- Painterz έγραψε:
- νταξει ολοι κανουνε λαθακια Μιχαλη!!!:P Και να ξερεις παντα παιζει και το θεμα κουρασης η χασιμο της αυτοσυγκεντροσης πχ!!! usabug το r6 μ@μ@ει!!!! μεσα στην πιστα μαζι με το daytona πετανε οπως και να το κανεις!!!! Keep flying Μιχαλη!!!!
Φιλτατε Γιωργο , δεν διαφωνω οτι το R6 μ@μ@ει ...
Στα χερια του πατερακι αν θυμαμαι καλα γυρναγε στο 1.02 μαμα μεσα στα Μεγαρα .
Το πλαισιο του εχει την ιδανικοτερη ελαστικοτητα και σε συνδιασμο με το μικρο ιχνος ειναι ενα οπλο σε μια κλειστη πιστα σαν τα Μεγαρα . Φορ μι για μεγαρα R6 και το νεο Κ 600 με το ανανεωμενο μπροστινο ειναι κορυφη .
Του ειπα για το Κ η για το RSV4 γιατι στα ματια μου το πηγαινε πιο ωραια ... Μπορει να ειχε χειρωτερους χρονους απο οτι εχει τωρα με το R6 αλλα για μενα το στιλ οδυγησης του Μιχαλη μου αρεσε περρισσοτερο με το Χιλιαρι .
Εκτος αυτου τα δικα μου κριτιρια δεν ειναι οι χρονοι αλλα ο παραγοντας διασκεδαση και η ασφαλεια ...
Πες τε μου μια φορα σε Track Day που ειχατε δει τον Μιχαλη να μην χαμογελαει με το Κ ????????
Απεναντιας απο την αλλη με το R6 , ασχετα τι δειχνει σε μας ο Μιχαλης , μεσα του στεναχωριεται γιατι οπως και να το κανουμε μια πτωση ειναι μια πτωση . Μια πτωση εχει και σωματικες ζημιες και υλικες αλλα κυριως ψυχολογικες !
Αρα στα δικα μου απειρα ματια προτιμω τον Μιχαλη με το Κ !!!!!
- Kydo έγραψε:
- usabug έγραψε:
- Και εμενα απο μπλοκαρισμα πισο τροχου λογω φρεναρισματος κινητηρα μου φανηκε ...
Η βαζεις κανεναν ποιοτικο αφτερμαρκετ μονοδρομο , η ξαναγυρνα στο Κ ...
Απο την αλλη μια και απαρνηθηκες το K και το εχεις το μηχανακι για πιστα , σκεψου και την επιλογη μεταχειρου RSV4 με τα ηλεκτρονικα ...
Θα το ήθελα πάρα πολύ ρε Μιχαλιό ένα τετοιο εργαλείο αλλά δεν ξέρω αν θα μπορώ να το συντηρω!!!
Μιχαλη ασχετα με το αν ειμαι εγω βαμμενος Apriliakias η οχι , το καινουργιο δεν εχει καμια σχεση με αυτα που ακουγονται για την απριλια ...
Τα λαδακια του θελει και μονο .
Να αλαζεις λαδι σε ενα μοτερ πιστευω οτι ξερεις να το κανεις , ε βαζε του και ενα φιλτακι και κανενα μπουζακι και εισαι κομπλε ...