Greek GSX-R forum
Παραλιγο καρβουνο.... - Σελίδα 3 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Παραλιγο καρβουνο.... - Σελίδα 3 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Παραλιγο καρβουνο.... - Σελίδα 3 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Παραλιγο καρβουνο.... - Σελίδα 3 Poll_l10Παραλιγο καρβουνο.... - Σελίδα 3 Poll_c10Παραλιγο καρβουνο.... - Σελίδα 3 Poll_r10 
JIMK7
Παραλιγο καρβουνο.... - Σελίδα 3 Poll_l10Παραλιγο καρβουνο.... - Σελίδα 3 Poll_c10Παραλιγο καρβουνο.... - Σελίδα 3 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Παραλιγο καρβουνο....

Πήγαινε κάτω 
+15
spastos
platonas
Miou
Antonios_gsxr
magiaklaniakeksatmisi
kontos 750
SuzukaK4
panosk8
Hlektrologos
stoui
k8 600 kk
ripper
gsxrk71000
louk6
Akis_s3
19 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Akis_s3
Normal gixxer
Normal gixxer
Akis_s3

Άντρας Όνομα: : Akis
Τόπος : Larisa
Αριθμός μηνυμάτων : 256
Αγωνιζόμενος : Στο Βαθύ Μπλε!
Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2011

Παραλιγο καρβουνο.... - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παραλιγο καρβουνο....   Παραλιγο καρβουνο.... - Σελίδα 3 EmptyΚυρ 19 Φεβ 2012, 15:00

stoui έγραψε:
Akis_s3 έγραψε:
Ο ανορθωτης ειναι πιο ενισχυμένος απο τον μαμα κ τον εχω ακομα στο ιδιο σημειο.
οταν τον εβαλα κ το πηρα απο το μαστορα ηταν ολα οκ μετα απο δυο βδομαδες
περιπου εμεινα απο μπαταρια οταν πηγα να το βαλω μπροστα..
την εβαλα να φορτισει κ φορτισε μεσα σε 2 ωρες περιπου.
Μετρησαμε τα πηνια γιατι απο οτι ξερω αυτα ειναι ο δυναμος στα gixxer μας
κ ηταν οκ εκανα κ το τεστ με τις 5000στροφες αλλα η μπαταρια δν ανεβαζε πανω
απο 13βολτ τωρα τι παιζει δν ξερω

Να σου πω τι έχει συμβει σε εμένα: ενώ ο ανορθωτής και τα πηνία όταν τα μέτρησα ήταν ΟΚ, η μπαταρία δεν φόρτιζε πάνω από 12-13V (μετρώντας την στις 5000 rpm) αλλά το μηχανάκι λειτουργουσε μια χαρά για κανένα μισάωρο βόλτας, μέχρι δηλαδή να υπερθερμανθεί ο ανορθωτής (υποθέτω). Τότε, μετρουσα και πάλι την μπαταρία και με το ζόρι ανέβαινε στα 11V. Σπρώξιμο λοιπόν και ξεκίνημα με 2α και η βόλτα συνέχιζε Very Happy .

Άλλαξα λοιπόν την θέση του ανορθωτή και καθάρισα καλά τις φίσες του και μέχρι τώρα όλα μια χαρά, δεν μου το καναέκανε να με αφήσει, όμως εξακολουθεί να μην ανεβαίνει η τάση πάνω από 13V. Οπότε σκέφτηκα μήπως θερμένεται και ο δικός σου ανορθωτής και υπολειτουργεί? Τώρα δεδομένου ότι είναι αφτερμαρκετ το βλέπω χλωμό, αν και η θέση του είναι σίγουρα πρόβλημα.

Επίσης, μήπως έχει πρόβλημα η μπαταρία σου και ενώ φορτίζει οκ, δεν μπορει να διατηρήσει για ώρα το ρευμα της?

Η μπαταρια μ ειναι καινουρια ουτε 2 μηνες δν την εχω... αυριο θα το παω στο μαστορα να το ψαξουμε καλυτερα
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
spastos
Normal gixxer
Normal gixxer
spastos

Άντρας Όνομα: : Κωστας
Τόπος : Λαρισα
Αριθμός μηνυμάτων : 347
Αγωνιζόμενος : απο πεντε χρονων
Hμερομηνία εγγραφής : 20/09/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παραλιγο καρβουνο....   Παραλιγο καρβουνο.... - Σελίδα 3 EmptyΚυρ 19 Φεβ 2012, 19:38

affraid affraid ωωωω ρε φιλε παλι τα ιδια ? καλα ξεμπερδεματα. εγω εκανα τη μεταφορα και δεν ξερω που να τον βαλω μαλλον διπλα aswew aswew και να ξεμπερδευω, κανε τον και εσυ μεταφορα τουλαχιστον να τον γλυτωσεις απο τις θερμοκρασιες.
Akis_s3
Normal gixxer
Normal gixxer
Akis_s3

Άντρας Όνομα: : Akis
Τόπος : Larisa
Αριθμός μηνυμάτων : 256
Αγωνιζόμενος : Στο Βαθύ Μπλε!
Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παραλιγο καρβουνο....   Παραλιγο καρβουνο.... - Σελίδα 3 EmptyΤετ 29 Φεβ 2012, 13:48

Τελικα καηκε το πηνιο.... βρηκαμε ενα ελαφρως μεταχειρισμένο 150 eyro
spastos
Normal gixxer
Normal gixxer
spastos

Άντρας Όνομα: : Κωστας
Τόπος : Λαρισα
Αριθμός μηνυμάτων : 347
Αγωνιζόμενος : απο πεντε χρονων
Hμερομηνία εγγραφής : 20/09/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παραλιγο καρβουνο....   Παραλιγο καρβουνο.... - Σελίδα 3 EmptyΤετ 29 Φεβ 2012, 21:47

:( :( :( τουλαχιστον ας ειναι τα τελευταια eyro eyro
εγω εκοψα εραψα καλοδια και αφου τον εφτασα κατω απο τη μπαταρια τον ανορθωτη τον στηριζω και μου εβρισκε στο φτερο aftokt aftokt aftokt
τον περνω και εγω και τον βαζω απο διπλα με δυο λαμακια και ησυχασα. xazosmile
giwrgos27
Jr.gixxer
giwrgos27

Άντρας Ηλικία : 40
Αριθμός μηνυμάτων : 43
Αγωνιζόμενος : mpa!!!!
Hμερομηνία εγγραφής : 10/03/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Παραλιγο καρβουνο....   Παραλιγο καρβουνο.... - Σελίδα 3 EmptyΤετ 01 Αυγ 2012, 21:34

το έπαθε φίλος σε κ7 600 πρίν 1 μήνα!!! μαλλον ειναι σηχνο προβλημα!!!

Παραλιγο καρβουνο....
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 3 από 3Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3
 Παρόμοια θέματα
-
» ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΣΤΑ ΠΗΝΙΑ. SOS
» ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΝΤΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ Νο.14 (Και παραλιγο τελευταία)

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ :: ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ-ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com