| ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Κ9 | |
|
+8DimSTriple -=UNSEEN=- k8 600 kk maikstain kostaskr6 gat0s bougas13 panikas 12 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
panikas Normal gixxer
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 323 Αγωνιζόμενος : εναντια σε οτι με φοβιζει Hμερομηνία εγγραφής : 09/05/2010
| Θέμα: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Κ9 Τρι 06 Μαρ 2012, 18:32 | |
| Θελω τη βοηθεια σας καθως εχω μπλεχτει Το μηχανακι φοραει φιλτρο κ εξατμιση κ δεν ξερω τι να κανω απο πλευρας προγραμματος Να βαλω παραλληλο κ αν ναι ποιον Να φλασαρω τον μαμα κ αν ναι σε ποιον Υποτιθεται οτι θελει γνωσεις για να φλασαρεις τον μαμα κ το θεμα μου ειναι η αξιοπιστια Επισης ξερετε ποιο ειναι το κοστος σε περιπτωση φλασαρισματος ? Προχτες βρεθηκα σε εναν τυπο κ μου λεει τα βαζζαζ ειναι βλακεια κ γι αυτο τα πουλανε ολοι Μου ειπε για παουερ κομαντερ 5 αλλα δεν πουλαγε αυτος Μου ειπε επισης οτι ο μαμα εγκεφαλος παιρνει μεχρι 10 φλασαρισματα κ μετα χαλαει Κ μου ζητησε 300 ευρω μονο για να μου κανει καυσαναλυση με διορθωση μειγματος στον δρομο Εγω τα ακουσα ολα αυτα καπως κ χρειαζομαι τη βοηθεια σας | |
|
| |
bougas13 Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 153 Hμερομηνία εγγραφής : 07/02/2009
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Κ9 Τρι 06 Μαρ 2012, 18:51 | |
| Απο την στιγμη που φλασαρεται ο μαμα δεν υπαρχει λογος να βαλεις παραλληλο κατα την γνωμη μου. Καποιοι απο δω ασχολουνται με το φλασαρισμα μαμ εγκεφαλου. Αυτο με τα 10 φλασαρισματα δεν ισχυει καθως παρακολουθω την εξεληξη του interface φλασαρισματος αρκετα χροναι και κατι τετοιο δεν το εχω δει πουθενα. Ειναι σχετικο ευκολο το φλασαρισμα αλλα χρειαζεται οπωσδηποτε καυσαναλυση για να βλεπεις τα αποτελεσματα. | |
|
| |
gat0s Hero gixxer
Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Κ9 Τρι 06 Μαρ 2012, 21:57 | |
| Στις 10 φορες χαλαει??? Εγω μεχρι τωρα μπορει να το εχω φλασαρει και 30 και δεν εχω τελειωσει | |
|
| |
panikas Normal gixxer
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 323 Αγωνιζόμενος : εναντια σε οτι με φοβιζει Hμερομηνία εγγραφής : 09/05/2010
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Κ9 Τετ 07 Μαρ 2012, 01:40 | |
| Περισσοτερες γνωμες επι του θεματος ? | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Κ9 Τετ 07 Μαρ 2012, 03:15 | |
| τα λεφτα που σου ζηταει ειναι πολλα το να ρυθμησεις μειγματα στο μαμα εγκεφαλο δεν ειναι ευκολο οσο για τα 10 φλασαρισματα δεν το σηζητω ειναι γελιο κ οποιος στο ειπε δεν γνωριζει το θεμα για φλασαρισμα περνουν απο 100€ 150€ 200€ αναλωγως ποσα τους λοιπουν τωρα για παραλληλο ισως κ να μην χριαζεσαι αν δεν φορας ολοσωμη εξατμηση αυτα ελπιζω να σε καλυψα | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Κ9 Τετ 07 Μαρ 2012, 03:36 | |
| | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Κ9 Τετ 07 Μαρ 2012, 10:27 | |
| παντως το οτι για να βγαλεις σωστο συμπερασμα για το τι πρεπει να πειραξεις και ΑΝ στα μειγματα τα σου θελει καυσαναλυση με ΚΛΕΙΣΤΑ τα pair ειναι σωστο !
το οποιο γινεται με περιπου 150 ευρο !
απο εκει και περα αν θα βαλεις bazzaz comander και οτι αλλο θες ειναι αλλη ιστορια ! | |
|
| |
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
Τόπος : ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (πλεον) Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 414 Hμερομηνία εγγραφής : 02/10/2009
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Κ9 Τετ 07 Μαρ 2012, 11:19 | |
| To τσιπάκι του μαμά εγκεφάλου φλασάρεται μέχρι και 100 φορές. Οποιος είπε 10 είναι άσχετος ή το είπε για να πάρει λεφτά.
Το bazzaz, το Commander κλπ είναι όλα ίδια και το ίδιο καλά με μικροδιαφορές στη λειτουργιά. Το Rapid π.χ. είναι καλύτερο και απο τα δύο γιατί έχει και ρύθμιση ανάφλεξης (προσωπικά με αφήνει αδιάφορο το Autotune). Δεν χαλάει κανένα. Αυτο που χαλάει σχετικά εύκολα απο θερμοκρασίες κλπ είναι ο λ των autotune και στα 2. Γι αυτό και καλό είναι να μην τον έχουμε πάνω αν δεν είμαστε σε φάση ρύθμισης. Του αλλάζει τα φώτα. Μην μπαίνετε λοιπόν σε συγκρίσεις χωρίς νόημα αφου αν το δουμε ψυχρά, τίποτα δεν είναι καλύτερο απο τον μαμά εγκέφαλο. Απλά μας προσφέρουν ευκολία οι παράλληλοι.
Τώρα για την τιμή φίλε μου παίζει. Αν κάποιος σου κάνει πραγματικά εγγυημένη δουλειά, άριστη ρύθμιση με καυσαναλυτή στο δρόμο και το μηχανάκι σου είναι και σωστό και αξιόπιστο και θεωρείς τα 300 υπερβολή, τότε βάλε ένα παράλληλο και τελείωσες. Οταν ζητάνε 150 για τον αστείο παράλληλο δεν θεωρώ πολλά τα 300 και να γλιτώσεις και την αγορά παράλληλου.
Βέβαια με το φλασάρισμα πολλοί έχουν στο μυαλό τους την ενεργοποίηση του shifter, και κανένα κόφτη στροφών. Αστεία πράγματα δηλαδή. Το να σου ρυθμίσει με ακρίβεια το χάρτη ανάλογα με τη χρήση που θέλει ο καθένας και να σου φτιάξει και ένα δεύτερο πιο επιθετικό (αν είσαι κοντράκιας π.χ.) είναι δουλειά ωρών και ευθύνη. Μεγάλη ευθύνη γιατί κρέμεται η ζωή σου απο αυτό. Οι αυτοκινητάδες πληρώνουν 1000αρικα για προγράμματα που και να σπάσει η κονσέρβα δύσκολα θα πάθουν κάτι. Οπότε αν σε κάποιους φαίνονται πολλά τα 300 για τόσες ώρες δουλειάς, ευθύνης όποιου το αναλάβει και τεχνογνωσίας (Γιατί σίγουρα δεν έχουν όλοι τα ίδια αποτελέσματα) για μένα πρέπει να το ξανασκεφτεί. Εκτός αν μιλάμε για περίπτωση κόφτη, shifter και καμίας κονσέρβας προγράμματος που δεν πρόκειται να δουλευει 100% το κάθε μηχανάκι είναι διαφορετικό. Σε τέτοια περίπτωση τα 300 είναι υπέρογκο ποσό και δεν το δίνεις απλά.
Το δύσκολο όμως και πάλι είναι το πως θα βρεις κάποιον που να ξέρει και να τον εμπιστευτείς. Πάντως απο αυτόν που σου είπε για τις 10 φορές, μακριά γιατί κάτι μου λέει οτι πάει για αρπαχτή. | |
|
| |
DimSTriple Full gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Κ9 Τετ 07 Μαρ 2012, 12:05 | |
| Να προσθέσω και 'γώ πως το ολοκληρωμένο του εγκεφάλου δεν έχει περιορισμό φλασαρίσματος - δε θα χαλάσει, υπάρχουν συνέπειες αλλά σε καμία περίπτωση δε θα χαλάσουν τον εγκέφαλο της μοτοσυκλέτας σου. Σκέψου πως o empro οι yec, οι hrc και krt εγκέφαλοι όπως και αυτοί των αυτοκινήτων με τον ίδιο τρόπο επαναπρογραμματίζονται, flash στο τσιπ κάνεις απλά δεν επανεγγράφεις όλα τα σημεία μνήμης.
Τώρα, σχετικά με το κόστος, επειδή όλα εύκολα είναι στις κουβέντες να σου πώ πως για χάρτη σε εγκέφαλο έχω κάνει έως και 20 ώρες μέχρι να τον βάλω πάνω. Συνυπολόγισε και όλα όσα ανέφερε ο Δημήτρης πιο πάνω και κρίνε ανάλογα. | |
|
| |
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
Τόπος : ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (πλεον) Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 414 Hμερομηνία εγγραφής : 02/10/2009
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Κ9 Τετ 07 Μαρ 2012, 12:26 | |
| Δεν χαλάει Δημήτρη απλά γίνεται πιο αργό στην ανταπόκριση του. Σύμφωνα πάντα με τα όσα μας λένε οι έξω, αφου εμείς στην πράξη δεν το έχουμε δει. Μπορεί και να μην ισχύει. Απλά αφού δεν το έχουμε δει με τα μάτια μας, κρατάμε μια πισινή.
Επίσης κάτι που δεν έθιξα είναι το οτι ο προγραμματιστής πρέπει να βγάλει το φίδι απο την τρύπα για τυχόν λάθη του μηχανικού, κάποιου σένσορα που δεν δουλευει κλπ. Αν ένα μηχανάκι έχει λάθη όσο και να το κάνεις να συνέλθει δεν θα είναι ποτέ σωστό. Και γι αυτό μαντέψτε ποιος θα φταίει μετά στα μάτια του ιδιοκτήτη.
Δημήτρη αν ζηταγες την τιμή που έπρεπε για τις 20 ώρες που έφαγες όμως, θα σε έπαιρναν με τις πέτρες και αυτόματα θα ήσουν και απατεώνας. Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνουν κάποια παιδιά. Στο μηχανικό σκας εύκολα το 1000αρικο για την κεφαλή και ένα σωρό άλλα για μηχανικές εργασίες, αλλά αν έρθει η ώρα να προγραμματίσεις αρχίζει η γκρίνια. ΠΡέπει να καταλάβετε οτι μια πολύ καλή μηχανική βελτίωση χωρίς μια αντίστοιχη εργασία στα ηλεκτρονικά, είναι άχρηστη. θέλει καλό συνδυασμο και στα 2, αλλιώς μετά θα ερχόμαστε στις γνωστές συζητήσεις γιατί με περασε με ένα τελικό ενώ εγω είμαι φουλ πρώτο στάδιο. ΚΑι φυσικά δεν νομίζω κανένας να ζητήσει ίδια χρήματα για ένα στοκ μηχανάκι και ένα dragster πχ. Τέλος πάντων αυτά είναι στην κρίση του καθενος, απλά επισημαίνω κάποια πραγματάκια που θεωρώ πάντα κατά την άποψη μου οτι δεν είναι έτσι όπως νομίζουν κάποιοι. | |
|
| |
DimSTriple Full gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Κ9 Τετ 07 Μαρ 2012, 13:34 | |
| Τέτοια θέματα, με προβληματικούς σένσορες, πειραγμένους ρυθμιστές, χαλασμένες τρόμπες είναι "μέσα στο πρόγραμμα" αλλά δε νομίζω οτι υπάρχει λόγος επέκτασης πάνω σ'αυτό. Συμφωνώ αναφορικά με το θέμα "καθυστέρησης". Θεωρητικά αυτό ισχύει με τους εγκεφάλους.
Να προσθέσω πως συνήθως αποφεύγω να γράφω λεπτομέρειες για το τι κάνω/ουμε μια και εύκολα μπορεί να παρεξηγηθεί και δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση. Απλά έγραψα διότι πολύς κόσμος που έχει ασχοληθεί με το autotune και ή μάθει/ακούσει για τον εγκέφαλο θεωρεί πως αυτό είναι το πρόγραμμα, λίγο μεσαίες, λιγο ψηλά και τελειώσαμε ή βάλε ένα 13 παντού και είσαι έτοιμος. Γράφω λοιπόν για να τονίσω πως δεν είναι έτσι, είτε μιλάμε για εργοστασιακό εγκέφαλο είτε για ένα οποιοδήποτε piggy pack. Όσο ηλεκτρικά των μοτοσυκλετών θα γίνονται πιο πολύπλοκά, είτε για προδιαγραφές, είτε για κατανάλωση, είτε για "το μέσο αναβάτη" τόσο πιο έντονη θα είναι η διαφορά του σωστού προγράμματος.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DimSTriple στις Τετ 07 Μαρ 2012, 16:29, 1 φορά | |
|
| |
NIKOSSITIA Normal gixxer
Τόπος : ΣΗΤΕΙΑ / ΚΡΗΤΗ Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 61 Hμερομηνία εγγραφής : 19/04/2010
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Κ9 Τετ 07 Μαρ 2012, 14:21 | |
| Εγω πηγα στον Μαντη!!! Εχω κ9 600 με εξατμιση(τελικο YOSHIMURA TRC)-φιλτρο-αφαιρεμενο καταλυτη. Εδωσα 100 μαζι με δυναμομετρηση ευρω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος με πριν...!!! | |
|
| |
ZX14 Normal gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΘΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 89 Αγωνιζόμενος : GSX/R1340 Hμερομηνία εγγραφής : 06/02/2010
| |
| |
panikas Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Κ9 Τετ 07 Μαρ 2012, 15:25 | |
| Ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας Φιλε unseen στο σημειο που δινεις την περισοοτερη εμφαση δηλ στο θεμα χρηματων να αναφερω οτι ναι θεωρω πολλα 300ε οταν μου λεει ο αλλος θα σου κανω μια καυσαναλυση κ ολα ΟΚ Αν ξερω εξαρχης οτι θα γινει σωστη κ υπευθυνη δουλεια με γνωμονα την αξιοπιστια τοτε τα θεωρω λογικα τα 300 Ουδεποτε ανεφερα οτι ο προγραμματισμος ειναι κατι απλο οποτε κατανοω αυτα που λες αλλα κ οι μηχανικες εργασιες ειναι εξισου δυσκολες Δεν ανηκω στην κατηγορια εκεινων που δινουν 1000 για μηχανικη βελτιωση και 100 για προγραμμα Ανηκω ομως στην κατηγορια εκεινων που θελουν οτι κανουν να ειναι σωστο για τη μηχανη γιατι οπως ζηταει ο καθενας λεφτα για την δουλεια του ετσι κ εγω λεφτα εδωσα για να τη αγορασω κ απαιτω σωστα αποτελεσματα Οι συμβουλες με βοηθησαν με το παραπανω κ θα περασω κ μια μερα κ απο τον Δημητρη για να συζητησουμε :o | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Κ9 Τετ 07 Μαρ 2012, 15:52 | |
| Έχω φλασάρει Κ9 1000 πάνω από 10 φορές και περπατάει ακόμα... Αν αυτός που θα στο ρυθμίσει έχει όρεξη και χρόνο να ασχοληθεί με το μηχανάκι σου τότε καλύτερα κάντα όλα απ'τον στοκ εγκέφαλο. Όχι ότι έχω κάτι με τους παράλληλους,στο ZX10 είχα και PC-V και bazzaz τώρα χωρίς κανένα πρόβλημα,και όπως είπανε και οι αποπάνω με τον παράλληλο ρυθμίζεται πιο εύκολα αλλά σίγουρα απ'τον στοκ εγκέφαλο έχεις περισσότερες δυνατότητες. Στα Suzuki έχουμε αυτό το πλεονέκτημα και δυστυχώς δεν το εκμεταλλευόμαστε... | |
|
| |
panikas Normal gixxer
| |
| |
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Κ9 Τετ 07 Μαρ 2012, 16:43 | |
| - panikas έγραψε:
- Ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας
Φιλε unseen στο σημειο που δινεις την περισοοτερη εμφαση δηλ στο θεμα χρηματων να αναφερω οτι ναι θεωρω πολλα 300ε οταν μου λεει ο αλλος θα σου κανω μια καυσαναλυση κ ολα ΟΚ Αν ξερω εξαρχης οτι θα γινει σωστη κ υπευθυνη δουλεια με γνωμονα την αξιοπιστια τοτε τα θεωρω λογικα τα 300 Ουδεποτε ανεφερα οτι ο προγραμματισμος ειναι κατι απλο οποτε κατανοω αυτα που λες αλλα κ οι μηχανικες εργασιες ειναι εξισου δυσκολες Δεν ανηκω στην κατηγορια εκεινων που δινουν 1000 για μηχανικη βελτιωση και 100 για προγραμμα Ανηκω ομως στην κατηγορια εκεινων που θελουν οτι κανουν να ειναι σωστο για τη μηχανη γιατι οπως ζηταει ο καθενας λεφτα για την δουλεια του ετσι κ εγω λεφτα εδωσα για να τη αγορασω κ απαιτω σωστα αποτελεσματα Οι συμβουλες με βοηθησαν με το παραπανω κ θα περασω κ μια μερα κ απο τον Δημητρη για να συζητησουμε :o ΜΑ ακριβώς αυτό λέμε φίλε μου. ΟΤι με μια καυσανάλυση δεν θα γίνει τίποτα. Επειδή λοιπόν για να γίνει σωστή δουλειά θέλει αρκετό χρόνο και όρεξη, γι αυτό σου λέω οτι είναι λογική τιμή. Επειδή συμφωνώ μαζί σου σε όλα, πρέπει ακριβώς να προσέξεις πολύ ποιός θα ακουμπήσει τη μοτοσικλέτα σου. Πολλοί έχουν γίνει ξαφνικά προγραμματιστές απλά επειδή μπορούν να επέμβουν με έτοιμες λύσεις σε ένα εγκέφαλο. Οπως είπε και ο Δημήτρης πιο πάνω δεν είναι ολα τόσο απλά. Γι αυτό λέω οτι δεν είναι υπερβολή 300 ευρώ για κάποιον που θα σου κάνει σωστή δουλειά και οχι ξεπέτα. Και επειδή σωστά έθιξε ο Δημήτρης ένα θέμα.... Για να μην παρεξηγηθώ κι εγω, και όπως θα γνωρίζουν πολλά παιδια και απο εδω ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΟΤΕ. Πολύ σπάνια, πολύ συγκεκριμένα και όλα φίλων και γνωστών. Ούτε ένα απο το φόρουμ και απο κανένα φόρουμ. Και σε αυτά που έχω αναλάβει, ποτέ δεν έχω πάρει λεφτά απο κανέναν και ουτε πρόκειται, το κάνω γιατί γουστάρω και όταν εγω θέλω να ασχοληθώ που παει να πει οτι θα θέλω να γεμίσω ευχάριστα το λίγο ελεύθερο χρόνο μου. ΚΑι φυσικά δεν υπάρχει κανεις να πει το αντίθετο. Αυτό για να μην υπάρχουν λάθος εντυπώσεις. Ομως επειδή εχω πολλούς φίλους επαγγελματίες στο χώρο του προγραμματισμού αυτοκινήτου και ξέρω πως είναι, καθώς και απο εμένα(οσο αφορά το πόσες ώρες μπορεί να πάρει ένα μηχανάκι να ρυθμιστεί σωστά) , γι αυτό λέω για τα χρήματα. Η εγγυημένη τεχνογνωσία πληρώνεται. Αλλιώς θα είμασταν όλοι μηχανικοί, όλοι προγραμματιστές, όλοι τεχνικοί υπολογιστών, όλοι πιλότοι αεροπλάνων κλπ κλπ. | |
|
| |
DimSTriple Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Κ9 Τετ 07 Μαρ 2012, 16:44 | |
| - panikas έγραψε:
- Ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας
Στοίχημα είναι ο μηχανικός, πάς, μιλάς, κόβεις ανθρώπους, δουλειές και "διάθεση"... όπως σχεδόν με τα πάντα που έχουν να κάνουν με υπηρεσίες, απλά εδώ θα εμπιστευθείς το (πολύ) ακριβό παιχνίδι σου. Λογικές οι απαιτήσεις σου, τις πληρώνεις αρκετά εξάλλου. Ειδικά στο θέμα βελτίωσης ο μόνος τρόπος είναι να κρίνεις απο άλλες μοτοσυκλέτες, δε νομίζω πως υπάρχει άλλος τρόπος Καλή συνέχεια. | |
|
| |
panikas Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Κ9 Τετ 07 Μαρ 2012, 17:02 | |
| Συμφωνω κ με τους δυο σας Δημητρη θα περασω σε καμια 10αρια μερες να μιλησουμε κ να μου λυσεις οτι αποριες εχω | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Κ9 Τετ 07 Μαρ 2012, 18:00 | |
| καλα αυτος που στο ειπε οτι χαλαει 10φορες η θελει να σε ψαρωσει για να μη φλασαρεις,η δεν ξερει που του παν τα 4. αν χαλαγε στις 10 φορες τοτε τα usb flashακια θα πρεπε να τα πεταμε σε μια βδομαδα. κ εξηγουμαι. το φλασαρισμα του εγκεφαλου η ECU φλασινγκ,δεν ειναι καμια πυρινικη αντιδραση για να σου ανατιναχτει στα μουτρα,ειναι ενα απλο configuration που το αποθηκευεις στην flash memory του μικροεπεξεργαστη. καθε ΙC η μικροεπεξεργαστης που προγραματιζεται, εχει εναν χωρο ας το πουμε στον οποιο μπορεις να γραψεις,να διαγραψεις να αποθηκευσεις "πληροφοριες" κ να εκτελεστουν εκ των υστερων. ολα τα ολοκληρωμενα ΙC ,απ το πιο απλο πχ αυτο που κανει τα χριστουγεννιατικα λαμπακια να αναβοσβηνουν, εχουν εναν φυσικο χωρο την ΕΕPROM ( Electricaly Erasable Programαble Read Only Memory) που οπως λεει κ το ονομα της ειναι μια μνημη που διαβαζεται μονο, απο τον επεξεργαστη κ μπορεις να την διαγραψεις ηλεκτρικα ,μεσα απο ενα προγραμμα του υπολογιστη πχ. ε η flash memory (που ειναι καταλληλη για μεγαλυτερα block δεδομενων κ μπορεις να επεμβεις τμηματικα στο write )ειναι η εξελιξη της EEPROM που ηταν η εξελιξη της EPROM. σε ενα συγχρονο μεσο IC το write cyrcle της EEPORM ειναι 50.000 φορες. για τη flash memory μιλαμε για εκατονταδες χιλιαδες κυκλους. κ αυτο το επιβεβαιωνουν τα usb flash drives που στην ουσια χρησιμοποιουν flash κ δεν εχουν καμια σχεση με τους σκληρους δισκους. τελος για την ιστορια,η φλας μεμορυ μπορει να κλειδωθει γι αυτο κ ο εγκεφαλος ερχοταν κλειδωμενος. μερικα τσακαλια ομως το ξεκλειδωσανε φτιαξανε εναν διαυλο επικοινωνιας κ ενα προγραμμα το οποιο ειναι παρα πολυ φιλικο προς το χρηστη κ δεν εχει καμια σχεση με προγραμματισμο μικροεπεξεργαστων που ματωνει ο . φλασαρετε αβερτα :P :P | |
|
| |
DimSTriple Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Κ9 Τετ 07 Μαρ 2012, 20:47 | |
| - panosk8 έγραψε:
- καλα αυτος που στο ειπε οτι χαλαει 10φορες η θελει να σε ψαρωσει για να μη φλασαρεις,η δεν ξερει που του παν τα 4.
αν χαλαγε στις 10 φορες τοτε τα usb flashακια θα πρεπε να τα πεταμε σε μια βδομαδα. κ εξηγουμαι. ...
φλασαρετε αβερτα :P :P
Ωραίος ο Πάνος! | |
|
| |
| ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Κ9 | |
|