παραλιγο καρβουνο.... - Σελίδα 2 Img8027z

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Miou στις Τρι 31 Ιαν 2012, 18:33, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : ανεβασα φωτο .....)
spastos
Normal gixxer
Normal gixxer
spastos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παραλιγο καρβουνο....   Παραλιγο καρβουνο.... - Σελίδα 2 EmptyΤρι 31 Ιαν 2012, 19:28

εκει ειναι η καταληλη θεση πιστευω [ αντε ας τα παινεψουμε για δισεκατομμυριοστη φορα τα κ5 - κ6 ]αλλα θα το δω στην πραξη γιατι δεν εχω ιδεα τι παιζει με τον ανορθωτη τι καλωδια ερχονται - φευγουν κλπ κλπ.

υ γ . μηπως τελικα ειναι τα κορυφαια που εβγαλε η σουτζουκι???????? [κ5-κ6]
roskoup
Normal gixxer
Normal gixxer
roskoup

Άντρας Όνομα: : lampros
Τόπος : Λάρισα-Θεσσαλονίκη
Αριθμός μηνυμάτων : 79
Αγωνιζόμενος : Κάποια στιγμή........
Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παραλιγο καρβουνο....   Παραλιγο καρβουνο.... - Σελίδα 2 EmptyΤρι 31 Ιαν 2012, 19:36

Γεια σου φίλε ΑΚΗ! Εδω Λαμπρος από Λάρισα! Πριν απο ενα χρονο 'επαθα την σχεδον την ιδια ζημαι με σενα, βραχυκυκλωμα ανορθωτη, μονο που ειχα μεγαλυτερες συνεπεις. Στην τελικη 1300€ κουστουμακι!! Τα εκαψε ολαααααααααααααααααααα!! Δεν αφησε τιποτα!!!!! Και ολα αυτα γιατι η Suzuki εβγαλε ανακληση για ολα τα μοντελα εκτος απ τα δικα μας!!! Εχω γραψει και σχετικο link στο forum στην κατηγοραι Ηλεκτρονικα......
Akis_s3
Normal gixxer
Normal gixxer
Akis_s3

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παραλιγο καρβουνο....   Παραλιγο καρβουνο.... - Σελίδα 2 EmptyΤρι 31 Ιαν 2012, 19:45

roskoup έγραψε:
Γεια σου φίλε ΑΚΗ! Εδω Λαμπρος από Λάρισα! Πριν απο ενα χρονο 'επαθα την σχεδον την ιδια ζημαι με σενα, βραχυκυκλωμα ανορθωτη, μονο που ειχα μεγαλυτερες συνεπεις. Στην τελικη 1300€ κουστουμακι!! Τα εκαψε ολαααααααααααααααααααα!! Δεν αφησε τιποτα!!!!! Και ολα αυτα γιατι η Suzuki εβγαλε ανακληση για ολα τα μοντελα εκτος απ τα δικα μας!!! Εχω γραψει και σχετικο link στο forum στην κατηγοραι Ηλεκτρονικα......

affraid affraid affraid 1300??????? κριμα ρε γ@μωτο!
Μεχρι τωρα σ εχει βγαλει κατι σε σχεση με τον ανορθωτη?
stoui
Adv. gixxer
Adv. gixxer
stoui

Άντρας Όνομα: : Χρίστος
Τόπος : Λευκωσία
Αριθμός μηνυμάτων : 437
Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παραλιγο καρβουνο....   Παραλιγο καρβουνο.... - Σελίδα 2 EmptyΤρι 31 Ιαν 2012, 20:38

spastos έγραψε:

Ναι φίλε κάνει δουλειά. Εμένα είχε κάψει ανορθωτή και ο δεύτερος άρχισε τα προβλήματα, βασικά όταν έβραζε δεν έδινε σωστό και σταθερό ρεύμα, Τον έβαλα στο πλάι και ησύχασα. Η μεταφορά είναι πανεύκολη, αφαιρείς φιλτροκούτι για να φτάσεις τις φύσες και τις συνδέεις με τέτοιο τρόπο ώστε να φτάνει ο ανορθωτής να "κρεμμαστεί" από το πλάι. Μετά πρέπει να βρείς τρόπο να τον στερεώσεις. Είχα βάλει και φώτος στο συγκεκριμένο θρεντ. Ότι άλλο θες ρωτάς.

stoui
Adv. gixxer
Adv. gixxer
stoui

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παραλιγο καρβουνο....   Παραλιγο καρβουνο.... - Σελίδα 2 EmptyΤρι 31 Ιαν 2012, 20:40

Α ξέχασα, μιας και θα φτάσεις στις φύσες, καθάρισε τις καλά μέσα έξω με contact cleaner. Εγώ τουλάχιστον αυτό έκανα okk
spastos
Normal gixxer
Normal gixxer
spastos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παραλιγο καρβουνο....   Παραλιγο καρβουνο.... - Σελίδα 2 EmptyΤρι 31 Ιαν 2012, 20:44

kapelo kapelo kapelo
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παραλιγο καρβουνο....   Παραλιγο καρβουνο.... - Σελίδα 2 EmptyΤρι 31 Ιαν 2012, 21:33

[quote="spastos"]εκει ειναι η καταληλη θεση πιστευω [ αντε ας τα παινεψουμε για δισεκατομμυριοστη φορα τα κ5 - κ6 ]αλλα θα το δω στην πραξη γιατι δεν εχω ιδεα τι παιζει με τον ανορθωτη τι καλωδια ερχονται - φευγουν κλπ κλπ.

υ γ . μηπως τελικα ειναι τα κορυφαια που εβγαλε η σουτζουκι???????? [κ5-κ6]/quote]

αυτο ξαναπες το να το ακουνε μερικοι μερικοι....

kapelo kapelo kapelo kapelo kapelo

fafoutis fafoutis fafoutis

Schumi
Adv. gixxer
Adv. gixxer
Schumi

Άντρας Όνομα: : Οδυσσέας
Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα
Αριθμός μηνυμάτων : 715
Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε...
Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παραλιγο καρβουνο....   Παραλιγο καρβουνο.... - Σελίδα 2 EmptyΤρι 31 Ιαν 2012, 21:35

Μήπως είναι γενικότερο το θέμα Suzuki-Ανορθωτές;
Και στα GSR είχε βγει ανάκληση πρόσφατα για τον ανορθωτή και πολλοί το είχαν αλλάξει. Το δικό μου δεν ήταν μέσα στα μοντέλα τα οποία έχριζαν αλλαγής. Πολλοί πάντως το άλλαξαν αλλά κανείς δεν βρέθηκε να λαμπαδιάσει το μηχανάκι του.
kapamarou85
Normal gixxer
Normal gixxer
kapamarou85

Άντρας Όνομα: : γρηγορης
Τόπος : καπαμαρουπολη
Αριθμός μηνυμάτων : 286
Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παραλιγο καρβουνο....   Παραλιγο καρβουνο.... - Σελίδα 2 EmptyΤετ 01 Φεβ 2012, 06:33

roskoup έγραψε:
μια απο τα ιδια κι σε εμενα...400 εγκεφαλος μεταχειρο αναρθοτης και ποινια γνησια 350. αρχικα ειχα βαλει ανορθοτη ιμιτασιον 110 ευρω και μου ξανα καικε στα 200 χιλ./τρα οποτε εδωσα 150 και εβαλα γνησιο.. εχουν περασει 2 χρονια και για ωρας ολα καλα...
Akis_s3
Normal gixxer
Normal gixxer
Akis_s3

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παραλιγο καρβουνο....   Παραλιγο καρβουνο.... - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 18 Φεβ 2012, 23:01

Τελικα δν ηταν μονο ανορθωτης...
Σημερα το εβαλα μπροστα κ ζοριζοταν να παρει ωσπου καποια στιγμη ενω ημουν
εξω πηγα να βαλω μπροστα κ δν επαιρνε..
Εβαλα την μπαταρια να φορτισει κ σε 2ωρες περιπου ηταν φουλ, μετραμε με
τον θειο μ αν ειναι οκ η μπαταρια κ εδειχνε οκ αλλα οταν μετρησα το
τριφασικο καλωδιο του ανορθωτη η μια φαση δν εδεινε ρευμα....
Ξερει κανεις τι παιζει τωρα?????
magiaklaniakeksatmisi
Full gixxer
Full gixxer
magiaklaniakeksatmisi

Άντρας Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 1228
Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω...
Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παραλιγο καρβουνο....   Παραλιγο καρβουνο.... - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 19 Φεβ 2012, 01:51

καμμενα πηνια.. το ιδιο επαθα..πανε πακετο με ανορθωτη.. δυο η λυσεις.. καινουργια =300ε
περιελιξη=140-160ε αλλα να την κανω καποιος π ξερει καλα...
Hlektrologos
Normal gixxer
Normal gixxer
Hlektrologos

Άντρας Όνομα: : Βασίλης
Αριθμός μηνυμάτων : 236
Hμερομηνία εγγραφής : 22/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παραλιγο καρβουνο....   Παραλιγο καρβουνο.... - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 19 Φεβ 2012, 03:10

magiaklaniakeksatmisi έγραψε:
καμμενα πηνια.. το ιδιο επαθα..πανε πακετο με ανορθωτη.. δυο η λυσεις.. καινουργια =300ε
περιελιξη=140-160ε αλλα να την κανω καποιος π ξερει καλα...

+1

Ψαξε και για μεταχειρισμενα αλλα πολυ δυσκολο να βρεις.
Akis_s3
Normal gixxer
Normal gixxer
Akis_s3

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παραλιγο καρβουνο....   Παραλιγο καρβουνο.... - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 19 Φεβ 2012, 09:56

την περιεληξη την κανει ηλεκτρολογος?
magiaklaniakeksatmisi
Full gixxer
Full gixxer
magiaklaniakeksatmisi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παραλιγο καρβουνο....   Παραλιγο καρβουνο.... - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 19 Φεβ 2012, 10:28

ΝΟμιζω υπάρχουν συγκεκριμένα μαγαζιά ο κάνουν περιελιξης πηνιων..
Akis_s3
Normal gixxer
Normal gixxer
Akis_s3

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παραλιγο καρβουνο....   Παραλιγο καρβουνο.... - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 19 Φεβ 2012, 11:44

Tελικα μαγκες δν ειναι το πηνιο το μετρησαμε σημερα ξανα με
τον θειο μου(ειναι ηλεκτρολογος) κ ηταν ολα οκ με το πηνιο aswew aswew
Τι αλλο μπορει να ειναι??
magiaklaniakeksatmisi
Full gixxer
Full gixxer
magiaklaniakeksatmisi

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παραλιγο καρβουνο....   Παραλιγο καρβουνο.... - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 19 Φεβ 2012, 12:47

Σίγουρα ήταν Οκ τα πηνια;; Αν ο ανορθωτης είναι Οκ τότε δες καμία κεντρική ασφάλεια
Akis_s3
Normal gixxer
Normal gixxer
Akis_s3

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παραλιγο καρβουνο....   Παραλιγο καρβουνο.... - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 19 Φεβ 2012, 13:32

magiaklaniakeksatmisi έγραψε:
Σίγουρα ήταν Οκ τα πηνια;; Αν ο ανορθωτης είναι Οκ τότε δες καμία κεντρική ασφάλεια

To πολυμετρο εδειχνε οτι ολα ειναι Οκ.
Το μυαλο μ παει μηπως εχει καει κανενα καλωδιο που παει στην μπαταρια κ
δν φτανει τοσο ρευμα οσο χρειαζεται για να φορτισει...
stoui
Adv. gixxer
Adv. gixxer
stoui

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παραλιγο καρβουνο....   Παραλιγο καρβουνο.... - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 19 Φεβ 2012, 13:54

Φίλε μήπως ο καινουργιος σου ανορθωτής είναι της παλιάς προβληματικής παρτίδας? Δεν το ψάχνεις λίγο?

Επίσης πες λίγες λεπτομέρειες για το τι ακριβώς συμβαίνει? Π.χ. φορτίζεις την μπραταρία και πας βόλτα. Μετά τι γίνεται ακριβώς? Σβήνει εν κινήσει ή απλά δεν ξεκινά μετά από στάση? Και μετά από πόση ώρα βόλτας συμβαίνει ότι συμβαίνει?

Επίσης τον έχεις στην μαμά θέση τον ανορθωτή?
stoui
Adv. gixxer
Adv. gixxer
stoui

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παραλιγο καρβουνο....   Παραλιγο καρβουνο.... - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 19 Φεβ 2012, 14:03

Akis_s3 έγραψε:
Tελικα μαγκες δν ειναι το πηνιο το μετρησαμε σημερα ξανα με
τον θειο μου(ειναι ηλεκτρολογος) κ ηταν ολα οκ με το πηνιο aswew aswew
Τι αλλο μπορει να ειναι??

Ήταν ΟΚ και το πηνίο και ο δυναμος? Στο service manual πάρχουν 2 τεστ, το ένα μετράει αντίσταση με σβηστό μοτέρ και το άλλο τάση με το μηχανάκι να γυρνάει στις 5000rpm αν θυμάμαι καλά- δες το manual για λεπτομέρειες. Τα κάνατε και τα 2?
Akis_s3
Normal gixxer
Normal gixxer
Akis_s3

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παραλιγο καρβουνο....   Παραλιγο καρβουνο.... - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 19 Φεβ 2012, 14:17

Ο ανορθωτης ειναι πιο ενισχυμένος απο τον μαμα κ τον εχω ακομα στο ιδιο σημειο.
οταν τον εβαλα κ το πηρα απο το μαστορα ηταν ολα οκ μετα απο δυο βδομαδες
περιπου εμεινα απο μπαταρια οταν πηγα να το βαλω μπροστα..
την εβαλα να φορτισει κ φορτισε μεσα σε 2 ωρες περιπου.
Μετρησαμε τα πηνια γιατι απο οτι ξερω αυτα ειναι ο δυναμος στα gixxer μας
κ ηταν οκ εκανα κ το τεστ με τις 5000στροφες αλλα η μπαταρια δν ανεβαζε πανω
απο 13βολτ τωρα τι παιζει δν ξερω
stoui
Adv. gixxer
Adv. gixxer
stoui

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παραλιγο καρβουνο....   Παραλιγο καρβουνο.... - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 19 Φεβ 2012, 14:56

Akis_s3 έγραψε:
Ο ανορθωτης ειναι πιο ενισχυμένος απο τον μαμα κ τον εχω ακομα στο ιδιο σημειο.
οταν τον εβαλα κ το πηρα απο το μαστορα ηταν ολα οκ μετα απο δυο βδομαδες
περιπου εμεινα απο μπαταρια οταν πηγα να το βαλω μπροστα..
την εβαλα να φορτισει κ φορτισε μεσα σε 2 ωρες περιπου.
Μετρησαμε τα πηνια γιατι απο οτι ξερω αυτα ειναι ο δυναμος στα gixxer μας
κ ηταν οκ εκανα κ το τεστ με τις 5000στροφες αλλα η μπαταρια δν ανεβαζε πανω
απο 13βολτ τωρα τι παιζει δν ξερω

Να σου πω τι έχει συμβει σε εμένα: ενώ ο ανορθωτής και τα πηνία όταν τα μέτρησα ήταν ΟΚ, η μπαταρία δεν φόρτιζε πάνω από 12-13V (μετρώντας την στις 5000 rpm) αλλά το μηχανάκι λειτουργουσε μια χαρά για κανένα μισάωρο βόλτας, μέχρι δηλαδή να υπερθερμανθεί ο ανορθωτής (υποθέτω). Τότε, μετρουσα και πάλι την μπαταρία και με το ζόρι ανέβαινε στα 11V. Σπρώξιμο λοιπόν και ξεκίνημα με 2α και η βόλτα συνέχιζε Very Happy .

Άλλαξα λοιπόν την θέση του ανορθωτή και καθάρισα καλά τις φίσες του και μέχρι τώρα όλα μια χαρά, δεν μου το καναέκανε να με αφήσει, όμως εξακολουθεί να μην ανεβαίνει η τάση πάνω από 13V. Οπότε σκέφτηκα μήπως θερμένεται και ο δικός σου ανορθωτής και υπολειτουργεί? Τώρα δεδομένου ότι είναι αφτερμαρκετ το βλέπω χλωμό, αν και η θέση του είναι σίγουρα πρόβλημα.

Επίσης, μήπως έχει πρόβλημα η μπαταρία σου και ενώ φορτίζει οκ, δεν μπορει να διατηρήσει για ώρα το ρευμα της?

Παραλιγο καρβουνο....
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 3Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΣΤΑ ΠΗΝΙΑ. SOS
» ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΝΤΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ Νο.14 (Και παραλιγο τελευταία)

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ :: ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ-ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com