| yishimura trc | |
|
+18gphellas latsis mitsos maikstain babis k8 2wheels AggelosK8 fotis_rizla andRewR No Fear alaska Vortex kontos 750 κολτρέϊν Miou magfaria k8 600 kk ENDURASX 22 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ENDURASX Adv. gixxer
Όνομα: : Παντελης Τόπος : Περιστερι Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 463 Αγωνιζόμενος : θα θελα......... Hμερομηνία εγγραφής : 05/01/2011
| Θέμα: yishimura trc Πεμ 22 Μαρ 2012, 15:35 | |
| Καλως τα δεχτηκα και εγω!! το πρωι τελειωσα τις δουλειες του σπιτιου και κατεβηκα να φυγω για δουλεια περιμενωντας με η μηχανη χωρις την εξατμιση..! Χθες κατα τις 3 το βραδυ απο την περιοχη των σεπολιων περασε ενα gixxer χωρις εξατμιση και πεταχτηκα να δω την μηχανη μου το ιδιο εκανα και κατα τις 5 το πρωι γιατι την ειχα αγχος!! Ποτε προλαβανε δεν ξερω και να φανταστητε την ειχα και κολλημενη! Δεν θα τον βρω τον π@@@@@η ουτε δειγμα dna για αναγνωρισει δεν θα του μεινει.... | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: yishimura trc Πεμ 22 Μαρ 2012, 16:52 | |
| οχι ρε φουστη μου, τα παλικαθικια !!!! δε ξερω αν πρεπει να τον βρεις.....σε βλεπω ισοβια !!!! αλλα και εγω στη θεση σου το ιδιο θα ευχομουν... | |
|
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: yishimura trc Πεμ 22 Μαρ 2012, 17:04 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: yishimura trc Πεμ 22 Μαρ 2012, 17:11 | |
| παλι καλα που εκλεψαν μονο το τελικο να λες..... το οποιο προφανως το ειχες πονταρει στους λαιμους αλλα δεν φτανει μια ποντα ... θελει γυρο γυρο κολληση.... | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: yishimura trc Πεμ 22 Μαρ 2012, 17:22 | |
| | |
|
| |
ENDURASX Adv. gixxer
Όνομα: : Παντελης Τόπος : Περιστερι Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 463 Αγωνιζόμενος : θα θελα......... Hμερομηνία εγγραφής : 05/01/2011
| Θέμα: Απ: yishimura trc Πεμ 22 Μαρ 2012, 18:13 | |
| την επομενη θα την παγιδευσω ολο και κατι θα σκεφτω!!
| |
|
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: yishimura trc Πεμ 22 Μαρ 2012, 18:17 | |
| γαμ@@@σε τα !!! τουλάχιστον ηταν μονο η εξάτμιση εγω ειχα δει ενα κενό ακομα τσούζει | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: yishimura trc Πεμ 22 Μαρ 2012, 19:06 | |
| αφου γλειτωσε το μοτο σου παλι καλα!!!!!οσο για τα μ@@@@ια που βαλανε χερι να τα νεκροφυλησει η μανα τους μεσα στο κουτι!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: yishimura trc Πεμ 22 Μαρ 2012, 21:44 | |
| εχε το νου σου ομως γιατι μπορει να ξανακανουν κανα πεσιμο τα λαμογια του κερατα.ακομα κλαιει ενας φιλος μια ακραπα απο το zx10 του | |
|
| |
alaska Normal gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Thessaloniki Ηλικία : 24 Αριθμός μηνυμάτων : 134 Hμερομηνία εγγραφής : 04/01/2011
| Θέμα: Απ: yishimura trc Πεμ 22 Μαρ 2012, 23:38 | |
| - Miou έγραψε:
- παλι καλα που εκλεψαν μονο το τελικο να λες.....
το οποιο προφανως το ειχες πονταρει στους λαιμους αλλα δεν φτανει μια ποντα ... θελει γυρο γυρο κολληση.... Ναι... εγω κατεβηκα να παρω την μηχανη και βρηκα λυμενα φαιρινγκ πεταμενα και την ακραπα να λυπει απτους λαιμους του χταποδιου... :((( Την ειχα δεν την ειχα 2 εβδομαδες...... Τι πικρα ηταν και αυτη... | |
|
| |
No Fear Full gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Μεγαλοπολη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2012
| Θέμα: Απ: yishimura trc Παρ 23 Μαρ 2012, 09:00 | |
| Κριμα ρε φιλε,ελπιζω καποια στιγμη να την βρεις,τι να πω? Περα απο συγκολληση,μπορουμε να κανουμε κατι αλλο?Γιατι αν χρειαστει να την βγαλεις... | |
|
| |
ENDURASX Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: yishimura trc Παρ 23 Μαρ 2012, 12:19 | |
| - Jester έγραψε:
- εχε το νου σου ομως γιατι μπορει να ξανακανουν κανα πεσιμο τα λαμογια του κερατα.ακομα κλαιει ενας φιλος μια ακραπα απο το zx10 του
επειδη πριν 2 μηνες μετακομησα κολονο μαλλον ηρθε η ωρα να κανω οτι εκανα και στην παλια μου γειτονια......... θα παει το κυνηγη συνεφο και μετα οποιος τολμησει ας ξαναερθει! Η επομενη καλη εξατμιση θα γινει γαζι!! | |
|
| |
andRewR Normal gixxer
Όνομα: : Ανδρέας Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 53 Αριθμός μηνυμάτων : 313 Αγωνιζόμενος : Νο 5.999.999.999 στην παγκόσμια κατάταξη Hμερομηνία εγγραφής : 05/08/2009
| Θέμα: Απ: yishimura trc Παρ 01 Ιουν 2012, 14:30 | |
| Καλως τα δέχτηκα κι εγω!!!! (σχημα λόγου, γιατι μονο καλώς δεν ειναι).
Ιδια περιπτωση με το θέμα του ποστ. Σημερα το πρωι το παρατηρησα... Εξάτμιση Yoshimura TRC Carbon. Πηραν το τελικό μονο (τωρα να πω ευτυχως ή δυστυχώς?)
Μένω Αγια Παρασκευή, την μηχανη την ειχα στην πυλωτή ψιλοκρυμένη και σκεπασμένη - φαινεται πως τα ιδια ισχυουν σε ολη την Αθηνα.
Τα χω παρει στο κρανίο μιλάμε... Ευτυχως που δεν τους πετυχα, γιατι κάποιος απο ολους μας θα "πληγωνόταν" ασχημα...
Εχω σπάσει το κεφάλι μου να βρω λυση για μελλοντική σιγουριά, αλλα τιποτα | |
|
| |
ENDURASX Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: yishimura trc Παρ 01 Ιουν 2012, 16:29 | |
| Κριμα ρε φιλαρακι οτι και να πω ειναι λιγο!!! Την επομενη κολλητη ολη την εξατμιση οσο για μονιμη απαλαγη απο τα μ@@@@@@@@@ δυστηχως δεν υπαρχει! | |
|
| |
magfaria Hero gixxer
| Θέμα: Απ: yishimura trc Παρ 01 Ιουν 2012, 16:31 | |
| τι να πεις ...εχει γαμ@@@θει το θεμα κριμα ρε φιλε | |
|
| |
fotis_rizla Normal gixxer
Όνομα: : fotis Τόπος : a8hna-menidi-kalamata Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 257 Αγωνιζόμενος : stis pistes ton dromwn ante k kanan trackday Hμερομηνία εγγραφής : 03/06/2011
| Θέμα: Απ: yishimura trc Παρ 01 Ιουν 2012, 17:25 | |
| ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΙ......ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΑ 2ΚΑΝΟ ΑΓΚΑΛΙΑ......ΤΑ ΜΠΑΣΤ@@@@@ΡΔΑ | |
|
| |
ENDURASX Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: yishimura trc Δευ 17 Σεπ 2012, 09:37 | |
| Δεν προλαβαν να περασουν 6 μηνες να και η αλλη απωλεια..... Χθες κατα τις 2 παρα τα ξημερωματα μου κλεψανε και την m4..... Για 10 λεπτα δεν τον προλαβα τον ρουστη που να μην του ξανασηκωθει! Κατιμου λεει οτι ηρθε η ωρα να το πουλησω γιατι πλεων την εχουν σταμπαρει τι λετε? | |
|
| |
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: yishimura trc Δευ 17 Σεπ 2012, 10:23 | |
| Βρες στην περιοχη σου κοντα στο σπιτι σου κλειστο γκαραζ και κανε μια ασφαλεια κλοπης!!! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: yishimura trc Δευ 17 Σεπ 2012, 10:27 | |
| καλα και εσυ αφου ηδη στην εχουν κλεψει μια φορα ... δεν την ειχες κολλησει τωρα αυτην ?? και το μηχανακι ακομα δεν το εβαλες σε κλειστο γκαραζ απο την στιγμη που στο ειχαν ηδη βαλει στο ματι ?? σορυ παντελη αλλα αμα ειναι να την εχεις εκτεθημενη σε καθε κλεφτρονι καλυτερα πουλα την .....αλλοιως δωσε 30ε το μηνα και βαλε την σε κλειστο γκαραζ..... | |
|
| |
2wheels Normal gixxer
Όνομα: : Μάνος Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 161 Αγωνιζόμενος : Non Hμερομηνία εγγραφής : 13/04/2012
| Θέμα: Απ: yishimura trc Δευ 17 Σεπ 2012, 11:42 | |
| ENDURASX είσαι πολύ άτυχος.... κρίμα για την εξάτμιση.. όπως είπαν και οι από πάνω βάλτη σε γκαράζ να είσαι ήσυχος. | |
|
| |
ENDURASX Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: yishimura trc Δευ 17 Σεπ 2012, 12:08 | |
| - Miou έγραψε:
- καλα και εσυ αφου ηδη στην εχουν κλεψει μια φορα ... δεν την ειχες κολλησει τωρα αυτην ?? και το μηχανακι ακομα δεν το εβαλες σε κλειστο γκαραζ απο την στιγμη που στο ειχαν ηδη βαλει στο ματι ??
σορυ παντελη αλλα αμα ειναι να την εχεις εκτεθημενη σε καθε κλεφτρονι καλυτερα πουλα την .....αλλοιως δωσε 30ε το μηνα και βαλε την σε κλειστο γκαραζ..... Ρε Αλεξανδρε περιμενα να βαλω και τους λαιμους τους yioshi που εχω για να την κολλησω αλλα δεν προλαβα!! Κλειστο γκαραζ στην περιοχη υπαρχει μονο ενα και περυση ειχε αναμυχθει σε κλοπες και διακυνησει κλεμμενων ανταλακτικων!! Εσεις θα τον εμπιστευοσασταν? Εγω παντως οχι...! | |
|
| |
babis k8 Hero gixxer
Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
| Θέμα: Απ: yishimura trc Δευ 17 Σεπ 2012, 12:46 | |
| - ENDURASX έγραψε:
- Miou έγραψε:
- καλα και εσυ αφου ηδη στην εχουν κλεψει μια φορα ... δεν την ειχες κολλησει τωρα αυτην ?? και το μηχανακι ακομα δεν το εβαλες σε κλειστο γκαραζ απο την στιγμη που στο ειχαν ηδη βαλει στο ματι ??
σορυ παντελη αλλα αμα ειναι να την εχεις εκτεθημενη σε καθε κλεφτρονι καλυτερα πουλα την .....αλλοιως δωσε 30ε το μηνα και βαλε την σε κλειστο γκαραζ..... Ρε Αλεξανδρε περιμενα να βαλω και τους λαιμους τους yioshi που εχω για να την κολλησω αλλα δεν προλαβα!!
Κλειστο γκαραζ στην περιοχη υπαρχει μονο ενα και περυση ειχε αναμυχθει σε κλοπες και διακυνησει κλεμμενων ανταλακτικων!! Εσεις θα τον εμπιστευοσασταν? Εγω παντως οχι...! Δεν σε θελει με τπτ μιλαμε... | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: yishimura trc Δευ 17 Σεπ 2012, 12:47 | |
| - ENDURASX έγραψε:
- Miou έγραψε:
σορυ παντελη αλλα αμα ειναι να την εχεις εκτεθημενη σε καθε κλεφτρονι καλυτερα πουλα την .....αλλοιως δωσε 30ε το μηνα και βαλε την σε κλειστο γκαραζ..... Ρε Αλεξανδρε περιμενα να βαλω και τους λαιμους τους yioshi που εχω για να την κολλησω αλλα δεν προλαβα!!
Κλειστο γκαραζ στην περιοχη υπαρχει μονο ενα και περυση ειχε αναμυχθει σε κλοπες και διακυνησει κλεμμενων ανταλακτικων!! Εσεις θα τον εμπιστευοσασταν? Εγω παντως οχι...! σιγουρα δεν θα τον εμπιστευομουν .... αλλα λογικα αυτος που το ειχε πρεπει να ειναι μεσα τωρα αφου τον τσακωσαν ( ελπιζω ....) επισης ολα τα γκαραζ ( τουλαχιστον αυτα που εγω εχω παει) εχουν καμερες που καταγραφουν ... αν λοιπον καποιος μπει μεσα και σου κλεψει την μηχανη ή καποιο ανταλακτικο την ευθυνη την εχει το γκαραζ ... μονο για φωτια δεν αναλαμβανουν την ευθηνη και αυτο γιατι πρεπει να πληρωσουν αρκετα λεφτα στην ασφαλεια που ειναι ασφαλισμενοι ... αλλα στην τελικη μπορεις να πας σε ενα αλλο γκαραζ που ειναι λιγο πιο μακρυα ... ή να ψαξεις σε καμια πολυκατοικια στην γειτονια σου που να εχει κλειστο γκαραζ .... | |
|
| |
ENDURASX Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: yishimura trc Τρι 18 Σεπ 2012, 18:06 | |
| Δεν ξερω αν ειναι μεσα αλλα το γκαραζ του λειτουργει ακομα! Τωρα αφου την επαθα θα ψαχτω περρισσοτερο ακομα και αν ειναι πιο μακρια αρκει να μπωρω να πηγαινω με τα ποδια!!
| |
|
| |
andRewR Normal gixxer
Όνομα: : Ανδρέας Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 53 Αριθμός μηνυμάτων : 313 Αγωνιζόμενος : Νο 5.999.999.999 στην παγκόσμια κατάταξη Hμερομηνία εγγραφής : 05/08/2009
| Θέμα: Απ: yishimura trc Τρι 09 Οκτ 2012, 15:20 | |
| ρε λετε να "κυνηγανε" τα 750?Κριμα φιλε που την ξαναπατησες Αλλα σε οτι αφορα το κλειστο γκαραζ, σε καταλαβαινω γιατι κι εγω ξαχνω και δεν βρισκω τιποτα σε αποσταση "περπατηματος" απο το σπιτι μου... Μεχρι που τελικα σκεφτομαι να βαλω της βαλω συναγερμό και καμερα με φως στη πυλωτη για να μην πλησιαζει κανενας... Ετσι θα κανω μπανιστηρι και στην ομορφη γειτονισα που επιστρεφει αργα το βραδυ... | |
|
| |
| yishimura trc | |
|