κουραστηκα φιλοι μου....ταχω ψαξει ολα....ταχω δει όλα ...κανω εξωνυχιστηκες αναζητησεις
και δεν εχω ακριβο-καταλήξει! στην αρχη ήθελα κατι που καθημερινά να κάνω αρκετά χιλιόμετρα
λογο δουλειάς πολη - και εθνικη κατα 70%, 25% για εξορμήσεις Σ.Κ και εκδρομές και 5% για μεγάλες
αποστάσεις ταξίδια! ενα μοτόρι να μήν μασάει απο καθημερινά νερά/λασπουριά να μην μασάει στον καιρό
.και εκει που κατεληγα σε κατι on/off λεω κατσε ρε νιάτο
που πας... αφου το γουσταρεις και
το παιχνιδάκι και το γκαζάκι...οπως με το ρ6...θυμάσαι? εκει μπαινει η φωνη της λογικης-Ναι αλλα θυμασαι
το κουραστικό ρ6?? υστερα ειπα να κοιταξω πιο street καταστασεις κατι σε FZ1 , TDM σε τετοιο στυλ...αλλα λιγο τα προβληματα τους, τα ραγισμενα τους πλαισια...αλλα πανβαρα και πολυ μπουγιο για την κινηση...με κανανε να ξανασκεφτω τον παράγωντα SS. ωσπου πετυχα καλη τιμη στο gsxr750k8....και κολησα. και κατι μεσα μου με σπρωχνει προς τα κει...αλλα σκεφτομαι την κούραση (εαν υπαρξη!) απο το δικαβαλο....και τον παράγοντα φόρτωμα της μοτο με κάνα βαλιτσάκι να βάζουμε κανα μπλουζακι μεσα για καμια εκδρομή. αυτο με κραταει. αλλα απτην αλλη λεω gsxr1000k8 και αντε γεια. τι προτείνετε. aprilia δεν αγγιζω με την καμια...απλα το αναφέρω. ειδα και το SV1000s το φερινγκατο αλλα σταματησαν να το παραγουν. το ειδα σαν μια πιο sport tour λυση. το σιγουρο ειναι οτι παω για πρωτο χερι αυτη την φορα ναχω το κεφαλι μου ησυχο. τα streetfighter τα απορίπτω για την μη αεροκαλυψη.οπως και ναχει μετα τα 160 παιζεις μπουνιες με τον ανεμο.
μια βοήθεια στον αναποφά ρε μάγγες....
με βλεπω για gsxr 1000k8 πουναι και σε καλη τιμη