| Bazzaz Xartes... | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
BillyGsxR Adv. gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Ιλιον , Athens Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 548 Αγωνιζόμενος : του Clubbing Hμερομηνία εγγραφής : 21/04/2010
| Θέμα: Bazzaz Xartes... Τετ 15 Φεβ 2012, 23:45 | |
| Σημερα μου ήρθε το Bazzaz απο ενα παιδι απο Κρητη! ειναι μόνο για μειγματα.. Σχετικά ευκολη τοποθέτηση.. απλα θέλω να μου πειτε τι να κανω με χάρτες..... το προγραμμα δν το εχω κοιταξει ακομα...Ειναι ευκολο να φανταστω???? και κατι αλλο εχω και ενα διακοπτακι με 2 χαρτες.... τι χαρτες να περασω και για πιο λογο να τους αλλαζω???Αν εχετε κ κανα λινκ να μ στειλετε...Ευχαριστω εκ των προτερων | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: Bazzaz Xartes... Πεμ 16 Φεβ 2012, 02:49 | |
| φιλαρακι θα σου πω καθαρα την γνωμη μου,μην την υιοθετησεις.πριν βαλεις καποιον χαρτη κατσε διαβασε σχετικα με το bazzaz τι προτεινει,τι λενε αυτοι που εχουν βαλει και μετα αποφασισε μονος σου τι afr θα βαλεις(αν φιαξεις μονος σου χαρτη)μην πας σε ετοιματζιδικο της bazzaz .αν βαλεις καποιον ετοιμο θα ειναι στο περιπου για το μηχανακη σου. τους διακοπτες μπορεις να τον εχεις πχ 1 για τα μεγαρα και τον 2ρο για σερρες | |
|
| |
BillyGsxR Adv. gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Ιλιον , Athens Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 548 Αγωνιζόμενος : του Clubbing Hμερομηνία εγγραφής : 21/04/2010
| Θέμα: Απ: Bazzaz Xartes... Πεμ 16 Φεβ 2012, 03:26 | |
| το προβλημα ειναι πως δν ξερω να φτιαχνω χάρτες μιλησα και σε 1-2 ατομα κ περιμενω...απαντηση!!! Σημερα παντως που το οδηγησα με εναν χαρτη που εχει μεσα ηδη απτο προηγουμενο παιδι δν ειδα διαφορα τρελη!!παρατηρησα μονο καλυτερη ανταποκριση στο γκαζι | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Bazzaz Xartes... Πεμ 16 Φεβ 2012, 09:47 | |
| δλδ τι περιμενεις ακριβως ρε βασιλη με ενα τελικο που εχεις ?? να βαλεις το βαζζαζ και να εχει βγαλει 30 αλογα παραπανω? ανοιγεις το γκαζι και να κανει σουζες ολη την ωρα? δεν θα γινει ποτε αυτο.... αυτη η καλυτερη αποκριση στο γκαζι που λες και λιγα αλογα θα παρεις οταν το ρυθμισεις σωστα... | |
|
| |
BillyGsxR Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Bazzaz Xartes... Πεμ 16 Φεβ 2012, 13:32 | |
| Καλα δν ειπα ρε ΜΙΟΥ...να κανει κ σουζες αλλα περιμενα κατι παραπανω...ισως φταιει οτι δν ειναι και ρυθμισμενο σωστα...Θα το δω και σε ανοιγμα με τον γιωργο παλι! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Bazzaz Xartes... Πεμ 16 Φεβ 2012, 13:56 | |
| - BillyGsxR έγραψε:
- Καλα δν ειπα ρε ΜΙΟΥ...να κανει κ σουζες αλλα περιμενα κατι παραπανω...ισως φταιει οτι δν ειναι και ρυθμισμενο σωστα...Θα το δω και σε ανοιγμα με τον γιωργο παλι!
ρε φιλε και εγω μονο τελικο που εχω δεν εχει καμια τρελη διαφορα... εχει μια μικρη διαφορα αλλα οχι μεγαλη... τον γιωργο την παλιοκουφαλα ΠΑΤΑ ΤΟΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙΙΙΙ | |
|
| |
BillyGsxR Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Bazzaz Xartes... Πεμ 16 Φεβ 2012, 16:29 | |
| Και ενα αλλο προβλημα πηγα να περασω το προγραμμα σε windows χp το 1.2.2 και ειχα θεμα με τους drvers...να δοκιμασω windows 7 ??? me to 1.2.3 ??? - | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Bazzaz Xartes... Πεμ 16 Φεβ 2012, 16:41 | |
| κατι θα εχεις κανει λαθος μαλλον βιλλ ... στο μαγαζι το pc τρεχει windows 2000
και δεν εχω προβλημα και στο λαπτοπ εχω χπ και vista και κανενα δεν εχει προβλημα..... | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Bazzaz Xartes... Πεμ 16 Φεβ 2012, 17:36 | |
| Λογικα εισαι το παιδι που μιλησαμε το πρωι στο τηλεφωνο | |
|
| |
frozen Adv. gixxer
Όνομα: : νικος Τόπος : αθηνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 708 Hμερομηνία εγγραφής : 07/08/2011
| Θέμα: Απ: Bazzaz Xartes... Πεμ 16 Φεβ 2012, 20:33 | |
| - Miou έγραψε:
- κατι θα εχεις κανει λαθος μαλλον βιλλ ... στο μαγαζι το pc τρεχει windows 2000
και δεν εχω προβλημα και στο λαπτοπ εχω χπ και vista και κανενα δεν εχει προβλημα..... γιατι ρε μιου εσυ bazzaz εχεισ? ???????? | |
|
| |
BillyGsxR Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Bazzaz Xartes... Πεμ 16 Φεβ 2012, 21:24 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- Λογικα εισαι το παιδι που μιλησαμε το πρωι στο τηλεφωνο
Ναι δημητρη :P ελεος..... τελικα το εφτιακσα το εβαλα σε 7 και ειναι κομπλε...περασα κ εναν χαρτη μεσα.. που δινει η Bazzaz και χαμηλομεσαια σκοτωνει.... Ευχαριστω πολυ Δημητρη Παντως | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| |
| |
| Bazzaz Xartes... | |
|