| Λίγη βοήθεια! | |
|
+17filippos κολτρέϊν stoui Miou bolek76 BillyGsxR demk6 k8 600 kk george88 ripper Hlektrologos louk6 kostaskr6 kapnias ENDURASX magfaria GiorgakisGR 21 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
GiorgakisGR Jr.gixxer
Όνομα: : Giwrgos Τόπος : Kalamata Αριθμός μηνυμάτων : 6 Hμερομηνία εγγραφής : 05/04/2012
| Θέμα: Λίγη βοήθεια! Πεμ 05 Απρ 2012, 17:45 | |
| Παιδιά καλησπέρα...Με λένε Γιώργο και είμαι λίγο μπερδεμένος η αλήθεια είναι... Θα ήθελα να ρωτήσω εσάς που είστε λίγο (έως πολύ) ποιό έμπειροι απο μένα αν θα ήταν σωστό να αγοράσω (μεταχειρισμένο) την αγαπημένη μου μηχανή... Το GSXR 600... Σε όσους φίλους μου το έχω πει μου έχουν πει οτι θα σκοτωθώ γιατί το μηχανάκι είναι δυνατό και οτι ειναι σκοτώστρα και κατι τετοια...Επίσης ενας φιλος μου ο οποιος ειναι μοτοσυκλετιστης χρονια μου ειπε το εξης : Παρε ενα fazer 600 του 05' ή του 06' και μετά παρε το GSXR δεν ειναι οτι δεν ξερεις μου ειπε αλλα το γκαζι ειναι πολυ γλυκο και η μηχανη που θεσ εχει άφθονο... Τι να κανωωω...???? HELP.... | |
|
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: Λίγη βοήθεια! Πεμ 05 Απρ 2012, 17:47 | |
| καλησπέρα κάλως ήρθες
δεν μας γράφεις ποσο χρονών εισαι και τι εμπειρίες εχεις απο μηχανες αν οδηγας χρονια κτλ
| |
|
| |
ENDURASX Adv. gixxer
Όνομα: : Παντελης Τόπος : Περιστερι Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 463 Αγωνιζόμενος : θα θελα......... Hμερομηνία εγγραφής : 05/01/2011
| Θέμα: Απ: Λίγη βοήθεια! Πεμ 05 Απρ 2012, 17:50 | |
| Φιλε κατα αρχας καλως ηρθες..! Αν εχεις το μυαλο μεσα στο κεφαλι και οχι στο παντελονι σου γιατι οπως και να το κανουμε τα gixxer ειναι κ@υλ@ τοτε παρ'το αλλα με συνεση και προσοχη!! Τι εμπειρια εχεις γενικα απο μηχανες?
| |
|
| |
kapnias Adv. gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Θεσσαλονίκη Ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 590 Hμερομηνία εγγραφής : 06/09/2009
| Θέμα: Απ: Λίγη βοήθεια! Πεμ 05 Απρ 2012, 17:57 | |
| Και το μαχαίρι της κουζίνας σκοτώνει αλλα όλοι έχουν τουλάχιστον ένα στην κουζίνα τους!! | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: Λίγη βοήθεια! Πεμ 05 Απρ 2012, 18:27 | |
| - GiorgakisGR έγραψε:
- Παιδιά καλησπέρα...Με λένε Γιώργο και είμαι λίγο μπερδεμένος η αλήθεια είναι... Θα ήθελα να ρωτήσω εσάς που είστε λίγο (έως πολύ) ποιό έμπειροι απο μένα αν θα ήταν σωστό να αγοράσω (μεταχειρισμένο) την αγαπημένη μου μηχανή... Το GSXR 600... Σε όσους φίλους μου το έχω πει μου έχουν πει οτι θα σκοτωθώ γιατί το μηχανάκι είναι δυνατό και οτι ειναι σκοτώστρα και κατι τετοια...Επίσης ενας φιλος μου ο οποιος ειναι μοτοσυκλετιστης χρονια μου ειπε το εξης : Παρε ενα fazer 600 του 05' ή του 06' και μετά παρε το GSXR δεν ειναι οτι δεν ξερεις μου ειπε αλλα το γκαζι ειναι πολυ γλυκο και η μηχανη που θεσ εχει άφθονο... Τι να κανωωω...???? HELP....
αυτο το οι μηχανες ειναι σκοτωστρες δεν μπορω να το ακουω σχεδον ποτε δεν φταιει η μηχανη τις περισοτερες φορες η θα κανουμε εμεις η καποιος αλλος καλο θα ειναι να μας πεις μερικα πραγματα για σενα για να σου πουμε την γνωμη μας | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: Λίγη βοήθεια! Πεμ 05 Απρ 2012, 19:11 | |
| αν στουκαρεις σε τοιχο με 150χλμ δεν θα τη βγαλεις καθαρη...
και το fazer και το gixxer πιανουν ΑΝΕΤΑ παραπανω απο 150 | |
|
| |
Hlektrologos Normal gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 236 Hμερομηνία εγγραφής : 22/10/2009
| Θέμα: Απ: Λίγη βοήθεια! Πεμ 05 Απρ 2012, 19:32 | |
| - ENDURASX έγραψε:
- Φιλε κατα αρχας καλως ηρθες..!
Αν εχεις το μυαλο μεσα στο κεφαλι και οχι στο παντελονι σου γιατι οπως και να το κανουμε τα gixxer ειναι κ@υλ@ τοτε παρ'το αλλα με συνεση και προσοχη!! Τι εμπειρια εχεις γενικα απο μηχανες?
Η πιο σωστη κουβεντα απ ολες.Καμια μηχανη δεν ειναι σκοτωστρα, αυτη θα κανει οτι εσυ της πεις να κανει. Δεν ξερω αν εχεις εμπειρια απο μηχανακια αλλα εγω να σου πω οτι μεχρι τα 22 μου δεν ηθελα καθολου τις μηχανες οσπου στα 23 πηρα ενα μηχανακι 50αρι. Ε αυτο ηταν το εκανα 125 και στα 24 ηρθε και το gsxr,αλλα ειχα φοβο μεσα μου και το μυαλο μου μεσα στο κεφαλι. Αν γουσταρεις το μηχανακι αλλα οχι για να πουλας μουρη στις καφετεριες παρτο.Να ξερεις πως θελει διαβασμα, γνωσεις και προσπαθεια για να μαθεις να το πηγαινεις και να μην σε πηγαινει αυτο.Και πριν το αγορασεις ενα πολυ καλο κρανος και ενα πολυ καλο μπουφαν. Επισης να ξερεις πως στοιχιζει αρκετα η συντηρηση του.Ευχομαι να το παρεις και να το ευχαριστηθεις. | |
|
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
| Θέμα: Απ: Λίγη βοήθεια! Πεμ 05 Απρ 2012, 20:18 | |
| | |
|
| |
george88 Jr.gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 24 Αγωνιζόμενος : στη ζωή Hμερομηνία εγγραφής : 23/03/2012
| |
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Λίγη βοήθεια! Πεμ 05 Απρ 2012, 23:38 | |
| παρε το gsxr βαλτο στο b-mode και εχεις fazer, μετα απο λιγους μηνες βαλτο στο Α και εχεις gsxR !
και τα δυο μηχανακια ειναι γρηγορα, αλλα το fazer αν δεν εχεις σκοπο να πας ταξιδια φορτομενος και με γκομενα μαζι θα το βαρεθεις ευκολα !
Η αποψη μου αν ειναι να κανεις μια μ@λ@κια καντη σωστα ! Απλα μετα μη την δεις stoner στους δρομους γιατι θα τσακιστεις και θα κλαψεις και το μηχανακι !
Θελει χρονο η εξoικιωση με το ss !
| |
|
| |
demk6 Full gixxer
Όνομα: : Δημοσθενης Τόπος : Κολωνος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Αγωνιζόμενος : στους δρομους της αττικης Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: Λίγη βοήθεια! Παρ 06 Απρ 2012, 00:53 | |
| παρτο και μην ακους κανεναν | |
|
| |
GiorgakisGR Jr.gixxer
Όνομα: : Giwrgos Τόπος : Kalamata Αριθμός μηνυμάτων : 6 Hμερομηνία εγγραφής : 05/04/2012
| Θέμα: Απ: Λίγη βοήθεια! Παρ 06 Απρ 2012, 01:41 | |
| Ναι εχετε δικιο παιδια... συγγνωμη που δεν ημουν σαφης εξ'αρχης... ειμαι 19 στα 20 αλλα εχω πολυ μεγαλη τρελα (με την καλη εννοια) με τις μηχανες... ειχα δυνατα παπακια μεχρι την δευτερα λυκειου (innova 57mm , yamaha Z 56mm κλπ) αλλα τα πουλησα ολα στην δευτερα λυκειου και θελω να ανεβω κατηγορια γιατι καταλαβα οτι με τα παπακια δεν παω πουθενα... ετσι λοιπον αρχισαν και καποια παιδια που ξερω να μου δινουν σιγα σιγα τισ μηχανεσ τουσ και να με εμπιστευονται ολο και περισσοτερο αφου εβλεπαν οτι σκαμπαζω...οι μηχανες που εχω οδηγησει ειναι Varadero,Fazer600 , Ducati multistrada 1100S και μια R1 αλλα για 100 μετρα την R1.Τις αλλεσ μηχανεσ τισ παιρνω πολυ συχνα μιας που δεν εχω δικη μου....ελπιζω να σασ εδωσα τισ πληροφοριες που χρειαζοσασταν τωρα please help! | |
|
| |
BillyGsxR Adv. gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Ιλιον , Athens Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 548 Αγωνιζόμενος : του Clubbing Hμερομηνία εγγραφής : 21/04/2010
| Θέμα: Απ: Λίγη βοήθεια! Παρ 06 Απρ 2012, 02:09 | |
| ΚΑταρχην διπλωμα εχεις???θα την κανεις την μαλ@κια...ΟΛΟΙ ΜΑΣ την εχουμε κανει...(τρεχουμε σε καμια εθνικη, καμια σουζα) τωρα απο εκει και περα ειναι κ θεμα εμπειριας και θεμα μυαλου και με ενα ΠΑΠΙ μπορεις να τσακιστεις!!! Παντα φυσικα μπουφαν κρανος γαντια.... | |
|
| |
bolek76 Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 433 Αγωνιζόμενος : never Hμερομηνία εγγραφής : 24/03/2011
| Θέμα: Απ: Λίγη βοήθεια! Παρ 06 Απρ 2012, 09:06 | |
| παρε καλυτερα κατι που να μπορεις να βγαλεις διπλωμα γιατι αμα γιναι καμια θα σου κοψουν το ειχα τρακαρει κι εγω το 97 χωρις διπλωμα και πληρωσα εγω τη ζημια του μ@λακα ενω δεν εφταιγα | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Λίγη βοήθεια! Παρ 06 Απρ 2012, 10:11 | |
| παρε οτι μηχανακι θελεις αρκει να προσεχεις .... ποτε δεν φταιει η μηχανη οταν γινει η στραβη .... ή ο οδηγος της θα φταιει ή ο διπλα... μηχανη -κιτ που να περνει απο μονη της πρωτοβουλιες δεν εχει κατασκευαστει ακομα.. | |
|
| |
stoui Adv. gixxer
Όνομα: : Χρίστος Τόπος : Λευκωσία Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 437 Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2011
| Θέμα: Απ: Λίγη βοήθεια! Παρ 06 Απρ 2012, 10:26 | |
| Γειά σου φίλε. Δεν είναι ότι διαφωνώ με τα παιδιά πιο πάνω, αλλά εγώ έκανα αυτό: - GiorgakisGR έγραψε:
- Παρε ενα fazer 600 του 05' ή του 06' και μετά παρε το GSXR δεν ειναι οτι δεν ξερεις μου ειπε αλλα το γκαζι ειναι πολυ γλυκο και η μηχανη που θεσ εχει άφθονο...
και θα σε συμβούλευα να το κάνεις και εσύ αν έχεις την οικονομική δυνατότητα να πάρεις fazer και μετά από κανα 6 μηνο να πάρεις το gsxr. Και ο λόγος δεν είναι τόσο το γκάζι όσο τα περιφερειακά. Το φαζερ έχει τιμόνι, οπότε μαθαίνεις πιο εύκολα πως στρίβει μια μηχανή και καταλαβαίνεις την έννοια του ανάποδου πιο εύκολα (εννοώ το γυροσκοπικό και όχι το μπαίνω στην στροφή με ανάποδο ε ). Άλλο να πιέζεις ένα τιμόνι και άλλο κλιπον, το 2ο είναι αρκετά πιο δύσκολο και θέλει ακρίβεια. Επίσεις τα φρένα του fazer είναι πιο ήπια, οπότε λιγότερος κίνδυνος να τσακιστείς σε βρεγμένο, χώματα κλπ. Ακόμα το fazer είναι γενικά λιγότερο απόλυτο μηχάνημα οπότε μπορείς να εξασκηθείς σε φρενάρισμα και στα πρώτα σου βήματα όσον αφορά το στρίψιμο, θέση οδήγησης κλπ. Και σε περίπτωση πτώσης (φτου φτου), αν πάρεις και το γυμνό το fz6 δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς, αντίθετα με το gsxr θα έχεις πολλά να φτιάξεις. Προσοχή, δεν λέω ότι με το gsxr δεν μπορείς να μάθεις! Απλά τονίζω το αυτονόητο: καλύτερα κάποιος να μάθει να οδηγεί με Fiat και μετά να πάει σε Ferrari! | |
|
| |
Hlektrologos Normal gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 236 Hμερομηνία εγγραφής : 22/10/2009
| Θέμα: Απ: Λίγη βοήθεια! Παρ 06 Απρ 2012, 10:28 | |
| Αφου εισαι 19 στα 20 μην παρεις gsxr.Περιμενε ενα χρονο να πας 21 γιατι αν γινει μ@λ@κΙ@ θα τρεχεις για πολυ καιρο. Αν θες κατι που να σε καλυπτει και να μαθεις κιολας πριν μπεις στον κοσμο των ss παρε ενα ninja 250 και πιες του το αιμα μεχρι τα 21. | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: Λίγη βοήθεια! Παρ 06 Απρ 2012, 18:01 | |
| κατ' αρχην καλως ηρθες. σου ευχομαι καποια στιγμη, με το καλο, να παρεις την μηχανη που αγαπας. αυτα που σου λενε οι φιλοι σου προφανως τα λενε απο ζηλια. οι μηχανες δεν ειναι σκωτοστρες, σκωτοστρα ειναι αυτος που την οδηγαει. αν εσυ λοιπον, εχεις το μυαλο στη θεση του και ταυτοχρονα λιγο φοβο μεσα σου (οχι να φοβασε την μηχανη, γενικα) ολα θα ειναι μια χαρα. την μηχανη πρεπει να την σεβεσαι, για να σε σεβεται. τωρα οσον αφορα το διπλωμα (οπως ανεφεραν παραπανω τα παιδια), ειναι ενα θεμα, αλλα αν εισαι μαζενος δεν θα εχεις κανενα προβλημα. (το διπλωμα δεν κανει το οδηγο). εγω οδηγαω απο τα 18, 600 και δοξα το Θεο, μεχρι τωρα δεν μου εχει τυχει τιποτα, αλλα ειχα το μυαλο στη θεση του (ειναι πολυ σημαντικο αυτο). | |
|
| |
filippos Normal gixxer
Τόπος : peiraias Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 168 Hμερομηνία εγγραφής : 10/07/2011
| Θέμα: Απ: Λίγη βοήθεια! Παρ 06 Απρ 2012, 18:38 | |
| να φορασ παντα στο σωστο εξοπλισμο(κρανοσ ενα καλο παρε μην παρεισ καμια μουφα γιατι μια φορα χρειαζοντε και αν δεν ωγαινεισ οικονομικα μιν παρεισ πρωτα το μιχανακι κ μετα το καλο κρανοσ αλλα το αναποδο) ,μπουφαν ακομα κ για 20 μετρα....να θυμασε η μηχανι δεν ειναι μαγκια ειναι τροποσ ζωης.....
για μενα παρε το gsxr !!!αρκει να εχεισ το μυαλο σου επαναλαμβανω κ το γκαζι κλειστο.με το τραχεισ στα στενα δεν αποδεικνυεισ τιποτα παραμονο το ποσο χαζοσ μπορει να ειναι καποιοσ!! | |
|
| |
Lelos69 Normal gixxer
Όνομα: : Στέλιος Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 220 Αγωνιζόμενος : ναι στανταρ.... Hμερομηνία εγγραφής : 13/01/2009
| Θέμα: Απ: Λίγη βοήθεια! Παρ 06 Απρ 2012, 19:36 | |
| Το δίπλωμα δε σε κάνει οδηγό(προφανώς),σε κάνει όμως νομοταγή.Και ο διάολος έχει πολλά ποδάρια...Το ''σκοτώστρα'' είναι ένας συνδυασμός γλυκό γκάζι+εκτεθιμένος αναβάτης,οπότε αν έχεις τα μυαλά στο κεφάλι σου και είσαι συνετός δεν έχεις να φοβηθείς πολλά...Γνώμη μου,βγάλε δίπλωμα πρώτα. | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: Λίγη βοήθεια! Παρ 06 Απρ 2012, 22:00 | |
| καλως ηρθες...παρε το GSXR αλλα προσοχη, εξοπλισμος και μεγαλος σεβασμος σε αυτο που καβαλας | |
|
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
| Θέμα: Απ: Λίγη βοήθεια! Παρ 06 Απρ 2012, 22:39 | |
| παρτο το μηχανακι αμα το θες. ομως πρωτα βγαλε διπλωμα. αμα δεν κανεις μ@λ@κιες δεν θα εχεις προβλημα. μαζι με το μηχανακι παρε και ενα καλο κρανος(σε περιπτωση πτωσεις το μηχανακι φτιαχνεται, το κεφαλι σου ομως οχι) και ενα μπουφαν. και να θυμασαι οτι η μηχανη απο μονη της δεν σε σκοτωνει. αυτο που σε σκοτωνει ειναι ο απερισκεπτος τροπος οδηγησεις. η μηχανη δεν ειναι μαγκια ,ειναι ιδεολογια,τροπος ζωης. μπορει να σου φαινονται κινεζικα αυτα που σου λεμε τωρα οι περισσοτεροι περι τροπου ζωης και ιδεολογιας επειδη εισαι μικρος, αν ομως το καταλαβεις θα αναθεωρησεις πολλα πραγματα στο θεμα ''μηχανη''. | |
|
| |
GiorgakisGR Jr.gixxer
| |
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: Λίγη βοήθεια! Σαβ 07 Απρ 2012, 16:57 | |
| Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω την λογικη παρε αυτο και μετα αυτο και μετα αυτο.
Εαν ειναι να γινει μαλακια θα γινει και με τα 2. Ειτε με το αργο ειτε με το πιο γρηγορο.
Χωρια οτι θα χασεις λεφτα εαν παρεις πχ το fazer και μετα θα θες να παρεις ενα gsxr.
Kανε υπομονη να πας 21 να εχεις το διπλωμα (για να εισαι καλυμενος οτι και να γινει) και μετα παρε οτι θες. | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| |
| |
| Λίγη βοήθεια! | |
|