| ριξτε ιδεες.... | |
|
+8louk6 ripseventh kapnias busa respect demk6 Miou ENDURASX thodoris 12 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
thodoris Adv. gixxer
Όνομα: : θεοδωρος βαγενας Τόπος : λευκαδα Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 671 Αγωνιζόμενος : οποτε περισευουν λεφτα.......... Hμερομηνία εγγραφής : 28/11/2010
| Θέμα: ριξτε ιδεες.... Πεμ 26 Απρ 2012, 20:35 | |
| λοιπον επειδη με το gsxr εχουν αρχισει να ζοριζουν τα πραγματα οσο αναφορα την πιστα..(βλεπε ποτανα κριση)..ξεθαψα τον παρακατω πεθαμενο... η πρωτη σκεψη ειναι να γινει ενα καλο εντουρακι να περνω σβαρνα τα βουνα... αλλα επειδη γυρνανε και αλλες σκεψεις μεσα στο καρμπον μυαλο μου (για πολυ κανιβαλισμο) λεω να ριξετε και εσες καμια ιδεα.... ολες οι γνωμες θα γραφουν πανω σε λευκο χαρτι (οχι στα αμελετιτα μου) και θα αξιολογηθουν μεχρι να καταληξω καπου.. ενοειτε οτι οτι και να κανω θα το βλεπετε με φωτο.... | |
|
| |
thodoris Adv. gixxer
Όνομα: : θεοδωρος βαγενας Τόπος : λευκαδα Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 671 Αγωνιζόμενος : οποτε περισευουν λεφτα.......... Hμερομηνία εγγραφής : 28/11/2010
| Θέμα: Απ: ριξτε ιδεες.... Πεμ 26 Απρ 2012, 20:39 | |
| ενοειτε δωρεες δεχτες..... :P :P απο μπροστινα ,απο ζαντες με δισκοφρενα... οτι του περισευει του καθενα προσφερει.... | |
|
| |
ENDURASX Adv. gixxer
Όνομα: : Παντελης Τόπος : Περιστερι Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 463 Αγωνιζόμενος : θα θελα......... Hμερομηνία εγγραφής : 05/01/2011
| Θέμα: Απ: ριξτε ιδεες.... Πεμ 26 Απρ 2012, 20:43 | |
| Κανε εν α σερβις και παρε τα βουνα..... Αυτο ειναι το αντιδοτο της κρισης και αν βρεις κανενα τετραχρονο ακομα καλυτερα!! Εντελως διαφορετικη κ@υλα!! Θα κοιταξω στην αποθηκη και αν βρω τιποτα να σου κανει θα το εχεις! Απο εξοπλισμο πως εισαι? | |
|
| |
thodoris Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ριξτε ιδεες.... Πεμ 26 Απρ 2012, 20:52 | |
| - ENDURASX έγραψε:
- Κανε εν α σερβις και παρε τα βουνα.....
Αυτο ειναι το αντιδοτο της κρισης και αν βρεις κανενα τετραχρονο ακομα καλυτερα!! Εντελως διαφορετικη κ@υλα!! Θα κοιταξω στην αποθηκη και αν βρω τιποτα να σου κανει θα το εχεις! Απο εξοπλισμο πως εισαι? θελει περισοτερα απο ενα σερβις... οτι και να θελει παντος θα γινει..απο την αρχη φυσικα για να γινει λουλουδι.. πρεπει να εξοπλιστο απο ολα... ολα θα γινουν... να εισαι καλα παντελη και αν εχεις τιποτα ριξε φωνη και οι μπυρες στην λευκαδα σε περιμενουν... | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ριξτε ιδεες.... Πεμ 26 Απρ 2012, 21:16 | |
| γνωμη μου : κανεις σερβις γενικο και πιστονι αν το εχεις χρονια παρατημενο στην αποηκη ,αλλαγη σε ρουλεμαν τροχων ,αλυσιδα , λαστιχα και ο,τι αλλο χρειαζεται για να γινει αξιοπιστο και ασφαλες και περνεις τα βουνα.... και βαζεις μονο καλο λαδι μιξης και βενζινη και θα εισαι μια χαρα ...αλλη φαση το χωμα... και πολυ οικονομικο... ουτε πολυ βενζινη ουτε φθωρες στα λαστιχα ουτε να φευγεις απο λευκαδα και να τρεχεις σερρες ή μεγαρα ... και οταν πεφτεις δεν κλαις πλαστικα και το σωμα σου .... σηκωνεσε γελας σηκωνεις το μηχανακι και εφυγες... τι νουμερο μποτες φορας? | |
|
| |
thodoris Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ριξτε ιδεες.... Πεμ 26 Απρ 2012, 21:21 | |
| αλεξαντρε.....εχει ταμπουρα.... λεω να το κανω λιγοτερο κουραστικο..... με οτι και να πεσω τωρα το σωμα μου θα ποναει ετσι κι αλλιος... μποτες 43.... | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ριξτε ιδεες.... Πεμ 26 Απρ 2012, 21:30 | |
| ρε με 40 χλμ που πεφτεις απλα σκονιζεσαι... ειναι λιγες οι φορες που θα πας τερμα γκαζι στο βουνο με αυτο το μηχανακι και χωρις προπονηση.... θελεις πολλα λεφτα για να βαλεις δισκοφρενα ή να αλλαξεις κομπλε μπροστινο και τροχο και δεν αξιζει ... και ετσι οπως το λεω εγω παλι λεφτα θελει για να αλλαξεις αυτα που πρεπει αλλα οχι τοσα πολλα.... στην τελικη ξεκινας με αυτο και αν σου αρεσει τελικα το χωματακι αγοραζεις κανενα παλιο 4τ 250 τυπου xr - ttr- dr - klx (δυσκολο να βρεθει...)
μποτες πακετο ειναι 45... | |
|
| |
thodoris Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ριξτε ιδεες.... Πεμ 26 Απρ 2012, 21:37 | |
| περισοτερο φιλε ειναι που γουσταρω την μετατροπη σε κατι ποιο συνχρονο....ετσι για να ασχολουμε... | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: ριξτε ιδεες.... Πεμ 26 Απρ 2012, 21:40 | |
| | |
|
| |
demk6 Full gixxer
Όνομα: : Δημοσθενης Τόπος : Κολωνος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Αγωνιζόμενος : στους δρομους της αττικης Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: ριξτε ιδεες.... Πεμ 26 Απρ 2012, 22:29 | |
| εγω θα το εκανα μοταρντ και μιας και ειναι διχρονο θα του βαζα και μια εξατμα ελευθερας να ακουω το αλυσοπριονο | |
|
| |
thodoris Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ριξτε ιδεες.... Πεμ 26 Απρ 2012, 22:36 | |
| λοιπον...για να σας βαλο λιγο στην πριζα.... σκεφτομε πολυ σοβαρα να το τουρμπισω..... διχρονο τουρμπο.. | |
|
| |
busa respect Adv. gixxer
Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Αριθμός μηνυμάτων : 667 Αγωνιζόμενος : (ΠΡΩΗΝ / ΚΑΡΤ) Hμερομηνία εγγραφής : 11/04/2009
| Θέμα: Απ: ριξτε ιδεες.... Πεμ 26 Απρ 2012, 22:54 | |
| | |
|
| |
kapnias Adv. gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Θεσσαλονίκη Ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 590 Hμερομηνία εγγραφής : 06/09/2009
| Θέμα: Απ: ριξτε ιδεες.... Πεμ 26 Απρ 2012, 22:57 | |
| Αν σκέφτεσαι να το τουρμπίσεις καλύτερα να το ξεχάσεις!!Το μόνο που θα καταφέρεις με τουρμπο στο δίχρονο θα είναι να στέλνεις ακαυτο μίγμα στην εξαγωγή. Προσωπικά μιας και φαίνεται να μήν του λείπει κάτι, θα του έκανα ενα restoration εντελώς μαμα. Αν είχες μισο μηχανάκι τοτε θα αξιζε να το κάνεις όλο μια μετατροπή με οτι βρείς, αλλα το συγκεκριμένο με λίγο (εως καθόλου) χρήμα το ξανακάνεις καινούργιο. Αποψή μου παντα! | |
|
| |
thodoris Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ριξτε ιδεες.... Πεμ 26 Απρ 2012, 23:05 | |
| - kapnias έγραψε:
- Αν σκέφτεσαι να το τουρμπίσεις καλύτερα να το ξεχάσεις!!Το μόνο που θα καταφέρεις με τουρμπο στο δίχρονο θα είναι να στέλνεις ακαυτο μίγμα στην εξαγωγή.
Προσωπικά μιας και φαίνεται να μήν του λείπει κάτι, θα του έκανα ενα restoration εντελώς μαμα. Αν είχες μισο μηχανάκι τοτε θα αξιζε να το κάνεις όλο μια μετατροπή με οτι βρείς, αλλα το συγκεκριμένο με λίγο (εως καθόλου) χρήμα το ξανακάνεις καινούργιο. Αποψή μου παντα! οτι το τουρμπισμα θα ειναι δυσκολο το ξερω..σκεφτομουν περισοτερο το ηλεκτρικο τουρμπο πανω.. βασικα περισοτερο θελο να κανω κατι τρελο πανω του.. αφου να φανταστεις σκεφτομαι μεχρι και γουρουνα να το κανω γιατι εχω εναν αξονα απο καρτ... | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| Θέμα: Απ: ριξτε ιδεες.... Παρ 27 Απρ 2012, 00:01 | |
| | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: ριξτε ιδεες.... Παρ 27 Απρ 2012, 00:11 | |
| εγω παλι, εκτος του μοτερ που θα το εκανα οτι χρειαστιε για να δουλευει σωστα, και τα περιφεριακα, (αλυσιδες γραναζια) θα εβαζα...
μροστινο απο καποιο ποιο συγχρονο μηχανακι, π.χ. wr 200 για να εχει και το δισκοφρενο με τη ζαντα.
καποιο κοστουμι acerbis η κατι παρεμφερες να μοιζει με ποιο καινουριο μοντελο.
συμαζεμα το καθισμα να δεσει ωραια με το κοστουμι
και τελος μια εξατμιση (τουλαχιστον τελικο) επισης για να μοιαζει για καινουριο κια ομορφο μοντελο... αυτα.. | |
|
| |
magiaklaniakeksatmisi Full gixxer
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: ριξτε ιδεες.... Παρ 27 Απρ 2012, 00:56 | |
| πιστευω το να το αφησεις οπως ειναι απλα να το συντιρισεις κ να βαλεις ενα τελικο και ισως ενα κουστουμι ειναι το καλυτερο. τα λεφτα π θα μεινουν παρτα ενα κρανακι κ εναν θωρακα.. μακαρι να ειχα ενα τετοιο , θα πετουσα το 50αρι κ θα κυκλοφορουσα με αυτο κ που κ που κανενα ψευτοβουνο .. | |
|
| |
thodoris Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ριξτε ιδεες.... Παρ 27 Απρ 2012, 15:39 | |
| | |
|
| |
TheoDo R Adv. gixxer
Όνομα: : Θοδωρης Κιτσαντας Τόπος : Ριζοβουνι-Πρεβεζα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 656 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 13/09/2010
| |
| |
Sotoner Full gixxer
Όνομα: : Σωτήρης Τόπος : Καρδίτσα (Λάρισα) Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 891 Αγωνιζόμενος : Μπααααα..Όχι τίποτα άλλο αλλα είναι όλοι αργοι για μένα και δεν θα έχει εμδιαφέρον...???@@##$$!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 29/07/2009
| Θέμα: Απ: ριξτε ιδεες.... Παρ 27 Απρ 2012, 22:41 | |
| Θοδωρή πρώτον..έχεις γεμίσει τα φόρουμ με αυτό το πόστ και έχω βαρεθεί να το διαβάζω... Δεύτερον..για μένα κάντο μοτάρντ και πλακώσου σε πίστες κάρτ.. Επίσης αν σου κάνουν έχω κάτι δισκόπλακες τις μαμά απο το κ7 αλλά η αριστερή πρέπει να θέλει ίσιωμα..ελάχιστο..ααα..επίσης έσω μια ζελατίνα απο κ7.. Τώρα που το σκέφτομαι δέν το κάνεις μετατροπή με σούπερσπορτ κοστούμι..θα είναι το απόλυτο καγκουριλίκι....χαχαχα Πέρα απο την πλάκα..Σούπερ Μοτάρντ και άσε τα τούρμπο και τις λαλακίες.. | |
|
| |
thodoris Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ριξτε ιδεες.... Παρ 27 Απρ 2012, 22:49 | |
| | |
|
| |
thodoris Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ριξτε ιδεες.... Παρ 27 Απρ 2012, 22:51 | |
| - Sotoner έγραψε:
- Θοδωρή πρώτον..έχεις γεμίσει τα φόρουμ με αυτό το πόστ και έχω βαρεθεί να το διαβάζω...
Δεύτερον..για μένα κάντο μοτάρντ και πλακώσου σε πίστες κάρτ.. Επίσης αν σου κάνουν έχω κάτι δισκόπλακες τις μαμά απο το κ7 αλλά η αριστερή πρέπει να θέλει ίσιωμα..ελάχιστο..ααα..επίσης έσω μια ζελατίνα απο κ7.. Τώρα που το σκέφτομαι δέν το κάνεις μετατροπή με σούπερσπορτ κοστούμι..θα είναι το απόλυτο καγκουριλίκι....χαχαχα
Πέρα απο την πλάκα..Σούπερ Μοτάρντ και άσε τα τούρμπο και τις λαλακίες.. εσυ να ξεστραβωθεις και να αποκτισεις χερια....κουλε... :P :P :P μπα...για χωμα με βλεπω....εχω περασει απο μοταρντ...θελω και λιγη λασπη ο ανθρωπας.... :P :P | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: ριξτε ιδεες.... Παρ 27 Απρ 2012, 23:04 | |
| ... ετσι ετσι .... ΛΑΣΠΗ και μαλακο χωματακι ..... | |
|
| |
TheoDo R Adv. gixxer
Όνομα: : Θοδωρης Κιτσαντας Τόπος : Ριζοβουνι-Πρεβεζα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 656 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 13/09/2010
| Θέμα: Απ: ριξτε ιδεες.... Σαβ 28 Απρ 2012, 00:54 | |
| | |
|
| |
ENDURASX Adv. gixxer
Όνομα: : Παντελης Τόπος : Περιστερι Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 463 Αγωνιζόμενος : θα θελα......... Hμερομηνία εγγραφής : 05/01/2011
| Θέμα: Απ: ριξτε ιδεες.... Σαβ 28 Απρ 2012, 02:02 | |
| εχω το παλιο μου θωρακα shot επιαγκωνιδες acerbis ενα agv κρανος 56αρι θα ριξω και μια ματια στο πατρικο μου να δω αν μου εχει μεινει τιποτα αλλο και σε ενημερωνω!! Παρ'ολα αυτα αν ειναι στειλε πμ! | |
|
| |
| ριξτε ιδεες.... | |
|