Sotoner Full gixxer
Όνομα: : Σωτήρης Τόπος : Καρδίτσα (Λάρισα) Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 891 Αγωνιζόμενος : Μπααααα..Όχι τίποτα άλλο αλλα είναι όλοι αργοι για μένα και δεν θα έχει εμδιαφέρον...???@@##$$!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2009
| Θέμα: Λίγη βοήθεια με το photoshop.. Δευ 04 Φεβ 2013, 18:45 | |
| Παίδες έχω μια εικόνα και θέλω να απομονώσω τα γράμματα.Παλεύω κανα δύωρο αλλά δέν τα κατάφερα.Όποιος έχει παραπάνω γνώσεις και μπορεί να με εξυπηρετήσει θα του ήμουν ευγνώμων!Ευχαριστώ. Η εικόνα είναι η παρακάτω | |
|
nikolhs1 Normal gixxer
Όνομα: : nikolhs Τόπος : Λουτράκι Αριθμός μηνυμάτων : 52 Αγωνιζόμενος : ΟΧΙ Hμερομηνία εγγραφής : 27/08/2012
| Θέμα: Απ: Λίγη βοήθεια με το photoshop.. Δευ 04 Φεβ 2013, 19:09 | |
| Άστο καλύτερα...πιστεύω τζάμπα χρόνο χάνεις.
Άνοιξε το Word, αντίγραψε το κείμενο και ψάξε μια παρόμοια γραμματοσειρά. | |
|
Georgio Full gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 1225 Αγωνιζόμενος : Να μη τρελαθώ... Hμερομηνία εγγραφής : 16/09/2012
| Θέμα: Απ: Λίγη βοήθεια με το photoshop.. Δευ 04 Φεβ 2013, 19:14 | |
| - nikolhs1 έγραψε:
- Άστο καλύτερα...πιστεύω τζάμπα χρόνο χάνεις.
Άνοιξε το Word, αντίγραψε το κείμενο και ψάξε μια παρόμοια γραμματοσειρά. Η το Photoshop διάλεξε την γραμματοσειρά (Flemish Script BT) η κάποια παρόμοια. | |
|
Georgio Full gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 1225 Αγωνιζόμενος : Να μη τρελαθώ... Hμερομηνία εγγραφής : 16/09/2012
| Θέμα: Απ: Λίγη βοήθεια με το photoshop.. Δευ 04 Φεβ 2013, 19:35 | |
| | |
|
Sotoner Full gixxer
Όνομα: : Σωτήρης Τόπος : Καρδίτσα (Λάρισα) Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 891 Αγωνιζόμενος : Μπααααα..Όχι τίποτα άλλο αλλα είναι όλοι αργοι για μένα και δεν θα έχει εμδιαφέρον...???@@##$$!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2009
| Θέμα: Απ: Λίγη βοήθεια με το photoshop.. Τρι 05 Φεβ 2013, 17:41 | |
| Ευχαριστώ πολύ όλους σας αλλά θα το παλέψω χειρόγραφο και αν δέν το καταφέρω τό θα πάω για την γραμματοσειρά του Γιώργου. | |
|