| 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση | |
|
+42HUMANGOUS mbkostas kostaskr6 T.R.E dio ronnie_10 poulitzer Mr.Chaos bolek76 tati kentaurosk8 ENDURASX alaska Gixxerm@n SuzukaK4 lakisman46 abrestas gsxrakias jord136 black rider boutser Antonios_gsxr ghost vagoulas Schumi chris8790 frozen louk6 k8 600 kk Aristosk8 spastos Sotoner κολτρέϊν vasilis987 stam911 gsxrk71000 magfaria sxlogo maikstain Miou ripper kontos 750 46 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση Παρ 13 Απρ 2012, 21:28 | |
| | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση Σαβ 14 Απρ 2012, 12:15 | |
| Θα μπορουσαμε να το κανουμε και ξεχωριστα. Οι Αθηναιοι (που θα ειμαστε ενα group) να κατσουμε για καφεδακι οπου γουσταρουμε... Οι Θεσσαλονικεις που θα ερχονται απο πανω το ιδιο και οι υπολοιποι να πραξουν αναλογα! Εννοειται οτι αν καταφερουμε να συντονιστουμε (καποιοι με καποιους αλλους η ολοι μαζι) θα ειναι το ιδανικο. Το κετρικο σημειο ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ GIXXER παραμενει ο Καραβομυλος ,οπου και θα τα πουμε ολοι μαζι! | |
|
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
Όνομα: : Βαγγελης! Τόπος : Salonica Rules! Αριθμός μηνυμάτων : 445 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2011
| Θέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση Σαβ 14 Απρ 2012, 13:32 | |
| Παλικαρια μηπως να γινοταν τη τελευταια κυριακη του μηνα?? Ο καιρος ειναι πολυ χαλια... Εδω τουλαχιστον ολο βρεχει. . Εγω δεν εχω προβλημα απλα καλο ειναι να εχει καλο καιρο! | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση Σαβ 14 Απρ 2012, 14:29 | |
| - SuzukaK4 έγραψε:
- Παλικαρια μηπως να γινοταν τη τελευταια κυριακη του μηνα?? Ο καιρος ειναι πολυ χαλια... Εδω τουλαχιστον ολο βρεχει. . Εγω δεν εχω προβλημα απλα καλο ειναι να εχει καλο καιρο!
Φίλος μιλάμε για ένα μήνα από τώρα... | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| |
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
Όνομα: : Βαγγελης! Τόπος : Salonica Rules! Αριθμός μηνυμάτων : 445 Hμερομηνία εγγραφής : 26/11/2011
| Θέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση Σαβ 14 Απρ 2012, 18:46 | |
| Εγω απλα εθεσα το θεμα βλεπωντας το καιρο πολυ αστατο.. Και θεωρω οτι τελη μαιου θα ειναι καλοκαιρι και δε πιστευω να εχουμε καποιο τετοι σκηνικο! Τελος παντων εγω μεσα ειμαι! | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση Σαβ 14 Απρ 2012, 19:02 | |
| δεν ειναι κακο που το λες γιατι μπορει να πεσει καμια εναλακτικη | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση Σαβ 14 Απρ 2012, 22:40 | |
| | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
| Θέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση Δευ 16 Απρ 2012, 01:53 | |
| | |
|
| |
sxlogo Full gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 982 Αγωνιζόμενος : 3B Racing team(Bikes,Beer,Bed) Hμερομηνία εγγραφής : 26/09/2011
| Θέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση Τρι 17 Απρ 2012, 19:18 | |
| | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση Τρι 24 Απρ 2012, 23:12 | |
| λοιπον παιδακια οι μερες περνανε και δεν μας βλεπω πολυ ζεστους για το θεμα.... για να μαζευομαστε σιγα σιγα....αν βρεχει που αυτο μπορουμε να το δουμε αρχες εκεινης της εβδομαδας θα δουμε τι θα κανουμε...μπορουμε να το μεταφερουμε την αμεσως επομενη κυριακη...ας γινει μια λιστα με οσους θελουνε και μπορουνε να ερθουνε και να δουμε συμμετοχη... ελπιζω να μαζευτουμε αρκετοι και να κανουμε λιγο πανικο.... | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση Τρι 24 Απρ 2012, 23:21 | |
| και επισης, αφου θα παμε καραβομυλο για φαγητο, θα πιουμε και τον καφε στο καραβομυλο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. οχι οι βορειοι αλλου οι νοτιοι αλλου και κανονιζουμε.. θα ορισουμε μια ωρα στην εισοδο του καραβομυλου σαν ραντεβου, ωστε να υπολογισουν ολοι ποση ωρα θα χρειαστουν για να συναντηθουμε. μαζευομαστε μεσα σε ενα μισαωρο - σαρανταλεπτο και οι αργοπορημενοι μας βρισκουν στον καφε η στο φαι... | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση Τρι 24 Απρ 2012, 23:39 | |
| - louk6 έγραψε:
- και επισης, αφου θα παμε καραβομυλο για φαγητο, θα πιουμε και τον καφε στο καραβομυλο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. οχι οι βορειοι αλλου οι νοτιοι αλλου και κανονιζουμε..
θα ορισουμε μια ωρα στην εισοδο του καραβομυλου σαν ραντεβου, ωστε να υπολογισουν ολοι ποση ωρα θα χρειαστουν για να συναντηθουμε. μαζευομαστε μεσα σε ενα μισαωρο - σαρανταλεπτο και οι αργοπορημενοι μας βρισκουν στον καφε η στο φαι... σωστοςςςςςς!!!!!!!!!!!!την συναντηση την κανουμε για να γνωριστουμε.... | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση Τρι 24 Απρ 2012, 23:49 | |
| και μιας και το ανοιξες το θεμα, αλαξε τον τιτλο με ''13 μαιου το gixxer στον καραβομυλο'' και αυριο-μεθαυριο να γραψεις και την ωρα στον τιτλο.. τι λες?? | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση Τρι 24 Απρ 2012, 23:58 | |
| συνονοματε δικιο εχεις αλλα ας το αφησουμε να το κανει κανενας φανταστικος mod...να μην περνουμε και αερα!!!! ασε που δεν ξερω αν μπορω και πως το κανω!!!! | |
|
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση Τετ 25 Απρ 2012, 00:00 | |
| Παιδες εμενα ετυχε μια αναποδια με τη δουλεια και δε ξερω αν θα εχω ρεπο... Σιγουρο θα εχω τελευταια κυριακη του μηνα... Παντως θα δω τι θα κανω... | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση Τετ 25 Απρ 2012, 00:04 | |
| - SuzukaK4 έγραψε:
- Παιδες εμενα ετυχε μια αναποδια με τη δουλεια και δε ξερω αν θα εχω ρεπο... Σιγουρο θα εχω τελευταια κυριακη του μηνα... Παντως θα δω τι θα κανω...
αρχισανε τα οργανα !!!!δεν θελω απωλειες....κανονισε το αν μπορεις,δηλωσε μια κουκουρουκου ασθενεια....κανε κατι!!!!!! | |
|
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
| |
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση Τετ 25 Απρ 2012, 00:39 | |
| - SuzukaK4 έγραψε:
- Παιδες εμενα ετυχε μια αναποδια με τη δουλεια και δε ξερω αν θα εχω ρεπο... Σιγουρο θα εχω τελευταια κυριακη του μηνα... Παντως θα δω τι θα κανω...
και δεν θα εισαι ο μονος | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση Τετ 25 Απρ 2012, 09:39 | |
| ρε παιδια πλακα κανετε τωρα??? το λεμε απο μεσα φεβρουαριου ... πανω απο 2 μηνες δλδ για να μπορεσετε να κανονισετε με τις δουλειες σας.... δεν το ειπαμε την προηγουμενη εβδομαδα.... επισης δεν συμφωνω και για την επιλογη του καφε παλι για καραβομυλο... συμφωνω οτι να βρεθουμε να πιουμε καφε ολοι μαζι αλλα οχι καραβομυλο... μπορουμε να παμε λιγο πιο διπλα που εχει θαλασσα ( πχ Αγ Μαρινα- ραχες-αχλαδι) ... φαντασου να φτασουμε 12 στο καραβομυλο και να ειμαστε εκει μεχρι το απογευμα που θα φυγουμε για πισω.... θα βαρεθουμε στο ιδιο μερος συνεχεια.... θα μας βρει ενα ωραιο μερος ο bolek που ειναι απο τα μερη και εαν δεν μας αρεσει θα τον βαλουμε να πληρωσει τους καφεδες... απο αθηνα λεω να μαζευτουμε περιπου 945-10 το πρωι στα mac μετα τα διοδια για να φυγουμε ... υπολογιζω οτι θα κανουμε τουλαχιστον 2 ωρες να φτασουμε αναλογα και ποσα μηχανακια θα μαζευτουμε να ξεκινησουμε... απλα φανταστητε 15 μηχανακια να πανε μαζι στο βενζιναδικο για να γεμισουν.... θα φαμε τουλαχιστον 15 λεπτα εκει... ( μεχρι να μας εξηγησει και τον λογο που δεν μας φτανει ο σταιν με την μπαφοεξατμιση του θελουμε ακομα 10 λεπτα το φτασαμε το μισαωρο...) TRE θα βγαλεις το καλο το εργαλειο να ερθεις ρε ή θα εχεις φτιαξει το καφασι μεχρι τοτε?? | |
|
| |
bolek76 Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 433 Αγωνιζόμενος : never Hμερομηνία εγγραφής : 24/03/2011
| Θέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση Τετ 25 Απρ 2012, 10:25 | |
| παμε Ραχες ρε για καφε να κανουμε και κανα πατηματακι στο δρομο μην πειραζεις τον σταϊν γιατι ετσι και ειναι μπροστα θα σκασουμε ολοι κοκκαλα για καφε απο τον νικελ μπαφο οσο για τους καφεδες μακαρι να ειχα λεφτα να τους πληρωνα ολους αλλα εχω πιασει πατο πλεον :( | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση Τετ 25 Απρ 2012, 10:29 | |
| εχει δικιο π Αλεξ....να φροντισουμε οσο μπορουμε και να μαζευτουμε....το συζηταμε τοσο καιρο....και εγω θα δουλευω και θα βαλω μια μερα αδεια!!!! | |
|
| |
SuzukaK4 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση Τετ 25 Απρ 2012, 10:33 | |
| Αλεξ εγω τα ειχα κανονισμενα ηταν ολα στανταρ απλα τωρα εγινε μια μ@λ@κια... Ακομα δεν ειναι σιγουρο ισως ερθω κανονικα! | |
|
| |
stam911 Adv. gixxer
Όνομα: : Βασιλης Τόπος : Πατρα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 606 Αγωνιζόμενος : στο κουβαλημα κιβωτιων!!! Hμερομηνία εγγραφής : 12/05/2010
| Θέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση Τετ 25 Απρ 2012, 12:03 | |
| Μηπως θα ηταν καλο να ξεκινησουμε μια λιστα απο την αρχη? | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση Τετ 25 Απρ 2012, 13:19 | |
| - stam911 έγραψε:
- Μηπως θα ηταν καλο να ξεκινησουμε μια λιστα απο την αρχη?
Δεν βρησκω καποιον λογο να γινει αυτη η λιστα αλλα αμα σε εξυπηρετει σε κατι ξεκινα την... * η μονη χρησιμοτητα που βρησκω ειναι για να ξερουμε περιπου ποσοι θα μαζευτουν ωστε να κανονισω για το τραπεζι στο μαγαζι.... | |
|
| |
| 13 ΜΑΙΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GIXXER "και βλεπουμε" --συζητηση | |
|