Akis_s3 Normal gixxer
Όνομα: : Akis Τόπος : Larisa Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 256 Αγωνιζόμενος : Στο Βαθύ Μπλε! Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2011
| Θέμα: Απ: Παραλιγο καρβουνο.... Κυρ 19 Φεβ 2012, 15:00 | |
| - stoui έγραψε:
- Akis_s3 έγραψε:
- Ο ανορθωτης ειναι πιο ενισχυμένος απο τον μαμα κ τον εχω ακομα στο ιδιο σημειο.
οταν τον εβαλα κ το πηρα απο το μαστορα ηταν ολα οκ μετα απο δυο βδομαδες περιπου εμεινα απο μπαταρια οταν πηγα να το βαλω μπροστα.. την εβαλα να φορτισει κ φορτισε μεσα σε 2 ωρες περιπου. Μετρησαμε τα πηνια γιατι απο οτι ξερω αυτα ειναι ο δυναμος στα gixxer μας κ ηταν οκ εκανα κ το τεστ με τις 5000στροφες αλλα η μπαταρια δν ανεβαζε πανω απο 13βολτ τωρα τι παιζει δν ξερω Να σου πω τι έχει συμβει σε εμένα: ενώ ο ανορθωτής και τα πηνία όταν τα μέτρησα ήταν ΟΚ, η μπαταρία δεν φόρτιζε πάνω από 12-13V (μετρώντας την στις 5000 rpm) αλλά το μηχανάκι λειτουργουσε μια χαρά για κανένα μισάωρο βόλτας, μέχρι δηλαδή να υπερθερμανθεί ο ανορθωτής (υποθέτω). Τότε, μετρουσα και πάλι την μπαταρία και με το ζόρι ανέβαινε στα 11V. Σπρώξιμο λοιπόν και ξεκίνημα με 2α και η βόλτα συνέχιζε .
Άλλαξα λοιπόν την θέση του ανορθωτή και καθάρισα καλά τις φίσες του και μέχρι τώρα όλα μια χαρά, δεν μου το καναέκανε να με αφήσει, όμως εξακολουθεί να μην ανεβαίνει η τάση πάνω από 13V. Οπότε σκέφτηκα μήπως θερμένεται και ο δικός σου ανορθωτής και υπολειτουργεί? Τώρα δεδομένου ότι είναι αφτερμαρκετ το βλέπω χλωμό, αν και η θέση του είναι σίγουρα πρόβλημα.
Επίσης, μήπως έχει πρόβλημα η μπαταρία σου και ενώ φορτίζει οκ, δεν μπορει να διατηρήσει για ώρα το ρευμα της? Η μπαταρια μ ειναι καινουρια ουτε 2 μηνες δν την εχω... αυριο θα το παω στο μαστορα να το ψαξουμε καλυτερα | |
|
spastos Normal gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Λαρισα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 347 Αγωνιζόμενος : απο πεντε χρονων Hμερομηνία εγγραφής : 20/09/2010
| Θέμα: Απ: Παραλιγο καρβουνο.... Κυρ 19 Φεβ 2012, 19:38 | |
| | |
|
Akis_s3 Normal gixxer
Όνομα: : Akis Τόπος : Larisa Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 256 Αγωνιζόμενος : Στο Βαθύ Μπλε! Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2011
| Θέμα: Απ: Παραλιγο καρβουνο.... Τετ 29 Φεβ 2012, 13:48 | |
| Τελικα καηκε το πηνιο.... βρηκαμε ενα ελαφρως μεταχειρισμένο 150 | |
|
spastos Normal gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Λαρισα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 347 Αγωνιζόμενος : απο πεντε χρονων Hμερομηνία εγγραφής : 20/09/2010
| Θέμα: Απ: Παραλιγο καρβουνο.... Τετ 29 Φεβ 2012, 21:47 | |
| | |
|
giwrgos27 Jr.gixxer
Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 43 Αγωνιζόμενος : mpa!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 10/03/2012
| Θέμα: Απ: Παραλιγο καρβουνο.... Τετ 01 Αυγ 2012, 21:34 | |
| το έπαθε φίλος σε κ7 600 πρίν 1 μήνα!!! μαλλον ειναι σηχνο προβλημα!!! | |
|