| yishimura trc | |
|
+18gphellas latsis mitsos maikstain babis k8 2wheels AggelosK8 fotis_rizla andRewR No Fear alaska Vortex kontos 750 κολτρέϊν Miou magfaria k8 600 kk ENDURASX 22 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: yishimura trc Τρι 09 Οκτ 2012, 16:20 | |
| | |
|
| |
ENDURASX Adv. gixxer
Όνομα: : Παντελης Τόπος : Περιστερι Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 463 Αγωνιζόμενος : θα θελα......... Hμερομηνία εγγραφής : 05/01/2011
| Θέμα: Απ: yishimura trc Τετ 10 Οκτ 2012, 01:51 | |
| βρηκα γκαραζ με 35 το μηνα και εχει και συστημα πυροσβεσης αλλα δεν εχει καμερες και απο τοτε που το εκλεισα εχει αναρτηση ενα χαρτι που λεει οτι για οποιαδηποτε κλοπη η δολιοφθορα το η διευθηνση του γκαραζ δεν φερει καμια ευθηνη...! Ξερει κανεις τιποτα πανω σε αυτο το θεμα?
| |
|
| |
mitsos Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 331 Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2010
| Θέμα: Απ: yishimura trc Τετ 10 Οκτ 2012, 17:54 | |
| δεν ξερω πως πανε τα πραγματα αλλα το θεωρω απαραδεκτο να μην εχουν ευθηνη για κλοπη και δολιοφθορα | |
|
| |
latsis Normal gixxer
Τόπος : αττικη Αριθμός μηνυμάτων : 133 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2012
| Θέμα: Απ: yishimura trc Τρι 06 Νοε 2012, 12:07 | |
| Λογικά κάτι θα. παίζεται για να το γράφει αυτό. αυτός που. έχει γκαράζ κ είναι εντάξει στην δουλεια. του ξέρει κ τι άτομα προσλαμβάνει κ τι δουλειά πρέπει να γίνεται για την καλύτερη εξυπηρέτηση οποτε ούτε καν. να το κοιτάς αυτό το πράγμα.για μένα εάν ένεις. σε πολυκατοικία όπως εγώ κ χωρίς πυλωτη αυτό που. έχεις να κανεις είναι σκύλος!εγώ έκανα τον σκύλο βόλτα με την μηχανή αρκετές φορές .τώρα οποτε τον παω βόλτα με τα πόδια πάει κατευθειαν. στην μηχανή κ περιμένει να ανέβω. Έβαλα έναν φιλο μοστην αρχή να πειράξει την μηχανή όσο εγώ καθόμουν στο σαλόνι με τον σκύλο. Στην αρχή κόκαλολωσε κ κοίταζε το παράθυρο που βλέπει στην μηχανή. μετά έκανε σαν τρελός να βγει κ μόλις ανοιξα την εξώπορτα έτρεξε κ άρπα ξε. Το πόδι του φίλου μου. 2 ράμματακια. ακόμα μπύρες τον κερνάω.απλά παίδες. έχει κάνει κ το μηχανάκι κάτι σαν χώρο δικό του; δέν ξέρω πάντως τρελαίνεται οποτε κάποιος εκτός από εμένα κάνει κάτι στην μηχανή. Κ ένα άλλο γεγονός. πριν 5 μήνες είχα την μηχανή κάτω από το σπίτι στις 4 το βράδυ καθώς έβλεπα ξαπλωμένος τηλεόραση σηκώνει το κεφάλι του κ τ αυτιά του. και κοιτούσε την πόρτα του δωματίου. ανοίγω την πόρτα κ πάει στην μπαλκονόπορτα. κ γρυλιζε κοιτάω μουλωχτα να μην κάνω φασαρία κ για να μην ακουστεί ο σκύλος κ βλέπω 2 τύπους πείραζαν. την κλειδαριά. ξυπόλυτος εγώ ανοίγω πόρτες αμολαω τον σκύλο κατεβαίνω. ο ένας έφυγε με το μηχανάκι τον άλλον τον έπιασε ο σκύλος. αφού κατέβηκε κ είπα στο σκύλο να τον αφήσει καταλαβαίνετε νομίζω τι επακολούθησε. βέβαια βρήκα τον μπελά. μου στο τέλος. πηγα. κ εγώ μέσα αυτόφωρο αλλά το ευχαριστηθήκά. αλλά δέν μπήκα. για το ξύλο παρα μόνο για τον σκύλο. Μακάρι. όλοι αυτοί να πάθουν τα χειρότερα στην ζωή τους κ να μην χαρούν πότε τα κλεμμένα. σκύλο μάγκες ο πιο πιστός φίλος κ φύλακας. με τις κατάλληλες προετοιμασίες στο μυαλό του κανεις παπάδες | |
|
| |
gphellas Normal gixxer
Όνομα: : Γεωργιος Τόπος : Νικαια Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 65 Αγωνιζόμενος : GPHELLAS Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2012
| Θέμα: Απ: yishimura trc Τρι 06 Νοε 2012, 16:41 | |
| και εγω με σκυλο την προστατευω κουκουλα δεμενη γυρο απο τη μηχανη δεμενη η μοτο στο πατωμα δισκοφρενα κλειδωμενα, περιμετρικος ενεργοποιημενος μια καμερα που δειχνει απευθειας στην κρεβατοκαμαρα μου και η φριντεξ σκοπια τρελη!!!! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: yishimura trc Τρι 06 Νοε 2012, 16:49 | |
| | |
|
| |
gphellas Normal gixxer
Όνομα: : Γεωργιος Τόπος : Νικαια Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 65 Αγωνιζόμενος : GPHELLAS Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2012
| Θέμα: Απ: yishimura trc Τρι 06 Νοε 2012, 17:09 | |
| οχι οτι και οτι κανις!!!! ουκ το εστειλα | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: yishimura trc Τρι 06 Νοε 2012, 17:11 | |
| ρε φιλε πλακα μας κανεις ?? αυτο ειναι εκπαιδευμενο απο τους καταδρομεις ..... ειναι δολοφονος το σκυλι αυτο....... | |
|
| |
giannisK6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1323 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: yishimura trc Τρι 06 Νοε 2012, 17:18 | |
| Αν εισελθει καποιος σε ΙΔΙΩΤΙΚΟ χωρο και το σκυλι τον ξεσκισει,υπαρχουν επιπτωσεις στον ιδιοκτητη; | |
|
| |
gphellas Normal gixxer
| Θέμα: Απ: yishimura trc Τρι 06 Νοε 2012, 17:19 | |
| εγω το εκπαιδευσα.... φριντα... προσοχη φριντα... αναπαυση | |
|
| |
gphellas Normal gixxer
| Θέμα: Απ: yishimura trc Τρι 06 Νοε 2012, 17:20 | |
| αν τον τεμαχισεις και δεν τον βρει ποτε κανεις δεν εχεις προβλημα. τωρα αν τον δαγκωσει δεν ξερω εγω θα ελεγα οτι ο σκυλος ηταν δικος του και δεν τα βρηκαν στη μοιρασια. | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: yishimura trc Τρι 06 Νοε 2012, 17:25 | |
| καλα και εσυ εστειλες αυτο το σκυλι και τους δαγκωσε και σου εκαναν και μανουρα οι κλεφτες?????
γιαυτο λεω οτι πιτμπουλ χρειαζετε ωστε να μην βρεθει τιποτα... κατι σαν τα καρτελ στο μεξικο ενα πραγμα..... σε πετανε και σε τρωνε οι γυπες και μενουν μονο τα κοκκαλα.... | |
|
| |
gphellas Normal gixxer
| Θέμα: Απ: yishimura trc Τρι 06 Νοε 2012, 17:28 | |
| οχι ρε γιατρε εγω το ειπα για το παληκαρι που ειπε τι γεινετε σε περιπτωση που δαγκωσει... εμενα δεν εχουν πλησιασει καν στην πορτα που ειναι η μηχανη. πιστευω! | |
|
| |
giannisK6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1323 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: yishimura trc Τρι 06 Νοε 2012, 18:19 | |
| Eνα παιδι εδω μεσα θυμαμαι πριν καιρο που ειχε γραψει την ιστορια του.Μπηκα γυφτοι να κλεψουν τη μηχανη και τους εσκισαν τα pitbull του και μετα του εκαναν και μηνυση...Ξερω πως εξω εχεις προβλημα αλλα αν αποδεδειγμενα ο αλλος εισβαλλει στο χωρο σου; | |
|
| |
Georgio Full gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 1225 Αγωνιζόμενος : Να μη τρελαθώ... Hμερομηνία εγγραφής : 16/09/2012
| Θέμα: Απ: yishimura trc Τρι 06 Νοε 2012, 18:36 | |
| | |
|
| |
giannisK6 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: yishimura trc Τρι 06 Νοε 2012, 18:55 | |
| Να τα χαιρεσαι....Οτι καλυτερο να εχεις δυο ή και περισσοτερα. | |
|
| |
Georgio Full gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 1225 Αγωνιζόμενος : Να μη τρελαθώ... Hμερομηνία εγγραφής : 16/09/2012
| |
| |
latsis Normal gixxer
| Θέμα: Απ: yishimura trc Τετ 07 Νοε 2012, 01:50 | |
| Διέκρινα μία. ειρωνεία; έναν χλευασμό; κι όμως βρίσκεις τον μπελά. Σου. για εμένα μου είπαν πως δέν είναι ιδιωτικός χώρος γιατί δέν είναι μονοκατοικία. στην μονοκατοικία έχεις τον ιδιωτικό χώρο αλλά οπωσδήποτε ταμπέλα. Δηλαδή εάν σε περίπτωση παραβιάσουν τον χώρο σου. κ τους δαγκώσει ο σκύλος κ δέν έχεις ταμπέλα την έκατσεσ .εγώ το σκυλί που εχω ονόματί σου. από το ιησού .{παλιό ανέκδοτο ο ιησούσε βλέπει κ θα. σ τιμρήσει )κ. γιατί έχει ένα σταύρο δι χρώμια. στο θώρακα τον βγάλαμε έτσι. τον είχα βρει σε ηλικια. Δύο μηνών στα σκαουπίδια στη σαλαμίνα μαζί. με αλλά τρία λογικά τ αδέρφια του τα οποία κ τα έδωσα σε φίλους. είναι διασταύρωση ποιμενικο. με ροντβαιλερ.κ εγώ απόρησα όταν μου το πε. η κτηνίατρος. Αλλά είναι πολύ πιστό σκυλί.κ πανέξυπνος σκέφτομαι να τον στείλω αλεξιπτωτιστή. και μετα. για βατραχοσκυλο. χε χε | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: yishimura trc Τετ 07 Νοε 2012, 03:29 | |
| εγω εχω την γιαγιακα ειναι pit bull τιγρε και ειναι 13 χρονων.. εδω ποζαρει.. [img] [/img] εδω εδω χαζοκοιμαται [img] [/img] και εδω απλα αραζει!! [img] [/img] | |
|
| |
Georgio Full gixxer
| |
| |
Georgio Full gixxer
| Θέμα: Απ: yishimura trc Τετ 07 Νοε 2012, 08:58 | |
| | |
|
| |
busa respect Adv. gixxer
Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Αριθμός μηνυμάτων : 667 Αγωνιζόμενος : (ΠΡΩΗΝ / ΚΑΡΤ) Hμερομηνία εγγραφής : 11/04/2009
| Θέμα: Απ: yishimura trc Τετ 07 Νοε 2012, 14:52 | |
| Χμ ...... πιτ μπουλ ..... ντοπερμαν ....κτλ ..... μαλλον ναι ..... γιαυτο και εγω εδω και ενα μηνα αυξησα τα μελη τη οικογενειας με ενα ακομη μωρό .... το οποιο βεβαια μολις σταματησει να ειναι μωρο θα ζυγιζει +- 45κ , θα ειναι 65cm .... kαι βεβαιως ΔΕΝ θα υπαρχει προειδοποιηση .... Ονομα (της μικρης ... μαμπα ...) Ρατσα Dogo argentino .... Aυτα τα λιγα .... και βλεπουμε .... | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| |
| |
louk6 Hero gixxer
| |
| |
latsis Normal gixxer
| Θέμα: Απ: yishimura trc Τετ 07 Νοε 2012, 15:24 | |
| Εννοείται πωςθα. ναι. γιατί δέν είναι τυχαίο που. λένε ότι. ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. εγώ κ μόνος μου που κάθομαι κάποιες φορές είναι καλύτερη παρέα από την γυναίκα. χε χε. πάντως είναι ντι καλύτερο να προσπαθείς να κανεις τον σκύλο να νοιώθει δικό του ντι είναι κ δικό σου .γιατί πάντα ια προστατεύει οτι. είναι και θεωρεί ιδιωτικό του χώρο . αλλά όλα αυτα να γίνονται όταν είναι κουταβι. | |
|
| |
| yishimura trc | |
|