Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Παιδιά έκανα δυο πατεντούλες μια παροχή 12v και μια βάση για το κινητό. Τώρα στο θέμα, το κινητό τραβάει Full HD βίντεο αλλά όπως θα δείτε παρακάτω όταν βάλω μπροστά τη μηχανή χαλάει η εικόνα, στο ένα βίντεο μου δίνει την εντύπωση πως είναι από τη θερμοκρασία του κινητήρα και στο άλλο και από κραδασμούς.Η αλήθεια είναι πως εκεί που κουμπώνει η πλάτη στήριξης με τη βάση παίζει λίγο ίσως να φταίει αυτό όταν το έχω τοποθετημένο στο τιμόνι. Περιμένω γνώμες, απόψεις, ιδέες.
Εδώ το έχω τοποθετημένο στο μπράτσο του καθρέπτη. (μου δίνει την εντύπωση πως είναι από τη θερμοκρασία του κινητήρα)
Εδώ στη μέση στην πατέντα. (θερμοκρασία και κραδασμούς)
Κι εδώ ένα ανοιγματάκι γιατί γιαυτό γίνεται όλη η Ιστορία :lol!: απλά ξενέρωσα με το βίντεο :evil:
Εδώ η παροχή κομπλέ με ακροδέκτες, θερμοσυστελόμενο, και ασφαλειοθήκη κλπ
Και ένας οδηγός αν θέλει κάποιος να φτιάξει,αν και θα πρότεινα να αγοραστεί έτυμο γιατί εμένα τελικά μου βγήκε 27€ νόμιζα θα μου έβγαινε πιο φτηνό αν το έφτιαχνα μόνος χώρια που έφαγα κανένα τρίωρο λόγω ασχετοσύνης χαχαχαχα αλλά μου έμεινε η ευχαρίστηση ότι το έφτιαξα μόνος μου :twisted: έτυμο κομπλέ 15€
Πρίζα ΦΙΣ ΑΝΑΠΤΗΡΑ ΘΗΛΥΚΟ 12v Αδιάβροχη από Ναυτιλιακά είδη Μια ασφαλειοθήκη με ασφάλεια 2Α-5Α Αδιάβροχη Ένα καλώδιο πολύκλωνο (2.5-άρι)Μαύρο Ένα καλώδιο πολύκλωνο (2.5-άρι)Κόκκινο ------------------------------------------------------------------------------ (COMTACT) Γιαννιτσών 79 | Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 522772, 522655
Δυο ακροδέκτες για πόλο μπαταριάς με μόνωση(6mm)(Μαύρο-Κόκκινο) Δυο ακροδέκτες για την πρίζα με μόνωση (Μαύρο-Κόκκινο) θερμοσυστελλόμενο σωληνάκι για τα καλώδια (6mm) Ένα μεγαλύτερο θερμοσυστελλόμενο για τις επαφές Δεματικά (tire up) Προαιρετικά ένα σπιράλ σωλήνα να προστατεύει τα καλώδια από τη ζέστη του μοτέρ.
Συνδέσεις: 1) Ένα καλώδιο πολύκλωνο (2.5-άρι) καλά μονωμένο από το "-" της μπαταρίας στο αρνητικό άκρο της πρίζας 2) Ένα καλώδιο πολύκλωνο (2.5-άρι) καλά μονωμένο από το "+" της μπαταρίας στο ένα άκρο της ασφαλειοθήκης 3) Και ένα καλώδιο πολύκλωνο (2.5-άρι) καλά μονωμένο από το άλλο άκρο της ασφαλειοθήκης στο θετικό άκρο της πρίζας
ΠΡΟΣΟΧΗ: Καλή στερέωση και μόνωση όλων των καλωδίων, της ασφαλειοθήκης και της πρίζας. θερμοσυστελλομενο σωληνάκι για να κάνουμε σωστές τις συνδέσεις μας.
Cube Capacity Normal gixxer
Όνομα: : Γιωργος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 212 Αγωνιζόμενος : Μπα!Κατι ψιλα μονο... Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2008
Γιώργο ωραίες οι πατέντες σου όπως σου είπα ξανά!! Επίσης η βάση του κινητού μου άρεσε πολύ, αρκεί όμως να μπορεί να ανέβει πιο ψηλά για να παίρνει πλάνα και από τον δρόμο, μια που είδα από το βίντεο ότι υπάρχει κάποιο θέμα. Όοσ αφορά τους κραδασμούς μάλλον είναι από τον κινητήρα και το ότι ουσιαστικά δεν παρεμβάλλεται κανένα λαστιχένιο κομμάτι ανάμεσα στην βιδα (το θερμοσυστολικό είναι σκληρό) για να αποφορά κάτι!
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
οι κυματισμοι στο βιντεο ειναι επειδη η καμερα στο κινητο σου μπορει να τραβαει HD αλλα μαλλον οχι σε 30fp που ειναι το ελαχιστο για να μην εχεις αυτους τους κυματισμους...οσο για την βαση, εγω σου προτεινω ν' αγορασεις μια σαν αυτή που δεν ειναι πολυ ακριβη και ειναι σιγουρα πιο σταθερη...κατι αλλο που πρεπει να ξερεις για το βιντεο ειναι οτι ακομη και επαγγελματικη καμερα να βαλεις, αν δεν εχει ευρυγωνιο φακο δεν κανεις τιποτα...γι' αυτο κι εχεις αυτη τη στενη εικονα χωρις καλη ορατοτητα...τα εχω φαει στη μαπα ολα αυτα τραβωντας στην αρχη με καμερα της πλακας, μετα με καμερα απο κινητο σε HD, μετα με JVC καμερα των 500€ χωρις ευρυγωνιο φακο, μεχρι που τελικα αγορασα αυτή και βρηκα την υγεια μου... ακομη και τα 30fp κανουν νερα, αλλα οι καμερες σε σχεση με τα κινητα εχουν πολυ καλυτερους σταθεροποιητες εικονας και δεν γινονται αισθητα σχεδον καθολου...σε cam θες τουλαχιστον 720p και 30fp
βολεψου τωρα με αυτη τη βαση και το κινητο, αλλα μαζεψε λιγο χρημα και παρε αργοτερα την βαση που σου λεω και μια καμερα δρασης (υπαρχουν επιλογες απο 100€) >>> http://www.actioncam.gr/
κοιταξε διαφορα...το πρωτο βιντεο ειναι με την JVC (500€) και το δευτερο με την Drift (165€)
spiros1100 Normal gixxer
Όνομα: : spiros Τόπος : κερκυρα-αθηνα Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 216 Αγωνιζόμενος : στον κοσμο μου...... Hμερομηνία εγγραφής : 15/02/2013
Γιώργο ωραίες οι πατέντες σου όπως σου είπα ξανά!! Επίσης η βάση του κινητού μου άρεσε πολύ, αρκεί όμως να μπορεί να ανέβει πιο ψηλά για να παίρνει πλάνα και από τον δρόμο, μια που είδα από το βίντεο ότι υπάρχει κάποιο θέμα. Όοσ αφορά τους κραδασμούς μάλλον είναι από τον κινητήρα και το ότι ουσιαστικά δεν παρεμβάλλεται κανένα λαστιχένιο κομμάτι ανάμεσα στην βιδα (το θερμοσυστολικό είναι σκληρό) για να αποφορά κάτι! ;)
Φίλε μου Απόστολε παίρνει πλάνα από το δρόμο απλά η ζελατίνα μου κάτω κάτω είναι τελείως μαύρη και δεν φαίνεται τίποτα. Βασικά έκανα τη βάση για να έχω το gps του κινητού και γούσταρα να δοκιμάσω λίγο βίντεο :)
Georgio Full gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 1225 Αγωνιζόμενος : Να μη τρελαθώ... Hμερομηνία εγγραφής : 16/09/2012
οι κυματισμοι στο βιντεο ειναι επειδη η καμερα στο κινητο σου μπορει να τραβαει HD αλλα μαλλον οχι σε 30fp που ειναι το ελαχιστο για να μην εχεις αυτους τους κυματισμους...οσο για την βαση, εγω σου προτεινω ν' αγορασεις μια σαν αυτή που δεν ειναι πολυ ακριβη και ειναι σιγουρα πιο σταθερη...κατι αλλο που πρεπει να ξερεις για το βιντεο ειναι οτι ακομη και επαγγελματικη καμερα να βαλεις, αν δεν εχει ευρυγωνιο φακο δεν κανεις τιποτα...γι' αυτο κι εχεις αυτη τη στενη εικονα χωρις καλη ορατοτητα...τα εχω φαει στη μαπα ολα αυτα τραβωντας στην αρχη με καμερα της πλακας, μετα με καμερα απο κινητο σε HD, μετα με JVC καμερα των 500€ χωρις ευρυγωνιο φακο, μεχρι που τελικα αγορασα αυτή και βρηκα την υγεια μου... :D ακομη και τα 30fp κανουν νερα, αλλα οι καμερες σε σχεση με τα κινητα εχουν πολυ καλυτερους σταθεροποιητες εικονας και δεν γινονται αισθητα σχεδον καθολου...σε cam θες τουλαχιστον 720p και 30fp
βολεψου τωρα με αυτη τη βαση και το κινητο, αλλα μαζεψε λιγο χρημα και παρε αργοτερα την βαση που σου λεω και μια καμερα δρασης (υπαρχουν επιλογες απο 100€) :good: >>> http://www.actioncam.gr/
κοιταξε διαφορα...το πρωτο βιντεο ειναι με την JVC (500€) και το δευτερο με την Drift (165€)
Κώστα ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου για τις πληροφορίες,τα βίντεο σου τα έχω δει και γενικά πολλά βίντεο σου στο youtube :) όπως ανέφερα και πιο πάνω τη βάση την έκανα για να έχω το gps του κινητού.Για κάμερα σκεφτόμουν κάτι τέτοιο
Η αυτή, ξεφεύγει λίγο αλλά φαίνεται πολύ καλή είδα και βίντεο πιστεύω είναι οκ κι εκείνη που μου έδειξες την έχω δει σε άλλο σου ποστ δεν θυμάμαι αν ήταν στο GIXXER αλλά κάπου το πήρε το μάτι μου.
Κώστα ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου για τις πληροφορίες,τα βίντεο σου τα έχω δει και γενικά πολλά βίντεο σου στο youtube όπως ανέφερα και πιο πάνω τη βάση την έκανα για να έχω το gps του κινητού.Για κάμερα σκεφτόμουν κάτι τέτοιο
Η αυτή, ξεφεύγει λίγο αλλά φαίνεται πολύ καλή είδα και βίντεο πιστεύω είναι οκ κι εκείνη που μου έδειξες την έχω δει σε άλλο σου ποστ δεν θυμάμαι αν ήταν στο GIXXER αλλά κάπου το πήρε το μάτι μου.
Εξαιρετικές προτάσεις και ειδικά η 1η (στην ίδια ακριβώς φιλοσοφία με την GO PRO) ΤΖΑΜΠΑ, ειδικά αν συγκρίνω με την GO PRO (1η γενιά και όχι μόνο) που έχω, η οποία είναι πανάκριβη, χάλια ποιότητα για τα λεφτά της, χωρίς οθόνη υγρών κρυστάλλων (1η γενιά) και με τεράστια κατανάλωση μπαταρίας!!
Την βάση στο τεπόζιτο την παρήγγειλα πριν καμιά εβδομάδα, αν και δεν με ενθουσιάζει να έχω κάτι τέτοιο μόνιμα επάνω στην μηχανή και ούτε θα το έχω φυσικά! Λες και πόσες φορές θα τραβήξω βίντεο! Επειδή όμως είναι φθηνή.........χαλάλι της!
Λοιπόν παιδιά διόρθωσα τη πατέντα και βελτιώθηκαν οι κραδασμοί στο 90% έβαλα και τη μανίσια ζελατίνα, μόνο με τη θερμοκρασία έχω θέμα αλλά θα σκεφτώ κάτι.
Κι εδώ με το κινητό στο πλαϊ εννοείται ότι είναι καλύτερα γιατί το τραβάει full screen απλά πρέπει να σκεφτώ πως θα το σηκώσω λίγο πιο πάνω και θα είναι σούπερ.
Το κινητό: HTC Sensation also sports the same 4.3-inch qHD S-LCD display, but the camera department is quite different. Instead of a 5 megapixel 3D camera the Sensation offers an 8 megapixel snapper with dual-LED flash and 1080p video recording at 30 fps.
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
Οι κυματισμοί που έχεις στο βίντεο, όπως σου είπε και ο ghost, είναι λόγο της ανάλυσης. Κατέβασε λίγο την ανάλυση από τις ρυθμίσεις της κάμερας να δεις αν θα διορθωθεί το πρόβλημα
Georgio Full gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 1225 Αγωνιζόμενος : Να μη τρελαθώ... Hμερομηνία εγγραφής : 16/09/2012
Οι κυματισμοί που έχεις στο βίντεο, όπως σου είπε και ο ghost, είναι λόγο της ανάλυσης. Κατέβασε λίγο την ανάλυση από τις ρυθμίσεις της κάμερας να δεις αν θα διορθωθεί το πρόβλημα
ok Έχει Full HD (1920 χ 1080), HD (1280 χ 720), QHD (960 χ 540), Υψηλή (640 χ 480) και κάτι άλλα για πιο χαμηλή ανάλυση.
Georgio Full gixxer
άν πάρεις αυτήν την βάση που έχω και εγώ απο ebay όπως σου είπαν τα παιδιά, θα σου κάτσει πολύ καλά.και θα έχεις και ορατότητα.έχω τραβήξει πάνω απο 10 γίγα βίντεο με nikon φωτογραφική χωρίς κανένα πρόβλημα.πιθανόν να ταιριάζει και στο μηχανάκι σου.άν θέλεις στην δανείζω μιάς και είμαστε θεσνικη και την δοκιμάζεις.
Georgio Full gixxer
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την πρόταση, τελικά έβαλα την αφτερ ζελατίνα και το κινητό μόνο για gps αργότερα θα πάρω μια κάμερα και μια βάση και θα είμαι κομπλέ. Ευχαριστώ και πάλι αδερφέ μου και αν θέλεις πάμε καμιά βόλτα καμιά μέρα η και κανένα καφεδάκι.
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
Εγώ για βάση είχα φτιάξει μία κομμάτι κομμάτι από εδώ
Ξεκινάς με αυτό βγάζεις την βίδα που έχει και περνάς μια μεγαλύτερη και το βιδώνεις στην μια από τις 2 βίδες του ντεπόζιτου, κοντά στο λαιμό του σταυρού και αυτό μένει μόνιμα στην μηχανή. Μετά βάζεις την φαντασία σου να δουλέψει. Παίρνεις αυτό ας πούμε η αυτό ανάλογα το μήκος που θες. Μετά αυτά τα 12 για το κινητό σου και αυτό το 1 για την κάμερα.
Ίσως βγαίνει αρκετά σε λεφτά, αλλά μπαίνει και βγαίνει εύκολα και γρήγορα. Αυτά, ελπίζω να μην σε ζάλισα.
Georgio Full gixxer